£adne cia³o: postanowienie noworoczne - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-12-30, 21:37   #91
Mila 23
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 728
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne

Wiec dolanczam sie i ja

bylam juz na kilku watkach odchudzaniowych ale poumiealy. Wiec od nowego roku tez zaczynam dbac o odchudzanie. Nie chce zrzucac jakies kolosalnej sumki tylko skromnie jakies 5-6 kilo.

ciekawe to co piszecie, ze w niedziele mozna pogrzeszyc. Ja wlasnie tak zawsze plajtowalam: ostra dietka, potem jak zjadlam kawalek czekolady to klapa i poczucie winy. A teraz wyprobuje i to.

Slodyczy nie jadam czesto raczej mi sie ,,zdarza" ale to sa jakies 4-5 kostek czekolady a potem 4 dni nic.

niestety tak przyzwyczajam organizm do mniejszych porcji, ze po jakichs 2 tygodniach prawie w ogole nie chce mi sie jesc. zadowole sie jedna skibeczka chleba i to na dlugie godziny. A poniewaz nie jem to tez nie chce mi sie pic. I tak moje cialko nie traci za bardzo kilogramow tylko ze oszczedza. juz mnie o to dziewczyny na innych watkach ,,wyzywaly". Sprobuje ( ale dopiero od poniedzialku ) te 5 posilkow dziennie, nastawie sobie budzik.

co do sportu: mam problemy z odcinkiem kregoslupa( chodzi o ledzwiowa czesc prawa strona) najpierw myslalam ze to biodro, bo mnie potem juz bolala prawa strona miednicy, biodro i prawa noga. moja siostra blizniaczka miala ten sam problem. Poszla do DOBREGO ortopety ponaciagal ja poprzestawial i teraz nie ma problemow. okazalo sie ze miala cos nadwichniete. Ja´mam ten sam problem. wystarczy ze pochodze sobie intensywnie z 10 minut i czuje sie jak po maratonie- strasznie mnie boli. ostatnio wrocilam z pracy i caly dzien przelezalam w lozku a do ubikacji chodzilam na kolanach.

wiec wybralam sie do ortopedy ktory troche mnie pomacal, zobaczyl jak chodzie, pouciskal to bolace miejsce w dole plecow i kazal chodzin na zumbe, taniec brzucha albo gimnastyke bioder. oprocz tego powiedzial ze jestem leniwa bo nie cwicze regularnie i sie malo ruszam. ciekwawe co mam teraz zrobic, bo staram sie ruszac probowalam nawet biegac, kupilam sobie skakanke, co z tego skoro po 10 minutach mnie strasznie boli?

co radzicie?
Mila 23 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-30, 22:06   #92
felliciti
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 415

Cytat:
Napisane przez tequila_sunrise25 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny-do³±czam siê.Mam 25 lat jestem z ¶l±skiego.Po ¶wiêtach waga skoczy³a na 52.5kg.Mam 1.60 mój cel 48kg.Najbardziej chce schudn±æ z obwodu ud jest 54cm.ma byæ 51cm.ale to raczej jest do zrobienia æwiczeniami,ni¿ diet±
witamyy a jakie æwiczenia na uda wybra³as?

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Poka¿ wiadomo¶æ
T

Zeby bylo zabawniej mieszkam na Mazurach, ale jakie 5 km ode mnie mam wyciag narciarski w lato jezioro, las:d ¯yc nie umieraæ
no prosze to mnie zmyli³a¶ na Mazurach nie bylam nigdy, ale w tym roku mo¿e, mo¿e

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiec dolanczam sie i ja

bylam juz na kilku watkach odchudzaniowych ale poumiealy. Wiec od nowego roku tez zaczynam dbac o odchudzanie. Nie chce zrzucac jakies kolosalnej sumki tylko skromnie jakies 5-6 kilo.

ciekawe to co piszecie, ze w niedziele mozna pogrzeszyc. Ja wlasnie tak zawsze plajtowalam: ostra dietka, potem jak zjadlam kawalek czekolady to klapa i poczucie winy. A teraz wyprobuje i to.

