![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***PAŹDZIERNIK*** Smashbox, MAC, BeautyBlender i inna kolorówka
coś u mnie z korektor maca? mam jeszcze poza wątkiem mus do ciała o zapachu mango i bardzo silnie natłuszczające masło ze Starej mydlarni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za pędzel hakuro? Kosmetyki u mnie w poście 30 na dole strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
No niestety wymiana tuszu za szampon nie wchodzi w grę bo wtedy nie będę miała się czym malować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Podzielę się MAC Paint Pot w kolorze Bare Study - ilość do uzgodnienia
coś Ci się u mnie podoba? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572318 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Oooooo to na te 2 bazy to bym była bardzo bardzo bardzo chętna
![]() A co do Twojego wątku to najchętniej bym wymieniła na jakieś perfumy.Nie masz nic poza wątkiem?Oczywiście to tylko pytanie,bo domyślam się,że jakbyś miała to pewnie byś wystawiła,ale może akurat ![]() U Ciebie jeszcze podobają mi się cienie Smashboxa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1317640358 W drugim rzędzie środkowe ![]() Jeśli okaże się,że kosztowały np.200 zł to przepraszam za propozycję,ale to niespecjalnie heheh ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- To ja mam kilka pytań ![]() ![]() ![]() Oczywiście jestem chętna na 2 próbki,a te środkowe cienie bym wzięła dla siebie,ale tak myślę,że skoro masz nowe produkty to może jednak z tych cieni bym zrezygnowała i wzięła coś na prezent dla mamy ![]() - Smahsbox z kolekcji Wicked – Sinful/Purple – NOWE z kartonowym opakowaniem -gdzie są na zdjęciu,bo chciałabym zobaczyć kolorki czy pasowałyby do mami ![]() lub - Smashbox Brow Tech & Cream Eye Liner Palette - NOWE mam 3 sztuki - 6 eyelinerów, wosk do brwi oraz 3 cienie do brwi Co byłabyś w stanie oddać ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaa i będę miała też Today Tomorrow Always z tej serii z avonu,ale dopiero we wtorek - to gdybyś wolała tamten zapach to oczywiście mogę go wymienić zamiast tego co jest w wątku ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Kurcze to ten cień nie dla mamy,już bardziej dla mnie hehe ![]() A paletka to gdzie jest na zdjęciu Smashbox Brow Tech & Cream Eye Liner Palette? I dokładnie do czego ona ![]() ![]() Oki możemy się dogadać i za Today,tylko wtedy wysyłka dopiero by była w środę? i potwierdziłabym we wtorek,że perfumy mam całe i zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Kochana dopiero zobaczyłam a wysyłka by była za granicę? ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- A to zmyłka ![]() ![]() ![]() ![]() No więc teraz już zgłupiałam ![]() Wypiszę co mi się podoba ,a Ty powiedz co możesz dać za 2 naturalsy i 2 wody ![]() - Smashbox Pretty Eyes – zużycie niewielkie - Smahsbox Smoky Eyes – zużycie niewielkie - NYX Jumbo Pencil w kolorze Balck Bean - NOWA - Smashbox Brow Tech w kolorze Gray, dla blondynki- NOWE ( cień + wosk utrwalający) - Smashbox Brow Tech & Cream Eye Liner Palette - NOWE mam 3 sztuki - 6 eyelinerów, wosk do brwi oraz 3 cienie do brwi
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Dax Cosmetics, Perfecta SPA, Ujędrniające masło do ciała czekoladowo - kokosowe NÓWKA !! ??
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Poważnie?To ja będę Ciebie wielbić i sławić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze mgiełkę truskawka i guawa nie chcesz?w sensie dołożyłabym. I mam 2 pytanka ![]() 1.czy produkty mają dobrą datę ważności? 2.czy Smashbox Brow Tech & Cream Eye Liner Palette nadaje się na prezent?Bo na zdjęciu tak jakby na jednym byla jakaś wada techniczna.Mnie to by nie przeszkadzało tylko pytam,bo mamie chcę opylić ![]() Moje produkty są świeże,tylko zaznaczam,że na produkcie w avonie zawsze jest to data produkcji,a nie ważności ![]()
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
podoba mi się paint pot z mac
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
cos za :
4. Pędzel ZOEVA 106 Powder, używany TAKI 5. Pędzel HAKURO H13 , używany, uprany 6. Pędzel ZOEVA Cerase 228 , użyty raz, uprany 7. Pędzel SIGMA Blending E25, mała wersja NOWY i masło czekoladowo kokosowe perfekty ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Super,w takim razie wszystko w porządku i bardzo dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jutro Ci dam info czy Today doleciało bezpiecznie i możemy wysyłać,ale proszę czekaj na info ![]() Bardzo Ci dziękuję. Mam dużo próbek zapaszków z avonu,nie chcesz żadnej?jak na jakieś polujesz to proszę napisz może akurat mam. Woda Today też już jest ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-11-15 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
połówka mnie nie interesuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
kama a za conjure up albo róż chanel albo inne rzeczy jakie ostatnio dałam do dokładek (prostownica remington, baza too faced) nie oddałabyś tych rzeczy?
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Mnie wszystko pasuje
![]() Wysyłać wody : today i tomorrow,balsam i żel? Mam tylko pytanie czy dałoby radę jeszcze te 2 bazy smashboxa? Poza wątkiem mam próbki bazy z sephory,podkładu kryjąco - korygującego sephory byłabyś zainteresowana? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ojej dziękuję ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-11-17 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
tak, kupiłam w czechach dwie i jedna miała być nieużywana, ale na wyjezźzie pomyliłam się i zapomniałam swojej więc używałam jej przez jakiś tydzień. jednak jest jej tak dużo, że ubytek niezauważalny , starczy na kilka lat (tak mi się wydaje, bo miniaturka ponoć starcza na rok), biorąc pod uwagę, że nie ma nawet jak wyschnąć i jak się zabrudzić w takim opakowaniu.
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-11-17 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Kochana, niestety narazie nic nie widze dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1. Matrix Color Smart szampon do włosów farbowanych 250 ml, użyty dwa razy, kupiony w tamtym tygodniu 4. Pędzel ZOEVA 106 Powder, używany TAKI 6. Pędzel ZOEVA Cerase 228 , użyty raz, uprany 7. Pędzel SIGMA Blending E25, mała wersja NOWY 8. MAC korektor Studio Finish Concealer NW15 używany, stopieniń zużycia widoczny na zdjęciu, kod A20
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
to co, chciałabyś too faced?
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
mam pełnowymiarowy copper sparkle oraz sporą odsypkę błękitnego pigmentu, ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć jaka była jego nazwa
![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
coś za beauty blender ??
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Mało używany BeautyBlender - posiada dwie kropki od podkładu, do wymycia.
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
coś za beauty blender?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie? Mam fluid Mac
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz? chciałabyś wymienić chociaż pędzel hakuro?
z Twoich wishy nie chciałabyś pomadki beachbound?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.