![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NOWE: pielęgnację, kolorówkę, perfumy - CZERWIEC
*roślinny peeling do ciała z morelą Yves Rocher (seria Pielęgnacja Roślinna), NOWY, NIEOTWIERANY (za coś super)
*morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEOTWIERANY (za coś super) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
JESTEM ONA
|
Mam kilka filmów na DVD , m.in. Aviator, Frida, resztę tytułów muszę przejrzec.
Najbardziej zależy mi na Pachnidle, kremie Bielenda, kredce, a dopiero w dalszej kolejności próbki i film. Byłabyś ew. zainteresowana? Cytat:
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy yr vanille noir, peelingi yr, żel pod prysznic yr, musy bielenda? lub cos z tych rzeczy?
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
*roślinny peeling do ciała z morelą Yves Rocher (seria Pielęgnacja Roślinna), NOWY,
*morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, cos u mnie
![]() |
#99 |
BAN stały
|
hej cos z listy ponizej moze??
Vichy area teint pure nr 23 clair ivory Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Givenchy phenomen eyes black nówka mascara Maybelline one by one nowy tusz black Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa L’oreal enlumineur mineral nr 02 nude glow Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: revlon custom creations podklad MAX FACTOR lasting performance nr 102 pastelle Neutrogena healthy skin podklad nr 30 buff Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia EDM cien big, kolor: dark brown Kobo pigment pure pearl pigment nr 502 misty rose APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny, nr 28 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki FLORMAR quartet eye shadow nr 401, sliczne kolorki w stylu nude Ingot eye shadow mapka fiolety –dorzuce gratis Rimmel watercool shadow, ombretto in cremo nr 051 angel USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Oriflame lip balm Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Revlon vital radiance szminka nude nr 28 sparkling pink + BIZUTERIA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
co Ci się spodobało u mnie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Sama horrorów nie lubię i takich nie mam. To przejrzę i napiszę , które filmy mogę oddac.( Generalnie raz obejrzane, a niektóre nowe ) . A mam też sporo przyrodniczych- wszystko praktycznie nowe, dostałam , a nawet nie ma czasu na oglądanie.
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
nic
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
cos za
*roślinny peeling do ciała z morelą Yves Rocher (seria Pielęgnacja Roślinna), NOWY, NIEOTWIERANY (za coś super) *morelowy peeling do twarzy Yves Rocher, NOWY, NIEOTWIERANY (za coś super) *mineralne serum wyszczuplające antycellulit przeciw rozstępom Bielenda Morze Martwe, NOWE, NIEUŻYWANE (tuba nie była napełniona w 100%) * puder unoszacy wlosy
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podobają mi się:
*paski wybielające Blend a Med Whitestrips 3D White Lux w pudełku, NOWE NIEUŻYWANE (za coś super) tylko jeszcze coś musiałabyś dobrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
jest rezerwacja
![]() hmmm na pewno jakieś dokłądki będą, tylko musze znaleść czas zeby przejrzec kartony z ksiązkami ![]()
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
telefon NOKIA by mi się przydał bardzo....dobierzesz coś do książki?
Edytowane przez Kasiunia66 Czas edycji: 2011-07-03 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie puder got2be oraz ksiązka O milości i innych demonach
![]() Mam sporo filmów dvd, mogę zrobić listę ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Poranek Kojota Chłopaki nie płaczą Beowulf Cztery pokoje + Pani Dalloway Pozew o miłość Prawdziwe kobiety + Morderstwo na ulicy Morgue Mój Nikofor Człowiek w żelaznej masce E=mc2 Czterej muszkieterowie Kariera Nikosia Dyzmy Zelda Ręka Boga Morderstwo w małym miasteczku Killer Centrala Nie taki diabeł straszny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się paski blend a meda i cień brązowy bell, albo ten my secret co jest na zdjęciu (nie wiem czy masz go jeszcze)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
raczej nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
*paletka cieni Essence z limitowanej edycji I Love Berlin 9 cieni z lusterkiem: granat, błękitny, ciemna zieleń, jasna zieleń, czerń nieużywane, pozostałe kolory tylko maźnięte
i obojętnie jaki tusz do rzęs (czarny) coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
W niczym mi to nie przeszkadza
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Zgadza się, zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.