|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak upiac wlosy w grecki kok???
no nikt nie wie
(((((????prosze was bardzoooo
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak upiac wlosy w grecki kok???
COŚ ZNALAZŁAM ALE BEZ NATURALNIE KRĘCONYCH WŁOSÓW TO CI RACZEJ NIE WYJDZIE...ZERKNIJ
http://www.atelier-bassi.ch/English/...w_Site_003.htm http://womeninwigs.narod.ru/historyeng1.htm SAMA JESTEM CIEKAWA JAK TO SIĘ ROBI - TAPIRUJE WŁOSY I UPINA NISKO ??? |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
szukam zdjec kokow z grzywkami
blagam w sobote slub , potrzebuje zdjecia koka z grzywka ja ma grzywke na bok jezeli macie to prosze ...
z gory dzieki pa |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam zdjec kokow z grzywkami
nie wiem czy dobre te fotki
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
mam jeszcze jedno pytanko: dlaczego prosisz o zdjecia kokow tylko z grzywkami?
wydaje mi sie, ze istnieje wiele kokow, ktore nadaja sie do wlosow zarowno z grzywka jak i bez ![]() oto i przyklad
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam takie:
Edytowane przez Aka24 Czas edycji: 2009-02-16 o 08:52 |
|
|
|
|
#99 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
proszę
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
super wątek!
Też z grzywką do włosów do ramion. Przysyłajcie więcej
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Kok- Banan
Witajcie Dziewczynki
Mam pytanko- jak się robi koczek banan? Może Któraś z Was ma jakieś zdjęcia dotyczące "montażu" tejże fryzurki? Pozdrawiam
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszytskim !
Chciałabym was prosić o radę nie mam pojecia jak sobie zrobic koka ?? Błagam pomózcie czekam na wasza odpowiedz |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zrobić koka
A sama go sobie chcesz zrobić?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie jest dosc powiem nie do wykonania..... jak zrobic koka?....jakiego koka? ale chyba i tak nie bardzo sie da wytlumaczyc...
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Witaj droga Malusia
Zajrzyj tutaj http://www.wizaz.pl/images/centrum_w...ryzurki_part1/ no i jeszcze tutaj http://www.wizaz.pl/images/centrum_w...ryzurki_part2/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Instrukcja znajduje się na stronie URODY
![]() http://www.uroda.pl/index.php?option...1&limitstart=7
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kok- Banan
Ogromne dzięki Anett
![]() ![]()
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
A co ja mam zrobi? za tydzień studniówka a pomysłów na fryzurę brak!nie lubię takich imprez!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koki
psyche - nie jestem zwolenniczką koków
. Wg mnie jeśli już decydujemy sie na upinanie włosów to niech to będzie upięcie luźniejsze, kosmyki powypuszczane luźno, podoba mi się lekki nieład na głowie . A może rozpuszczone i np. pokręcone w fale lub loczki? A w ogóle jakiej długości masz włosy i jaki kształt twarzy? Przydałoby się też zdjęcie |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
kok na połowinki
wiem, ze bylo duzo tematów typu fryzury na połowinki itp, ale niestety nie znalazłam nic dla siebie. Mam długie włosy-tak troche wiecej niz do pasa, mam trudnosci z ich upieciem-kok od razu opada, ale chce mies odsłoniete plecy, wiec rozpuszczenie włosów nie wchodzi w gre. W piątek mam połowinki i potrzebuje zdjęć jakiś koków, tylko dosc skromnych, takich delikatnych.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Moderator
|
Dot.: kok na połowinki
Kilka propozycij
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#114 |
|
Moderator
|
..
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli juz jestes zdecydowana na kok (ktorych swoja droga szczerze nienawidze, ale moja opinia nie ma tu zadnego znaczenia
) to raczej postawilabym nie na klasyczna forme, tylko na lekkie upiecie, z ktorego swobodnie wysuwaja sie niesforne kosmyki. Klasyczny, przylizany kok wyglada wg mnie strasznie starobabowo, mialam okazje poobserwowac takie "twory" na mojej studniowce i utwierdzilo mnie to tylko w przekonaniu, ze nie wygladaja atrakcyjnie raczej bylabym za za tymi przedstawionymi w drugim poscie kaska222 |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zauwazylam wczesniej koka (raczej wlasnie upiecia) w pierwszym watku kaski222 jessicy alby, jest cudne
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
Jak upiąć włosy w kok tak, żeby to się trzymało?
Nie wychodzi mi, wrrr... Nie mówię o jakichś wytwornych czy finezyjnych kokach, ale o najprostszym splątaniu ich z tyłu głowy. Szukałam odpowiednich zdjęć, żeby pokazać o co mi chodzi, ale znalazłam tylko takie... Proszę, opiszcie mi jak Wy to robicie |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak upiąć włosy w kok?
aha, aha
w przypadku jak mam wyprostowane a może napisz jak ty to splatasz, może się coś poradzi..........
|
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
Karateczka, nie wiem czy w ogóle jest co opisywać
Próbowałam robić tak... związywałam włosy w kucyk, a później oplątywałam je dookoła gumki i wsuwałam spinki, ale to się bardzo kiepsko trzymało Nie wiem czy sposób jest do niczego czy po prostu brak mi wprawy... A Ty jak upinasz swoje włoski? Używasz spinek, szpilek...?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Aha, dodam jeszcze, że moje włosy lekko się kręcą, ale tylko po to, żeby mnie wkurzyć. Nic ładnego z tego nie wynika, nie mam takiego naturalnego efektu "skotłowania"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

(((((????prosze was bardzoooo

koka ?? Błagam pomózcie