Powiększanie piersi cz.7 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 16:44   #91
Nadinka2
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

I ja sie melduję!
Agatau trzymam kciuki i wracaj szybciutko do nas
Odliczanka robi sie coraz ubozsza,ale widze ze Nitka dolaczy \oby do \grudnia!!!!!!

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Klaudeczko zobaczysz ze nie dlugo bedzie lepiejUsmiechnij sie troszku
Stary 2011-09-29, 21:14   #92
dagaa81
Raczkowanie

Kochane!!!!!!! Nowe zdjęcia w albumie!!Joassi-te co chciałaś też sąBuziaki Laleczki!!!!!
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 21:29   #93
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim i ja sie melduję na nowej stronie
AGATAU trzymam kciuki że będą takie jak sobie wymarzyłaś

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

GWENDOLINKO musze powiedzieć że moje starsze (jutro 9ms.) i rowek mam podwójny też sie niecierpliwię bo ten prawy wciąż uparty jak osioł i nie chce go mięśien złapać i odchodzi mi na bok tak wiesz zerka sobie w prawo i jest niżej zreszta jak w końcu zrobię zdjęcia to sama zobaczysz
My od pani dr. musimy cierpliwie czekac na efekt końcowy tak więc nos do góry
Ooo ja mam to samo. też mi bardziej na prawo schodzi. A czemu tak?!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 22:26   #94
klaudeczka2010
Zadomowienie

dobry wieczór!!!

kochane...NADINKA uśmiecham sięwidzisz??i od razu lepiej!!!DRAGON wiem ta pora,zmienna pogoda to i nastroje takieale powiem WAM że pogadałam z moim chłopem i trochę z serca! zeszło!!odczułam ulgę ale muszę nad sobą popracować!!!bo nienawidzę siebie takiej!!!wszuscy się teraz mną przejmują,a ja tak nie lubię...ojjj nieee!!wolę się przejmować innymi ja!!

nadinko,korinko poleczkodragon:cm ok:dziekuję!!!będzie lepiej!!!
aaa co do sportu to fakt muszę wróćić na fitness ,od pon już,3miesiące olałam,chociaż ćwiczę w domu..ale to nie to samoa ćwiczenia nastrajają mnie mega pozytywnie,uwielbiam!!!:j upi:

DAGA zaraz idę podziwiać znów..aleee fajnie!!!!

JOASI nie czytaj już słonko!!!każdy lekarz ma złe opinie!!!jak wiesz!!!

a co do miejscowienia pod oba mięśnie..to moja lekarka też tak robi!!!i oprócz pozytywów,o których powie Ci pewnie MAYAto ponoć ta metoda najbardziej bolii u niej w klinice 2 doby trzymają w związku z tym niby!!!!
Stary 2011-09-29, 23:06   #95
bimbamm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
7 miesieczne No ja wiem, ze musze jeszcze czekac na ten efekt koncowy, wiem A co moge za to, ze nie moge sie doczekac
Myslalam, ze takie 2 miesieczne beda juz dojrzale, miekkie , skaczace hehehehehe glupia ja
moje maja 3,5 miesiaca i sa juz meeeega miekkie praktycznie wogole nie wyczowam implantu jedynie troszke na dole i wtedy kiedy leze na plecach
lecz wiem ze efekt koncowy to jeszcze nie jest
mysle ze kazdy przechodzi to indywidualnie jedna juz po 2 miesiacach ma mietoszki a inna glazy zabulku no a poza tym ty mielas mala jedrna wyjsciowke i duzy implant takze skora i miesnie byly bardzo naciagniete potrzebuja wiecej czasu napewno wiecej niz ja bo u mnie byly mega zwisy i implant sredni

jutro postaram sie wrzucic kilka nowych fotek

Daga panienki sliczne rowniutkie okraglutkie

Klaudeczka trzymaj sie kochana cieplutko napewno sobie poradzisz z ta deprecha

Ogromne buziole dla wszystkich:cm ok:

bimbamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 23:24   #96
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Kochane!!!!!!! Nowe zdjęcia w albumie!!Joassi-te co chciałaś też sąBuziaki Laleczki!!!!!

