![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik- zapraszam
nic
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
najbardziej zależy mi na perfumie i kosmetyczce
![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję zatem perfum, kosmetyczkę i 1 sztukę Brandta- co ty na to? A ja biorę spodnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1317383450 Jeśli zgadzasz się- zapraszam na pw podaj adres do wysyłki ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- odp
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Szkoda ze już nie masz :
Estee Lauder Advanced Night Repair serum i Estee Lauder Idealist ![]() Napaliłam się tez u Ciebie na: Clinique even better clinical serum nowe 30ml, ale domyślam się, że chodniczek to za mało za to serum ![]() Tak więc wzięłabym , np. to: 5 Lanocome Hypnose Drama tusz do rzęs nowy czarny 1szt 5 Clarins krem pod oczy 20ml dobrze zwalcza sińce i opuchnięcia- nawilża- nowy w kartoniku 1 In Cell balsam do ciała nowy 50ml Czekam na Twoje sugestie ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
No właśnie powinnam najpierw napisać cenę chodniczka
![]() ![]() Szukałam u nich w katalogu tej samej kategorii mat, ale znalazłam tylko tą: http://www.jysk.pl/97/674/677/2502097/a/catalog Ta ma inne wymiary niż ta moja, ale reszta się zgadza! Czekam na Twoją propozycję, co mozesz oddać ![]() Koszt przesyłki mi wyjdzie na pewno więcej, bo ona troszkę waży.
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może ja ci wycenię te kosmetyki jak w sklepach kosztują i sobie sama wybierzesz- bo mi jest obojętne co sobie weźmiesz bo mam wszystkie z tych rzeczy wolne.... Tusz kosztuje 139zł Clarins pod oczy coś ok 110 -130zł (nie pamiętam dokładnie) In cell balsam do ciała- mogę oddać w ramach wysyłki gratis.... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- odp
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wysyłam ci tusz i balsam a ty mi chodniczek- super ![]() Zapraszam na PW podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
bardzo Cię przepraszam, nie mam teraz kompletnie jak zrobić zdjęcia, także na razie podziękuję, żeby Ci tak nie "motać", ale jak dostanę z powrotem aparat i będziesz jeszcze zainteresowana, to chętnie się wymienię.
Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Majeczko znajdziesz coś jeszcze za którąś z rzeczy:
- Clarins olejek do twarzy nawilżający do odwodnionej skóry nowy 30ml - najlepiej stosować na noc - Clarins krem pod oczy 20ml dobrze zwalcza sińce i opuchnięcia- nawilża- nowy w kartoniku - Clinique all about eye serum pod oczy 15ml nowe w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnęłabym chociaż część z
Cliniqe 28 sztuk po 1,5ml I krok mydełko liquid facial soap mild Clinique 28 sztuk po 1,5ml II krok emulsja złuszczająca Clinique 28 sztuk po 1,5ml III krok emulsja nawilżająca
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę oddać całęgo Clinique co wypisałaś.... Co Ty na to?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
podobaja mi sie szminki sephory, ale chetnie bym zobaczyla rurki w rozmiarze xxs - najlepiej czarne lub ciemny jeans z przetarciami, ale nie wybrzydzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
co z wymianką?nie dostałam odpowiedzi.
odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#112 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie w obu wątkach za: 4 Put&Rub nowy balsam do rąk rewitalizujący 100ml- neotwierany 6 Clinique emulsja nawilżająca (3krok) można stosować samodzielnie jako serum pod krem 50ml nowe w kartoniku 5 Clarins krem pod oczy 20ml dobrze zwalcza sińce i opuchnięcia- nawilża- nowy w kartoniku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
hej, spodobało mi się kilka Twoich kosmetyków... znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
next koszula w wisienki zapinana na guziki rozm. ok. 34-36 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1318953521 tylko jaki to dokładnie rozmiar? 34 czy bardziej 36?
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem? Przecież wkleiłam w Twoim wątku ciuszki , czekam na Twoją odpowiedź- czy podoba Ci się coś?
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Pisalam ze podoba mi sie ten sweterek.... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1318539799
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest krój "nietoperza". Firma house rozmiar S (na xs też jest ok) myślę że na s/m również choć nie wiem czy na M nie będzie już zbyt obcisły. Jest w idealnym stanie - jak nowy. Czy pasuje Ci taka zamiana? za te spodnie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1315935409
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.