|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie do 1000 kcal ! cz. 2 "
Murka fajnie by było jakbym tak cały czas mogła jeść słodycze bez żadnych konsekwencji
![]() Monia a co do mamy, to pewnie coś w tym jest, że bardziej boi się co ludzie powiedzą :/ Ania no to będziemy czekać na zdjęcia ![]()
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie do 1000 kcal ! cz. 2 "
Ide kąpać dzieci a żebyście miały co oglądać to wkleje wam foteczki z mojego ślubu 5 lat temu. Byłam w 6 miesiącu ciąży i wyglądałam strasznie! No ale skoro chcecie obejrzeć to prosze bardzo
![]() Clipboard08.jpg Clipboard09.jpg IMG_0026.jpg IMG_0063.jpg IMGP1628.jpg wesele moni i gierka 024.jpg
#93 |
Zadomowienie
|
monia u mnie też czuć ropę z nosa, ja też ją czuje i to jest najgorsze bo tego smrodu nie da się wytrzymać! czasem to tak mi wstyd, bo ludzie mogą sobie pomyśleć że nie dbam o higienę czy coś.. i to raz jest taki dzień że czuć, a raz nie i żadne leki na dłuższą metę nie pomagają.
a na tych zdjęciach w ogóle nie widać że jesteś w ciąży, tylko na jednym co stoisz bokiem. ale przecież to pięknie wygląda kiedy kobieta ma brzuszek i spodziewa się dzidziusia, tak uroczo ![]() aniu powiem Ci że jeszcze tydzień temu byłam pewna że nigdy nie wrócę do ćwiczeń, ale kiedy zaczęłam z każdym kolejnym dniem stwierdzałam że szkoda to zawalić. i tak jakoś to ciągnę, oby jak najdłużej ![]() a ja się wzięłam gorącą kąpiel z bąbelkami, taką relaksującą po pracowitym dniu. piłyście może Jacka Danielsa? dobry jest?
#94 |
Wieczne Kutango
|
Hej dziewczynki
![]() Ale naskrobałyście ale nadrobiłam wszystko ![]() A ja dziś wykończona.. w nocy co chwilę się budziłam i na kibel normalnie z zamkniętymi oczami szłam i siadałam ![]() ![]() ![]() EDIT dodaje zdjęcia robione przed chwilą
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-07-11 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Mureczko dziękuję ;* brzuszek widać właśnie bokiem najbardziej, ogólnie duży nie był tylko ta sukienka go powiększała jeszcze bardziej ;/
Z tym smrodem z nosa to właśnie przerąbane, niby nos odetkany, nie ma kataru a ciągle śmierdzi ;( muszę się wybrać koniecznie do laryngologa, bo nie chce aby mąż to ciągle czuł. A próbowałaś psikać sobie codziennie po kilka razy wodę morską w aerozolu? Są takie w aptekach, ponoć przy dłuższym stosowaniu pomagają. Karolinko to miałaś noc pełną wrażeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide spać ![]() ![]()
#96 |
Wieczne Kutango
|
Monia jasne, że się odchudzam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
NeverGood miałaś siłę żeby iść na siłownię jeszcze? podziwiam
![]() ![]() ![]() monia lekarz mi kiedyś zalecił tę wodę morską, ale jakoś tak sobie darowałam to. poczytam jeszcze w internecie opinie, bo ją w sumie można psikać do woli a te krople tylko niszczą śluzówkę i niewiele dają na już i tak odetkany nos.. zjadłam resztkę płatków, nie robiłam sobie nic więcej do jedzenia bo i tak będę jadła 2 śniadanie więc mogę poczekać. a odkąd myję włosy tym szamponem Dermena i maseczką z Waxa to wypada mi ich więcej!! ale czytałam, że u niektórych tak na początku jest żeby przeczekać.. też tak miałyście?
![]() |
#98 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
murka dziękuje ślicznie
![]() ![]() ![]() A co do siłowni to fakt znalazłam w sobie jakieś tam resztki sił i poszłam, dzisiaj idę znowu ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Monia jak ślicznie wyglądałaś na ślubie
![]() ![]() Karolina no to miałaś noc ![]() ![]() A co do zdjęć to ślicznie wyglądasz i wcale nie musisz się już odchudzać ![]() ![]()
#100 |
Zadomowienie
|
Medzik ale ja Ci zazdroszczę że możesz tak jeść to słodkie i w ogóle nie tyjesz. Ale mi ochotę na czekoladę zrobiłaś
![]() Monia piękne masz te zdjęcia. Wcale jakoś bardzo nie rzuca się w oczy że byłaś w ciąży. Pewnie gdybyś nie napisała to bym nawet uwagi nie zwróciła. Suknie miałaś śliczną , mi się marzy taka dopiero od bioder rozkloszowana ale to jeszcze nie teraz ![]() ![]() Murka pamiętam że mi też kiedyś lekarz zalecił wodę morską w takiej zielonej buteleczce wtedy była ale to było strasznie dawno i szczerze mówiąc nie pamiętam za bardzo czy była dobra. Karolinko ale super masz figurę. Według mnie już nie musisz chudnąć ale jeśli chcesz to chudnij najważniejsze żebyśmy to my czuły się dobrze w swoim ciele ![]() Właśnie nie jestem przed okresem, dopiero za 1,5 tyg będę miała, więc nie rozumiem czemu mam więcej na wadze, ale może do piątku waga troszkę jeszcze zleci. Teraz i tak mam troszkę bardziej płaski brzuszek niż przed odchudzaniem i co najważniejsze mniejsze boczki co mnie bardzo cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Monia wyglądałaś prześlisznie, a suknie miałaś cudowną
![]() Miałam się dziś wybrać z koleżanką na basen, tak na cały dzień. Ale co jak jest pochmurno ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Alexis no fajnie by było jakbym tak zawsze mogła jeść tyle słodyczy i bym nie tyła
![]() ![]() A co do Twojej wagi to może tak po prostu się waha, widzisz sama że u mnie też tak jest, 2 dni temu miałam 47,4 dziś 46,7 i ja często mam takie wahania ![]()
#103 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Mogę się przyłączyć? ![]() Przewertowałam całą drugą część Waszego wątku i naprawdę bardzo mi się tu u Was podoba. Fajnie, że nie rozmawiacie tylko i wyłącznie o diecie, ale też o wielu innych sprawach. Czegoś takiego szukałam! ![]() Mam na imię Karolina, w sierpniu kończę 22 lata. Moja przygoda z odchudzaniem trwa od stycznia, ale ciągle ją przerywam i zaczynam w kółko na nowo. Mam 169 cm wzrostu, ważę ok 55-56 kg, a marzy mi się 49,50! Kiedyś tyle ważyłam i czułam się świetnie! Największe problemy mam z brzuchem, jest strasznie odstający i gruby ![]() Od paru dni dobrze mi szło z dietą i od wczoraj znowu masakra. 2 kawałki pizzy na noc, 2 dzisiaj na śniadanie ![]() ![]() Dzisiaj mam z moim TŻ 4 roczniecę związku, może to odpowiedni dzień żeby się za siebie zabrać! ![]() Co jeszcze o mnie? Jestem z Gdańska. Od prawie 3 miesięcy mieszkam z TŻ więc łatwiej jest mi teraz dietkować. Właśnie skończyłam studia licencjackie na Uniwerku i szukam jakiejś pracy ![]() W nagrodę za to zaadoptowałam z TŻ malutkiego, dwumiesięcznego kotka. Ma na imię Tiger, bo wygląda jak mały tygrys ![]() Monika- czytałam, że jesteś z Prabut. Moja przyjaciółka z tej miejscowości pochodzi ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że dużo Wam o sobie opowiedziałam. Przyjmiecie mnie do siebie? Z Wami napewno będzie mi łatwiej ![]()
#104 | |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() JA miałam dziś poprawkę wspaniałej akcji "WC" ![]() ![]() Tak więc idę zaraz się malować, wieszać pranie i na dwór lecę bo dziś dosyć ładnie jest i nawet słoneczko wychodzi zza chmur. Jest gorąco bo w cieniu mam 33 stopnie na termometrze! Pewnie popołudniu jakaś burza będzie. U mnie dziś na wadze 59,0 ;/ od wczoraj spadło pół kilo ale jeszcze kilogram mi został to poprzedniej wagi. Myślę, że to kwestia dwóch-trzech dni i będzie znowu 57,9. Codziennie robię brzuszki więc to też troszeczkę daje. Wczoraj przed snem zrobiłam 120 i myślałam że umre tak mięśnie bolały. Na śniadanko dziś 200 ml mleka i szklanka Just Fit z owocami. Otręby mi się skończyły, muszę iść do POLO marketu i kupić. Karolinko ja tu nie widzę grubych ud i brzucha a uwierz mi że mam spore wymagania co do ładnego wyglądu kobiet. No ale jeśli Ci się nie podobają to rozumiem. Ja gdybym wyglądała tak jak Ty to bym na pewno już przestała się odchudzać. Mureczko Ty nie czytaj opini w internecie tylko sama wypróbuj. Ta woda nie niszczy śluzówki tylko właśnie oczyszcza nos, nawilża śluzówkę i łagodzi różne takie infekcje itp. Ja miałam tą wodę kiedyś ale stosowałam ją krótko i teraz po wypłacie sobie kupię. Chodzi o to że z nosa nie będzie śmierdziało bo ta ropa nie będzie Ci nigdzie zalegała bo woda ją wypłucze. Wypróbuj sobie - nic tym nie stracisz a może i dużo zyskasz ![]() ![]() ![]() Meeedzik, Alexis, Loczusiek dziękuję Wam bardzo ![]() No dobra zmykam na dwór! Buziaki! ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- dziewczyny a zauważyliście że nam tytuł wątku moderator zmienił?????????????????? ????????????? ja dopiero zobaczyłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście, że możesz się dołączyć! im nas więcej tym lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
U mnie pogoda zrobiła się ładna, przed chwilą trochę się opalałam, już jestem brązowiutka
![]() Karoolciaq witamy ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że z nami będzie Ci łatwiej. Monia no to dobrze, że tytuł został zmieniony i teraz nie musimy się już martwić, że zamkną nam wątek ![]()
#106 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Monia, ja bym Cię nie poznała na tych ślubnych fotkach, ale wyszczuplałaś na twarzy! Never, masz cudowne wcięcie ![]() Wczoraj trochę przystopowałam z żarciem i już jest 50,9 uff. Chyba przejdę na dietę jogurtową tzn. będę się paść jogurtami + obiadem bo mi TŻ nie daruje. Dzisiaj póki co zjadłam 250 ml pitnego jog. waniliowego z jagodami. Na obiad będą dwie nóżki kurczaka, wasa i ogórek, na kolację reszta jogurtu, w międzyczasie arbuz, jabłko, szklanka mleka i zapewne coś jeszcze...
#107 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ![]() ![]() ![]() monika01011986 mialas cuuudowna suknie ![]() ![]() NeverGoodEnough18 bardzo fajnie wyglądasz ![]() karoolciaq witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie u mnie nic ciekawego sie nie dzialo.. jestem na etapie szukania nowej pracy bo w poprzedniej tak w h**** polecieli ze szkoda gadac ![]() ![]() ![]() Z dietka w miare w miare..w weekhend pare piwek wpadło ![]() ![]() Dzisiaj do tej pory na sniadanko pol grejfruta i kanapka z serkiem wiejskim i pomidorkiem na obiadek bułka z gyrosem( wiem wiem niepowiennam) i warzywami..i nic poza tym do tej pory ![]() Brzuch mnie cos pobolewa chyba @ sie zbliza ![]() Dobra Laski ide sprzatac i troche pokrecic hula hop ![]()
#108 |
Raczkowanie
|
Hej
moge dolaczyc? Czytuje wasze wypociny od dluzszego czasu i w koncu postanowilam, ze napisze i sprobuje dolaczyc. Jestem pelna podziwu dla was dziewczyny. Ja pewien czas sie odchudzalam i schudlam 10kg (przez 5 miesiecy), potem zaczelam nie jesc nawet nie zrec a wpier.dalac. I przytylam 5 kg. Mam 1,70 wzrostu, obecnie waze popoludniu 68kg (wazylam sie popoludniu). Marze o wadze 55kg. Zamowilam sobie taki proszek ALMASED z niemieckiej apteki. To sa takie koktajle. Podobno ochydne ale jesli maja pomoc to bede je pila. Jeden drink ma ok230kalorii a na poczatku mam je pic trzy razy dziennie przez tydzien. I raz dziennie do tego bulion warzywny. Dlatego chce dolaczyc do was bo wyjdzie mi to 1000kalorii. Oddalabym wszystko zeby moc wygladac tak jak Monia, Medzik czy Never... i wiele innych dziewczyn, ktore sa szczuplutkie. Ja chcialam od dzisiaj zaczac 1000kalorii chociaz ten proszek do koktajli nie doszedl ale z samego jedzenia ale sie nie udalo. Przed chwila opedzlowalam pol paczki krowek czyli z jakies 500kalorii i pije malutkiego reddsa. I wlasnie tak u mnie jest.Przed tym zjadlam dwa kawalki chleba razowego z ryba w pomidorach. Mam nadzieje ze pomozecie mi dojsc do wymarzinej wadze i powiecie mi jak siebie zmobilizowac najbardziej. Edytowane przez olaoo87 Czas edycji: 2011-07-12 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() aguniaaaaa041986 widzę, że interesujemy się tymi samymi kierunkami studiów ![]() ![]() Ja dziś tak jak pisałam sobie pofolgowałam. Zrobiłam to tiramisu i z całego serca je polecam. Jest naprawdę lekkie i smaczne, niestety straaaasznie kaloryczne. Ale dziś jest specjalna okazja, więc mi wolno ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: - 2 kajzerki - jedna z żółtym serem i keczupem, druga z filetem z kurczaka i pomidorem - tiramisu - ta porcja miała jakieś 400kcal ![]() - 2 trójkąciki Milki triolade - 1/2 serka wiejskiego + pomidor + kromka chleba - woreczek ryżu + ok. 200g warzyw na patelnię Jednak byłam dziś na basenie i pływałam ok.45min oraz zrobiłam standardową trasę rwr i jeszcze mam zamiar pokręcić na twisterze, więc zbędne kalorie uznaję za spalone ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-07-12 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wieczne Kutango
|
meeedzik alexis77 monia eivor agunia dziękuje wam bardzo dziewczyny za tak miłe słowa
![]() ![]() Agunia jak jestem na siłowni to ćwiczę wszystkie partie dziś np. 3 godziny byłam godzina i 20 minut rowerek, 40 minut bieżni a reszta to ćwiczenia na brzuch nogi i ramiona, oczywiście najczęściej jestem tam 2 godziny ale dziś zostałam dłużej, jutro wyjezdzam i do niedzieli nie będę miała czasu ćwiczyć. Ale spakowałam skakankę to chociaż poskaczę ![]() Echh a ja idę się dalej pakować, musiałam kilka rzeczy wyjąć z walizki bo bym się nie zabrała ![]() Dzisiejsze menu: Ś: Jogurt z błonnikiem i musli plus kilka czereśni II: Kanapka z wędzoną piersią z kurczaka plus pół ogórka małosolnego od mamy ![]() O: Sałatka z kapustą pekińską, pomidorem, ogórkiem kurczakiem i trochę sera feta light ależ się nią objadłam pyszna wyszła ![]() A kolacja w sumi jeszcze przede mną i tak późno chodzę spać więc niedługo coś zjem ale jeszcze nie wiem co mam serek wiejski z brzoskwiniami hmm ale nie light tylko taki zwykły więc zobaczę jeszcze. Albo zrobię kanapkę z piersią wędzoną i jajkiem gotowanym bez żółtka, więc samo białeczko ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
A u mnie na kolację była grilowana pierś z kurczaka polana sosem czosnkowym
![]() A na podwieczorek zjadłam pysznego loda na patyku w polewie z mlecznej czekolady i migdałami ![]() ![]() Zaraz idziemy z Tż na spacer z psem ![]() ![]() Agunia pewnie, że pamiętamy ![]() Ola fajnie, że do nas dołączyłaś ![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
olaoo87 witamy
![]() ![]() dzaga1989 i jak na filologii? ciezko jest? ![]() ![]() Jestem z siebie dumna dzisiaj ![]() ![]() ![]() No i juz po cwiczonkach jestem ![]() ![]() ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
No ja w końcu w domku! Ale się dziś nachodziłam! mam dość! Na dworze gorąco i słonecznie - w życiu się takiej pogody nie spodziewałam po wczorajszych ulewach. Jutro ma być jeszcze cieplej... chyba pojadę nad jeziorko na pół dnia. Zjadłam właśnie kolację i jestem pełna! Znowu za dużo zjadłam i już mi źle ;/
a dziś: śniadanie - szklanka Just Fit z owocami + 200 ml mleka 2% śniadanie 2 - jedna parówka na zimno i kawa rozpuszczalna z odrobiną mleka i 3 tabl.słodzika a później jeszcze pół banana i z 5 małych herbatników obiad - miseczka zupy szczawiowej kolacja - dwie kromki chleba ciemnego ze słonecznikiem z twarogiem chudym i kilka łyżeczek dżemu truskawkowego niskosłodzonego + kawa Inka z odrobina mleka i 3 tabl.słodzika sporo tego.. po tym weekendzie tak sobie rozepchałam żołądek że teraz ciągle głodna jestem. Meeedzik no ja też się cieszę i obiecuję, że więcej takiej gafy nie popełnię ;p Bo już nie będzie trzeba zmieniać tytułu ![]() Eivor wszyscy mi mówią, że na twarzy bardzo wyszczuplałam ![]() ![]() ![]() aguniaaa dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola witaj ![]() ![]() ![]() dzaga przy takich ćwiczeniach na pewno wszystko spaliłaś, więc nie musisz się martwić ![]() ![]() Karolinko nie ma za co ![]() ![]()
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, jeszcze dopiszę bo wcześniej zapomniałam, że w końcu pozbyłam się tego "kamienia" z żołądka. Ładnie się wypróżniłam i nie chcę nic mówić, ale to chyba dzięki wodzie gazowanej. Zawsze czytałam i wierzyłam, że to właśnie niegazowana wspomaga wypróżnianie. Jednak gdy ją piłam przez ostatnie dni było mi właśnie ciężko. Dziś w połowie dnia mi się skończyła i przerzuciłam się na gazowaną i za półtorej godziny siedziałam już na kibelku. Możliwe że to dzięki wodzie? Jeśli tak to nie będę już piła niegazowanej bo szczerze mówiąc w ogóle mi nie smakuje :p
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-07-12 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Monika, dzięki Tobie przypomniałam sobie, ze istnieje cos takiego jak slodzik
![]() ![]() Dzis: Sn: bulka ziarnista z bieluchem, krakowska sucha, pomidorem O: zupa grzybowa z makaronem P: 3 garstki platkow kukurydzianych, Inka z mlekiem K: to samo co sniadanie Po kolacji podżarlam jeszcze1/4 wiesniaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Monika ja tez nie jestem przekonana do tych koktajli ale dziewczyny w internecie tak go zachwalaly, ze mimo duzej ceny postanowilam, ze zarezykuje. Chce 9 dni pic tylko te koktajle i ten bulion. Poten nastepuje druga faza i je sie jeden posilek normalny i pije sie dwa drinki az do momentu az sie osiagnie wymarzona wage. Potem faza utrzymania wagi, 2 posilki dziennie i jeden koktajl. Nie wiem czy dam rade tyle te diete ciagnac bo nie mam za duzo kasy a za drinki na 9 dni zaplacilam juz 300 zl. Chce te pierwsza faze przetrzymac te 10 dni gora 14 dni a potem nastepne 14 dni bede dazyc do 55kg. Nie wiem czy uda mi sie tyle zakupic tych drinkow bo to diablestwo jest drogie. Mam nadzieje, ze uda mi sie skadys zorganizowac taka kase. A po tych 28 dniach bede jadla 900kcal. Myslisz, ze to dobry plan?
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Fatalny, 900 kcal to dieta glodowa, a nie racjonalna dieta odchudzajaca. Ja chcialam jesc 1000kcal, ale stuknelam sie w glowe i jem 1300
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
a ja dziś znów nie miałam na nic czasu, dopiero wróciłam do domu bo ze znajomymi graliśmy w karty
![]() a mama i Tż powiedzieli mi że już widać na głowie pierwsze małe włoski, na przedziałku ![]() ![]() monia kupiłam sobie tę wodę morską, Sterimar się nazywa. 27zł kosztowała ale facet w aptece powiedział że ta jest najlepsza i że wydam 5zł więcej a wystarczy na dłużej i efekty będą lepsze. a co do cynku to nie biorę, bo nie mam grosza przy duszy dosłownie, dziś nawet nie miałam za co bułki sobie kupić ![]() olaoo87 te koktajle jakoś do mnie nie przemawiają, nie wierzę w takie cuda. najlepsza jest zdrowa dieta, na której schudniesz w zdrowym tempie i nie będziesz się głodzić czyli ta 1000kcal. ale skoro już zamówiłaś te koktajle to użyj ich szkoda takiej kasy, ale następnym bym nie zamawiała skoro one takie drogie. z naszą dietą na pewno uda Ci się schudnąć ![]() aguniaaaaa041986 to bedziesz miala teraz sporo zajęć ![]()
#119 |
Wieczne Kutango
|
Jeśli chodzi o koktajle to ja się wypowiem. Jako gówniara 14 letnia miałam nadwagę zresztą od dziecka miałam to matka próbowala mnie odchudzić dietą a właściwie produktami Herbalife. Miała tam jakąś znajomą która jej nagadała głupot o skuteczności tych koktajli i sobie do głowy wbiła. Na śniadanie koktajl i nic poza tym pozniej jakieś posilki plus tabletki, herbatki itp. Miesięczny koszt takiej kuracji to ponad 500 zł matka oszalała ale ok. Schudłam na tym 10 kg ale nadrobiłam 20 kg. Poza tym te koktajle to jakieś uniwersalne były bo osoby które nie mogły przytyć miały niedowagę itp. musiały pić te koktajle i jeść dodatkowy posiłek i od tego się niby tyło. Dla mnie to pic na wode i tyle gdyby ktoś mi to dał za darmo to pilabym sobie dla smaku po prostu. Jeśli chodzi o koktajle np. po treningu dla kulturystów te są ok bo budują mięśnie, ale lepiej siąść zjeść normalny posiłek i nie truć się bo przecież to chemia
Doczytałam ze masz przez tydzień to pić 3 razy dziennie i raz bulion to ja Ci radzę od dzisiaj przestawiać się na dietę 1000 kcal bo sobie teraz podjadasz krowki a jutro te koktajle to organizm oszaleje a pozniej rzucisz się na jedzenie, więc jak już chcesz to pić to zacznij przestawiać organizm do diety bo będzie ciężko oj będzie.. a te koktajle to wydaje mi się, że są dla ludzi bardzo otyłych ktorzy czekają na operacje zmniejszenia zołądka i schudnąc nie mogą a muszą zeby być zakfalifikowani do takiej operacji i żeby nie było powikłan. Kiedyś na TLC oglądałam taki program a wlasciwie oglądam chirurgia otyłości i tam często jak osoba waży ze 200 kg to przed operacją im się diety rozpisuje z tymi koktajlami nic jeść nie mogą tylko to i jakieś buliony
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-07-12 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
a to moje dzisiejsze menu:
ś:resztka płatków miodowych 2ś:rogal z masłem + nektarynka o:mały talerz pomidorówki z makaronem k:2 kanapki z sopocką no i oparłam się bułce drożdżowej z rodzynkami, ciężko było ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.