Dagga piersi nie musze mowic, ze cudowne Staniczki superasne i tatoo na lonie mnie bardzo zaciekawilo
Ja lubie tatulaze u kogos, u mnie wole piercing I dlatego nie mam AAAAA nie mam jeden musze to usunac, ale ciagle zapominam. Dzien przed wylotem na operacje bylam u brata na imprezie, popilismy i dalam mu reke, zeby mi pokazal czy to boli On pijany pojezdzil mi maszynka po nadgarstku , a rano jak sie obudzilam to prosilam Boga , zeby to byl tylko sen
Stary 2011-09-30, 07:45   #97
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Daguś,
piersi imponujące ... a ten biały staniczek powala

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 07:51   #98
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

No to musiała być syta impreza. Ja kiedyś podczas takiej imprezy mało co nie zrobiłam sobie kolczyka w języku! w takich sytuacjach od razu przypomina mi sie Kac Vegas, i motyw jak ten dentysta robi sobie taki tauaż jak Tyson
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 08:53   #99
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka!!ja dziś w lepszym humorze...ale cała obolała,kark mnie boli strasznie!!mniejsz o to!!!

AMELIA gratuluję jeszcze raz pięknoscizazdros zczę Ci ze już masz to za sobą!!!

KISSY kac vegas jest the best!!ja ostatnio tez miałam taką imprezę,koleżanka rękę złamała prawie,tak szalała,inna zgubiła stanik,i inne szaleństwa!!!Masakra!hi

a do mnie przed chwilą dzwoniła pani z weiisklinik czy może mi przesunąć termin 2 dni wcześniej,ja że ok ale ze mogę mieć miesiączkę 3-4dzień,powiedziała że muszę byc całkiem poi wpisałam mnie na 28listopada!!!matkoooo jak z nią gadałam to takie realne się zrobiło aż mnie żołąd zaczął boleći jeszcze mi powie czy usg piersi muszę powtórzyć przed,bo z marca robione może nie wystarczyć!!!jeju już teraz mi się nogi trzęsą a na 100%nie wiadomo czy ten termin wypali,to co będzie przed!!!!!!!!!!!bu uu

JOASI a ty się boisz???i co z tym mięsniem,też masz pod oczywiście???

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-09-30 o 08:56
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 09:32   #100
jooasi
Wtajemniczenie

cieszę się Kochanie że dziś masz lepszy dzień dobrze, ze pogadałaś z tz jak im coś się tłucze w nieskończoność to czasem uda się trafić a w kark pewnie Ci wszystkie stresy wlazły, masażyk by się przydał
ja mam pod mięsień ale piersiowy większy a jest jeszcze ten mały i chciałabym wiedzieć jaką dają różnice obie techniki? to chyba tylko Mya może wiedzieć
Dagaa pooglądałam sobie, powzdychałam do cycków Ty jesteś hardcorowa dziewucha moja droga, ta czacha na "łonym" to ja pierdziu normalnie
Zaba a Ciebie jak czytam to zawsze mi się ryjek cieszy i co Ci tam po pijaku naskrobała braciszek?? zrób sobie coverek na nadgarsku fajnie wyglądają tatoo

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

bimbamm dawaj te focie, interesują mnie wszystkie rozciągnięte cycorki ze srednim implantem bo to tak jak u mnie tu dziewczynki w większości deseczki przed były a z takich to zawsze ładnie i równo wychodzi

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny chciałam poprosić szefową aby mnie dołaczyła do wyliczanki 17.10.11r ide na stół do Dr Polaka. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam Do usłyszenia !!!
witan Nitka 17 to całkiem niedługo a jakie cycuszki chcesz sobie sprawić??