Slodyczy nie jadam czesto raczej mi sie ,,zdarza" ale to sa jakies 4-5 kostek czekolady a potem 4 dni nic.

niestety tak przyzwyczajam organizm do mniejszych porcji, ze po jakichs 2 tygodniach prawie w ogole nie chce mi sie jesc. zadowole sie jedna skibeczka chleba i to na dlugie godziny. A poniewaz nie jem to tez nie chce mi sie pic. I tak moje cialko nie traci za bardzo kilogramow tylko ze oszczedza. juz mnie o to dziewczyny na innych watkach ,,wyzywaly". Sprobuje ( ale dopiero od poniedzialku ) te 5 posilkow dziennie, nastawie sobie budzik.

co do sportu: mam problemy z odcinkiem kregoslupa( chodzi o ledzwiowa czesc prawa strona) najpierw myslalam ze to biodro, bo mnie potem juz bolala prawa strona miednicy, biodro i prawa noga. moja siostra blizniaczka miala ten sam problem. Poszla do DOBREGO ortopety ponaciagal ja poprzestawial i teraz nie ma problemow. okazalo sie ze miala cos nadwichniete. Ja´mam ten sam problem. wystarczy ze pochodze sobie intensywnie z 10 minut i czuje sie jak po maratonie- strasznie mnie boli. ostatnio wrocilam z pracy i caly dzien przelezalam w lozku a do ubikacji chodzilam na kolanach.

wiec wybralam sie do ortopedy ktory troche mnie pomacal, zobaczyl jak chodzie, pouciskal to bolace miejsce w dole plecow i kazal chodzin na zumbe, taniec brzucha albo gimnastyke bioder. oprocz tego powiedzial ze jestem leniwa bo nie cwicze regularnie i sie malo ruszam. ciekwawe co mam teraz zrobic, bo staram sie ruszac probowalam nawet biegac, kupilam sobie skakanke, co z tego skoro po 10 minutach mnie strasznie boli?

co radzicie?
to siê rozpisa³as te 5 posi³ków dziennie to nic trudnego, gdy masz duzo czasu wolnego na studiach i z prac± trochê gorzej z regularno¶ci± posi³ków, ale jak sie bardzo chce to wszystko siê da

a co z basenem? podobno odci±¿a krêgos³up
felliciti jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-12-30, 22:07   #93
LaCandy
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 502

Cytat:
Napisane przez ewull Poka¿ wiadomo¶æ
Postanowienia super A co do smarowania siê to mo¿ecie poleciæ jaki¶ krem antycellulitowy albo inne (nie za drogie) cudo?
Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Poka¿ wiadomo¶æ
Na KWC polecaj± Eweline, podobno skuteczne. Ja kupi³am, tylko patrz±c na sk³ad to nie jest za dobrze. A¿ 6 subs. konserw:/
A propo tych antycellulitowych specyfików. Teraz dokañczam opakowanie tego kremu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...it.html&next=1 . Nie jestem w stanie powiedzieæ o tym kremie zbyt wiele, bo nie stosowa³am go regularnie, znalaz³am go po d³ugim czasie w szafce i sobie o nim przypomnia³am. Teraz kiedy od mniej wiêcej tygodnia staram siê go regularnie u¿ywaæ, czêsto nawet 2 razy dziennie to zauwa¿y³am du¿e wyg³adzenie. My¶lê ¿e na d³u¿sz± metê dzia³a ale kluczem jest systematyczno¶æ. W tym serum wkurza³o mnie tylko to, ¿e ono mrozi. Nie lubiê takiego czego¶, nienawidzê zimna dlatego nastêpny kosmetyk w jaki siê zaopatrzy³am to to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 bo wiem, ¿e daje efekt rozgrzewaj±cy. Próbowa³am je na skórze i wcale nie parzy, na zimê jest jak znalaz³ bo trochê rozgrzewa.

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Poka¿ wiadomo¶æ

co radzicie?
Nie mam zielonego pojêcia co Ci poradziæ, nie jestem lekarzem ale wiem, ¿e jak boli to jest z³y znak. Mo¿e udaj siê do drugiego ortopedy, czasami lepiej jest zasiêgn±æ opinii od kilku ró¿nych specjalistów. Ja bym na Twoim miejscu nie zabiera³a siê za ¿aden sport dopóki nie bêdziesz pewna ¿e sobie tym nie zaszkodzisz.
Stary 2012-01-01, 12:14   #94
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 118

