![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 720
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
Cytat:
koko to jeansów w klasycznym kolorze tez nie nosisz ??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Cytat:
![]() ![]() Koko - ja te¿ nie lubiê niebieskiego (ale chyba nie a¿ tak jak ty) PZDR ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 489
|
No to teraz kolej na mnie
![]() - butów z dlugiiimi czubami - jak dla mnie s± okropne - przezroczystego "body" - kiedys nad morzem widzia³am babke w takm czyms , pod spodem miala stanik taki dosyc sk±py i stringi.... - bardzo krotkiej miniowki - bardzo szerokich spodni, prostych od gory do dolu...modne byly swojego czasu w Niemczech bodaj¿e - ubioru w stylu moro - ca³a jako panterka... - bbia³e buty,.spodnie jaskrawo rozowa bluzka, bia³a torebka....BLEEEE!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 686
|
![]()
Hihi dobry temat.
To zdjêcie z Parti± moherowych beretówjest super ![]() A czego by³ obecnie nie za³o¿y³a, bo wiadomo ¿e za pare lat mo¿e mi siê gust zmieniæ i mo¿e nawet taki beret za³o¿e ![]() A wiêc: - wiêkszo¶ci ubrañ z lat 80tych (muzykê z tamtych lat bardzo lubiê, ale jak ogl±dam jakie¶ teledyski z tamtych lat to mam prawie zawsze ubaw ![]() - butów na ponad 7 cm obcasie, z racji tego ¿e jestem raczej wysoka, - z³otej bi¿uteri, - nieubra³abym siê ca³a na czerwono, - glanów, - ciuchów z nadrukami typu "68", "26" czy inne numerki, - ubrañ z myszk± micky i ze snoopym, i z ¿adn± postacia z kreskówek, - bia³ych skarpetek do sanda³ów, - czarnego stanika do bia³ej bluzki A tych wszystkich rzeczy mo¿na wymieniaæ i wymieniaæ.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze zrobiê dopisek o butach, których bym nie w³o¿y³a:
-koturnów 'cegie³' -d³uga¶nych czubów -czubów podniesionych z przodu do góry -chodaków
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 880
|
Cytat:
Zawsze wtedy przypomina mi siê cytat Z "W drodze" Kerouaca(chyba - znowu pewnie co¶ mylê) - o parze hippisów która wymalowa³a sobie w domu na ¶cianie napis po chinsku i by³a przekonana ¿e to jaka¶ sentencja. Jak siê okaza³o napis znaczy³ "bia³e koszule po $20" ![]() A co do napisów na bluzkach polecam http://www.engrish.com/category_inde...egory=Clothing PZDR ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie za³o¿ê na wyj¶ie na ulicê
![]() 1. biustonosza o nr wiêkszy ( w celu powiêkszenia biustu ) 2. zimowych kozaków do lekkiej zwiewnej spódnicy letniej ( W Belgii tak chodz± ) 3. butów z czubem - bo po prostu do mnie nie pasuj± 4. bluzki z du¿ym dekoltem ( nie mam co tam wk³adaæ w ten dekolt ![]() 5. worka po ziemniakach ( kiedy¶ mój tato sk³onny by³ mi uszyæ sukienkê z tego ![]() 6. spodni o wysokim stanie ( koñcz±cych siê pod biustem ![]() 7. imitacji z³ota, b±d¼ srebra 8. kapelusza a'la H. Bielicka 9. spodni dresowych ze ¶ci±gaczem na dole 10. marokañskiej chusty na g³owê ![]() ![]() 11. mêskich bokserek 12. ¿ó³tych, ró¿owych, zielonych okularów przeciwsonecznych w kszta³cie serdeuszek wrrrrrrrrr. .................. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 310
|
![]()
nie za³oze:
wszystkiego co prezentuj± w tyn style-musisz to mieæ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 341
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 194
|
Cytat:
Buhaha rozwlil±s mnie ta chusta ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 865
|
sukni slubnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 375
|
Nie za³o¿ê:
1. ostatnio modnych butów tzw. "balerinek", a tak¿e tych z b. wysokim obcasem 2. ró¿owych, turkusowych tudzie¿ innych w¶ciekle kolorowych ubrañ ;-) 3. dresów 4. koszulek z nadrukami 3. bardzo wzorzystych sukienek 4. ¿akietu lub garsonki z poduszkami ![]() 6. spodni typu "marchewki" 7. spódniczki mini ledwo za pupê ;-) Na razie nic wiêcej mi do g³owy nie przychodzi...