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

rano jak pogode w necie sprawdzałam wyskoczyła mi reklama o treści " duże jest piękne" może któraś coś sobie wypatrzy ja na razie staniczki tylko oglądam, nie bede już A kupować
http://heppin.com/biustonosze_katalo...wAll--true.htm
Stary 2011-09-30, 09:46   #101
gwendolinka
Zadomowienie

Ja to jednak jestem durna :P Bo wiedziałam , że lekarka dobra, blisko, pod mieśnie oba wkłada - na logikę to dobrze bo głęboko czyli mało wyczuwalny implant, a ze miałam malutko swojej tkanki to dla mnie dobrze. I więcej nie potrzebowalam informacji do szczęścia. Poszłam- zrobiłam. Teraz też jestem ciekawa co to daje i czy wizualnie jakaś jest rożnica pod oba czy pod jeden ? Mya by sie mogła wypowiedzieć.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ja w sumie w czwartek idę na czwartą kontrolę pooeparycjną- to się zapytam o metodę implantacji u źródła. Szybko.

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 09:51   #102
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
cieszę się Kochanie że dziś masz lepszy dzień dobrze, ze pogadałaś z tz jak im coś się tłucze w nieskończoność to czasem uda się trafić a w kark pewnie Ci wszystkie stresy wlazły, masażyk by się przydał
ja mam pod mięsień ale piersiowy większy a jest jeszcze ten mały i chciałabym wiedzieć jaką dają różnice obie techniki? to chyba tylko Mya może wiedzieć
Dagaa pooglądałam sobie, powzdychałam do cycków Ty jesteś hardcorowa dziewucha moja droga, ta czacha na "łonym" to ja pierdziu normalnie
Zaba a Ciebie jak czytam to zawsze mi się ryjek cieszy i co Ci tam po pijaku naskrobała braciszek?? zrób sobie coverek na nadgarsku fajnie wyglądają tatoo

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

bimbamm dawaj te focie, interesują mnie wszystkie rozciągnięte cycorki ze srednim implantem bo to tak jak u mnie tu dziewczynki w większości deseczki przed były a z takich to zawsze ładnie i równo wychodzi

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

witan Nitka 17 to całkiem niedługo a jakie cycuszki chcesz sobie sprawić??

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

rano jak pogode w necie sprawdzałam wyskoczyła mi reklama o treści " duże jest piękne" może któraś coś sobie wypatrzy ja na razie staniczki tylko oglądam, nie bede już A kupować
http://heppin.com/biustonosze_katalo...wAll--true.htm
joasi ale ty nie masz takich obwiśloków wcale!!!będziesz miała piękne cycory i na dodatek podobne Ci wyjdą do moich 390tek bo ja mam dużo mniejszą wyjściówkę..hi hi,zobaczysz!!!
a ból karku to ze stresu..wim wim,,normalka|!!

GWEN ja już się Ciebie pytałam ..czy bardzo bolało pod te oba mięśnie,ale przeyłaś???żyje sz,wiem ale maskara czy średnia masakra??lekarka mnie uspakajała że karmiłam.mam rozciągniętą tkankę i żeby się bólu nie bała,anestezjolog mówił że zaraz po op dadzą mi przeciwbólowe i mam się nie bać...ale powiedzcie jeszcze ..proseeeeeeeeeeej ak to jest zaraz po przebudzeniu z bólem i ogólnym wrażeniem posiadania piersi!!!
Stary 2011-09-30, 10:00   #103
gwendolinka
Zadomowienie