Cytat:
Napisane przez LaCandy Poka¿ wiadomo¶æ
A propo tych antycellulitowych specyfików. Teraz dokañczam opakowanie tego kremu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...it.html&next=1 . Nie jestem w stanie powiedzieæ o tym kremie zbyt wiele, bo nie stosowa³am go regularnie, znalaz³am go po d³ugim czasie w szafce i sobie o nim przypomnia³am. Teraz kiedy od mniej wiêcej tygodnia staram siê go regularnie u¿ywaæ, czêsto nawet 2 razy dziennie to zauwa¿y³am du¿e wyg³adzenie. My¶lê ¿e na d³u¿sz± metê dzia³a ale kluczem jest systematyczno¶æ. W tym serum wkurza³o mnie tylko to, ¿e ono mrozi. Nie lubiê takiego czego¶, nienawidzê zimna dlatego nastêpny kosmetyk w jaki siê zaopatrzy³am to to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 bo wiem, ¿e daje efekt rozgrzewaj±cy. Próbowa³am je na skórze i wcale nie parzy, na zimê jest jak znalaz³ bo trochê rozgrzewa.
Ja te¿ by³am przygotowana na to mro¿enie (chocia¿ bardzo go nie lubie) ale on mnie grzeje :conf used: ju¿ zaczynam my¶leæ, ¿e pomylili opakowania... Ten rozgrzewaj±cy z Eweline mnie wrêcz parzy w skórê i stosujê go na bol±ce miê¶nie i stawy, razem z mam± xD Jest skuteczniejszy ni¿ rozgrzewaj±ce plastry z apteki

Dziewczyny jak tam po Sylwestrze ? Ja padam, bo zachcia³o mi sie w tym roku jechaæ na jednodniow± wycieczkê do Budapesztu i jestem bardzo w¶ciek³a na biuro podró¿y, które ja organizowa³o. Samo miasto jest naprawdê piêkne, ale tam nie by³o ¿adnego Sylwestra, ¿adnych fajerwerków, koncertów czy jakichkolwiek atrakcji, a na dodatek mia³am tak beznadziejnego przewodnika, ¿e w zasadzie prawie pojecha³by do Polski bez czê¶ci pasa¿erów :| w tym równie¿ mnie... po prostu pora¿ka. Wi±za³am du¿e nadzieje z t± wycieczk±, bo rok temu by³am w Pradze i by³o super, a teraz to jaka¶ tragedia. Ju¿ nigdy nie skorzystam z us³ug tego biura podró¿y

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2012-01-01 o 12:17
BuryKotZPiwnicy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 12:28   #95
201612080925
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 069

BuryKotZPiwnicy szkoda ¿e twój sylwester nie udany, tak to ju¿ jest z tymi biurami podró¿y. Najlepiej sprawdziæ wcze¶niej opinie na internecie, chocia¿ z tym te¿ jest ró¿nie, bo ja wakacje zawsze spêdzam w jednym ¶wietnym miejscu nad morzem, a ludzie strasznie na nie narzekaj±.
201612080925 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 12:39   #96
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
BuryKotZPiwnicy szkoda ¿e twój sylwester nie udany, tak to ju¿ jest z tymi biurami podró¿y. Najlepiej sprawdziæ wcze¶niej opinie na internecie, chocia¿ z tym te¿ jest ró¿nie, bo ja wakacje zawsze spêdzam w jednym ¶wietnym miejscu nad morzem, a ludzie strasznie na nie narzekaj±.
No mia³am za rok jechaæ do Wiednia albo Berlina, ale teraz sama nie wiem :/ Szczê¶cie, ¿e chocia¿ wczoraj w nocy nie by³o a¿ tak zimno jak czasami bywa... Ale i tak stoj±c 2 h ! na mrozie przez idiotyczne pomys³y i niekompetencje przewodnika z biura podró¿y Index z Katowic, zd±¿y³am wymarzn±æ tak, ¿e palce u d³oni mia³a dos³ownie bia³e, a dzi¶ mam ci±gle wypieki na twarzy i na nosie :/ i mnie piecze skóra. Zamierzam pisaæ do nich skargê :/

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-01, 12:40   #97
201612080925
Konto usuniête

A i od jutra zaczynam TurboFire, strasznie siê na nie napali³am, bo na jednym blogu fitnessowym wyczyta³am, ¿e efekty ¶wietne. A mianowicie, dziewczyna zrzuci³a: 10 kg, 9 cm w udzie, 11 cm w pupie, 13 cm w biodrach i 18 cm na brzuchu. Link do bloga tu

