Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 10:52   #91
2016070953
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

no widzisz Malla tylko nie porównuj kota który jest zwierzątkiem do dorosłej, przynajmniej wiekiem kobiety a pożyczyłam bo jestem osobą uczynna a nie sobkiem. I to nie miało na celu przyzwolenia do robienia co się chce
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 10:54   #92
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Najesz się zupą? Szacun.
Juz myślałam, że tylko ja się zupą nie najadam Wolę konkrety
Raju, ostatnio tak zasmakowałam w rzeczach smażonych na oliwie z oliwek (nie umiem zrezygnować ze smażonego)

gg, ja też nie jestem jakąś mega fanką gotowania narazie.. robię to, bo muszę u mnie musi być łatwo i szybko. TŻ chce się bawić w jakieś lasagne itp. Jak się jest samemu to jest trochę łatwiej, bo ja np. jak sobe zrobię naleśniki z szklanki mąki, mleka i jajka to jem je dwa dni Jak sobie usmażysz pierś to też masz na dwa dni
Najgorzej, że jest taka społeczna presja jeszcze w tych małych mieścinach, że kobieta musi gotować i to dobrze.

Kotka mnie zdradza z moim TŻ. Przylatuje do niego na zawołanie i się miziają i miziają, a mnie ma gdzieś

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

kasiencja, torebka do odbioru

edit : " Jeśli z jakiegokolwiek powodu chciałabyś odroczyć odbiór - poinformuj nas o tym (wystarczy odpowiedź na ten e-mail).
W przypadku braku odpowiedzi do dnia 11-12-2011 Twoje zamówienie zostanie anulowane. " No chyba padnę. Daj mi znać, jeśli będziesz odbierać w przyszlym tygodniu to im napiszę
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-12-08 o 10:56
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:05   #93
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a to miałaś teraz egzamin na prawko? czemu nic nie mówiłaś?
wizażankowe kciuki na pewno by pomogły
hehe, dopiero teraz zauważyłam jak to napisałam. Byłam padnięta, wybacz. Teraz tłumaczę: egzamin miałam na uczelni, a co do prawka to dopiero uczę się jeździć (wczoraj usiadłam 3 raz za kółkiem )

Lenka a co to jest silna wola? Bo ja już dawno zapomniałam

Malla co za ludzie jak dobrze, ze pracuję w kameralnym gronie i nikt mi nic nie podbiera bo chyba bym się wściekła.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:06   #94
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Ale koło 13-14 obowiązkowo jakaś sałatka (mix biedronkowy plus kurczak, kuskus - bo to proste w przygotowaniu albo makaron/ryż plus tuńczyk i dodatki).
o, właśnie wczoraj w ramach obiadu wykorzystałam ten mix biedronkowy, rewelacja

Cytat:
Najesz się zupą? Szacun.
NARESZCIE ktoś mnie rozumie!
ja zup nie gotuję właśnie z tego względu. tzn. lubię zjeść dobrą pomidorową czy coś, ale wszystko to głównie woda z makaronem czy ziemniakami. a nie znoszę gęstych zup w których pływa mnóstwo rzeczy - takimi może da się najeść...

Cytat:
Wiecie, ja w ogóle nie kumam o co chodzi z tymi boczkami - myślałam że to ładne jest, seksowne
Moje mi w ogóle nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. Co innego niestety oponka...
jak to może być ładne?
chodzi o coś takiego: http://i.pinger.pl/pgr356/112430ac00...2/IMG_4830.JPG i nie tylko w obcisłych majtkach czy spodniach, ale nawet na golasa, eh... a kiedyś nie miałam

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość

kasiencja, torebka do odbioru

edit : " Jeśli z jakiegokolwiek powodu chciałabyś odroczyć odbiór - poinformuj nas o tym (wystarczy odpowiedź na ten e-mail).
W przypadku braku odpowiedzi do dnia 11-12-2011 Twoje zamówienie zostanie anulowane. " No chyba padnę. Daj mi znać, jeśli będziesz odbierać w przyszlym tygodniu to im napiszę
no nie...
ja mogę podjechać do nich dopiero we wtorek koło południa - wcześniej nie dam rady.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:08   #95
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ale boczki nieładnie zaburzają naturalną linię ciała ;<
dokładnie tak

Cytat:
Zapomniałam że to się mleczny start nazywa
http://biedronka.pl/o_nas/odpowiedzi..._spolecznosci/
łeeeee przepraszam za dosłowność
niee to jednak nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość

gg w mojej paczce były gratisy z 1000smaków, włożone między papierowe torebki na herbaty - taaaki długi paragon i trzy wizytówki
no to lux gratis!

