![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mineralnie ..naturalnie.. zapachowo..CZERWIEC
Witam.
![]() Wysyłam tylko poleconym lub odbior osobisty w W-wie. Proszę odpisuj u mnie, ja będę u Ciebie. Lista życzeń: -kosmetyki naturalane, wegańskie -lekki krem na dzień pod minerały -puder bambusowy, ryżowy ew. krzemionka -kolorowe eyelinery jasne chłodne złoto(bez brokatu) pilnie poszukiwane -kosmetyki mineralne - najchętniej Meow i SN,róże , rozświetlacze, cienie Meow z limitowanek (obecnie poszukuje koralowo-różowego, brzoskwiniowego i miętowa zieleń ale nie tylko ) -korektor Lumiere sunflower , meow siamese 1 , 2 pod oczy -Aqua Allegoria -pamplelune , mandarine basilic, herba fresca ,cherry blossom i inne -Escentric molecules Molecule 02 -Diptyque Eau Rose -zapachy z wyraźna nuta : -frezji -peoni -róży !! inne: Klocki Lego Duplo dla 2,5 letniego chłopaczka Ew jakies zabawki edukacyjne , pomagające w nauce mowy. Książeczki dla dzieci. Minerały: EDM -korektor EDM Abbots perk me up big– 5,5 gr ubytek ok 10% -zrobię próbkę, odsypie lub oddam całość -róż EDM SoCo -big -ubytek minimalny -j.w. -cienie EDM 1g w „kulce”: zdjecie kolorów tu -odsypki lub calosc : taj mahal, Art Girl ,Concentrate ,Free Wheelin’ Denim, Heart 2 Shop, Illuminator X ,Live Austin Live, Mystic Night, New Leaf -całosc),Prim & Proper, Starlit, Stay Cool-1/2, Still Moments, Wine Tasting -całość, Wish You Were Here ,Wood Sorrel -calosc. -pędzelek do oczu EDM Eye Smudge Brush – jak nowy Sweetscent: -Green tea matte foundation -medium – 1łyzeczkowa struna przeysypana do słoiczka -oddam całośc -Green tea finishing veil – jw. lub odsypka -korektor żółty -1lyz struna ubytek ok 1/3 -korektor różowy -1lyz struna ubytek minimalny -cienie w strunie 1lyz : iridescent green , iridescent purple, sp2 -odsypie Lumiere : -podkład vv medium warm – odsypie na próbę -rozświetlacze: bare skin, island sands -słoiczki -ubytek minimalny , -rozświetlacz wintersilk -probka w strunie -pudry sand veena silk veil i veena veil -probki w strunie - Silk Naturals: -róże Lovelace, Petal -zrobie odsypki-próbki -róże Babydoll, Rosie, Cosmic -słoiczki samplowe po 1-2 testach -cienie Idolize, Earie, Chucklehead , Duct tape - zrobię próbki -perfecting powder -Date bait -zrobie odsypkę -bronzer Tahiti Sweetie -big -odsypka lub całość -zużycie minimalne -oddane Aromaleight -sample cieni spring leaf i lover-ly z pantone spring 2012, -pavot z bloom -rozświetlacz diapha z opaline Meow: -podkład siamese 3 purrfect -zrobie probke ,niewielka odsypke -podkład purrrfect 3 mau -struna -skinny dippers :siamese light i medium , medium sphynx - w strunie -próbki róży struna Fetish -Taboo, The Kiss i Water Lilies -Masterpiece ,Hugs&Kitties -Lush blush, -Crystalline Cat Glow: Opal -struna po 1uzyciu, Quartz -zrobię próbkę,odsypkę -feliner : Tail of woe sample -Simple Pleasures :rainy day sample -Friday the 13th- paraskevidekatriaphobia ![]() -Pandora's Box: mortal sin Mikrosfery kosmetyczne z CS -odsypie do 10ml Mica serecite ze Sweetscents -odsypie do 10ml Biochemia: -masła: shea, kokosowe, kakaowe -organiczne odłożę do 50gram -olejek do twarzy z retinolem 0,5% z mazidel na oleju z malin +wit E ok 7ml wit A przechowywany w lodowce , buteleczka 20ml z pipetka szklana -Lecytyna sojowa HLB 7 z mazideł 10g nie otwierana waz 08/2012 -odsypie witamina C Ultra fine z naturalisu wazn 12/2012 ok 5 g -olejek z marchwi z mazideł wazn 07/2012 odleje 5ml -mleczko pszczele w glicerynie ZSK 01/2013 ok 6-7 ml -korund mikrodermabrazja ZSK ok 8ml -odsypie niacynamid z naturalisu 02/2013 ok 5-g Lush: -mydło HIWTK -2/3 kostki -oddam całość -Angels on bare skin - odłoże 1/3 opakowania -przechowywane w lodowce Zapachy: zrobie próbki /odlewki : -Kenzo Jungle słoń -Lalique Perles -Stella McCartney Stella -Hermes Terre Miniatura Soir de lune 2ml -oddam za cos na czym mi bardzo zależy tylko ![]() Clinique Aromatics elixir -miniatura w sprayu 3,5 z 4 ml próbki firmowe po 1 uzyciu: -Serge Lutens -Serge Noire -Thierry Mugler ANGEL edt 1,2 ml -oriflame love potion 0,5 ml -Aquolina -pink sugar -Fendi palazzo edp -Joop femme próbki robione : -Dark Extacy ok 0,5 ml -Jacomo for her ok 1ml -Diptyque Feu de bois ok 0,5 ml -Laurence Dumont Vanille Abricot , Vanille Patchouli , vanille chocolate, tendre madeleine po ok 1ml -Gres Cabotine Gold ok 1ml -cioccolato mon aomur -bianco classico ok 1ml. -Donna karan- black cashmere 2x2ml -florascent medina 1,5 ml -j'ose ok 1ml -matsuri annayake ok 2 ml -perfumer workshop tea rose ok 1 ml -D&G Rose the one ok 1ml -YR -Rose Absolue 1ml Probki kosmetyków: Normaderm Vichy -nawilżający krem na dzień 2x 1,5ml Juvena -Cool Eye -żel pod oczy 1ml. tubka LRP -Anthelios XL 50+ 3x 2ml Mydło ajurwedyjskie Medimix -100g nowe
Czerwcowa wymiana: Mineralnie.. naturalnie.. ![]() Edytowane przez mangifera Czas edycji: 2012-06-27 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mineralnie ..naturalnie.. zapachowo..CZERWIEC
Biochemia:
-masła: shea, kokosowe, kakaowe -organiczne odłożę do 50gram ja, ja, ja wybierz mnie! ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej,
coś u mnie w zamian za: - próbkę Kenzo słoń (nigdy nie miałam ![]() - próbkę T.Mugler Angel - rozświetlacze Lumiere : bare skin, island sands - Lumiere pudry sand veena silk veil i veena veil -probki w strunie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na Perły za Pamplelune, mam ok. połowy flakonu z 75 ml; mogę zrobić odlewkę 10 ml albo (chętniej) oddać całość, gdybyś była skłonna oddac flakon
![]() mam też Gentianę AA, też mogę odpsikać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za masło kakaowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś z moich kosmetyków w zamian? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
podoba mis ie pare rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
EDM -pędzelek do oczu EDM Eye Smudge Brush – jak nowy Sweetscent: -Green tea matte foundation -medium – 1łyzeczkowa struna przeysypana do słoiczka -oddam całośc -korektor żółty -1lyz struna ubytek ok 1/3 -korektor różowy -1lyz struna ubytek minimalny Lumiere : -podkład vv medium warm – odsypie na próbę -rozświetlacze: bare skin, island sands -słoiczki -ubytek minimalny , -pudry sand veena silk veil i veena veil -probki w strunie - Silk Naturals: -róże Babydoll, Rosie, Cosmic -słoiczki samplowe po 1-2 testach -perfecting powder -Date bait -zrobie odsypkę Mikrosfery kosmetyczne z CS -odsypie do 10ml Mica serecite ze Sweetscents -odsypie do 5ml Lush: -mydło HIWTK -2/3 kostki -oddam całość -Angels on bare skin - odłoże 1/3 opakowania -przechowywane w lodowce odlewki : -Kenzo Jungle słoń
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
interesuja mnie probki: Lutensa, Diptyque, MEOW Mau 3,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
z próbek zainteresowały mnie te 3, a co byś chciała ode mnie? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
jejuu przepraszam ze tak pozno odpisuje ale sie zagapilam to raz a po drugie pracuje sporo i owszem zagladalam przez tel ale odpisywac na biezaco ciezko
![]() ja bym byla chetna na te probki co wymienilam i jeszcze jesli mozna na sweetscenta grean tea foundation medium.. da sie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dokładka
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-masła: shea, kakaowe -organiczne odłożę do 50gram -mydło HIWTK -2/3 kostki -oddam całość -Kenzo Jungle słoń napisz które cienie Cię interesują (zapraszam na bloga do oglądania), bo dużo cieni mam poza wątkiem- pełne wymiary i mogę odsypać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Biochemia: -masła: shea, kakaowe -organiczne odłożę do 50gram Lush: -mydło HIWTK -2/3 kostki -oddam całość -Angels on bare skin - odłoże 1/3 opakowania -przechowywane w lodowce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
chetnie wymienie sie z Toba na krem
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Witaj.
![]() Co prawda nie mam nic z Twojej wish listy, ale może spodoba Ci się coś u mnie w zamian za masło shea? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
wstepnie bardzo chetnie wezme odlewke stelli klasycznej, bo ja stellomaniaczka jestem
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
wklejam zdjecie -jednak uznalam ze warto je pokazac
![]() jesli pasuje zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*z minerałów róże lovelace, petal i puder date bait(on jest matowy czy błyszczący)?jeśli masz jeszcze jakieś brzoskwiniowe/jasnoróżowe dobroci to napisz ![]() *odnośnie cienia beżowego sweetscents (nie mogę nigdzie znaleźć swatchy)- czy jest bardzo bardzo błyszczący, daje efekt brokatowy? czy ma tylko trochę "sheenu"? jeśli ta druga odpowiedź to również chętnie wypróbuję. generalnie z minerałów wystarczą mi próbki 1gramowe * lush mydełko (o ile jest to 2/3 kostki odkrojonej i nieużywanej) i angels on bare skin *masła shea, kokosowe *odlewka stelli to teraz odnośnie Twoich "chciejstw" ![]() Stellę In Two Peony mam, Rose Absolute nie. Tu byłby trochę ambaras bo nie mam pojemniczka z atomizerem czy nawet jakiegokolwiek pojemniczka do odlewek i w życiu odlewki nie robiłam ![]() ********** oki, to byłabym chętna również na puder i cień i jesteśmy dogadane ![]() ![]() ![]()
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2012-06-18 o 21:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() Z Twojej listy mam sporo książeczek dla dzieci, no i spore zasoby kosmetyków eko do podzielenia się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuję osobiste spotkanie, zjawię się z moimi minerałkami i na pewno się dogadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.