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-01-01, 16:31   #98
DzastaW
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 393

Cytat:
A i od jutra zaczynam TurboFire, strasznie siê na nie napali³am, bo na jednym blogu fitnessowym wyczyta³am, ¿e efekty ¶wietne. A mianowicie, dziewczyna zrzuci³a: 10 kg, 9 cm w udzie, 11 cm w pupie, 13 cm w biodrach i 18 cm na brzuchu. Link do bloga tu
wow, to Ja chyba te¿ zaczne

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

jak tam zaczê³y¶cie nowy rok? =)

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

narazie listy nie robiê, bo napisa³y tylko dwoe osoby =) chyba ¿e tylko tyle Nas bêdzie

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 17:58   #99
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
Ja te¿ by³am przygotowana na to mro¿enie (chocia¿ bardzo go nie lubie) ale on mnie grzeje :conf used: ju¿ zaczynam my¶leæ, ¿e pomylili opakowania... Ten rozgrzewaj±cy z Eweline mnie wrêcz parzy w skórê i stosujê go na bol±ce miê¶nie i stawy, razem z mam± xD Jest skuteczniejszy ni¿ rozgrzewaj±ce plastry z apteki

Dziewczyny jak tam po Sylwestrze ? Ja padam, bo zachcia³o mi sie w tym roku jechaæ na jednodniow± wycieczkê do Budapesztu i jestem bardzo w¶ciek³a na biuro podró¿y, które ja organizowa³o. Samo miasto jest naprawdê piêkne, ale tam nie by³o ¿adnego Sylwestra, ¿adnych fajerwerków, koncertów czy jakichkolwiek atrakcji, a na dodatek mia³am tak beznadziejnego przewodnika, ¿e w zasadzie prawie pojecha³by do Polski bez czê¶ci pasa¿erów :| w tym równie¿ mnie... po prostu pora¿ka. Wi±za³am du¿e nadzieje z t± wycieczk±, bo rok temu by³am w Pradze i by³o super, a teraz to jaka¶ tragedia. Ju¿ nigdy nie skorzystam z us³ug tego biura podró¿y
O kurde... no to bardzo niefajnie ¿e tak to wysz³o. Nie dziwiê siê ¿e jeste¶ z³a i rozczarowana, ja bym chyba wysz³a z siebie. Nie do¶æ ¿e straci³a¶ pieni±dze to do tego jeszcze czas i du¿o nerwów... Wspó³czujê i popieram pomys³ z napisaniem tej skargi. Nie jest to zbyt rzetelna firma zdaje siê, a pracownicy s± niekompetentni.
Biedna
Cytat:
Napisane przez DzastaW Poka¿ wiadomo¶æ

jak tam zaczê³y¶cie nowy rok? =)
Hmm.. wstaj±c o 14.00 z ³ó¿ka i bêd±c dalej ¶pi±cym mimo ¿e ca³± noc ogl±da³am filmy... haha ale przynajmniej nie zjem dzisiaj ju¿ du¿o.
Czy was te¿ bardzo irytuje kiedy s³yszycie jak ludzie przechwalaj± siê swoimi 'sylwestrowymi sukcesami' w stylu: ile to nie wypi³em?
Stary 2012-01-01, 18:09   #100
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde... no to bardzo niefajnie ¿e tak to wysz³o. Nie dziwiê siê ¿e jeste¶ z³a i rozczarowana, ja bym chyba wysz³a z siebie. Nie do¶æ ¿e straci³a¶ pieni±dze to do tego jeszcze czas i du¿o nerwów... Wspó³czujê i popieram pomys³ z napisaniem tej skargi. Nie jest to zbyt rzetelna firma zdaje siê, a pracownicy s± niekompetentni.
Biedna

Hmm.. wstaj±c o 14.00 z ³ó¿ka i bêd±c dalej ¶pi±cym mimo ¿e ca³± noc ogl±da³am filmy... haha ale przynajmniej nie zjem dzisiaj ju¿ du¿o.
Czy was te¿ bardzo irytuje kiedy s³yszycie jak ludzie przechwalaj± siê swoimi 'sylwestrowymi sukcesami' w stylu: ile to nie wypi³em?

