![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK u Buzi :)
Buziaczku oto skarby dla Ciebie z bonusowym różem
![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
To co sobie wybrałaś jak najbardziej mogłabym oddać za podład. Napisz jeszcze proszę czy dobrałabyś coś za dwa lakiery z Essence lub czy dołożyłabyś je do wymianki. Zainteresowały mnie u ciebie jeszcze cienie z IsaDory i pędzelek z Inglota, czy znalazałabyś coś jeszcze u mnie za nie ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2011-10-22 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
kamuflaż artdeco - żółty, puder kryolan - matujący anti-shine i transparentny, a lakiery różne - jaka tonacja kolorystyczna Cię interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
buziaczku własciwe to mam dwa pędzelki więc może drugi Ci bardziej podejdzie
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
z lakierów mam orly - charged up, china glaze - bare if you dare oraz opi - black cherry chutney
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
orly jest fioletowy, opik bardziej wpada w bordo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
nie uważam, że to za dużo, zwłaszcza, że każdy z tych kosmetyków ma jakiś ubytek - niewielki, ale jednak
![]() I czy dołożymy do tego część naszych poprzednich ustaleń? Chciałaś jeszcze: - róż wypiekany TBS - The Body Shop - Koloryzujący balsam do ust Raspberry crush (nie wiem, czy nie poleci) - waniliowe masełko TBS a mnie interesowały: - cienie l'oreal color appeal trio - pierwsze z lewej na zdjęciu - dermedic hydrain 2 - piątki isadora millenium star ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- czekam jeszcze tylko na odpowiedź w sprawie koloryzującego balsamu do ust - widziałabyś coś ewentualnie w zamian, czy nie bardzo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a może tak:
róż wypiekany tbs (wolisz o1 petal czy 02 coral? bo mam oba) róż mineralny sypki 02 za - cienie l'oreal color appeal trio - pierwsze z lewej na zdjęciu - dermedic hydrain 2 - piątki isadora millenium star ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
super
![]() czyli róż tbs coral róż mineralny tbs 02 lakier orly chardged up opi black cherry chutney kamuflaż artdeco za szachownicę clinique pink chocolate cienie l'oreal color appeal trio - pierwsze z lewej na zdjęciu dermedic hydrain 2 piątki isadora millenium star jeśli wszystko się zgadza, zapraszam na pw, ale ostrzegam, że będę mogła wysłać dopiero piątek/poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej, co prawda mam na wymianę tylko ciuszki, buty i dodatki, ale może znajdziesz coś dla siebie? czekam na odpowiedź, pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
niestety nie znalazlam nic. buziak
![]()
SH---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570351 Cosmetics---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570560 NOSZĘ UBRANIA M/L NOSZĘ BUTY R. 40 moje allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16660446 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
To może spray zamiast bransoletki ?
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
tylko paletka PEGGY SAGE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Lub mogę dorzucić płyn Balea do naszej wcześniej zaplanowanej wymianki.
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
-paletka Peggy Sage, Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
A może zainteresuje Cie coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.