![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
I ja sie melduję!
Agatau trzymam kciuki i wracaj szybciutko do nas ![]() Odliczanka robi sie coraz ubozsza,ale widze ze Nitka dolaczy ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Klaudeczko zobaczysz ze nie dlugo bedzie lepiej ![]() ![]()
#92 |
Raczkowanie
|
Kochane!!!!!!! Nowe zdjęcia w albumie!!Joassi-te co chciałaś też są
![]() ![]()
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór!!!
![]() kochane...NADINKA uśmiecham się ![]() ![]() ![]() nadinko,korinko poleczko ![]() ![]() ![]() aaa co do sportu to fakt muszę wróćić na fitness ,od pon już,3miesiące olałam,chociaż ćwiczę w domu..ale to nie to samo ![]() DAGA zaraz idę podziwiać znów..aleee fajnie!!!! ![]() JOASI nie czytaj już słonko!!!każdy lekarz ma złe opinie!!!jak wiesz!!! a co do miejscowienia pod oba mięśnie..to moja lekarka też tak robi!!!i oprócz pozytywów,o których powie Ci pewnie MAYA ![]() ![]() ![]() ![]()
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lecz wiem ze efekt koncowy to jeszcze nie jest ![]() mysle ze kazdy przechodzi to indywidualnie jedna juz po 2 miesiacach ma mietoszki a inna glazy ![]() ![]() ![]() jutro postaram sie wrzucic kilka nowych fotek ![]() Daga panienki sliczne rowniutkie okraglutkie ![]() Klaudeczka trzymaj sie kochana cieplutko ![]() ![]() Ogromne buziole dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dagga piersi ![]() ![]() ![]() ![]() Ja lubie tatulaze u kogos, u mnie wole piercing ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Daguś,
piersi imponujące ![]() ![]() ![]() ![]()
#98 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No to musiała być syta impreza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
hejka!!
![]() ![]() AMELIA gratuluję jeszcze raz pięknosci ![]() ![]() KISSY kac vegas jest the best!! ![]() ![]() a do mnie przed chwilą dzwoniła pani z weiisklinik czy może mi przesunąć termin 2 dni wcześniej,ja że ok ale ze mogę mieć miesiączkę 3-4dzień,powiedziała że muszę byc całkiem po ![]() ![]() ![]() JOASI a ty się boisz???i co z tym mięsniem,też masz pod oczywiście???
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-09-30 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
cieszę się Kochanie że dziś masz lepszy dzień
![]() ![]() ja mam pod mięsień ale piersiowy większy a jest jeszcze ten mały i chciałabym wiedzieć jaką dają różnice obie techniki? to chyba tylko Mya może wiedzieć ![]() Dagaa pooglądałam sobie, powzdychałam do cycków ![]() ![]() Zaba a Ciebie jak czytam to zawsze mi się ryjek cieszy i co Ci tam po pijaku naskrobała braciszek?? zrób sobie coverek na nadgarsku fajnie wyglądają tatoo ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- bimbamm dawaj te focie, interesują mnie wszystkie rozciągnięte cycorki ze srednim implantem bo to tak jak u mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- rano jak pogode w necie sprawdzałam wyskoczyła mi reklama o treści " duże jest piękne" ![]() ![]() http://heppin.com/biustonosze_katalo...wAll--true.htm
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Ja to jednak jestem durna :P Bo wiedziałam , że lekarka dobra, blisko, pod mieśnie oba wkłada - na logikę to dobrze bo głęboko czyli mało wyczuwalny implant, a ze miałam malutko swojej tkanki to dla mnie dobrze. I więcej nie potrzebowalam informacji do szczęścia. Poszłam- zrobiłam. Teraz też jestem ciekawa co to daje i czy wizualnie jakaś jest rożnica pod oba czy pod jeden ? Mya by sie mogła wypowiedzieć.