Klaudeczka ja bardzo dobrze zniosłam operację. Tzn nastawiłam się na ból, nie jestem jak czołg:P mam raczej niski próg bólu, ale dało sie wytrzymać. Jak się obudziłam to było źle, płytki oddech zimne poty, raz zimno, raz ciepło. No i sie nie ruszałam tylko spałam sobie na lekach przeciwobolowych. Cały czas była na lekach, na drugi dzień zaczęłam rozciagac rece -krążenia, rece wyciągać do góry itp jak pani Dr kazała, strasznie bolało ale później jakoś przeszło, moglam sobie wszystko sama zrobić a po 2 dobach jak wyszłam to ibuprom wystarczył. Ja to po 3 dniach latałam jak fryga :P Mogłabym się ciąć co pół roku dla pięknych piersi:P Teraz sie wcale nie boje re-make'u za kilka lat :P

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-09-30, 10:26   #104
jooasi
Wtajemniczenie

z tymi cyckami to jak z porodem boli strasznie ale efekt potem tak cudny, ze o bólu się zapomina a nawet gotowym się jest na powtórke

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Klaudeczka obwiśloków może nie mam bo ołówka nimi nie przytrzymam ale mam pustke po piersi którą kiedyś posiadałam a która się ulotniła wraz z kolejnymi karmieniami
Stary 2011-09-30, 10:39   #105
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki zegar cyka
beatafit 04.10. - 4
joasi 03.11 - 34
grazia78 14.11-45
Nitka_I 17.10 - 49
klaudeczka2 010 28.11-58
Nadinka2 19.12- 82
malinkac 19.12- 82
sherry.b 26.04.2012r-208
Olivkaa200 12.07.2012r-286

Dzień doberek
Dodałam do wyliczanki nową koleżanke

Ciekawe jak tam Agatau
Ja niestety tylko na chwilke ale mam nadzieje wieczorkiem nadrobie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 11:28   #106
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Ja tak na chwile, czytam sobie do kawy i uciekam do pracy
W taki upal to grzech pracowac

Chcialam tylko powiedziec, ze kolezanka NITKA ma operacje teraz 17 pazdziernika, czyli za 2 tygodnie z ogonkiem
Stary 2011-09-30, 12:56   #107
sherry.b
Raczkowanie

Czeeeeeeść

Witam nową koleżankę na naszym forum

Klaudeczka, nie przyjechałam wczoraj, bo miałam mega zamieszanie.
Co się odwlecze to nie uciecze - niebawem nagadamy się face to face
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 13:06   #108
korinka
BAN stały

a ja nie widziałam Kac Vegas....już nie ma w kinach, a podobno jest śmieszny...cóż muszę poczekać a gdzieś sie pojawi to oglądnę...

Zabulek niezłą miałaś imprezkę co prawda u mnie tez pare było mocnych akcji ale nie aż takie

ps. już niedługo weekend
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 14:33   #109
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Już nie ma Kac Vegas, ale równie śmieszny jest choćby film "Horrible bosses"! Polecam )) Poza tym Kac Vegas zawsze można kupić tu i ówdzie
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 14:53   #110
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos!!!

SHERRY noo ja czekam(jak wiesz)SUPER BY BYŁO,dawj znaka wcześniej i się widzimy!!!

JOASI ale i tak twoje ''obwiśloki''nie są obwisłe zbytnio!są serio ładne!!ja w albumie też mam fotki że wyglądają na nie obwisłe a na pierwszym zdjęciu jakie w ogóle wrzuciłam na tym forum widać że są dużżo za nisko!!!beeeeee..mo ja mama dziś...no jaa nie wiem jak to możliwe żeby ci tak zmalały..ja mam większe..hi hi...a zawsze miałam 5razy większe jak mamciai mówi żebym robiła!!!,pewnie!!!że jakby były takie możliwości kiedyś to też by sobie zrobiła!!!

co do kac vegas to chyba już nie leci.pierwsza część leciała na HBO!!!A NA DRUGIEJ SIĘ POSIKAŁAM ZE ŚMIECHU:c ojest:
Stary 2011-09-30, 15:59   #111
anek799
Raczkowanie

Witam i wszystkie serdecznie pozdrawiam

Pocieszcie mnie proszę dziś byłam na kontroli i wszystko jest ok, ale pielęgniara powiedziałam, że te moje piersi zmniejszą się jeszcze o rozmiar czy to możliwe????
I co z C spadną mi na B B to ja sobie push'up robiłam.
dodam, że opuchlizny to raczej już nie mam

No chyba się zabiję.

