![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: BodyRock.tv
Z tego co ja rozumiem to robisz piramidę na czas, a następnie ustawiasz timer i robisz dodatkowe ćwiczenia na brzuch
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Śledzicie kanał Zuzanny na youtube? w piątek wrzuciła najnowszy trening - polecam mnie totalnie wypompował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi dziewczyny czy robicie te treningi które wrzuca zuzanna? Jreśli tak to czy robicie codziennie ten sam trening, aż do zamieszczenia następnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
te treningi robi się 5x w tygodniu średnio. 5 to optimum, więcej oczywiście można. A jeden co tydzień to mały sens.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Niedawno trafilam na ten kanal na youtube. Jestem pod wielkim wrazeniem tego jak dziewczyny wygladaja^^
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że w zależności od treningu można codziennie jeśli masz siłę, bo nie ma sensu ćwiczyć następnego dnia jeśli masz bolesne zakwasy, wtedy trzeba dać im 1 dzień na regeneracje. Przetrenowanie nie jest dobre więc ja bym zaczynała od ćwiczeń 3-4 razy w tygodniu np pniedziałek, środa, piątek, i ewentualnie niedziela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja jestem kompletnie zielona, więc wybaczcie głupotę mojego pytania
![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
hej ja robilam ze stycznia cw po 12 minut, i efekty jakie u siebie zauwazylam to : spalenie tkanki tluszczowej (oczywiscie nie calej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym miała komuś polecić to radziłabym zacząć od tych ćwiczeń, zbudować bazę mięśniową, a po ok 3 miesiącach włączyć aeroby, do spalania tkanki tłuszczowej. Wiadomo że wyrobiony mięsień spali więcej niż brak mięśnia. Ja zamierzam od wiosny wprowadzić jogging i rower. P.S. to nie jest coś co pozwala w miesiąc schudnąć, tu trzeba rok założyć, ale wydaje mi się że całkowicie się zmienia swoje ciało ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Tylko mnie zastanawia jedna rzecz. Zozka na swoim kanale wrzuca trening raz na tydzień, czy przez reszte dni ćwiczy to samo, czy ćwiczy raz w tygodniu, czy cwiczy sobie dodatkowo sama i jak ćwiczą te dziewczyny, które korzystają z jej kanału? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
chyba się za to wezmę, zajrzałam na kanał tej pani i kurczę *___* ona ma taaaaaaakie ciało, że serio chyba właśnie przekonałam się do ćwiczeń. jestem szczupła, ale mam duży %BF (na jakiejś stronie obliczyłam, że 24%), i cały tłuszczyk odkłada mi się na brzuszku i w postaci cellulitu
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ja po miesiącu ćwiczeń z Zuzanną zauważyłam znaczne ujędrnienie ciała, poprawę hmm jakby napięcia mięśni bo nie mogę powiedzieć, żeby mi coś urosło po miesiącu
![]() Zauważyłam też poprawę w podciąganiu na drążku, przed rozpoczęciem treningu mogłam się podciągnąć tylko raz a teraz są to 3 do 4 razy pod rząd ale raczej 3 ![]() Jeśli chodzi o wagę to straciłam 1 kg, ale ja nie skupiam się na szybkim chudnięciu i nie stosuję redukcyjnej diety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Myślicie, że jak zabieram się za Rockin Body z Shaunem T, to mogę dorzucić (może nie codziennie, co 2 dzień np) coś z bodyrock? czy to za dużo? Bo o ile ogarniam (nie wiem czy właściwie) to RB to aeroby a z bodyrock są w dużej workouty HIIT a aerobów z interwałami się nie powinno łączyć? Czy te z bodyrock to są siłowe? Bo nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Na bodyrock są różne ćwiczenia, są HIIT, cardio, siłowe w połączeniu a aerobami np skakanką.
Ja robie na co mam ochote akurat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Pytam, bo na sfd pisali, żeby nie robić interwałów przed ani po aerobach bo można spalić mięśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
a ja mam takie pytanie...co te ćwiczenia dadzą osobie która nie przestrzega żadnej konkretnej diety i ma zerową kondycję? no i trochę tłuszczu, ale akurat nie zależy mi jakoś strasznie na jego zbijaniu, czy to są ćwiczenia wydolnościowe, wytrzymałościowe? chciałabym po prostu lekko zarysować mięśnie (łydki - chude, proste kłody ;/ brzydki brzuch i cellulit)
moja dieta wydaje mi sie ok, żeby nie było, jem 5 zdrowych posiłków dziennie, tyle że często podjadam (ale nie jest to czekolada czy cukierki, bo nawet nie lubie tylko np. dużo piekę, gotuję i wtedy mi się zdarza, albo jakieś jogurty czy serki wiejskie, orzechy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Ja też nie przestrzegam żadnej konkretnej diety, staram się po prostu nie jeść śmeci i przestrzegam najważniejszych fundamentów żywienia a po 2 miesiącach zauważyłam znaczną poprawę kondycji, uwidacznianie mięśni, spalenie części tkanki tłuszczowej i ujędrnienie ciała.
Kondycję mogłam zweryfikować zaczynając biegać, ostatnio byłam pierwszy raz po długiej zimowej przerwie i było znacznie lepiej niż wcześniej właśnie dzięki tym treningom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Ano powiększyła, ale patrząc na jej zdjęcia mam wrażenie, że przesadziła z rozmiarem. Nie wygląda teraz zbyt ciekawie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Zuza ma te piersi duże, ale wyglądają stosunkowo naturalnie
![]() A Lisa ma teraz takie dwa melony ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam bardzo podobne odczucia. Lisa mnie irytuje. Nie widzę jej prawdziwej osobowości(ok, widać że jest pozytywna, że jest otwarta i radosna, ale.....?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Zuza wygląda proporcjonalnie ze swoim biustem
![]() a Lisa za dużo gada ![]() zresztą gdy Zuzka prowadziła stronę to było ciekawiej, bo wrzucała efekty bodyrockerów, przepisy albo nawet zestawy ubraniowe a teraz? tylko tyłek i prawie widoczne łono Lisy ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2012-04-05 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Dokładnie odnosze to samo wrażenie. Za dużo tyłka za mało motywacji i efektów.
Lisa niestety lepiej wyglądała przed tą "przemianą" była wtedy sobą czyli dużo gadającą wysportowaną chudziną a teraz z tymi melonami i doczepianymi włosami wygląda jakby na siłę próbowała być seksowna. Śmieszna jest po prostu jak skacze i jej dyndają te wielkie balony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
To co stało się z BR.tv to coś strasznego. Zgadzam się, Lisa teraz kompletnie nie jest sobą. Na początku nie przepadałam za nią, ale była dużo naturalniejsza- dokładnie tak, jak napisałaś, CryBabe, dużo gadająca chudzina.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ja co piątek śledze nowe treningi Zuzanny i też z niecierpliwością czekam na strone, może będzie też dodawać przepisy jak wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się w 100 %, jak zobaczyłam Lise z tymi cycami, od razu skojarzyłam, że upodabnia się do Zuzki. Czasami mam wrażenie, że ona zaczyna stękać :P
A ta Lisa teraz jest z byłym mężem Zuzanny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.