![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Ha ha poraz KOLEJNY- Mijamy się z TŻ-tem w oczekiwaniach
Popieram. A jest mu o tyle łatwiej Cię bajerować, że Ty strasznie chcesz go usprawiedliwić i bardzo tego bajeru pragniesz. Kiedyś dowiesz się prawdy. Na razie wybrałaś rady serca. Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
więc jeśli okaże się, że od wspólnego zamieszkania się wykreci mimo wczorajszej rozmowy/albo będzie coś nie tak to wtedy będę się martwić/myśleć- na razie jest ok, zobaczymy jak będzie dalej dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Ludzie, wyluzujcie i dajcie dziewczynie kredyt zaufania. To jej życie, jej facet. Skoro mówi, że dopilnuje sprawy, to pewnie tak. Jeżeli nie i znowu założy wątek, to ode mnie pierwszej dostanie z☠☠☠...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
trzymam za słowo
![]()
![]() |
#96 | |
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
Poza tym twierdzę, że jak ktoś widzi drugą osobę w swoim życiu, to nie musi odpowiadać na pytania "eeeej, a czy w swoich marzeniach za 10 lat widzisz mnieeee?", tylko to wychodzi w codziennych rozmowach. Przykładowo, ostatnio mój TŻ: "kurde, chciałbym wyjechać tak na rok, dwa góra za granicę, poznać bliżej kraj X, korpo ma taki system, że mogę zmienić miejsce pracy, ale trzeba to odłożyć, ty skończysz studia i wtedy może znajdziemy jakieś fajne miejsce, gdzie i twoje firma znajdzie wakat, co?". Widac jak na dłoni, że facet myśli dalej... Mimo wszystko życzę Autorce jak najlepiej, walcz o związek ![]() Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2011-11-22 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Fakt - plany muszą mieć ręce i nogi, a nie pitolenie przez x lat, że "jak będzie pięknie jak już wybudujemy ten domek z ogródkiem".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zadomowienie
|
[/COLOR]
Cytat:
Sama byłaby zaskoczona tego typu pytaniami, zwłaszcza, gdybym nie miała czasu na głebsze przeanalizowanie teamtu. Fajnie, że sobie wszystko wyjaśniliście. ![]() No i chciałam dodać to o czym wspomniałas- masz zaburzenia łaknienia. wiem, jak to powazna sprawa, choc sama nie chorowałam. Twój chłopak daje Ci kazdego dnia wyraz miłości ![]() ![]() A nastepnym razem nie zaczynaj tak powaznych rozmów "z głupia frant", bo potem tylko sie bedziesz męczyć, jak teraz. ![]() Fajnie, że pogadałaś z nim, a nie posłuchałas rad tych co pisaly "Odejdź od niego skoro nie widzi waszej przyszłości razem"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.