Edytowane przez anek799
Czas edycji: 2011-09-30 o 17:03
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:09   #112
MyaDiva
Zakorzenienie

Buźka Słonka- ale dziś POGODA!!!!!!!!!! Dobrze, że to wstrętne lato już się skończyło Tak jest ślicznie że od razu humory inne Klaudeczko to słonko specjalnie dla Ciebie musi być żebyś się nie smutała

A żeby było jeszcze weselej powiem, że naszej Agatau też humorek dziś dopisuje panienki już widziła i niech spróbuje ich nie pokochać to chyba ją powieszę I obiecała newet, że jeśli będzie mogła to wieczorkiem do nas zajrzy

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość

Pocieszcie mnie proszę dziś byłam na kontroli i wszystko jest ok, ale pielęgniara powiedziałam, że te moje piersi zmniejszą się jeszcze o rozmiar czy to możliwe????
I co z C spadną mi na B B to ja sobie "Pu-szapem" robiłam.

No chyba się zabiję.
no to ja Cię pierwsza przytulę. Wszystko jest ok a to najważniejsze. Nie ma co na razie się martwić bo ile ubędzie lub przybędzie to się okaże. Na obecną chwilę masz super rozmiarek, bardzo fajnie to wygląda. Mocnej opuchlizny też nie masz- więc nie ma co zakadać że musi aż tyle ubyć.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:14   #113
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Buźka Słonka- ale dziś POGODA!!!!!!!!!! Dobrze, że to wstrętne lato już się skończyło Tak jest ślicznie że od razu humory inne Klaudeczko to słonko specjalnie dla Ciebie musi być żebyś się nie smutała

A żeby było jeszcze weselej powiem, że naszej Agatau też humorek dziś dopisuje panienki już widziła i niech spróbuje ich nie pokochać to chyba ją powieszę I obiecała newet, że jeśli będzie mogła to wieczorkiem do nas zajrzy
DZIĘKI BIMBAMM I MAYUŚ.słonko jak się ma deprechę to nawet przeszkadza,.ale ja troszkę lepiej,wygadałam się tak może w 60%i ulżyło..SERIOO MI LŻEJ!!

ANEK hi hi hi...to moje 390 u Ciebie byłyby jak w pysk strzelił!!he he..ale niee no,nie martw się.coś tam może się zmniejszy ale tylko po to by znów potem urosnąć,a ty masz mentory?????bo moje lekarka stwierdziła,ze mentor ma to do siebie że po jakimś czasie zwiększa się opbjetość piersi,bo ta tkanka co się na nim tworzy to powoduje,nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale tak dokładnie mówiła,że się zwiększają po czasiehmmmm:rolleye s:

AGA NO słonko wpadaj i opowiadaj!!!!super że wsio ok już!!!buziakiiiiiiiiiii,c iekawam nowych panienek!!!
Stary 2011-09-30, 16:16   #114
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja to jednak jestem durna :P Bo wiedziałam , że lekarka dobra, blisko, pod mieśnie oba wkłada - na logikę to dobrze bo głęboko czyli mało wyczuwalny implant, a ze miałam malutko swojej tkanki to dla mnie dobrze. I więcej nie potrzebowalam informacji do szczęścia. Poszłam- zrobiłam. Teraz też jestem ciekawa co to daje i czy wizualnie jakaś jest rożnica pod oba czy pod jeden ? Mya by sie mogła wypowiedzieć.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Ja w sumie w czwartek idę na czwartą kontrolę pooeparycjną- to się zapytam o metodę implantacji u źródła. Szybko.
lepiej późno niż później .

