|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowo...
Coś u mnie za sun mango?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja bym jeszcze chciała Dior Addict High Shine - kolor 754 Flamenco Red
![]() to jak to widzisz ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- a i jeszcze linera z Maca mam na zbyciu zdjęcie w starym wątku
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Spróbuję szczęścia, choć chyba będę potrzebowała go dużo
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;30092353] - Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor Mythic Parfait 01 - "pryszczowy" puder", kod 8Wo1, ubytek nieznaczny (starla sie tylko wieksza czesc "pryszczy" z powierzchni). - Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor 02 - "pryszczowy puder", ubytek testowy.[/QUOTE] Coś u mnie za jedno z tych? Nie ważne których, bo obydwu nie znam
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale za bombkę szukam nowego lub tylko testowanego zapachu z mojej listy wish
Ewentualnie bransoletki Pandory
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-12-30 o 01:09 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565426 |
|
|
|
|
#99 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Nic, dziekuje. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
buu myślałam, że pól litra jakiegoś napitku na Sylwestra mi proponujesz
![]() najchętniej oddam maskę i serum
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() to jak jestes zdecydowana to na PW zapraszam
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
obiecane fotki
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
- Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor Mythic Parfait 01 - "pryszczowy" puder", kod 8Wo1, ubytek nieznaczny (starla sie tylko wieksza czesc "pryszczy" z powierzchni).
- Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor 02 - "pryszczowy puder", ubytek testowy. -Guerlain Meteoryty 01 (stara wersja) - nowe kulki. - Guerlain Meteoryty Imperiale - uzyte 3 razy. - Tresor Midnight Rose, znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, niestety nie moge wyświetlic załączonych linków do niektórych kosmetyków, więc nie ma żadnych zdjęć tego co oferujesz, a chętnie bym zetrknęła na cienie i meteorytki, które masz w ofercie, może jest szansa na jakieś fotki?
Pozdrawiwam serdecznie.
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
Podoba mi się u Ciebie róż NARS Orgasm. W swoim wątku nie mam niczego co byś chciała, ale poza wątkiem mam SAMPAR Nocturnal Rescue Mask - zakupiona w Sephorze, użyta maks. 5 razy. Nie chciałabyś się wymienić?
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Powiem szczerze, że nie chciałabym go oddawać, ale mam już kilka pudrów, a nie należę do zbieraczek
Kupiłam go, bo nie było już nuitsów. Po zakupie stwierdziłąm, że de facto jest mi niezbyt potrzebny. Znaczy fajny jest, ale mogę go oddać za coś fajnego. Teraz szaleństwo meteorków powoli mi mija. Raczej już bym ich nie kupiła. A głupio mi znów męża wlec na zakupy, bo ostatnio wydałam tyleee, że głowa aż mnie boli. Trochę mi głupio Tak sobie myślę nad shimmerem Tylko swatche pooglądam i poczytam opinie.---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Tak sobie myślałam ![]() Ja mam bardzo lejące, takie jedwabiste włosy i do tego długie. Cały poranek bym musiała chodzić z wałkami na głowie + tona lakieru, żeby to się utrzymało. A do tego raczej codziennie muszę myć kłaki, więc po prostu nerwów do tego nie mam. Moja córa ma grube i sztywniejsze włosy, u niej efekt był ![]() U Ciebie podoba mi się tylko ten shimmer. Nie wiem co byś ewentualnie wolała za niego. Wałki jak coś to są na gwarancji, tylko ją odszukam. Gdybyśmy się dogadały, to wysyłka z mojej strony też możliwa jest w poniedziałek, bo dziś mnie rozłożyło i właśnie leżę. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Poszerzę o Flowerbomb Wstępnie rezerwuję |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Czy interesuje Cię wymiana Twoich cieni Chanel Khaki Clair i Meteorytów Imperiali za moją wodę Coco Mademoiselle?
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Na kartonikach mi aż tak bardzo nie zależy, choć przydają sie, żeby się kasetki od cieni nie rysowały . Natomiast chciałabym, jeśli można, aby meteorytki były w oryginalnym, a nie zastępczym opakowaniu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=914936 Edytowane przez wolbeata Czas edycji: 2012-01-04 o 08:49 |
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
Mam wersję z okrągłymi wkładami, u Ciebie podobają mi się meteorki 01 (Mythic, prawda?) : )
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Widzę, że wszyscy łasi tylko na amerykańskie wersje ; ) Cóż, szkoda. Odezwij się gdybyś zmieniła zdanie : ) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
- Nars Orgasm - ubytek to kilka uzyc, max 5 %. - Skin Base Foundation Illamasqua - czyli BB cream. Odcien nr 2. Jest 20/30 ml. (oddam wiele)
|
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: escade ocean Lounge i - Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue Maska 500 ml - uzyta dwa razy
http://www.cudownewlosy.pl/produkt-208.html |
|
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Guerlain Meteorites Illuminating Perfecting Pressed Powder, kolor Mythic Parfait 01 lub ktorys podklad Guerlain |
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Tylko swatche pooglądam i poczytam opinie.