|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pamiętniki z wakacji- nowy program polsatu ( podobny do trudne sprawy itp)
mięsny jeż mięsny jeż ty go zjesz ty go zjesz
nawet gdybym miała przymierać głodem nie zagrałabym w takim gniocie. Chyba ze później wystrzeliliby mnie w kosmos. Ale poprawia humor idealnie .Chociaż czasami mi trochę wstyd za siebie ze w ogole na to zerknę |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pamiętniki z wakacji- nowy program polsatu ( podobny do trudne sprawy itp)
ja nie jestem pewna czy ten "aktor" grający Henia jest do końca normalny...
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No Henio do końca normalny nie jest, ale czy aktor też? ta grubaska (beata?) to w ogóle maks jechałam pociągiem i tam dziewczyny takie licealistki sobie opowiadały jej akcje z bielizną i się śmiały. Mięsny jeż był na Pudlu wczoraj i Ibisz najlepsze co ta gruba tak tańczyła na plaży i się wyginała Matka Henia: ,,synku, Ty uprawiałeś seks''? no nie ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Mam nadzieję, ze ten serial jest troszkę przesadzony????Bo jeśli nie i Polacy naprawdę tak się zachowują to
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem ,niestety nie spędzam wakacji za granicą..ale tak na zdrowy rozum, to dużo za dużo przesadzają
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
pewnie,że przesadzają w wielu przypadkach. ale niestety, ludzie też są tacy, zachowują się tak i niektóre historie tam pokazane naprawdę się zdarzają
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj jadąc autobusem widziałam ofertę kolonii na tegoroczne wakacje, na pierwszym miejscu widniała nazwa Lioret de mar i aż się napaliłam. Tak bym sobie pojechała...
Ale niestety za stara już jestem
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ja aż wstyd nie oglądałam tego jeża
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
A ja w końcu się przemogłam i zobaczyłam o co cały ten szum. I w zasadzie mnie to nie śmieszy, tylko przeraża. Poziom programów rozrywkowych spada i to straszliwie. Właściwie nie ma żadnej ambitnej rozrywki w telewizji. Coraz bardziej ogłupiające i odmóżdżające programy serwuje nam nasza telewizja.
Kiedyś, żeby wygrać pieniądze trzeba było się wykazać wiedzą ("Wielka gra", "Miliard w rozumie"). Teraz wystarczy zrobić z siebie idiotę ... Nie oglądam telewizji od jakiś 7 lat i to co zobaczyłam 15 minut temu utwierdziło mnie w tym przekonaniu. Zmarnowane 5 minut z życia...
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Miesny Jez jest tak durny, ze az nie da sie z tego nie smiac! Wczoraj i przedwczoraj plakalam ze smiechu. Co za brednie
![]() A dla fanek:http://www.youtube.com/watch?v=HSm1k8tlyKg
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jeszcze inne odcinki to dało się przeżyć. Ale teraz to byłam trochę zniesmaczona. Myślę, że ta kobieta otyła pewnie w życiu była osobą, która słyszała wiele komentarzy niemiłych na swój temat, a ona jeszcze tutaj dodatkowo naraziła się na jeszcze gorsze komentarze (przepraszam jeśli ktoś inaczej uważa, ale to tylko moje zdanie). Chyba już zaczyna im brakować pomysłów na odcinki. I nie rozumiem zupełnie co tymi ludźmi kieruje, że występują tam. Jeszcze jak mają jakąś w miarę normalną role to okej, ale takie coś?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
miesny jez
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko,
nie widziałam tego odcinka, ale właśnie zobaczyłam o co chodzi z tym jeżem
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz, ty go zjesz.
przecież to nawet jeża nie przypomina ale naprawdę, to trudno znaleźć słowa odpowiednie na opisanie tego, co nam serwują w tv xd |
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Kiczowaty serial, inteligencją też nie grzeszy, ale cóż.. lubię to. Poprawia mi humor, więc why not?
Ja czekam na dzisiejszy odcinek! Ten chłopaczek co wygląda jak Severus Snape i jego rodzinka mnie zryli
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Miesny jez rozwala system !!
i basta : D nie moge sie doczekac dzisiejszego odcinka muahahahaah !
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Nie oglądalam tego odcinka z jeżem,ale obejrze
![]() Dzisiejszy odcinek,a szczególnie rodzina z synem.Chlopak ucieka przez balkon na impreze,a mamusia mu na 18 urodziny buduje samochod z piasku
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
i ja znowu jestem do tyłu z odcinkami.
![]() naprawdę muszę sie zabrać za obejrzenie ich jak będę miała wolną chwilę. |
|
|
|
|
#108 | ||
|
Konto usunięte
|
Mięsny jeż jest bardzo popularny w necie
Dariusz ma bardzo mocną konkurencję ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Czemu za stara??? Dawaj, tylko uważaj, żeby Cię nie nagrali Oni chyba w Lorret już nie kręcą nawet, tylko gdzie indziej ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Rozwaliło mnie to, że Beatka mówiła, że u niej w domu od pokoleń serwuje sie tego jeża Co to za sztuka dać parówki, salami i takie tam??? |
||
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę pojechać, bo to tylko do 18 lat
![]() I nie mogę tego odżałować. Te imprezy, te ekskluzywne hotele, plaże i romanse
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taka okazja i nie można nawet pojechać. toż to rozbój w biały dzień, bardzo trudna sprawa jak dla mnie i dlaczego to właśnie ja nie mogę pojechać do eksluzywnego hotelu z przystojnymi facetami do romansowania na gorącą plażę w Lloret de Mar? |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to po prostu uwielbiam, to jest tak totalnie denne, tak głupie i tak żałosne, a za razem tak śmieszne, że jak to oglądam to padam i mam humor na długo
Zaraz next odcinek
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
nieee ! koniec serii
------------------------------------- EDIT ![]() Dziewczyny ! Nowy sezon
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2013-03-03 o 14:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

... Nie oglądam telewizji od jakiś 7 lat i to co zobaczyłam 15 minut temu utwierdziło mnie w tym przekonaniu. Zmarnowane 5 minut z życia...