![]() |
#105 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
a ja nosi³am jeszcze niedawno szerokie spodnie i bluzy z kapturem :P ca³kiem wygodnie
![]() ![]() butów z czubem i 5 cm szpilk± w±skich spodni ró¿owych spodni i wszystkiego w kolorze ostrego ró¿u kolczyków |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Na dzieñ dzisiejszy nie za³o¿e:
bluzek, sweterków tudzie¿ innych rzeczy z piórkami i falbankami ![]() szortów ods³aniaj±cych czê¶æ po¶ladków, w±skich spodni, modnych ostatnio balerinek i takich zamaszystych spódnic, no i oczywi¶cie beretu ![]() bardzokrótkiej mini i d³ugiej spódnicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 278
|
- dlugich zwezanych spodni ku dolowi
- rozkloszowanych spodniczek i sukienek - nabrokaconych i wyblyszczonych bluzek - bluzek z poduszkami - i innych rzeczy o ktorych teraz nie moge sobie przypomniec :-P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
-spodni z wysokim stanem(a¿ do talii)
-bluzek z poduszkami i jeszcze do tego rêkaw kimono -leginsów z lycry -butów z napisem adonis itp (imituj±cym jakie¶ oryginalne loga) -niczego adidasa( nawet dresu na sport) -niczego z supermarketu np.tesco, a zw³aszcza macro, -niczego z targu( oprócz rajstopek) -kabaretek -skarpetek typu kabaretki i inne dziwne siateczki.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
-skórzanego paska typu big star
- w ogóle niczego big star, -skóropodobnych butów itp - wszystkiego w panterkê -dresu kresz -z³otych pier¶cionków, -bikini(niestety..) -kapelusz proto z rodeo -bluzeczek, które koñcz± siê tu¿ pod biustem, -plecaka harcerskiego -plecaczków z ceraty na cienkich rami±czkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 896
|
Nigdy nie za³o¿ê na siebie:
bluzki z poduszkami na ramionach .....brrrr, babciowatych majtuchów wysokich a¿ pod piersi ![]() spodni z wysoka tali± - tak samo jak aghatta, miêkkiego biustonosza, dlugiej, szerokiej, kwiaciastej spódnicy tkzw "z ko³a" kozaków przed kolano do letniej sukienki!!! - Widujê ostatio na ulicach sporo takich "aparatek". Mo¿e teraz taka moda w Krakowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Chyba nie bêdê oryginalna:
- dresu (chyba, ze w domu albo na trening :P) - spódniczki mini - getrów z lycry - czarnego stanika do bia³ej bluzki - spodni zwiê¿anych ku do³owi (bleeee...) - podkolanówek do krótkiej spódnicy - skarpetek i sanda³ów - zwyk³ych skarpetek to eleganckich butów, nawet czarnych! - butow na koturnie, niebotycznie wysokich obcasach i strasznie waskimi czubami - bluzek z cyferkami, moim faworytem jest bluzeczka z "69" :p - futra ![]() - nie znosze bielizny wystaj±cej ze spodni, szczegolnie stringow - jakiejkolwiek bluzki z poduszkami!! - kabaretek - kolor rozowy, jakis wsciekly niebieski itp tez odpada - nic z wezowej z skory czy jej imitacji - panterek itp tez nie cierpie (moze wyjatkiem s± figi w zeberkê ![]() - tenisowek na obcasie i tym podobnych wynalazkow! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 763
|
Nie zakladam tego, co akurat najmodniejsze w sezonie.
A do tego: - ciemnej bielizny do jasnych ubran - tenisowek na obcasie - butow na koturnach - butow w szpic!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znosze!!!!!!!!!!!!!!!!! - dzinsow z dziurami lub spodnicy dzinsowej uciachanej i ze zwisajacymi nitkami - seledynowych, wsciekle rozowych/zoltych/pomaranczowych bluzek - sponi i spodnic siegajacych talii - wyrobow skorzanych - sandalow do skarpetek lub niewypielegnowanych stop - bluzek z poduszkami - ciuchow ktore sa za male/za duze, zle leza i ktore nie pasuja do mojego typu sylwetki (np. wspomnianych spodni siegajacych do pasa) -zwyklych majtek to obcislych spodni. Edytowane przez Magda. Czas edycji: 2005-07-23 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]()
- ró¿owych, ortalionowych dresów
![]() - wdzianka sado-maso ![]() ![]() ![]() - têczowych getrów z lycry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
1.spodni typu marchewy
![]() 2.czegokolwiek co ma kolor czerwony(nienawidze tego koloru) 3.poñczoch samono¶nych ![]() 4. szerokiej bluzy z kapturem :P 5.beretu ,czapki z pomponem hahah chustki na glowe 6.poncha 7.spodni z wysokim stanem 8bluzki w duze groszki 9.skorzanych spodni :P itd dalej dlugoby wymieniac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 655
|
Dorzucê jeszcze regionalny strój bawarski, zw³aszcza mêski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 865
|
Eee tam. Moim zdaniem nie mozna z pelnym przekonaniem skladac takich deklaracji. Na pewno styl kazdej z Was ewoluowal i pewnie nie jedna z Was byscibylaby bardzo zdziwiona, jakby kiedys wiedziala w jaka strone ich styl pojdzie i co sie bedzie nosic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Wiesz, niektore z wymienionych cudow mody na pewno mialysmy na sobie, chociazby legginsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwa¿ajcie na napisy w nieznanym Wam jêzyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.