![]() |
#91 |
Ola-Unhola
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Dobranoc
![]() megi ![]()
#93 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czeko jaką pościel kupujesz?? Ja oglądam już parę dni i nic mi się nie podoba ![]() I też wczoraj mierzyłam ![]() Cytat:
![]() No to fakt ![]() Ale szczerze to nie chciałabym używanego materaca ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanego wypadu ![]() Cytat:
Najważniejsze, że Twoja gadanina odniosła skutek ![]() *** Dzień dobry ![]() Dostałam@ i czuję się średnio komfortowo ![]() Przyszła już wczoraj poduszka-elf i obrazki, Zosia pokochała elfika miłością natychmiastową ![]() ![]() Karo ![]() ![]() Jak się naprzykrzam to wal między oczy ![]() Gorgulku a powiedz mi jeszcze-jak Wasza Zuzia śpi? Wychodzi z łóżeczka? *** A powiem Wam jeszcze, że robienie teraz kupy to dla Zosi niezła rozrywka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-12 o 07:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cześć megi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() *** Ale mnie dobija ta szarzyzna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() U nas już dzisiaj trochę lepiej, cieplej przede wszystkim i słonko sie przebija. W niedzielę, jak będzie ładnie planujemy pojechać nad morze na jeden dzień (w końcu, bo jeszcze w tym roku morza nie widziałam ![]() ![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
witam drogie Panie
![]() Idę myć głowę i jedziemy do wójka |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kamilka
![]() *** Kupiłam metro espiro, kolor Purple ![]() Cieszę się ![]() Od razu zrobi się więcej miejsca w pokoju ![]() Zastanawiam się, czy sprzedawać X-landera, może jakimś cudem upchnąć go w piwnicy i niech jest do zimy, a nuż się przyda.... Sama nie wiem ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-08-12 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() dzis impreza - jeszcze nic nie zrobione, myslalam, ze tesciowa wezmie malego od rana a ona nie ma czasy ![]() jeszcze do sklepu musze jechac a tz w pracy wrrr
#100 |
Zakorzenienie
|
Siedzę z kawą i powiem Wam, że jestem ciut wykończona
![]() ![]() Śpi w dzień ledwie godzinę, rano wstaje o 5-ej, a w nocy kilka pobudek. Jakoś mi ciężko, czekam i czekam na poprawę, ale pewnie sobie jeszcze poczekam, do 18-tki. To się pożaliłam i idę. Jakaś taka do dupy jestem matka.
![]() |
#101 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przytulam mocno ![]() I życzę szybkiej odmiany ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bardzo mi się podoba Jeżeli dużo używacie wózka to ja bym go jeszcze do zimy potrzymała, te klika miesięcy cię nie zbawi a jak patrzę ja koła tego merto to pewnie w zimie średni się nim jeździ ![]() Witajcie, szukam rady, Martynka ciągle kaszle, ma już taki mokry kaszel, odkaszluje ale pediatra na wszelki wypadek przepisała mi antybiotyk, gdyby nie było poprawy... Sama teraz nie wiem - czekać jeszcze? ![]()
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Unholly i jak łóżeczko?