Cytat:
gg, ja też nie jestem jakąś mega fanką gotowania narazie.. robię to, bo muszę u mnie musi być łatwo i szybko. TŻ chce się bawić w jakieś lasagne itp. Jak się jest samemu to jest trochę łatwiej, bo ja np. jak sobe zrobię naleśniki z szklanki mąki, mleka i jajka to jem je dwa dni Jak sobie usmażysz pierś to też masz na dwa dni

Najgorzej, że jest taka społeczna presja jeszcze w tych małych mieścinach, że kobieta musi gotować i to dobrze.
nigdy nie robiłam naleśników

nie dotykam mięsa

jestem okropna no nieużytek i tyle
dobrze, że moja mieścina nie jest aż tak mała
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:12   #96
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
c
ja widziałam truskawkowe i wiśniowe, tubki i sztyfty
O, dzięki!
Cytat:
Juz myślałam, że tylko ja się zupą nie najadam Wolę konkrety
Raju, ostatnio tak zasmakowałam w rzeczach smażonych na oliwie z oliwek (nie umiem zrezygnować ze smażonego)
Polecam oliwy smakowe - wrzucasz sobie np. czosnek albo papryczki chilli albo jakieś zioła i po kilku dniach masz super aromatyczne oliwy
Cytat:

nie dotykam mięsa

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:15   #97
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no nie...
ja mogę podjechać do nich dopiero we wtorek koło południa - wcześniej nie dam rady.
W porząsiu, napiszę do nich

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Polecam oliwy smakowe - wrzucasz sobie np. czosnek albo papryczki chilli albo jakieś zioła i po kilku dniach masz super aromatyczne oliwy

super patent !
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 11:28   #98
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Prezentuję Wam moje 2 nowe piękności

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1803.jpg (42,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1843.jpg (34,5 KB, 18 załadowań)

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:32   #99
szyrek
Zadomowienie

gg :P na gołą d. i niby to ja jestem perwersyjna? ;P
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
jak to może być ładne?
chodzi o coś takiego: http://i.pinger.pl/pgr356/112430ac00...2/IMG_4830.JPG i nie tylko w obcisłych majtkach czy spodniach, ale nawet na golasa, eh... a kiedyś nie miałam
tez guglowałam
http://odchudzanie2010.blogspot.com/...e-boczkow.html
mi chodzi o to okrągłe po bokach pupy (no u mnie oczywiście większe), nie wałeczki na plecach.

To które w końcu to te boczki?

Edytowane przez szyrek
Czas edycji: 2011-12-08 o 11:33
szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:34   #100
Malla
Nie depcze krokusów

Cieszę się, że mnie rozumiecie z zupami Jak mieszkałam z facetem, to gotowałam i jedliśmy na kolację, przy czym nie zjadałam nigdy zupy dwudniowej. W ogóle nie jem odgrzewanych dań ani kupowanych w sklepie gotowców.

Trust - pierwszy bombon jest prześliczny!
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
a pożyczyłam bo jestem osobą uczynna a nie sobkiem. I to nie miało na celu przyzwolenia do robienia co się chce
Ale niestety takie przyzwolenie jej dało, zwłaszcza że nie zareagowałaś
Ja się burzę o głupią łyżeczkę, a Ty o ratujący przed zapaleniem płuc parasol nie :P
Cytat:

Kotka mnie zdradza z moim TŻ. Przylatuje do niego na zawołanie i się miziają i miziają, a mnie ma gdzieś
1. Najlepszy na świecie obiad jest najprostszy - ziemniaki, kotlet i mizeria Mogę jeść codziennie, nigdy mi się nie znudzi.

Nie chce mi się gotować dla jednej osoby ani stać nad kuchnią 2 godziny, by zjeść danie w 5 minut, szkoda mi na to czasu. Lubię z kimś kombinować w kuchni, bo to miła forma wspólnego spędzania czasu, ale samej mi się nie chce, wolę zjeść na mieście z dodatkiem uśmiechu przystojnego kelnera. Albo krzywym grymasem grubej kucharki.

Zawsze miałam facetów, którzy wydziwiali w kuchni. Nie wymagam, by byli przystojni i wysportowani, za to wymagam, by mój facet był samodzielny w praniu i jedzeniu.

