Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 15:33   #91
wodaqua
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Poszperałam i znalazlam m.in. w podpisie SweetAngel że na 14 ma diabetologa, a w czwartek pulmunolog - to już z jakiegoś tekstu o umawianiu się na spotkanie Lublinianek, więc generalnie powinna być w miare dostępna. No nic, numery powinna mieć zapisane do mam dyżurujacych i się odezwać, nic nie poradzimy.
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:36   #92
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ja mam ręczny Avent.
Też chce ręczny, ale muszę jeszcze gdzieś o nich poczytać

brunetka2000

dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:39   #93
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
No tak ostatnio nie chwaliłas się nowymi zakupami na Allegro... myślalam, ze się wyleczyłaś

"brudasy" to nie jest określenie dla kogokolwiek. Rasizmem zajezdża
oj kochana z tego się nie da wyleczyć

a co do pogrubionego to muszę się zgodzić w 100%...

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
j
Beatko brzuszek śliczny
dziękuje w imieniu lokatorki brzuszka

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:40   #94
dusia81
Raczkowanie

GG do dusia81

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
oj kochana z tego się nie da wyleczyć
wodaqua - wiem coś o allegro

moja mała ma już więcej ciuchów ode mnie

dusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:40   #95
zanetaa88
Zakorzenienie

Dusia ja dostałam elektryczny medela, wymieniłam sobie lejek i buteleczkę do której będzie mleko lane, ale nie wiem czy to będzie działało tak jak ma działaś, bo nie wiem w ogóle jak te elektryczne laktatory chodzą, ale czytałam opinie o medela że są dobre.

Wodauqa ostatnie logowanie na wizaż Sweet miała 13stego od tamtej pory ani na GG jej nie ma, ani na wizażu myślę, że będzie miała jakieś problemy z internetem, może jej ta "super" babcia odcięła ?

KTO WIE JAK SIĘ PRZYWRACA "KOSZ" na pulpit?!
Zaginał mi

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:41   #96
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Proszę o kciuki bo jutro rano powtarzam wyniki moczu i się okaże czy wyjdę jutro ze szpitala
będzie dobrze. wyczaruję Ci super mocz.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
cholera, ząb mi siezłamał i wogóle chyba martwy jest. teraz kruszy sie niemiłosiernie... i nie boli o dziwo! wiec pewnie zdechł... już jak poprzednio mi w nim wierciła to nic nie czułam, aż do korzenia doszła i dopiero lekko czułam... czy w wysokiej ciazy mozna uzywac znieczulenia albo wyrywac (tfu, oby nie!) zęby?
no kurde, jak nie urok to sraczka. biedna ty. wydaje mi się że ktoś miał robione zęby w ciąży ze znieczuleniem. więc chyba można.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:42   #97
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Zanka a jak Ty się wogóle czujesz i co słychać? bo nic nie napisałas o sobie po powrocie do nas.
od kilku dni leżę, bo brzuch boli
nie mam na nic siły wybaczcie

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:43   #98
zanetaa88
Zakorzenienie

Oglądam rozmowy w toku i przed chwilą była jakaś etiopka,
tak fajnie mówiła po polsku z innym akcentem,
że aż mi ciary przechodziły,
czułam się jakby mi ktoś robił we włosach a Ja odpływam
fajnieee....

A wracając do słowo "brudas" to faktycznie nie fajne...
albo nie lubię jak ktoś mówi "asfalciok:
ZERO TOLERANCJI ZERO!!
Wrrr...

