|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień - SVR Lysalpha, Biosilk, Minerały, biochemia, Aguilera, J.Lo & more...
2 ml może być, jak dla mnie mogłoby być nawet 3ml. Jak Tobie bardziej pasuje?
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień - SVR Lysalpha, Biosilk, Minerały, biochemia, Aguilera, J.Lo & more...
ok
wysyłam PW
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grudzień - Minerały, biochemia, Vichy, Aguilera, J.Lo & more...
Olejek rumiankowy to takie cos , nie jest to olejek eteryczny http://www.aromatika.pl/olej-rumiankowy-z-rumianku.html
Mydło węglowe juz nie aktualne niestety.. 3 korzenie LF nadal sa ![]() BB cream-y ktore bys chciala? Najlepiej by mi pasowało calosc oddać no ale zobaczymy .. Jakie masz miki z kolorowki? Czy ten hide a poor jest bardzo jasny ? ja jestem raczej na poziomie light medium -medium.
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
z przyjemnością pozbyłabym się Voluspy bo zaczęła się na mnie fatalnie zachowywać- masz może jakieś zapachy spod lady (to co masz w wątku to kompletnie nie moja bajka niestety) Kiedyś były jakieś Voluspowe zakupy organizowane- ale o już dawno, dawno.
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No ale innego awizo napewno nie bylo, gdyz regularnie sprawdzam zawartość skrzynki. Dam znać jeśli odbiorę i okaże się to krem od Ciebie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Kuszą mnie Twoje mydełka, zwłaszcza to z drzewem sandałowym i drewnem różanym. Z zasady wymieniam się jedynie na perfumy ale ponieważ Tobie bardzo zależy a ja lubię siać ziarno obłędu zapachowego (jeśli w Tobie wykiełkuje to mnie przeklniesz, jak nic) to zaproponowałabym Voluspę w zamian za mydła- nie wiem tylko jak miałby to się kształtować cenowo i jednostkowo.
Mililitr Voluspy to kosz ok złotówki. Ja dziś dokładnie sprawdzę ile pozostało we flakonie, na oko 18-20 ml ale moje szacunkowe pomiary często mijają się z rzeczywistością o całe pół fazy.
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta wymiana na frakcje naturalis ze mną jest jeszcze aktualna ?? Proszę daj znać u mnie.
Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-01-20 o 21:56 |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Chyba sie dogadamy
Chciałabym to od Ciebiemiki: Ivory Lace -ok 5ml Peach Fuzz, Moon Stone, Soft Pink, Bubblegum Pink, Pink Coral, Misty Provence, Miss Lilly - mogę odsypać ok. 2 ml próbka miki Rose Taupe - oddam całą tlenki : color blend neutral, color blend nude - mogę odsypać 2ml Frakcja sojowa, ile mozesz mi oddac? Hydrolat kadzidlowiec -troche na probe. próbka Neutral Glo Foundation/Concealer- nie wiem na jakim to mniej wiecej poziomie kolorystycznym jest? moj to light medium /medium ![]() ew jeszcze odsypki/probki cieni w mroźnych jasnych kolorach ![]() mydło Sesa (mogę odkroić kawałek) tez bym spróbowała .. ![]() napisz co dla ciebie zarezerwować? narazie mydla lf dla Ciebie zaznaczyłam. które bbcreamy ew byś chciała?
Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-01-21 o 01:13 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzyłam strzykawką ilość Voluspy we flakonie- pozostało dokładnie 24ml (flakon jest rozkręcane, gwint zabezpieczyłam parafilmem).
Jeśli życzysz sobie zdjęcie oczywiście służę. Najbardziej zaintrygowały mnie zapachy mydeł Drzewo różnane ( z czymś tam) i Drzewo sandałowe. I może okruch wetiweru, na spróbowanie. Jeśli odpowiada Ci taka wymiana zapraszam na PW z adresem.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
*olejek eteryczny z drzewa różanego
*Alepia olej z róży rdzawej 5 ml w zamian za *20 gram spiruliny *10g frakcji sojowej __________________ Wszystko ok poza ilością spiruliny Miało byc 20 gram (początkowo 15 gram, ale potem napisałaś że masz 20 gram Wszystko ok-adresik wysłałam![]() Chciałabym jeszcze jakieś próbki mineralnych korektorów na plamki, przebarwienia-ide na pw
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-13 o 14:46 |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
heja. Daj znac co dalej z nasza wymiana , czy to mydło 3 korzenie interesuje cie nadal? Bo mam tez druga chętna osobę na to mydło i prawie sie już dogadałyśmy na wymianę.
![]() Ja nadal jestem zainteresowana wymiana z Toba.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
*oryginalna próbka Elisabeth Arden Provocative Woman, 4,8ml, w kartoniku *odlewka Lanvin Marry Me! ok. 8 ml (mam z wymianki) ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587926 |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Ok, nie ma sprawy. Bede miec probke frakcji niedlugo
chcialabym nadal wszystko to co pisalm oprocz frakcji w takim razie. miki: Ivory Lace -ok 5ml Peach Fuzz, Moon Stone, Soft Pink, Bubblegum Pink, Pink Coral, Misty Provence, Miss Lilly - mogę odsypać ok. 2 ml próbka miki Rose Taupe - oddam całą tlenki : color blend neutral, color blend nude - mogę odsypać 2ml Hydrolat kadzidlowiec -troche na probe. próbka Neutral Glo Foundation/Concealer Bede miec jutro nowe mydla -chandrika i sandalowe. , moge zrobic probki. Poza tym BBcreamy nadal sa do wziecia. ![]() Jesli możesz to zrob mi rezerwacje na te miki -zalezy mi na nich. Chciałam robic zamówienie niedlugo na kolorowce wiec wtedy nie zamawiałabym tych mik tylko inne. ![]() To daj znac jak będzie, czy rezerwować dla Ciebie cos ode mnie. W takim razie to 3 korzenie bym dala fiolce bo brakuje mi go zeby zamknac z nia wymiane. Mam nadzieje ze cos sobie u mnie za nie znajdziesz. Pozdrawiam. Które dwa bb chcesz? Probke hermesa -masz zaklepana. Moge jeszcze zrobic Ci male probki z mydel tuli -marchew, jedwab, czekolada i lawendowej farmy np cynamon, owsiany bobas , maroko... ![]() Nie spieszy mi sie jakos bardzo ale od lutego zaczynam prace i bede miec mniej czasu na wymiany..
Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-01-25 o 20:49 |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
pc-4 ok 10-12ml bedzie
zrobie Ci jeszcze probki mydel tych co mi zostaly z tuli i LF ide na PW
|
|
|
#110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tak odebrałam (chociaz z awizo dziwna historia, bo zadnego nie bylo w skrzynce), wysłałam tez Twoją. |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Potwierdzam
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grudzień - ELF, NYX, Biosilk, Minerały, biochemia, Aguilera & ...
COś u mnie za
*Biosilk silk therapy , jedwab, buteleczki 15 ml, nowe, nieotwierane, w pudełkach (exp. 10/2014) *Mila Maska mleczna Crema al Latte - mogę zrobić odlewkę.
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
no chyba nie oddam meteorytow za maly biosilk i maseczke na wlosy
ale dzieki
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem tym zaskoczona - ale tak jak pisałam, nic więcej w Toim wątku mnie nie skusiło
|
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Z sampli podkładów Meow ogołociła mnie Braworka przysyłając mi w zamian całą kopertę cudowności z shespace (dziękuję! A kusić mnie łatwo - pokaż mi cienie lub róże Meow, AWGM lub SN albo shespace których nie mam i jestem Twoja ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Korat FF - zarezerwowane odsypka Ocicat odsypka Bielendy odsypka wielkości sampla skinny dippersa w zamian za: odsypki (mogą być małe ) Peach Fuzz, Soft Pink i Pink Coral+ Sophisticated i Captivating? PS. Smacznego! Ja właśnie robię buraczki na jutro na lunch dla siebie
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-01-26 o 22:29 |
||
|
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
kic kic kic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

2 ml może być, jak dla mnie mogłoby być nawet 3ml. Jak Tobie bardziej pasuje?

Znajdziesz coś u mnie za te 3 wynalezione cienie AWGM?
nie jestem tym zaskoczona - ale tak jak pisałam, nic więcej w Toim wątku mnie nie skusiło