2. Dobrze, że mam kocura i jestem jego jedyną Panią Szkoda tylko, że mam dziś strupy po wczorajszym gryzieniu
Cytat:
a on po buzi stwierdził że przytyłam, ale to znaczy że opanowałam sztukę nakłądania bronzera który wyszczupla mi policzki wy mnie widzicie w makijażu, on bez stąd rozbieżność zdań

jestem w takim razie leniwą ignorantką:/ bo okazuje się że można jednak zjeść coś innego niż kanapki i jogurt
kurczę, ale ostatnio kupiłam pekinkę, zrobiłam 1xsałatkę i resztę musiałam wyrzucić, bo nie miałam więcej ochoty a sałata już padła.
zrobiłam pastę jajeczną- to samo
1. O, nie, kochana, widziałam Cię zawsze w makijażu i nigdy nie byłaś tak zapadnięta jak teraz Mam ochotę Cię nakarmić, ale boję się, że byś się zatruła i schudła.

2. Wielu znajomych się dziwi, jak mogę nie jeść codziennie ciepłego dania. Nie mam takiej potrzeby, piję gorącą herbatę do kanapek...

Podobnie jak Ty, dużo jedzenia wyrzucałam, więc nie kupuję, jeśli nie potrzebuję w danym dniu. Nie kupię worka marchewki, bo w tydzień więcej niż 2 sztuki nie zjem.
Cytat:
najem się ale ja nie mam takich cycków jak Ty
Znaczy, że jakich? Zmalały ostatnio.
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Malla, szukałaś ostatnio Carmexów smakowych, prawda? Możesz mi przypomnieć, jakie są dostępne w Rossmanie (tubka czy sztyft) i czy ewentualnie namierzyłaś je gdzieś jeszcze? Mój mi się właśnie kończy
W Rossmannie są:
- sztyfy tylko wstrętne
- tubki wstrętne oraz wiśniowe
Jak znajdziesz smakowe sztyfty, to daj znać. Możemy zamówić na all
Cytat:
Malla - może ktoś nie zauważył że oddał Ci inną łyżczkę?
Nie wątpię, że mogła być zabrana komuś innemu i zabierający pomyślał "dżizas, jak można się o coś takiego upominać?!" Ale nic, kupię sobie dziś jakiś nowy komplecik.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-08 o 11:36
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:38   #101
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
jak go poznałam nie sądziłam, że przerodzi się to w taką przyjaźń i nawet nie wiem kiedy to się stało. Nagle okazało się, że jest moją opoką. Mam przyjaciółkę, taką psiapsiółę od prawie 15lat, ale to jakoś jest inaczej. On daje mi tak ogromne poczucie bezpieczeństwa jak nikt inny na świecie. Zawsze jest, zawsze wspiera i tak bardzo się o mnie troszczy, że czasem aż czuję się zawstydzona.
fakt faktem, jak się okazało przy okazji jednej z rozmów nie jest to z jego strony czyste przyjacielskie uczucie ale jednocześnie przyznał, że nigdy nie będzie próbował przekroczyć granicy, bo to co mamy jest dla niego ważniejsze niż próba stworzenia związku. i jestem z tego dumna.
To zmienia postać rzeczy... Jak długo się tak przyjaźnicie? W moim przypadku przez to, że przyjaźń była podszyta głębszym uczuciem z jednej strony skończyła się w 3 przypadkach.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:58   #102
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Moja przyjaźń z facetem, która trwała 5 lat skończyła się wtedy, kiedy próbował mnie zaciągnąć do łóżka... Teraz nawet nie mam z nim kontaktu.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-08, 12:17   #103
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Prezentuję Wam moje 2 nowe piękności
ta kolorowa jest przepiękna! aż nabrałam ochotę na zrobienie takiej tylko nie mam cekinów:/

Cytat:

1. gg
:P na gołą d. i niby to ja jestem perwersyjna? ;P

2. tez guglowałam
http://odchudzanie2010.blogspot.com/...e-boczkow.html
mi chodzi o to okrągłe po bokach pupy (no u mnie oczywiście większe), nie wałeczki na plecach.

To które w końcu to te boczki?
1. perwersja to moje drugie imię

2. to co Ty pokazałaś i to co Kasiencja dla mnie to to samo. wygląda wstrętnie i tyle

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
hehe, dopiero teraz zauważyłam jak to napisałam. Byłam padnięta, wybacz. Teraz tłumaczę: egzamin miałam na uczelni, a co do prawka to dopiero uczę się jeździć (wczoraj usiadłam 3 raz za kółkiem ).
aha no to widać że Ci myśli galopowały

3x za kółkiem to pikuś, jeszcze dużo błędów popełnisz a i tak twierdzę że podczas kursu człowiek nie nauczy się jeździć

Malla

Cytat:
1. Nie chce mi się gotować dla jednej osoby ani stać nad kuchnią 2 godziny, by zjeść danie w 5 minut, szkoda mi na to czasu. Lubię z kimś kombinować w kuchni, bo to miła forma wspólnego spędzania czasu, ale samej mi się nie chce, wolę zjeść na mieście z dodatkiem uśmiechu przystojnego kelnera. Albo krzywym grymasem grubej kucharki.
dokładnie mam takie samo podejście choć zazwyczaj jak kombinowałam z P. w kuchni to byłam stroną bierno-obserwująco- sprzątającą

Cytat:
2. Zawsze miałam facetów, którzy wydziwiali w kuchni. Nie wymagam, by byli przystojni i wysportowani, za to wymagam, by mój facet był samodzielny w praniu i jedzeniu.
o tak, zdecydowanie jak jest samodzielny w praniu i gotowaniu jest bardziej przydatny niż jak jest przystojny

Cytat:
4. O, nie, kochana, widziałam Cię zawsze w makijażu i nigdy nie byłaś tak zapadnięta jak teraz Mam ochotę Cię nakarmić, ale boję się, że byś się zatruła i schudła.
to dziwne, ja tego po sobie nie widzę.
możesz mnie nakarmić ziemniakami, kotletem i mizerią na pewno tym się nie otruję

Cytat:
5. Podobnie jak Ty, dużo jedzenia wyrzucałam, więc nie kupuję, jeśli nie potrzebuję w danym dniu. Nie kupię worka marchewki, bo w tydzień więcej niż 2 sztuki nie zjem.
właśnie dlatego że jem mało i rzadko, zazwyczaj wszystko jest pakowane w duże ilości np. chleb (po co mam kupować cały, nawet mały bochenek jak zjem na tydzień 2-3 kromki?) i nie umiem i nie lubię wyrzucać jedzenia to zazwyczaj mam w lodówce to co może postać czyli jogurty

Cytat:
6. Znaczy, że jakich? Zmalały ostatnio.
zmalały?! no błagam! masz balony jak ta lala

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
To zmienia postać rzeczy... Jak długo się tak przyjaźnicie? W moim przypadku przez to, że przyjaźń była podszyta głębszym uczuciem z jednej strony skończyła się w 3 przypadkach.
przyjaźnimy się od 10lat, ostatnie 5lat na tzw. wyższym poziomie wtajemniczenia. nigdy, ani razu nic nie próbował, nie kombinował żeby nasz kontakt zmienił się w coś więcej.
dlatego wierzę w to, że bardziej zależy mu na mnie, na tym czymś wyjątkowym co mamy niż na tym żeby w naszej znajomości pojawił się jeszcze sex

Cytat:
Moja przyjaźń z facetem, która trwała 5 lat skończyła się wtedy, kiedy próbował mnie zaciągnąć do łóżka... Teraz nawet nie mam z nim kontaktu.
mój przyjaciel nigdy nie próbował tego zrobić. nawet jak spał ze mną w jednym łóżku

muszę w końcu wziąć się za robotę, a nie gadać i gadać!
.
Stary 2011-12-08, 12:33   #104
2016070953
Konto usunięte

Malla nawet nie mów, o łyzeczkę też trzeba się burzyć bo też ktoś się chamsko zachował!!
Stary 2011-12-08, 12:40   #105
Malla
Nie depcze krokusów

Hard - burzę się już 4 dzień, przy okazji zakupów obejrzę jakieś kompleciki i odpuszczę sobie. Gdyby ktoś pożyczył w poniedziałek rano do zamieszania herbaty, to by oddał do wtorku. A ktoś ją po prostu sobie przywłaszczył. To już trzecia sprezentowana komuś łyżeczka. Przynajmniej kubek się znalazł, to dopiero niezbędnik.
Cytat:
możesz mnie nakarmić ziemniakami, kotletem i mizerią na pewno tym się nie otruję

muszę w końcu wziąć się za robotę, a nie gadać i gadać!
1. To zapraszam
2. oj tam, oj tam

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-12-08 o 12:44
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:49   #106
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

A ja po spotkaniu z mmmmm zaczęłam pisać moją pracę zaliczeniową i idzie mi fatalnie. W życiu tego nie skończę

I tak w ogóle to tak strasznie fajnie spotkać się z kimś na kawie, posiedzieć, pogadać. Tak mi tego brakowało, ech. Dziękuję mmmmmm

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:58   #107
2016070953
Konto usunięte

zjadłabym coś
Stary 2011-12-08, 13:05   #108
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

melduje sie i ja

byłam w Krakowie i kupiłam buty
Stary 2011-12-08, 13:27   #109
Lenkapuma
Zakorzenienie

Kto mi podeśle nr do Mistrzyni?

Stary 2011-12-08, 13:39   #110
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
1. To zapraszam
kopiuję dla potomności

Lenka- poszło tym razem uprzedziłam naszą książkę Malloadresową

wszystkie wzięłyście zły przykład ze mnie i poszłyście coś robić?
.
Stary 2011-12-08, 13:41   #111
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
wszystkie wzięłyście zły przykład ze mnie i poszłyście coś robić?
Tak. Poszłam na obiad.
Stary 2011-12-08, 13:44   #112
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

nie mam czasu żeby Was nadrobić...
o 8 mialam jedno zaliczenie, teraz o 18 mam kolejne...

i mój promotor mi nei odpisuje, a ja już chce drukowac moje dzieło życia
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:03   #113
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Może by tak Meli Melo zorganizowało takie warsztaty z analizy kolorystycznej? Już jest nas 5
Dobrać doby termin i chętnych by się uzbierało, tak myślę.
Dobry termin ale pomysł spoko, pomyślimy po nowym roku bo teraz już nie mamy zadnych wolnych terminów.

Cytat:
właśnie, zupy są spoko, a nie dużo przygotowania nawet jak już co, to w proszku z serii Winiary "Jak u mamy" są naprawdę w porządku
O nieee, chemia, to chyba juz lepiej kanapkę z herbata jak Malla

Cytat:
Trust- nie ma większego rozmiaru:/ szukałam i jest tylko 1024x768 czy to znaczy że mie nie wyjdzie?
Moje było dużo mniejsze i odpisali mi, że jest spoko i zadko dostają do druku coś tek dobrej jakości. Wyszło ok.

Cytat:
nigdy nie robiłam naleśników

nie dotykam mięsa
szokujesz mnie.... i jeszcze to ile zjadasz w ciągu dnia i to, że jeść nie lubisz i to przykry obowiązek (bo mi się nie zacytowało)

Edytowane przez noicojamamtuwpisac
Czas edycji: 2011-12-08 o 14:05
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 14:11   #114
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Mój nauczyciel muzyki z podstawówki gra właśnie w Detektywach

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-08, 14:15   #115
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Poszłam na obiad.
i co jadłaś dobrego?

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
nie mam czasu żeby Was nadrobić...
o 8 mialam jedno zaliczenie, teraz o 18 mam kolejne...

i mój promotor mi nei odpisuje, a ja już chce drukowac moje dzieło życia
i jak było? powodzenia na następnym

wszystkie się powściekałyście z tymi pracami. aż tak gonią terminy?

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Moje było dużo mniejsze i odpisali mi, że jest spoko i zadko dostają do druku coś tek dobrej jakości. Wyszło ok.

szokujesz mnie.... i jeszcze to ile zjadasz w ciągu dnia i to, że jeść nie lubisz i to przykry obowiązek (bo mi się nie zacytowało)
ooo to dobra wiadomość w ogóle dzięki za podesłanie tej firmy
muszę wymyślić jeszcze jakiś składny tekst, który odzwierciedlałby przekaz obrazka i to, co ja chcę powiedzieć (a cholera nie wiem jak to streścić w 1zdaniu) i im wysyłam

ile zjadam w ciągu dnia?
śniadanie: mały jogurt z musli,
II śniadanie w pracy: kanapka, jabłko lub inne owoce
obiadokolacja: nic albo coś odgrzanego ze słoika przygotowanego przez moją mamę. najczęściej makaron z sosem, kurczak z warzywami z ryżem, czasem jakieś mięso z ziemniakami ale rzadko.

jedzenie jest dla mnie stratą czasu np. jak mam b. dużo pracy to denerwuje mnie uczucie głodu, bo muszę się oderwać od pracy i coś zjeść. po powrocie do domu wolę się np położyć i odpocząć niż lecieć do garów nawet żeby odgrzać, bo trzeba zjeść. od zawsze mówię, że mógłby ktoś wymyślić tabletki które by się łyknęło i miało uczucie jakby się zjadło Mallowego schabowego z ziemniakami i mizerią. dobre, sycące, a jakie szybkie
.
Stary 2011-12-08, 14:22   #116
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Dobrej nocy! Dziękuję za peeling .
SdC, mogłabym Cię prosić o małą próbeczkę tego peelingu?

Cytat:
gdzie to seksowne? z której strony? jak się wylewa, jak każda bluzka to obciska, bleee, fujjjj
oponka to też dramat:/
Mnie się wydaje, ze to zależy od budowy bo ja jak jestem troszkę grubsza to nie mam oponek a tłuszczyk jest

Cytat:
Kto mi podeśle nr do Mistrzyni?
Lenka, mój numer jest podany w klubie w wątku w którym uczestniczyłaś, w podliczeniu. Pytałaś o niego wczoraj, odpisałam

Padam, wcale się nie wyspałam a dzisiaj jestem w pracy dobę
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 14:28   #117
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1970677607

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-12-08, 14:48   #118
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, ze to zależy od budowy bo ja jak jestem troszkę grubsza to nie mam oponek a tłuszczyk jest
oczywiście, że tak. widzisz ja jestem dość szczupła/ smukła (?) a mam szerokie biodra na których osadzają się wstrętne boczki i zauważyłam że od ok. 2-3lat robi mi oponka na brzuchu, poniżej pępka. typowo kobiece
i choćbym była nie wiem jak szczupła wątpię żebym to zgubiła.

Cytat:
osłupiałam.
po co to komu? skąd ludzie biorą pomysły na wyprodukowanie czegoś takiego? przecież to jest chore i obrzydliwe! i mega drogie
.
Stary 2011-12-08, 14:48   #119
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

ooo matkoo !
Stary 2011-12-08, 14:48   #120
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkie się powściekałyście z tymi pracami. aż tak gonią terminy?

ooo to dobra wiadomość w ogóle dzięki za podesłanie tej firmy
muszę wymyślić jeszcze jakiś składny tekst, który odzwierciedlałby przekaz obrazka i to, co ja chcę powiedzieć (a cholera nie wiem jak to streścić w 1zdaniu) i im wysyłam

ile zjadam w ciągu dnia?
śniadanie: mały jogurt z musli,
II śniadanie w pracy: kanapka, jabłko lub inne owoce
obiadokolacja: nic albo coś odgrzanego ze słoika przygotowanego przez moją mamę. najczęściej makaron z sosem, kurczak z warzywami z ryżem, czasem jakieś mięso z ziemniakami ale rzadko.

jedzenie jest dla mnie stratą czasu np. jak mam b. dużo pracy to denerwuje mnie uczucie głodu, bo muszę się oderwać od pracy i coś zjeść. po powrocie do domu wolę się np położyć i odpocząć niż lecieć do garów nawet żeby odgrzać, bo trzeba zjeść. od zawsze mówię, że mógłby ktoś wymyślić tabletki które by się łyknęło i miało uczucie jakby się zjadło Mallowego schabowego z ziemniakami i mizerią. dobre, sycące, a jakie szybkie
Nie, po prostu nie chcą mieć takiej biegunki jak ja, na miesiąc przed terminem oddania

Słabo się odżywiasz Ale ja nie lepiej, więc nie będę pouczać
U mnie jest tak, że mam chyba jakąś dziwną fobię , bo na drugi dzień po otwarciu trudno mi dokończyć jedzenie, np jogurt, tuńczyk, jakakolwiek ryba itp itd. Niewytłumaczalny wstręt mnie bierze. Do sera żółtego jakoś się przełamię o ile nie ma "przysuszonych" boków Poza tym nie cierpię jak mi się zapachy w lodówce mieszają. Więc moje jedzenie wygląda tak, że albo mam pustą lodówkę i jem na mieście, albo kupię produkty które otworzę i leżą dopóki się nie przeterminują. Ma to wpływ na mój wygląd, zdrowie i na portfel

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Lenka, mój numer jest podany w klubie w wątku w którym uczestniczyłaś, w podliczeniu. Pytałaś o niego wczoraj, odpisałam
Tak tak, ale dopiero teraz zajrzałam do klubu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości