![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy- Czerwiec- Zapraszam
coś u mnie za :
Givenchy Play For Her 5ml miniaturka , ubytek malutki test odpisz w moim watku.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za Kenzo?
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Anna Sui Flight Of Fancy 30 ml z ubytkiem 0,5-1ml??? A może masz jakieś inne świeże perfumy pod ladą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś w moich wątkach za: Givenchy Play For Her 5ml miniaturka ?
![]() |
![]() |
#13 |
JESTEM ONA
|
Dziewczyny- dziękuję za zainteresowanie; przejrzę Wasze wątki i pewnie jeszcze dziś dam odp.
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Marylinda, Awunia- niestety nic nie wybiorę od Was.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za któryś z poniższej listy
![]() 1. Anna Sui Flight Of Fancy 30 ml z ubytkiem 0,5-1ml 2. K. Lagerfeld Kapsule Floriental 75 ml, ubytek ok. 5ml max 3. Kenzo L`Eau Par Kenzo Indigo 50 ml, ubytek widoczny na zdjęciu ( flaszka u góry jest 'brzuchata',więc ubytek myslę , że ok. 5ml, korek luźny) 4. Jil Sander Pure Intense 50 ml , ubytek widoczny na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
JESTEM ONA
|
Nisia, Jaspersen odp u Was ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- mhm- witaj ![]() Zastanawiam się nad kilkoma kosmetykami u Ciebie, dam znac ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Myślałam nad Volupte, ale jest go więcej i go nie znam, dziękuję zatem. Dziękuję niestety nic nie wybiorę .
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hm, no nie wiem, co ci się podoba...
Lanvin, YR, Theo i Vera - te oddam bez żalu i od ręki ![]() Mam jeszcze nowiutką miniaturkę YR 'Vanilla Noir' 5ml w pudełku, gdybyś miała ochotę. Brosseau to nisza, dość droga, więc za to chciałabym coś specjalnego z listy moich chciejstw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bardzo bym chciała Kenzo... Mam Caline Gres jakieś 45/50 ml i Cashmere Mist, jakieś 22/100 ml. Czy wybrałabyś coś z tego...? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oj nie mam tych
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czyli interesuje cię jaśmin Bvlgari i róża Brosseau, tak?
Już się pogubiłam ![]() Ale Kenzo i Jil to za mało za te wybrane u mnie ![]() Theoremę mam i kocham ![]() Może zostańmy przy wymianie Bvlgari za Jil, OK? Jeszcze np. jakaś niewielka odleweczka od ciebie i na taką wymianę się zgadzam od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
JESTEM ONA
|
Niestety, za Play raczej mini Lalique chciałabym. A jil jest w negocjacjach.
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Za Play chciałabym mini Lalique Le Parfum ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() Pomyślę i dam znac ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hm, muszę pomyśleć, OK?
Odpowiem jutro - bo byłabym ciut stratna [Bvlgari za Jil] ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- OK, wymieńmy się ![]() ![]() Dla formalności: Bvlgari i Vera u mnie - Kenzo i Jil i YSL u ciebie. OK? ![]() Uprzedzę tylko, że wysyłkę będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.