Dla mnie takie przechwa³ki s± mega ¿a³osne... Ale ja ogólnie nie wiele pije, wiêc mo¿e to nie moja bajka

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-01, 19:00   #101
traicionera
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 917

ja myslalam o turbofire, ale to za du¿o czasu zajmuje dziennie, przy dziecku jednak ciê¿ko czasem wygospodarowaæ chocia¿by pó³ godzinki wolnego czasu. Gdy æwiczy³am BBL, to czasem dopiero po pó³nocy mog³am zrobiæ filmik, przez co pó¼no k³ad³am siê spaæ. Dla mnie program æwiczeniowy przy ma³ym dziecku to taki z max pó³godzinnymi filmikami
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli ksi±¿ki do oddania
traicionera jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 19:53   #102
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie takie przechwa³ki s± mega ¿a³osne... Ale ja ogólnie nie wiele pije, wiêc mo¿e to nie moja bajka
Ja tak samo, mo¿e dlatego mamy podobne zdanie w tym temacie? Hmm... a tak a propo to chyba dobrze ¿e du¿o nie pijemy, alkohol jest bardzo kaloryczny i w diecie raczej nie pomaga

Podziwiam was za to ¿e znajdujecie czas na takie æwiczenia i ¿e w ogóle macie motywacjê. Ja zawsze mia³am z tym problem, wola³am po prostu nie je¶æ zamiast i¶æ siê poruszaæ. Muszê siê zabraæ za jaki¶ wysi³ek, nie moze byæ on niestety za bardzo mêcz±cy bo wiem ¿e od razu to rzucê. Najlepsze by³oby co¶ co jest ³atwe i co pomaga ujêdrniæ cia³o. Macie mo¿e jakie¶ pomys³y?

Edytowane przez LaCandy
Czas edycji: 2012-01-01 o 19:55
LaCandy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 19:56   #103
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo, mo¿e dlatego mamy podobne zdanie w tym temacie? Hmm... a tak a propo to chyba dobrze ¿e du¿o nie pijemy, alkohol jest bardzo kaloryczny i w diecie raczej nie pomaga

Podziwiam was za to ¿e znajdujecie czas na takie æwiczenia i ¿e w ogóle macie motywacjê. Ja zawsze mia³am z tym problem, wola³am po prostu nie je¶æ zamiast i¶æ siê poruszaæ. Muszê siê zabraæ za jaki¶ wysi³ek, nie moze by on niestety za bardzo mêcz±cy bo wiem ¿e od razu to rzucê. Macie mo¿e jakie¶ pomys³y?
Dieta nie jest zamiennikiem dla sportu, bo od tego nie zyskuje sie kondycji, cialo robi sie chudsze, ale nie ma takiej formy. Na poczatek na prze³amanie lenia dobre sa takie nied³ugie æwiczenia, ja mogê poleciæ serie 8 min- 8 min abs na brzuch, legs na nogi, buns na pupe, itp, wszystko jest na youtube. Nie sa jakios specjalnie mecz±ce i przygotowuj± organizm do wiêkszego wysi³ku.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-01, 20:01   #104
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Poka¿ wiadomo¶æ
Dieta nie jest zamiennikiem dla sportu, bo od tego nie zyskuje sie kondycji, cialo robi sie chudsze, ale nie ma takiej formy. Na poczatek na prze³amanie lenia dobre sa takie nied³ugie æwiczenia, ja mogê poleciæ serie 8 min- 8 min abs na brzuch, legs na nogi, buns na pupe, itp, wszystko jest na youtube. Nie sa jakios specjalnie mecz±ce i przygotowuj± organizm do wiêkszego wysi³ku.
Wiem, masz racjê ¿e dieta to nie jest zamiennik dla sportu ale ja siê przyznajê ¿e jestem leniwcem w tej kwestii. S³ysza³am kiedy¶ o tych 8 minutowych æwiczeniach tylko zawsze w±tpi³am w ich skuteczno¶æ. Czy takie 8 minut 'co¶ rzeczywi¶cie daje'? Ja zawsze my¶la³am ¿e ¿eby nabraæ formy to trzeba co najmniej 2 razy w tygodniu po godzinie æwiczyæ, np. na aerobiku czy na si³owni.
Stary 2012-01-01, 20:07   #105
201612080925
Konto usuniête

traicionera - jak mia³am kiedys mniej czasu, to robi³am 30 Day Shred, te¿ fajne æwiczonka - ca³o¶æ 28 min z rozgrzewk± i rozci±ganiem, które mo¿na sobie skróciæ (albo czasem darowaæ ).
W podpisie widzê ¿e skoñczy³a¶ BBL, mo¿esz siê pochwaliæ jak efekty? W³a¶ciwie chodzi mi o to, czy dzia³a na uda, wiem ¿e to zestaw g³ównie na pupê, ale czyta³am gdzie¶ ¿e z nóg te¿ lec± cm.

Edytowane przez 201612080925
Czas edycji: 2012-01-01 o 20:13
Stary 2012-01-01, 20:09   #106
li90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 337

Witam £adne cia³o? Owszem. Postanowienie noworoczne: Jasne.
Chocia¿ ju¿ takich postanowieñ kilka mia³am, ale ciiiiiiii! Mo¿e tym razem siê uda. Postaram siê nie patrzeæ w ty³
Koniec ze s³odyczami, fast foodami, s³odkimi napojami, s³odkimi bu³eczkami itd. itp. Owoce i Warzywa! Woda! Æwiczenia! Koniec z tym wszystkim, co daje tylko puste kalorie itd.

Przy wzro¶cie 171 cm wa¿ê 70 kg [dzisiaj zapewne 71 :/]. Chcê schudn±æ i znowu mie¶ciæ siê w du¿o mniejsze ciuchy i nie patrzeæ na metki XL. My¶lê, ¿e 60 kg. by³oby lepsze [ nie chcê za bardzo wybiegaæ w ty³, bo np. 50 wydaje mi siê ma³o realne ]. Zobaczê, jak wyjdzie :/
li90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 20:31   #107
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, masz racjê ¿e dieta to nie jest zamiennik dla sportu ale ja siê przyznajê ¿e jestem leniwcem w tej kwestii. S³ysza³am kiedy¶ o tych 8 minutowych æwiczeniach tylko zawsze w±tpi³am w ich skuteczno¶æ. Czy takie 8 minut 'co¶ rzeczywi¶cie daje'? Ja zawsze my¶la³am ¿e ¿eby nabraæ formy to trzeba co najmniej 2 razy w tygodniu po godzinie æwiczyæ, np. na aerobiku czy na si³owni.
daje, szczegolnie, ze zazwyczaj nie robisz tylko jednego zestawu, ja robi³am z dwa-trzy, do tego hulahoop. co innego samemu sobie robisz æwiczenia przez te 8 minut, a co innego mieæ ustalony uk³ad.

Cytat:
traicionera - jak mia³am kiedys mniej czasu, to robi³am 30 Day Shred, te¿ fajne æwiczonka - ca³o¶æ 28 min z rozgrzewk± i rozci±ganiem, które mo¿na sobie skróciæ (albo czasem darowaæ ).
W podpisie widzê ¿e skoñczy³a¶ BBL, mo¿esz siê pochwaliæ jak efekty? W³a¶ciwie chodzi mi o to, czy dzia³a na uda, wiem ¿e to zestaw g³ównie na pupê, ale czyta³am gdzie¶ ¿e z nóg te¿ lec± cm.
tez sie za to zabiera³am, ale czyta³am, ze to trochê nu¿±ce, wiec na razie robiê 10 minute trainera. pewnie kiedy¶ siê skusze na Jillian.

Robi³am akurat ten program na uniesienie i rze¼bê, bo nie chcia³am odchudzaæ zadka, jeden cm tak czy owak mi spad³, grunt, ze na pocz±tku pupa byla trochê obwis³a-straci³am w niej po ci±¿y 18 cm, a teraz jest uniesiona Uda mi siê wyrze¼bi³y no i wreszcie mam bicepsy
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-01, 22:01   #108
Eldo_rado
amor vincit omnia

Wiadomo¶ci: 20 156

Cytat:
Napisane przez li90 Poka¿ wiadomo¶æ
[ nie chcê za bardzo wybiegaæ w ty³, bo np. 50 wydaje mi siê ma³o realne ]. Zobaczê, jak wyjdzie :/
przede wszystkim przy Twoim wzro¶cie nie musisz (i pewnie nie bêdziesz) wcale fajnie wygl±daæ przy tak niskiej wadze

Edytowane przez Eldo_rado
Czas edycji: 2012-01-01 o 22:02
Eldo_rado jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-01, 23:42   #109
Blu_eye
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 277

Hej
Nie by³o mnie kilka dni na forum, ale wracam ze zdwojon± si³±
Od jutra(tzn.od dzi¶ :P) po pracy zaczynam treningi z TurboFire
Zobaczymy czy podo³am

Dobranoc

Edytowane przez Blu_eye
Czas edycji: 2012-01-02 o 08:53
Blu_eye jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 07:15   #110
isiaczekk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 604

Melduje sie zwarta i gotowa do podjêcia tego wyzwania. Po sylwestrze i nowym roku poszalam, ale od dzis dziewczyny zaczynamy!!!!
Chociaz ja mam zporo nauki na studia i nie wiem czy przez ten tydzien rusze sie w ogole z domu, ale w pzrerwie, postaram sie zrobiæ pare æwiczeñ
Stary 2012-01-02, 09:54   #111
itrusta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 146

Cze¶æ dziewczyny.
Co do przechwa³ek ile kto co wypi³ to mi siê to wydaje tak dziecinne, tak ¿a³osne, ¿e a¿ ¶mieszne.
Mój sylwester min±³ z chorob± w parze. Tzn próbowa³am siê jako¶ "wkrêciæ" byæ dobrym towarzyszem domówki któr± robili¶my, ale grypa jednak mi nie pozwala³a. O 2 w nocy posz³am spaæ i na tym siê skoñczy³o.

Co do diety i æwiczeñ, postaram siê ju¿ dzi¶ powoli przechodziæ na dobre tory.
Z æwiczeniami bêdzie jeszcze ciê¿ko, bo ³ó¿ko nadal jestem moim przyjacielem z powodu grypy i zapalenia spojówek. Ale za parê dni my¶lê minie ju¿ choroba i bêdê mog³a zacz±æ pe³n± par±.

Dziewczyny co my¶lcie o tych pasach masuj±cych? Vibroaction albo co¶ tego typu?
Chodzi mi w³a¶nie o typowy masa¿ nie o odchudzenie (bo przecie¿ wiem, ¿e samo siê nie schudnie), ale chcia³am poprawiæ wygl±d skóry i pomy¶la³am, ¿e jak po³±czê æwiczenia z takim pasem to efekt mo¿e bêdzie jeszcze lepszy?
itrusta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-02, 10:57   #112
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Poka¿ wiadomo¶æ
daje, szczegolnie, ze zazwyczaj nie robisz tylko jednego zestawu, ja robi³am z dwa-trzy, do tego hulahoop. co innego samemu sobie robisz æwiczenia przez te 8 minut, a co innego mieæ ustalony uk³ad.
To mnie pocieszy³a¶ w takim razie. Zainteresujê siê bardziej tym tematem, na youtube ci±gle co¶ ogl±dam wiêc tym bardziej ma to szansê na powodzenie.
Cytat:
Chociaz ja mam sporo nauki na studia i nie wiem czy przez ten tydzien rusze sie w ogole z domu, ale w pzrerwie, postaram sie zrobiæ pare æwiczeñ
Sk±d ja to znam... Praktycznie ca³y styczeñ mam zawalony egzaminami. Denerwuje mnie to, bo wiêkszo¶æ z nich to nie s± przedmioty które bêd± mi kiedykolwiek w czymkolwiek potrzebne. Marnujê czas na bzdury przydatne tylko w rozwi±zywaniu krzy¿ówek.
Cytat:
Napisane przez itrusta Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny co my¶lcie o tych pasach masuj±cych? Vibroaction albo co¶ tego typu?
Chodzi mi w³a¶nie o typowy masa¿ nie o odchudzenie (bo przecie¿ wiem, ¿e samo siê nie schudnie), ale chcia³am poprawiæ wygl±d skóry i pomy¶la³am, ¿e jak po³±czê æwiczenia z takim pasem to efekt mo¿e bêdzie jeszcze lepszy?
Je¶li chodzi o sam masa¿ to czemu by nie? Nigdy nie u¿ywa³am tego typu produktów wiêc nie jestem w stanie ani niczego poleciæ ani ewentualnie odradziæ ale spróbuj. My¶lê ¿e jaki¶ dobry balsam ujêdrniaj±cy i ten pas mog± daæ razem fajne efekty.

Bardzo jestem zadowolona, bo z samego rana przyjecha³y oleje do w³osów, które sobie zamówi³am. To s± moje pierwsze oleje i oczywi¶cie nie mog³o w nich zabrakn±æ kokosowego, skoro tyle w³osomaniaczek go poleca.... Jaki piêkny jest ten kokosowy zapach... W±cha³am buteleczkê jak czubek jaki¶, warto by³o kupiæ dla samego zapachu . Dzisiaj bêdê testowaæ, czy rzeczywi¶cie od¿ywia w³osy
Stary 2012-01-02, 11:24   #113
itrusta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 146

Dziewczyny zamówi³am. A co mi tam. Nic nie tracê.
Jestem sama ciekawa.

Oleje do w³osów??
Hmm chyba muszê sobie poczytaæ na ten temat.
Mam d³ugie w³osy, niby wszystko z nimi ok ale troszkê blasku by im siê przyda³o nie ukrywam.
itrusta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 11:39   #114
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itrusta Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny zamówi³am. A co mi tam. Nic nie tracê.
Jestem sama ciekawa.

Oleje do w³osów??
Hmm chyba muszê sobie poczytaæ na ten temat.
Mam d³ugie w³osy, niby wszystko z nimi ok ale troszkê blasku by im siê przyda³o nie ukrywam.
No i dobrze, ¿e zamówi³a¶, je¶li nie bêdziesz zadowolona to zawsze mo¿esz ten pas sprzedaæ ale mo¿e akurat siê okazaæ ¿e daje super efekty. Jak ju¿ go dostaniesz to opisz wra¿enia !

Tak, oleje. Nie s± to jakie¶ specjalne oleje 'tylko do w³osów', jak ró¿ne od¿ywki tylko ekologiczne oleje, bez ¿adnych dodatków. Taki olej kokosowy mo¿na równie dobrze u¿ywaæ te¿ w kuchni je¶li nie sprawdzi siê na w³osy lub skórê. Jest o tym ca³y du¿y w±tek na wiza¿u, dziewczyny u¿ywaj± masy ró¿nych rzeczy, mo¿na tam przeczytaæ recenzje do prawie ka¿dego oleju wiêc polecam. Tutaj czê¶æ pierwsza ----> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276331 , takie wprowadzenie je¶li jeste¶ tym zainteresowana.
Stary 2012-01-02, 12:15   #115
isiaczekk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 604

A ja kupilam Belisse i bede ³ykaæ codziennie, ¿eby poprawic kondycje w³osów, paznokci i cery
Stary 2012-01-02, 12:33   #116
DzastaW
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 393

Witam =)
a Ja narazie darowa³am Sobie æwiczenia, w sobote dosta³am okres i nie jestem w stanie siê prawie ruszaæ =/ ale jem mniej i nie zjad³am s³odkiego, chocia¿ non-stop o nim my¶lê

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-02, 14:56   #117
peach_passion
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 318

dzieñ dobry, mo¿na do³±czyæ?
peach_passion jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 15:08   #118
LaCandy
Zadomowienie

Cytat:
A ja kupilam Belisse i bede ³ykaæ codziennie, ¿eby poprawic kondycje w³osów, paznokci i cery
Belissa jest dobra i w rozs±dnej cenie, te¿ muszê sobie j± kupiæ bo nie mam ¿adnych witamin.
Cytat:
Napisane przez peach_passion Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ dobry, mo¿na do³±czyæ?
Pewnie, zapraszamy
Stary 2012-01-02, 16:18   #119
201612080925
Konto usuniête

LaCandy zazdroszcze ci tego oleju kokosowego, od niedawna te¿ jestem w³osomaniaczk±, ale narazie olejuje tylko oliw± z oliwek.

A co do Belissy to te¿ j± kiedy¶ mia³am, teraz kupi³am skrzyp polny, ale ci±gle mam problemy z systematyczno¶ci± - poprostu zapominam ³ykn±æ

Blu_eye ja te¿ dzisiaj zaczynam TurboFire, jeste¶my w tym razem
Chyba ¿e kto¶ jeszcze siê zdecydowa³?
Stary 2012-01-02, 16:20   #120
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Widzê, ¿e du¿o z Was nastawiona jest na ró¿ne programy z æwiczeniami. Ja niestety nie mam warunków ale je¶li jutro bêdê siê dobrze czu³a to wyruszam na si³ownie

64,9 ... 64,0 ...58,0

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.