![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
SYLWESTER na rynku we Wrocławiu.
Hej
![]() wybieram się do wrocka na sylwestra, na rynek. mozecie polecic jakies dobre i niedrogie miejsca gdzie mozna smacznie zjesc?? ;-)
![]() Edytowane przez arco_iris Czas edycji: 2011-12-29 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: SYLWESTER na rynku we Wrocławiu.
to zależy co chcesz zjeść jak np pizze to na rynku jest Piekielny Kupiec - smacznie i w miarę tanio, obok jest Planet Sushi ale ceny w porównaniu z innymi dość wysokie, jest jeszcze Tostoria gdzie są duże i tanie zapiekanki. Zresztą na rynku znajdziesz wszystko na co masz ochotę: makarony, kebaby, pizza, zwykłe dania, KFC, McDonaldsa, Pizza Hut.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwester last minute
My mieliśmy pewne zawirowania rodzinne, więc nie było w ogóle głowy do załatwiania Sylwestra na ostatnia chwilę ostatecznie siedzieliśmy w domu, teraz liczę, że w ferie uda się gdzieś wyskoczyć. A jak wyglądał Twój Sylwester? Warto było pojechać do Władysławowa? Ja jeszcze nigdy nie byłam na takim "hotelowym"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Sylwester w górach, gdzie polecacie?
Witam, tegoroczny sylwester mam zamiar spędzić w górach, a nie mam pojęcia gdzie jechać.
Zależy mi przede wszystkim na tym żeby wypocząć aktywnie i oczywiście spędzić niepowtarzalny sylwester. Myślałem o zakopanym, ale z Gorzowa Wlkp to jest prawie 800 km, może ktoś zaproponuje coś bliżej? jakiś konkretny nocleg? Z góry dziękuje za pomoc! Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester w górach, gdzie polecacie?
Sylwester w schronisku w Dolinie Pięciu Stawów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Ja spędziłam kiedyś Sylwestra z moim ex w Białce Tatrzańskiej i polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Dwa ostatnie sylwestry spędziliśmy z Tż'tem w Poroninie. 4 dniowe wczasy organizowane były przez jedno z biur podróży. W cenie mieliśmy wszystko łacznie z balem sylwesterowym. Fajna sprawa bo nie trzeba było o nic sie już martwić, a blisko było i do Zakopanego i do Malego Cichego
![]() Acha co ważne - najlepiej wszelkie sylwestrowe wyjazdy/kwatery rezerwować już bo od października już ciężko o noclegi. 2 lata temu rezerwowaliśmy wyjazd na początku września i byliśmy już na końcu listy, a w zeszłym roku już na przełomie lipca/sierpnia robiliśmy rezerwacje. Edytowane przez english_blackberry Czas edycji: 2012-09-23 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Hej,to i ja się podczepiam póki jeszcze coś do zarezerwowania jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Fajne miejsce w w Bieszczadach, polecam:
http://www.harenda.net Na pewno nie jest to jednak miejscówka dla miłośników większych imprez czy bali, ale ciszy i spokoju i swojskiej imprezki przy ognisku ![]() W Sylwestra nie byłam, ale byłam w wakacje i polecam zarówno jeśli chodzi o okolicę, standard, jak i nastawienie gospodarzy. Wyjazd na Sylwestra w tym roku w góry rozważaliśmy, ale zdecydowaliśmy się na wypad ze znajomymi na Podlasie w głuszę i wynajęcie uroczego domku na odludziu na Bagnach Biebrzańskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Sylwester w górach
Dziewczyny zaczęłam się rozglądać za miejscem na Sylwestra i nie mam niestety pomysłu. Możecie mi polecić coś? Jakieś miejscowości gdzie Sylwester jest fajnie obchodzony? Albo jest jakaś dyskoteka która fajną muzykę w Sylwestra puszcza? Jedziemy w 4, więc wynajęcie domku i zrobienie sobie własnego Sylwestra odpada, dlatego najlepiej żeby w owej miejscowości albo było coś ciekawego na rynku, albo jakaś dobra dyskoteka
![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwester w górach
O wolne miejsca to może być już trudno, szczególnie w tych popularniejszych miasteczkach. Myślę że najlepiej byłoby wybrać jakieś miasto które organizuje sylwestra pod gołym niebem - płacisz tylko za nocleg
![]()
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
polecam po prostu wynająć gdzieś cichy pokoik w prywatnych domach, oferty znajdziesz m.in. na nocowanie.pl i eholiday
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem że w Szczawnicy jak co roku miasto organizuje imprezę z pokazem sztucznych ogni. Baza noclegowa w Szczawnicy jest spora wiec nie powinno być problemu ze znalezieniem noclegu w którejś z willi lub kwaterze prywatnej. Wpisz w Googlach "pokoje Szczawnica" a na pewno coś znajdziesz, polecam nocleg w willi Magnolia
Zapraszam na mój blog http://podwierzba.blogspot.com/ Edytowane przez apows Czas edycji: 2012-11-16 o 07:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ciekawych miejsc jest duzo, rzeczywiście trzeba się spieszyć z rezerwacją. Ja polecam Kotline Kłodzką, byłam dwa lata temu na sylwestrze w Marianówce, ośrodek Sorrento. Nie organizują tam balu z tego co wiem, ale udostępniają sale do zabawy sylwestrowej w swoim gronie. Jedzenie bardzo dobre, ceny nie wygórowane.
Z tego co pamiętam blisko do stoku - Czarna Góra - całkiem nieźle zagospodarowany ośrodek narciarski. edit: znalazłam stronkę www.sorrento.com.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ja byłam raz w Bieszczadach. Piękna sprawa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
szukam jakiegos fajnego góralskiego sylwestra, przy góralskiej muzyce.... ktoą cos poleca?
![]()
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Wraz ze znajomymi zaklepaliśmy fajowego sylwka przez [ciach]w Beskidach chata się zwie Oaza Spokoju, mamy ją tylko dla siebie w dobrej cenie, już widzę co się tam będzie działo
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Polecam to miejsce w Górach Świętokrzyskich, choć znajdziesz tam też inne fajne miejsca. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-11-28 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
czesc. nie wiem, czy takie ogloszenia sa dozwolone, ale moze ktoras z Was wybiera sie w gory pociagiem i nie ma jeszcze biletow? Bo moj chlopak zachorowal i mamy "nadmiarowe" 2 bilety Wroclaw-Zakopane (w te i z powrotem)...
konkretnie: Wroclaw-Zakopane: 29/30 grudnia, sleeping (2 miejsca meskie) powrot mniej komfortowy, ale o ile pamietam, z miejscowkami, 1 stycznia wieczorem. Cena ok. 390 zl. Wiecej szczegolow (w tym dokladne godziny odjazdu ![]()
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Sylwester w górach? Tylko i wyłącznie w Bieszczadach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Sylwester w Małopolsce lub okolicy :)
Wiem, że jest jeszcze bardzo dużo czasu, ale już teraz postanowiłam rozejrzeć się za czymś fajnym
![]() ![]() Szukam jakiegoś hotelu, ewentualnie domku całorocznego (ale to chyba będzie droższe) na sylwestra. Może być w okolicach Zakopanego, Małopolska, ale nie koniecznie. Chcemy go spędzić w swoim gronie (4-5 osób) bez balów czy większych imprez. Fajne byłoby jakieś spokojne miejsce, ale oczywiście nie jakieś odludzie ![]() Będę bardzo wdzięczna, jeśli coś mi podpowiecie ![]() z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sylwester w Małopolsce lub okolicy :)
Dziewczyny, nie straszcie mnie, bo ja jeszcze nawet nie myślałam o tegorocznym Sylwestrze. Chyba trzeba się zabrać za poszukiwanie jakiegoś fajnego miejsca, bo nie chciałabym skończyć z pilotem w ręce
![]() Edytowane przez dominika376 Czas edycji: 2013-09-22 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o Krynicę to mogę polecić Ski Domki (domki całoroczne). Jeżeli chcecie skorzystać z noclegu w Muszynie to polecam http://www.noclegimuszyna.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Kraków, jest piękny. Mieszkałam tam tylko rok, ale zakochałam się w nim. To miasto żyje cały rok, siedem dni w tygodniu, o każdej godzinie. Sylwester w nim jest bajkowy. Jeżeli chcecie znaleźć lokum to na http://www.fajnewczasy.pl/oferty_spe...akow/sylwester
są tanie okazje :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Jeżeli sylwester to to jest idealne miejsce.
Jeździmy tam z mężem i znajomymi od 5 lat. Naprawdę warto xxxxxx Mega Atmosfera, pyszne jedzenie, warunki iście krolewskie, czysciutko i świeżutko. Cena bardzo dobra i wiele wariantów do wyboru. Brak ukrytych opłat za parking, psa itp wszystko w cenie . Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-11-19 o 10:36 Powód: link, podaj nazwę bez linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
o tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Wybiera się któraś do Kotliny Kłodzkiej na Sylwester ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Z wielką przyjemnością zapraszamy Państwa do spędzenia ostatnich dni roku 2013 w hotelu Carpatia Bieszczadzki Gościniec.
xxxx Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie, jest dużo możliwości ![]() Pozdrawiamy! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-11-30 o 22:33 Powód: wiecej napisz na fourm nie odsyłaj do www |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Sylwester
Witajcie wraz w moim TŻ chcemy spędzić w Gdyni lub Gdańsku Sylwester znacie w tych miastach jakieś fajne miejsca ?
Pozdrawiam ![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.