|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Treść usunięta
Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2011-11-26 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ja spadam kochaniutkie... Do jutra, kolorowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, wspomnę teściowej że w Kauflandzie jest lalka i żeby zobaczyła na cenę- może zrozumie i kupi od razu ![]() W zeszłym roku wszystko oddałam jak w szkole była zbiórka słodyczy dla dzieci z Domu Dziecka. No nie wszystko- żelki wpierdzieliłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teściom trzeba sto razy powtarzać.. ze słodyczami miałam to samo ze swoją... i co odwiedzała dziecko np w szpitalu to z czekoladą a ja jej kazałam to zabierać ze sobą a ta setny raz zdziwiona: "to Oli nie wolno czekolady?" - no ileż mozna prosić?? ręce i cycki opadają.... ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- a wiesz ,że nawet nie zainteresowałam się - zniknęły z lodówki to o nich zapomniałam... jutro zapytam ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- uciekam, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No moja też słodycze kupuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze posiedzę, jeśli pozwolicie ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mimo, że przecież wie że Oliwia nie może absolutnie żadnych i że ma określone pory posiłków i tylko wtedy może jeść- a jak jest bardzo głodna to tylko marchewka, ogórek czy pomidor- to zawsze jej wciska to ciasteczka- bo nie mają dużo kalorii, to posłodzoną herbatę a to piecze ciasto "specjalnie " dla niej. Wydaje mi się czasem że dziecko więcej rozumie niż stara baba ![]() Zresztą nie wiem czy wam pisałam, ostatnio miałyśmy problem z płatkami śniadaniowymi- niby wszystko zdrowe i dla dzieci- a jak Oli zjadła 30 g płatków to była masakra ( z jogurtem), znalazłam ostatnio owsiankę z fitelli na wodzie jest, ma dużo błonnika niski indeks jest malinowa lekko słodkawa ale wreszcie po śniadaniu jest ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Nocne Marki z Was
![]() Ja tam idę już spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Despa szkoda gadać, moja teściowa też ma cukrzyce, ale na razie tylko tabletki i dieta i teraz uwaga! Jak jedziemy do niej to niggdy nic słodkiego nie ma, bo cukrzyca i nie kupuje (a przecież dla gości mogłaby kupić) ale latem jak był sezon na bułki słodkie najpierw z rabarbarem, później z truskawkami i na końcu z jagodami, to jadła po 2 codziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Z żelazkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Śpicie ![]() ![]()
#106 |
szeryfcio
|
Oj nie, dzisiaj już mi się nie chciało
![]() Też lecę. Dobrej nocki. ![]()
#107 |
Raczkowanie
|
hej hej
![]() włączę się w temat - ja tam teściowej jeszcze nie mam ![]() ![]() ![]() też miała podejrzenie cukrzycy, ale nawet gdyby jednak ją stwierdzili to nic by sobie z tego nie zrobiła... a my się martwimy ![]() a co do dzieciaków, to zostawić na tydzień u babci mojego 4-letniego brata... o ludzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||
Zakorzenienie
|
No musiałyście.
![]() Cytat:
![]() Haha poszłam spać, bo mnie w dniu wczorajszym wiele rzeczy przerosło. ![]() Cytat:
Tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() JEŚLI COŚ TERAZ JECIE TO ZAPRZESTAŃCIE!!! Co do wczoraj - moja opowieść jest w lekko niesmaczna, ale cóż całkiem prawdziwa. Zapewne wiele razy, jak Wasze dzieci były małe jeździłyście do sklepów, czy centrów handlowych, na szybki obupienie się ubraniami i dodatkami. Otóż w dniu wczorajszym zanosząc ubrania z przymierzalni widzę, że na stoliku za filarem (na którym my używamy kleju, brokatu i innych rzeczy artystycznych z farbami włącznie) Pani przewija niemowlaka. Nie wiem, może dzieciątko miesiąc miało. Zwróciłam jej uwagę, że posiadamy pokój dla matki z dzieckiem, gdzie jest czysto. Ona,że nie ma potrzeby. Ok, jej wola. Rozkładam na wieszakach ubrania, kobitka mnie woła. -Ej, wyrzuć to! - podając mi zużytego pampersa z kupą w środku. Zbierając szczękę z podłogi, szybko odpowiedziałam, że nie. Kobieta zrobiła się czerwona, a akurat przechodziła moja kierowniczka i widziała ostrą sytuację i podeszła, co by mnie bądź ją uratować. Zanim zakreślilam sytuację, kobieta pokazując mnie placem mówi: -Ona nie chciała tego wyrzucić - i pokazuje zyżytą pieluchę ![]() A. jej tłumaczy, że to nie jest nasz obowiązek i gdyby tylko Pani poszła do tego pokoju, to nie byłoby problemu. Laska zrobiła się purpurowa i zostawiając dziecko na tym stoliku, wybiegła na główną alejkę działu dziecięcego i rzuciła po podłodze tego pampersa tak, że w zasadzie kupa była na całej długości płytek. A. już nie wytrzymała i powiedziała, że nie wyjdzie stąd, póki tego nie posprząta. Jak to się skończyło? Laska musiała zadzwonić po męża/faceta, który przyszedł z drugim dzieckiem i zaczął się na nią wydzierać, że za każdym razem ona coś takiego robi, że on ma dość tych fochów, i że chyba on musi poważnie pomyśleć, czy dalszy związek ma sens - słowa ocenzurowałam jakie tam padały. Koniec końców facet wziął biedne dzieci a laska sprzątała kupę mopem, bo moja kierowniczka powiedziała, że sobie nie pozwoli żeby tak klienci się zachowywali. Może i troszkę za ostro, ale co tam - ja miałabym sprzątać tą kupę. No raczej nie.
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-11-27 o 07:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
witam, moze nie rankiem skoro świt jak obiecywałam, ale mialam w nocy przerwe, synus wrócił z imprezy a nie miał kluczy, wiec pukał mi w okno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() wstałam o 8.30 ![]() Cytat:
![]() Kiedyś mi pisał,że on widzi jak mężczyźni na mnie patrzą jak wchodzę do kościoła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Michalina witamy ![]() No,maluję się,i lecę,wrócę po mszy ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cheneelle ale historia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, ale dziś jest bardzo mało księży z powołania ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
Cytat:
no co za @ z niej.... ale są tacy ludzie wszędzie wkoło nas... ja to tylko współczuję tym dzieciom mieć taką matkę... kurcze, ja jak nawet byłam z dzieckiem w szpitalu i ona ciągle wymiotowała to ja sprzątałam sama bo jakoś tak głupio było , że tak bałaganimy... aż jedna lekarka się zdziwiła i powiedziała że mam zawołać salową bo ona jest od tego, ale nie zawołałam - wolałam sama zaprowadzić ład po moim dziecku mimo wszystko. Zresztą po to byłam cały czas w szpitalu z nią więc nie po to aby siedzieć bezczynnie.. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- chyba więcej z "biznesu" ... bo nie bardzo martwią się o pracę i chleb bo dostaną od "wiernych" ... nie biorą tylko pod uwagę , że tych "wiernych praktykujących" jest coraz mniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Tak to też, tylko jakoś tak nie bardzo chciałam to pisać no a tych wiernych odpychają sami yak naprawdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
witam z kawką
![]() Cheneelle współczuje zajścia, co za idiotka, mnie by do głowy nie przyszło, żeby przewijać dziecko gdzie popadnie, przecież w centrach handlowych są pokoje do tego wyznaczone(tak jak pisałaś) a kiedyś mała mi wyprodukowała nawóz na cmentarzu, to poszłam z nią do auta, a nie przebierałam na pomniku ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dobra idę sie ogarnąc i zrobic dziecku śniadanie, bo dopiero co wstaliśmy
![]() ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
ja ide do kościola bede po 12
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.