Stary 2011-06-16, 15:44   #99
youyou
Zakorzenienie

ja nie wiem jak w moim szpitalu z wpuszczaniem małych dzieci, ale jak byłam z Filipem to inne mamuśki odwiedzały takie kilkuletnie brzdące..
Mam nadzieję ze Filip będzie mógł wejść bo się stęsknię za nim okrutnie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
pisze tutaj, bo niestety nie dalo rady juz w starym
Madziulka_17 dziekuje za nazwanie mojego meza brudasem. I nie wazne, ze dodalas "nie obrazajac nikogo", coz poczulam sie dotknieta. Moj maz jest bardzo czystym facetem i nawet nie wiem jak mozna kogokolwiek tak nazwac.
Aaa i nazwa "CIAPATY" jest bardzo obrazliwa nazwa.
zgadzam się w 100% tamten post mi się w ogóle nie spodobał, rasizmem i ksenofobią zajechało...

każdy człowiek jest równy, niezależnie od koloru skóry, a brudasa znalazłabym w niejednym Polaku (w znaczeniu dosłownym)

Cytat:

Proszę o kciuki bo jutro rano powtarzam wyniki moczu i się okaże czy wyjdę jutro ze szpitala

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Nic . Nie dzwoniłam, ostatnie 3 dni brałam 1 tabletkę rano bo tylko tyle znalazłam. Dzisiaj wcale bo już nie miałam a jutro rano wizyta, chyba nie urodzę ?
eee na pewno nie urodzisz, zaufaj mi

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-06-16 o 15:47
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:49   #100
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
eee na pewno nie urodzisz, zaufaj mi
Co ja nie urodzę, ja?! Poczekaj jeszcze się zaprę i urodzę A co, ja nie urodzę?!

(To z tego upału, nie ma czym oddychać i ciśnienie chyba też do bani)
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:52   #101
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

a co do akcji dwupak... ja lubię takie wyzwania ale kurcze jakoś wolałabym mieć małego obok siebie jak najszybciej... zostawmy ten wyścig naszym dzieciaczkom cooo ??
hihih no dobra bo ja ostro uda od południa zaciskam żeby wygrać już mnie pośladki bolą

Cytat:
Witam w nowym wątku

trzymam wyjdziesz

Cytat:

Shirka przynajmniej dostałyśmy podwójne gratulacje i kciuki
no wybacz podkradanie fluidków mocy przeznaczonych dla ciebie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

KTO WIE JAK SIĘ PRZYWRACA "KOSZ" na pulpit?!
Zaginał mi
jaka wersja Windowsa i czy "mój komputer" też zginął?
Stary 2011-06-16, 15:56   #102
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
od kilku dni leżę, bo brzuch boli
nie mam na nic siły wybaczcie
wybaczamy

co określenia hindusów i pakistańczyków słowem "brudas", to rzeczywiście zabrzmiało to rasistowsko.
jak wspominałam na poprzednim wątku pracowałam z tymi ludźmi. i dla mnie ciężko było przywyknac do ich kultury, a im zapewne do mojej. czasami żartowali sobie, że jakbym pojechała do Pakistanu z moimi wyzwoleńczymi poglądami to by mnie ukamienowaliprzez ponad 3 lata pracy z nimi nigdy nie padły z moich ust takie słowa, ani ja nie usłyszałam nic pod swoim adresem. bardzo często częstowano mnie lunchem, tylko ja nie lubię curry ani jagnięciny. jednak czasami brałam kawałeczek żeby im przykro nie było. w ramach szacunku nie jadłam nigdy na ich oczach kanapki z wieprzowiną. a na zakończenie pracy odchodząc, zrobiłam drobny poczęstunek słodkościami z ich sklepów. więc wszyscy byli radzi. nadal odwiedzam ich czasami i zawsze witają mnie z uśmiechem.
na marginesie dodam, że brudni nie chodzili, a pachnieli ładnie używając pieknych wód toaletowych.
Stary 2011-06-16, 15:59   #103
iustyna1
Wtajemniczenie

zanko już chyba masz dosyć coś czuje? jeszcze troszeczkę i na nas przyjdzie pora. Kiedy masz kolejną wizytę?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:00   #104
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Witam w nowym watku
Marinka i Aania-Wasi synowie są boscy
Idę leżec z nogami do góry, bo mi spuchly trochę

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:01   #105
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
A ja jestem rasistka i sie tego nie wstydzę (zaraz dostanę baty, No ale trudno). Zycie mnie tego nauczyło. Przed wyjazdem z Polski nigdy bym siebie o to nie podejrzewala.
Jeśli chodzi o dyskusje na forum i sprawienie przykrości Kajool nie było to moim celem. Nie mialam bladego pojecia kim jest jej maz. Podejrzewam ze tak samo Madziulka nie robiła osobistych wycieczek do męża Kajool.
Błąd ze wypowiedzialysmy sie głośno. Czasami swoje poglądy trzeba zatrzymać dla siebie.

Kajool wybacz to nie było nic osobistego z mojej strony.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:02   #106
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
zanko już chyba masz dosyć coś czuje? jeszcze troszeczkę i na nas przyjdzie pora. Kiedy masz kolejną wizytę?
w poniedziałek

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:12   #107
zanetaa88
Zakorzenienie

Shira Windows zatkałaś mnie tym pytanie, wiesz że zgłupiałam...
nie mam zielonego pojęcia jaki a MÓJ KOMPUTER nigdy go nie mam na puplicie - denerwuje mnie...

Stary 2011-06-16, 16:14   #108
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
A ja jestem rasistka i sie tego nie wstydzę (zaraz dostanę baty, No ale trudno). Zycie mnie tego nauczyło. Przed wyjazdem z Polski nigdy bym siebie o to nie podejrzewala.
Jeśli chodzi o dyskusje na forum i sprawienie przykrości Kajool nie było to moim celem. Nie mialam bladego pojecia kim jest jej maz. Podejrzewam ze tak samo Madziulka nie robiła osobistych wycieczek do męża Kajool.
Błąd ze wypowiedzialysmy sie głośno. Czasami swoje poglądy trzeba zatrzymać dla siebie.

Kajool wybacz to nie było nic osobistego z mojej strony.
no właśnie czasami lepiej nic nie mówic, bo można kogoś urazic. a po co to? mnie też byłoby pewnie przykro, gdyby ktoś powiedział, że Duńczycy to brudasy, bo mój T. akurat jest z Danii.

Rozumiem Twoje nastawienie, bo spotkałam się z tym już nie raz. mnie też próbowano przekonac do takich poglądów, ale po głębszym zastanowieniu się, to każda nacja jest inna, każda kultura ma swoje różności. Powiem Ci że będąc tu od 7 lat, wielokrotnie spotykałam się z rasistowskim podejściem do mnie. i gdzieś jakieś utrwalone stereotypy o Polakach w świadomości obcokrajowców, bardzo mnie bolały. oczywiście nazywanie mnie alkoholiczką (gdzie rzadko kiedy piję) było niczym w porównaniu z wzięciem mnie za "łatwą" - bo jest Polką. robiłam kursy masażu, bo chciałam tak pracowac i w przyszłości otworzyc własne SPA. 2 telefony i kilka sugestii zrujnowały moje marzenia. Pytania typu: a ile weźmiesz za dodatkową usługę? itp. po prostu powaliły mnie. potem wielokrotnie otrzymywałam telefony z samymi propozycjami. i stwierdziłam że nie warto. skończyłam marketing było mi przykro że ktoś mnie tak ocenił. dlatego bardzo ostrożnie podchodzę do kwestii różnorodności kulturowych.
Stary 2011-06-16, 16:16   #109
mamad1
Zadomowienie

Brzuszki ładne

Beatko kącik dla Julci w sam raz

Śliczne te dzieciaczki- Igorek i Adaś

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Jedna naiwna się już znalazła- ja
Tak naprawdę to nigdy nie wiadomo, kim jest drugi człowiek. Ale w pewnym sensie dzięki niemu będziesz najlepszą i najbardziej kochaną mamą na świecie Więc głowa do góry!

Wodaqua mój mąż pracuje w małej firmie i odgórnie ustalają urlopy i wtedy ta firma po prostu w tym czasie nie działa... Termin mam na 15 sierpnia, a on urlop do końca lipca, więc nic nie wiadomo

Nerola dzieci niech szybko do zdrowia wracają!

Co do rasizmu, to wg mnie większość Polaków to rasiści. Może dlatego, że mamy za mało kontaktu z innymi kulturami, nie znamy ich, bo się przyjęło, że jeśli ktoś "inny" to gorszy (nie chodzi tylko o odcień skóry, ale też poglądy, wyznawaną religię, a nawet niepełnosprawność)... Ale to moje zdanie i nie chcę go nikomu narzucać...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:19   #110
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Shira Windows zatkałaś mnie tym pytanie, wiesz że zgłupiałam...
nie mam zielonego pojęcia jaki a MÓJ KOMPUTER nigdy go nie mam na puplicie - denerwuje mnie...
ok przewiduję, że masz windows xp:

1.
a) Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie.
b) Wskaż polecenie Rozmieść ikony według.
c) Kliknij polecenie Pokaż ikony pulpitu.

Jeżeli dalej nic to:

Kliknij prawym przyciskiem na pasek zadań (ten pasek na którym po prawej stronie masz napis start, a po lewej zegarek), a następnie kliknij właściwości. Po wywołaniu okna właściwości paska zadań wejdź w zakładkę menu start i wybierz pozycję klasyczne menu start. Zatwierdź zmiany, a następnie kliknij OK. Od teraz masz już menu start ze starszych wersji systemu windows i ikony będą na pulpicie.
Stary 2011-06-16, 16:22   #111
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hihih no dobra bo ja ostro uda od południa zaciskam żeby wygrać już mnie pośladki bolą
no to ja przegram (oby!!!) bo zajęłam się malowaniem kawałka ściany w sypialni, pieczeniem ciasta i robieniem obiadu
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:23   #112
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Mamad trochę się nie zgodzę bo to tak jakby z banku spermy dostać darmową próbkę.

Byłam u brunetki bo biedna głoduje

A teraz przyznać się która to robi ciasto z truskawkami ? Bo oczywiście ja właśnie się biorę za sernik na zimno

Patik, Oliweczka i reszta lubelska
, wybieracie się na te targi ? Bo Brunetka jeśli ją wypiszą jedzie w niedzielę

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:23   #113
zanetaa88
Zakorzenienie

Mam już kosz Shira jakos go znalazłam

Stary 2011-06-16, 16:24   #114
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hm. Ale tu temat. Ja myślę,że my dla innych też jesteśmy "białasami" ale to nie znaczy że jesteśmy inni. No faktycznie kolor skóry jest inny,ale to nie znaczy,że człowiek który jest np. Hindusem nie jest nam równy. Ja osobiście nie znam nikogo kto byłby innej kultury,czy koloru skóry-ale to nie znaczy że komuś takiemu nie podałabym ręki. Ale temat ciężki.
Moje dziewczyny zaczynają ładnie jeść ale wciąż się męczą. Może nie długo pójdziemy do domku?-zobaczymy.
Stary 2011-06-16, 16:32   #115
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Mamad trochę się nie zgodzę bo to tak jakby z banku spermy dostać darmową próbkę.

Byłam u brunetki bo biedna głoduje

A teraz przyznać się która to robi ciasto z truskawkami ? Bo oczywiście ja właśnie się biorę za sernik na zimno

Patik, Oliweczka i reszta lubelska
, wybieracie się na te targi ? Bo Brunetka jeśli ją wypiszą jedzie w niedzielę
Jeszcze raz dziękuję za serek
Nie lubię miodu a J dopiero będzie koło 19 u mniej do tej pory umarłabym z głodu, bo obiad było 12

Ja poproszę kawałek serniczka
Jak mnie nie wypuszczą to i tak się ubieram i wychodzę na te targi !!!!!!!!!!!
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:35   #116
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Scio urodziła!
Stary 2011-06-16, 16:37   #117
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
no właśnie czasami lepiej nic nie mówic, bo można kogoś urazic. a po co to? mnie też byłoby pewnie przykro, gdyby ktoś powiedział, że Duńczycy to brudasy, bo mój T. akurat jest z Danii.

Rozumiem Twoje nastawienie, bo spotkałam się z tym już nie raz. mnie też próbowano przekonac do takich poglądów, ale po głębszym zastanowieniu się, to każda nacja jest inna, każda kultura ma swoje różności. Powiem Ci że będąc tu od 7 lat, wielokrotnie spotykałam się z rasistowskim podejściem do mnie. i gdzieś jakieś utrwalone stereotypy o Polakach w świadomości obcokrajowców, bardzo mnie bolały. oczywiście nazywanie mnie alkoholiczką (gdzie rzadko kiedy piję) było niczym w porównaniu z wzięciem mnie za "łatwą" - bo jest Polką. robiłam kursy masażu, bo chciałam tak pracowac i w przyszłości otworzyc własne SPA. 2 telefony i kilka sugestii zrujnowały moje marzenia. Pytania typu: a ile weźmiesz za dodatkową usługę? itp. po prostu powaliły mnie. potem wielokrotnie otrzymywałam telefony z samymi propozycjami. i stwierdziłam że nie warto. skończyłam marketing było mi przykro że ktoś mnie tak ocenił. dlatego bardzo ostrożnie podchodzę do kwestii różnorodności kulturowych.
Zgadzam sie ze wszystkim co piszesz. Ale te stereotypy nie biorą sie z nikad. Na opinie pijaków, złodziei i kur... Polacy zapracowali sobie sami. Niestety odbija sie to na porządnych ludziach i nic z tym nie zrobimy. W ta sama stronę działa to w stosunku do innych nacji, narodowości. Ja będąc rasistka nie obrazam innych na prawo i lewo tylko dlatego ze mi ktos cos kiedyś zrobił. To jest brak kultury. Nie mniej jednak podchodzę ostrożnie i z dystansem. Nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy tylko dlatego ze ma inny kolor skory czy wierzy w cos innego. A ze nie lubię takich ludzi i trzymam sie z daleka to chyba mam do tego prawo.

Przykre to co Ciebie spotkało.

Ale news. Brawo dla Scio. To teraz codziennie będziemy witać na świecie kolejne dzieciaczki.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 16:38   #118
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Scio urodziła!
???

Edytowane przez madziaranew
Czas edycji: 2011-06-16 o 16:40
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:41   #119
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Scio urodziła??
W takim razie WIELKIE GRATULACJE SCIO!

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:41   #120
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie ze wszystkim co piszesz. Ale te stereotypy nie biorą sie z nikad. Na opinie pijaków, złodziei i kur... Polacy zapracowali sobie sami. Niestety odbija sie to na porządnych ludziach i nic z tym nie zrobimy. W ta sama stronę działa to w stosunku do innych nacji, narodowości. Ja będąc rasistka nie obrazam innych na prawo i lewo tylko dlatego ze mi ktos cos kiedyś zrobił. To jest brak kultury. Nie mniej jednak podchodzę ostrożnie i z dystansem. Nigdy nie zrobiłam nikomu krzywdy tylko dlatego ze ma inny kolor skory czy wierzy w cos innego. A ze nie lubię takich ludzi i trzymam sie z daleka to chyba mam do tego prawo.

Przykre to co Ciebie spotkało.
przykre. dzięki. skończmy te tematy, bo każdy ma prawo do swojego zdania, a to wątek kobiet w ciąży więc tym się zajmijmy.
Scio urodziła!!!!!! ale co??????jak ???? i kiedy???????
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości