![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Seks z kolegą, escapelle i obawa przed końcem znajomości...
Hmm, ale ja tak naprawdę nie wiem czy właśnie DLATEGO zakończył tę znajomość.. Mogę się tylko domyślać, bo rzeczywiście nie odpisuje po podaniu konta. Ale równie dobre mógł się przestraszyć, mógł mieć dość, za dużo się wydarzyło itp. No nie wiem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
cariosa890 - gdyby sie wyłącznie przestraszył, sądzę, że co najwyzej nie powtorzylby waszej wspolnej nocy, stracilabys u niego szansę na bycie kims wiecej, ale chyba nie urywałby znajomosci. To byla zwykla zyciowa sytuacja, gumka pekla, coz, zdarza się.
On obiecał oddac polowę sumy, teraz sie od tego miga, wiec widze, ze facet jest nieuczciwy, ale platekrozy ma racje, ze moze lepiej dać sobie spokój i się nie denerwować.
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Właśnie chyba dam sobie spokój. Choć nie wyrzuciłam go ze znajomych na fejsie hah! ;p Szkoda, bo naprawdę fajny facet. Wielce mówił po tej sytuacji, że boi się, że mnie to zniechęci do niego, że urwę taką fajną znajomość (bo rzeczywiście bardzo dobrze się rozumieliśmy). Cholera, dziwne o wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faceci (zwłaszcza buraki) dużo mówią,ale niewiele potem ma to wspólnego z rzeczywistością.
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziwne, że się niczego nie obawia. Przecież nasze firmy ze sobą współpracują ![]() Najlepiej by było, gdyby za jakiś czas sie odezwał i ja bym go olała takim samym sikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.