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Ja w sumie w czwartek idę na czwartą kontrolę pooeparycjną- to się zapytam o metodę implantacji u źródła. Szybko. ![]()
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ból karku to ze stresu..wim wim,,normalka|!! ![]() GWEN ja już się Ciebie pytałam ..czy bardzo bolało pod te oba mięśnie,ale przeyłaś??? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Klaudeczka ja bardzo dobrze zniosłam operację. Tzn nastawiłam się na ból, nie jestem jak czołg:P mam raczej niski próg bólu, ale dało sie wytrzymać. Jak się obudziłam to było źle, płytki oddech zimne poty, raz zimno, raz ciepło. No i sie nie ruszałam tylko spałam sobie na lekach przeciwobolowych. Cały czas była na lekach, na drugi dzień zaczęłam rozciagac rece -krążenia, rece wyciągać do góry itp jak pani Dr kazała, strasznie bolało ale później jakoś przeszło, moglam sobie wszystko sama zrobić a po 2 dobach jak wyszłam to ibuprom wystarczył. Ja to po 3 dniach latałam jak fryga :P Mogłabym się ciąć co pół roku dla pięknych piersi:P Teraz sie wcale nie boje re-make'u za kilka lat :P
#104 |
Wtajemniczenie
|
z tymi cyckami to jak z porodem boli strasznie ale efekt potem tak cudny, ze o bólu się zapomina a nawet gotowym się jest na powtórke
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Klaudeczka obwiśloków ![]() ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zegar cyka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień doberek ![]() Dodałam do wyliczanki nową koleżanke ![]() Ciekawe jak tam Agatau ![]() Ja niestety tylko na chwilke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Ja tak na chwile, ![]() ![]() W taki upal to grzech pracowac ![]() Chcialam tylko powiedziec, ze kolezanka NITKA ma operacje teraz 17 pazdziernika, czyli za 2 tygodnie z ogonkiem ![]()
#107 |
Raczkowanie
|
Czeeeeeeść
![]() Witam nową koleżankę na naszym forum ![]() Klaudeczka, nie przyjechałam wczoraj, bo miałam mega zamieszanie. Co się odwlecze to nie uciecze - niebawem nagadamy się face to face ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
a ja nie widziałam Kac Vegas....już nie ma w kinach, a podobno jest śmieszny...cóż muszę poczekać a gdzieś sie pojawi to oglądnę...
![]() Zabulek niezłą miałaś imprezkę ![]() ![]() ps. już niedługo weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Już nie ma Kac Vegas, ale równie śmieszny jest choćby film "Horrible bosses"! Polecam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hejos!!!
SHERRY noo ja czekam(jak wiesz)SUPER BY BYŁO,dawj znaka wcześniej i się widzimy!!! ![]() JOASI ale i tak twoje ''obwiśloki'' ![]() ![]() ![]() ![]() co do kac vegas to chyba już nie leci.pierwsza część leciała na HBO!!!A NA DRUGIEJ SIĘ POSIKAŁAM ZE ŚMIECHU ![]() ![]() ![]()
#111 |
Raczkowanie
|
Witam i wszystkie serdecznie pozdrawiam
![]() Pocieszcie mnie proszę ![]() ![]() I co z C spadną mi na B ![]() ![]() ![]() dodam, że opuchlizny to raczej już nie mam No chyba się zabiję. Edytowane przez anek799 Czas edycji: 2011-09-30 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Buźka Słonka- ale dziś POGODA!!!!!!!!!! Dobrze, że to wstrętne lato już się skończyło
![]() ![]() ![]() ![]() A żeby było jeszcze weselej powiem, że naszej Agatau też humorek dziś dopisuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ANEK hi hi hi...to moje 390 u Ciebie byłyby jak w pysk strzelił!!he he..ale niee no,nie martw się.coś tam może się zmniejszy ale tylko po to by znów potem urosnąć,a ty masz mentory?????bo moje lekarka stwierdziła,ze mentor ma to do siebie że po jakimś czasie zwiększa się opbjetość piersi,bo ta tkanka co się na nim tworzy to powoduje,nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale tak dokładnie mówiła,że się zwiększają po czasie ![]() AGA NO słonko wpadaj i opowiadaj!!!!super że wsio ok już!!!buziakiiiiiiiiiii,c iekawam nowych panienek!!! ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moje zaraz po operacji wydawaly sie male, miesnie puscily i 'jakby' urosly wiec nie musi byc tak ze ci zmaleja!!! zobaczysz jak sie ułożą! ![]() nie czas na takie zamartwianie Daga powaliłaś Mnie ![]() ![]() ![]() Klaudeczka mam tak samo z cwiczeniami, po nich czuje sie super ..i tez sie zaniedbalam ostatnio bo w domu to nie cwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Zabulek ale imprezka była
![]()
#117 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() wpadam się przywitać i pomachać Wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
No to mnie pocieszyłyście
![]() Też tak myślałam, że jak ten mięsień puści, to będę oddychać pełną piersią moimi mentorkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!! chciałabym się żebyście mi trochę pomogły bo chyba oszaleję.Czeka mnie operacja powiększenia piersi 25 października u dr.Sirka. Wszystko super ale im bliżej terminu tym gorzej. Pan doktor zaproponował mi mentory anatomiczne 440. I zastanawiam się czy czasem nie przesadził i czy nie będę miała biustu jak Pamela Anderson??!!Co prawda przymierzałam je ale było to dość dawno. Ważę 60 kg i mam 172 cm wzrostu.Dodam, że po karmieniu moje piersi nie są już takie jędrne jak przed ciążą. POMOCY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Kochane Moje!!! Wchodzę na forum a tu 24 komentarze w albumach!!!! Dzięki za ciepłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.