Powiedz mi jaką dużą pościel bierzesz na to łóżko? Bo patrzę na all i jakoś sie dogadac z tym nie mogę... 140x200 to za duże... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() allllle piękna pogoda, nawet sie troszkę pobyczyłam na słonku gdy Młody latał po podwórku ![]() Angy ![]() ![]() ![]() Megi ![]() Wojtusiu ![]() Miramej koniecznie ![]() ![]() ![]() Svi jak ogarniasz sytuację?? Marci pomaga?? Kurdę, Wy tu już o ciuchach zimowych, a ja jakoś nigdy nie potrafiłam kupować na zaś. Wiem że dużo tracę bo teraz np na alle jest taniej, ale jakośnie umiem. Zawsze wszystko kupujemy na ostatnią chwilę w sklepach ![]() jutro lece do fryzjera i moooocno się zastanawiam czy nie zrobić sobie grzywki ![]() ![]() ![]()
#105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z tym spaniem to od początku łatwo nie mięliście.... Życzę Ci, aby jednak ta zmiana nastąpiła, i to szybko, bo dłuższe nie wysypianie się naprawdę potrafi wykończyć... ![]() A ostatnie zdanie proszę wyedytować=usunąć, na razie po dobroci proszę ![]() Cytat:
![]() Tak właśnie chyba zrobię, że go jeszcze zostawię w razie "W". Co prawda Karo mówi, że nim jeździła zimą, ale Ona przecież miastowa baba ![]() ![]() Wiesz co, ja w ogóle nie rozumiem jak można dać antybiotyk "na zapas" ![]() ![]() U nas było tak: Zosia kasłała i kasłała, brzyyyydko, byłam pewna, że dostanie antybiotyk, ale nic o dziwo się nie działo głębiej. Poszłyśmy po paru dniach i znowu nic. A po kolejnych paru dniach kaszel zniknął ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() No u nas niestety ciągle istnieje potrzeba czasowego uziemiania ![]() To walnij se coś innego ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ostatnio -( dziś aż mnie przeraził) nie wiem co Mu strzeliło do głowy, gdy tylko widzi że jedzie jakiś samochód to wyrywa ręke i pędzi jak oszalały na środek jezdni ![]() ![]() A dziś rano gdy wyszlismy do skrzynki zobaczyćczy listów nie ma, w oddali zobaczył koparkę (robią na naszej ulicy kanalizacje) no i już nie byo zmiłuj, trzeba było iść pooglądać. A w drodze powrotnej zaciągną mnie jeszcze nad taki mały strumyk w poblizu domu żeby porzucać kamieniami. dodam że kamienie do rzucania zbierał już od momentu jak skończył oglądać koparke, i oczywiście wszystkie zebrane kamyczki musialam nieśc ja bo jemu jużrąk brakowało i kieszenie wypchane ![]() No własnie kusi mnie ta grzywka, tylko boję się bo wtedy już nie bardzo mozna wkładać włosy za uszy a ja nad uchem mam taka plamę na której włosy rosną tylko do długości kilku- kilkunastu cm i baaardzo się pusza i sterczą, bleeee
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-08-12 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ufff udalo mi sie zrobic dwie salatki, koreczki, przyprawic kurczaka, pomidory z mozarella, zawijance z ciasta francuskiego......jeszcze zostal tatar ale to po poludniu bo musze mieso kupic
ide ogarniac kuchnie, moze zdaze powycierac kurze i sie wykapac zanim maly zasnie, reszte ogarne jak juz go odwioze na 19 przychodza goscie zebys wiedziala ![]() ![]()
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
![]() Tak na dobry początek,to się przywitam ![]() Martynce anuli ![]() ![]() ![]() kochane dzieciaki,rośnijcie zdrowo i bądzcie szczęśliwe ![]() Nie wiem,czy wróciłam na dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz śpi ![]() To tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas tez jakas kiepska nocka dzisiaj byla co chwile poplakiwala , nie wiem czy znowu zabki sie pchaja musze zerknac czy piatki sie szykuja ![]() narobilam chyba ze sto ruskich wiec zapraszam ![]() Cytat:
![]() wiesz co narazie nie kupuje bo znalazlam moja panienska posciel zolta w kwiatki i pasuje , a przescieradlo mam pomaranczowe, ale podobaja mi sie 2 wzory pozniej wkleje , musze i tak kupic na zmiane Cytat:
![]() ![]() nawet tak nie mysl ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydawało mi się że to strasznie duże będzie ![]() Muszę to jeszcze raz przemyśleć Gdzie wy jesteście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Echo...
Alan po napadzie furio-histerii o ciastka, dostał napadu częstoskurczu:-( Dzieciak mnie wykonczy psychicznie... ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- A ja muszę sobie dziś nogi wydepilowac, och żesz kurcze już czuję ten ból. Która chętna żeby zrobić to za mnie ![]()
#114 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanej imprezki ![]() Cytat:
![]() Nic więcej nie radzę bo mamy odmienne poglądy na wychowanie. Cytat:
Idź na całość,idź na całość ![]() A z plamką nic nie da się zrobić? Cytat:
![]() Ja nie łączę tego z 5 bo echo po nich. Mąż nawet na bilansie odpowiedział pani dr.że Laura ma bdb słuch ale wybiórczy ? ![]() Moja żelazna konsekwencja doprowadziła do tego że już płaczem nie wymusza,a potrafiła dać arię taką... ![]() W nocy też się budzi i też płakała.Teraz już nie płacze ![]() ![]() Ręce też mi opadają momentami. Nikt nie zauważył że z rana mnie nie ma od dłuższego choć zwykle zajrzałam, a ma to z tym związek. Aktualnie pracuję nad myciem zębów 2 x dziennie i sprawnym ubieraniem-do kilku dni wstecz potrafiła z piżamy przebierać się godzinę ![]() Cytat:
ja chętnie się podłoże za każdą z was ![]() ![]() Aga jak stosujesz ten specyfik który polecałaś? bo on od 3r.ż U mnie w aptece jest dość znany i często kupowany,muszę znaleźć więcej info w sieci o nim.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Jeszcze zapomniałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wtedy mnie to nie pocieszyło i nadal nie pociesza. A wiesz...ja nie uspokajam jak o coś jej się rozchodzi.Mówię że czekam aż się uspokoi a wyciszyć się ma sama,bez akompaniamentu bodźców-inne dzieci,tv,muzyka i potem porozmawiamy.Pamiętasz jak wspominałam że ta p.psycholog mówiła że "co wytrwalsze" dzieci potrafią wymuszać1,5h? Moja Laura potrafiła 40min ![]() Mi też się zdarza krzyknąć. Ktoś może się zdziwić,zachodzić w głowę,jak to krzyknąć,czy ktoś jest tak słaby etc Ale widzę np jak jest u siostry.Powie do córki raz.Niespecjalnie wyszukanym argumenetem i...czary ![]() Dla przykładu w przypadku Laury musiałabym wspiąć się na wyżyny wyobraźni i przemówić tak by ją zainteresować,odwrócić uwagę i jeszcze zaproponować coś atrakcyjnego w zamian,gdzie zaraz po przemowie napotykam opór i próbę,a raczej prób kilka bo może mama żartuje,a może odpuści i tak to trwa, trwa i trwa a cierpliwość ma jakieś granice.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Też tak próbowałam,ale wydaje mi się,że wtedy jest jeszcze gorzej,zaczyna jeszcze bardziej krzyczeć i nic do niego nie dociera,a czasem jest tak,że powiem:choć przytul się do mamusi,mamusia Cię bardzo kocha,nie trzeba się tak złościć i wtedy przychodzi i wtula się tak we mnie mokrą buźką ![]() ![]() Czasami już rzeczywiście czuję się bezsilna ![]() ![]() Dzięki Kasia ![]() ![]() ![]() A tak wogóle jak Ty się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() An tos bardzo urosl od zeszlego roku. wiec nic mu nie pasuje ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za przedszkole i zagladaj czesciej ![]() ![]() mezczyzni sa czasami dziwni ![]() Cytat:
Mamy ogromne problemy z zasypianiem, jeszcze ze mna A zasnie w 20 minut, ale z mezem chodzi spac o 22.00, bo temu duzemu brakuje konsekwencji ![]() ![]() ![]() Wstaje o 5-6, w dzien spo pol godziny lub wcale, a jeszcze niedawn mial okres, ze spal 2-3 godziny ![]() Kupy nie robimy ![]() A mama jestes wspaniala ![]() Cytat:
![]() w sprawie antybiotyku sie nie wypowiem Cytat:
Cytat:
![]() wspolczuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A nie jest zainteresowany, tylko rozbierac sie pomaga
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() dawno tak rano sie nie witalam, wpadlam napisac ze za nami pierwsza nocka jak Werka spala sama w swoim pokoju(wczesniej z nami w sypialni)i maly sukces- spala tam do rana ![]() ![]() milego dnia ![]()
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.