|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym najpierw zajrzała niej do domu, a jeśli nie to policja.
|
|
#95 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://mapa.targeo.pl/Broch%C3%B3w Tam masz zaznaczone "dojazd z..."...Wpisz sobie Twoje miasto i zobacz, czy coś wyskoczy
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
no na upartego sie da
. Ale kurde mam teraz kłopoty finansowe i jak pomysle ze mam tracic kase na dojazd (juz nie wspomne o czasie) a ona mi nawet nie otworzy drzwi albo mnie wyzwie na zywo tez od k** i zatrzasnie drzwi.. jednak chyba zostaje przy pójsciu na policje.
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak rozmowa z tatą .Wiem też że ktoś kiedyś pisał do znajomych na portalach społecznościowych i też coś tam osiągnął, nie wiem czy to próbowałaś, ale jeżeli to - to sądzę że warto. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
znalazłam ja na nk, poki co spróbuje przez gg sie dogadac.. i faktycznie ma 17 lat
.. a patrzac na jej galerie bedzie ciezko odzyskac spodnie.. jednak w niektórych wypadkach ocenianie po wygladzie jest zdecydowanie uzasadnione ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- ma nawet fotke jak "robi kreche" do wciągniecia, Boze. jesli jakims cudem odzyskam te spodnie to wypiore je z 10x.. |
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
moja koleżanka kiedyś została oszukana i znalazła dziewczynę na facebooku i napisała jej że jak nie wyśle jej rzeczy to będzie pisała do jej znajomych i opisze całą sytuację
podziałało
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak to przeczyta to może się nie nabrać ![]()
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ale podejrzewam ze nie bedzie jej się chciało warować 24h na dobę przy telefonie
A skoro ma 17 lat to szkoła i te sprawy
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
no własnie siostra wczoraj napisała pw do niej, była online dość długo, z prośbą o skan nadania, ale zero odpowiedzi... dziewczyna ma ok. 20 pozytywów, żadnego negatywa, więc nie wiem.
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem .Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
właściwie to masz rację... jak moja siostra 2 lata temu się wymieniała (miała też moje ciuszki, bo to był 1 wątek), to był wizażanki z mnóstwem pozytywów, a też dostawała brudne ciuchy, których się nie dało doprac i kompletne szmaty od jestemtutylkonachwile i kiedyś od marynka42...
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
siostra (loveyouamy) pisała tu o tym, że czekam na paczkę od wizażanki. właśnie dostałam wiadomość, że paczka niby wróciła do niej, bo była źle zaadresowana... skanu nadania nie przesłała. |
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oo widzę że marynka42 nie tylko mnie zrobiła trochę w bambuko. dawno dawno temu wymieniałam się z nią mój plecak za prostownicę i podkład którego miało być ok 90%. dostałam prostownicę i opakowanie od podkładu, ale to było jakiś rok temu, chyba nawet pierwsza wymianka więc nie chciałam się kłócić
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
no własnie wymianka z marynką42 to była pierwsza wymianka mojej siostry... i tez dostałam ciuchy brzydkie, w ogóle rozmiary większe, niż napisane, brudną torbę...
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
To tym lepiej dla ciebie że ma 17 lat ponieważ w takim wypadku dzwonienie do rodziców ma sens i może coś poskutkować. Gorzej jak ktoś jest starszy, pełnoletni, nie mieszka z rodzicami, to wtedy pole do popisu jest mniejsze. A swoją drogą ja bym pisała i do znajomych jak by nic nie działało. Nie odpuściłam przy takim zachowaniu
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
tyle, że ona pierwsza wysyłala, bo moja siostra ma więcej przekupek.
więc jedynie może wystawić komentarz, ale nie chce tego robić bez skanu nadania... zresztą odechciało jej się tej wymianki, skoro tak to idzie... a nie wiem czy siostra może teraz zrezygnować?
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
cóż
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29302860] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem .Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-09-09 o 21:33 |
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymianki powinny być dozwolone od lat 18 Nie dla dzieci wstawiających fotki, na których ustawiają sobie kreskę.
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można tak wnioskować nawet po podpisie ![]() Dziewczyna może i fakt oszustka, ale myślę, ze nia ma co z niej robić jakiejś dziewczyny z marginesu. Myślę, ze nie warto jej obrażać... Powinnaś zadzwonić do jej rodziców i nie roztrząsać już sprawy na forum. |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A spodnie najlepiej spróbować odzyskać telefonicznie, osobiście, bo wątpie, żeby Affen pofatygowała się, żeby je odesłać, szczególnie po tym jak została zbanowana... ehh. |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29302860]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem .Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat Nic dodać nic ująć. 10 lat a różnica drastyczna. We wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Wpiszcie sobie w google WIOCHA wyskakuje fajna stronka z innymi fotkami tego typu ...
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam dziwi to, że jeszcze nie poszedł telefon do rodziców. Ja bym to zrobiła w pierwszej kolejności już wczoraj czy nawet dzisiaj. Pomoc sama nie przyjdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

a na żywo jak otworzy drzwi może być całkiem inaczej 
.

.
.. a patrzac na jej galerie bedzie ciezko odzyskac spodnie.. jednak w niektórych wypadkach ocenianie po wygladzie jest zdecydowanie uzasadnione 

Wymianki powinny być dozwolone od lat 18