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-09-30, 16:24   #115
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość

I co z C spadną mi na B B to ja sobie "Pu-szapem" robiłam.

No chyba się zabiję.

moje zaraz po operacji wydawaly sie male, miesnie puscily i 'jakby' urosly wiec nie musi byc tak ze ci zmaleja!!!

zobaczysz jak sie ułożą!

nie czas na takie zamartwianie

Daga powaliłaś Mniek laski:

Klaudeczka mam tak samo z cwiczeniami, po nich czuje sie super ..i tez sie zaniedbalam ostatnio bo w domu to nie cwiczenia
Stary 2011-09-30, 16:28   #116
MyaDiva
Zakorzenienie

Zabulek ale imprezka była

Stary 2011-09-30, 16:49   #117
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Witajcie kochane
wpadam się przywitać i pomachać Wam Jestem nadal z wami podczytuję od czasu do czasu ale brak czasu na dłuższą posiadówkę przy kompie Pozdrawiam wsyzstkie stare cycate i nowe i przyszłe cycatki również U mnie octoberfest więc się imprezujemy

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-30, 16:49   #118
anek799
Raczkowanie

No to mnie pocieszyłyście
Też tak myślałam, że jak ten mięsień puści, to będę oddychać pełną piersią moimi mentorkami
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:50   #119
SweetMegi
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!!! chciałabym się żebyście mi trochę pomogły bo chyba oszaleję.Czeka mnie operacja powiększenia piersi 25 października u dr.Sirka. Wszystko super ale im bliżej terminu tym gorzej. Pan doktor zaproponował mi mentory anatomiczne 440. I zastanawiam się czy czasem nie przesadził i czy nie będę miała biustu jak Pamela Anderson??!!Co prawda przymierzałam je ale było to dość dawno. Ważę 60 kg i mam 172 cm wzrostu.Dodam, że po karmieniu moje piersi nie są już takie jędrne jak przed ciążą. POMOCY
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-30, 16:52   #120
dagaa81
Raczkowanie

Kochane Moje!!! Wchodzę na forum a tu 24 komentarze w albumach!!!! Dzięki za ciepłe słowa Cycki swoje KOCHAMMMMMM !!!!! Biały stanik jest elastyczny (koronka) Intimissimi - Outlet 19 zł Co do mojej czaszki na tle motocyklowych tłoków-lekarz jeszcze nie widział-robiłam tatoo w sierpniu jeszcze nie miał okazji obejrzeć-ale sama jestem ciekawa jak zareaguje jak mu taką pitkę wystawięMama moja jak zobaczyła to zrobiła wielkie oczy i mówi- a Jackowi się podoba??? (TŻ) ja, ze tak to ona-aaaaa.....to najważniejsze Ja wogóle szalona jestem, szalone rzeczy robię i żyję na maxa....rozsądnie Co do rozmiarów biustu po op i parę miesięcy po, to moje zmniejszyły się o 6 cm To na pewno nie jest o jeden rozmiarlekarka niech nie straszy, bo u każdej dziewczyny inaczej to wygląda- za to na pewno się bardziej zaokrągliły i zrobiły się pełniejsze Dziś testowałam mijanych facetów na mieście-ja w ciemnych okularach i bez biustonosza w obcisłej bokserce-tak się dowartościowałam, że ohohhhooooKażdy gapi się w cycki!!!!! Mogłabym mieć worek na głowie...nieistotne....:c mok:

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
wpadam się przywitać i pomachać Wam Jestem nadal z wami podczytuję od czasu do czasu ale brak czasu na dłuższą posiadówkę przy kompie Pozdrawiam wsyzstkie stare cycate i nowe i przyszłe cycatki również U mnie octoberfest więc się imprezujemy
Witaj Kochana!!!! Myślałam dziś o Tobie
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości