![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń. Vichy, deborah, la roche-posay, sally hansen, clarena,perfumy beyonce
niestety narazie nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń. Vichy, deborah, la roche-posay, sally hansen, clarena,perfumy beyonce
oj niestety ta porcelana gosha jest zdla mnie za chłodna
![]()
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Hey w zamian za effaclar duo interesuje mnie filtr Anthelios? Jaki jest termin ważności czy jest do skóry mieszanej czy do suchej oraz jak jest/ był przechowywany?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszukałam
![]() Pozdrawiam
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Dot.: GRUDZIEŃ wymienię szybko korektor z vichy i inne:)))
Jestem tutaj od wczoraj i za bardzo nie czaję zasad...Nie wiem co z tym atheliosem za effaclar? Nikt nic nie odpisuje czyli jest to równoznaczne z NIE??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Lolita EDP za Beyonce Heat Rush?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Także mam pracę i nie siedzę 24 na wizażu...po prostu nie wiedziałam jakie tutaj panują zasady dziękuję za miłe wyjaśnienie
![]() Ja zapłaciłam za swój effaclar 47 zł a promocja o której mówisz była jakieś pół roku temu co to samo mogę napisać o promocji antheliosa- za 20 zł jakiś rok temu. Ale w wymiance chyba nie o to chodzi żeby przeliczać finansowo czy coś się opłaca w odniesieniu do ceny jaka już dawno nie istnieje...W każdym bądź razie szkoda...Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
DOLCE & GABBANA "Light blue" EDT zostało ok. 70 ml/100 mam z wymianki
mi się podoba ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
ANTHELIOS XL z La Roche-posay
lekki fluid do twarzy cos u mnie?
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
daj znaka proszę co z tą Beyonce, bo śpieszy mi się z pozbyciem Lolity
![]() i nie wiem czy wrzucać na aukcyjny, a wolałabym wymianę zdecydowanie. pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
vichy mi się podobał ale jest za jasny
![]()
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana anthelios XL. Za co u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Up up up !
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Niestety nic ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Wstawiłam zdj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Róż!
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- To może LRP+poczekam na jakiś drobiazg ciekawy za rozświetlacz Dior? ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
A co proponujesz? Może coś fajnego z kolorówki ? Albo pędzelek jakiś ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Podoba mi się opcja z różem , jak i brązerem oraz korektorem ! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Czyli wyszłoby rozświetlacz+coś odemnie za LRP+Clinique ? Jaki jest stan na dziś tego Clinique? ![]() A jeżeli chodzi o coś odemnie to juz sprawdzam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Tak wiec mam 3 próbki podkładów różnych i jakieś szampony z kerastase,elixsirKultime mały, fajne kremy , lub jakiś lakier z inglota 870/829/21
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
jestem chętna na ten elixir kultime ale mam prośbę możemy jutro dokończyć rozmowę? bo juz padam
![]() ![]() a teraz miłych snów ![]() odezwę się jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Do tego dodać mogę jeszcze ok 10ml odlewki elixsir k ultime mojego pełnowymiarowego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.