![]() |
#91 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 728
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Wiec dolanczam sie i ja
![]() bylam juz na kilku watkach odchudzaniowych ale poumiealy. Wiec od nowego roku tez zaczynam dbac o odchudzanie. Nie chce zrzucac jakies kolosalnej sumki tylko skromnie jakies 5-6 kilo. ciekawe to co piszecie, ze w niedziele mozna pogrzeszyc. Ja wlasnie tak zawsze plajtowalam: ostra dietka, potem jak zjadlam kawalek czekolady to klapa i poczucie winy. A teraz wyprobuje i to. Slodyczy nie jadam czesto raczej mi sie ,,zdarza" ale to sa jakies 4-5 kostek czekolady a potem 4 dni nic. niestety tak przyzwyczajam organizm do mniejszych porcji, ze po jakichs 2 tygodniach prawie w ogole nie chce mi sie jesc. zadowole sie jedna skibeczka chleba i to na dlugie godziny. A poniewaz nie jem to tez nie chce mi sie pic. I tak moje cialko nie traci za bardzo kilogramow tylko ze oszczedza. juz mnie o to dziewczyny na innych watkach ,,wyzywaly". Sprobuje ( ale dopiero od poniedzialku ![]() co do sportu: mam problemy z odcinkiem kregoslupa( chodzi o ledzwiowa czesc prawa strona) najpierw myslalam ze to biodro, bo mnie potem juz bolala prawa strona miednicy, biodro i prawa noga. moja siostra blizniaczka miala ten sam problem. Poszla do DOBREGO ortopety ponaciagal ja poprzestawial i teraz nie ma problemow. okazalo sie ze miala cos nadwichniete. Ja´mam ten sam problem. wystarczy ze pochodze sobie intensywnie z 10 minut i czuje sie jak po maratonie- strasznie mnie boli. ostatnio wrocilam z pracy i caly dzien przelezalam w lozku a do ubikacji chodzilam na kolanach. wiec wybralam sie do ortopedy ktory troche mnie pomacal, zobaczyl jak chodzie, pouciskal to bolace miejsce w dole plecow i kazal chodzin na zumbe, taniec brzucha albo gimnastyke bioder. oprocz tego powiedzial ze jestem leniwa bo nie cwicze regularnie i sie malo ruszam. ciekwawe co mam teraz zrobic, bo staram sie ruszac probowalam nawet biegac, kupilam sobie skakanke, co z tego skoro po 10 minutach mnie strasznie boli? co radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 415
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co z basenem? podobno odci±¿a krêgos³up ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 502
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 118
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak tam po Sylwestrze ? Ja padam, bo zachcia³o mi sie w tym roku jechaæ na jednodniow± wycieczkê do Budapesztu i jestem bardzo w¶ciek³a na biuro podró¿y, które ja organizowa³o. Samo miasto jest naprawdê piêkne, ale tam nie by³o ¿adnego Sylwestra, ¿adnych fajerwerków, koncertów czy jakichkolwiek atrakcji, a na dodatek mia³am tak beznadziejnego przewodnika, ¿e w zasadzie prawie pojecha³by do Polski bez czê¶ci pasa¿erów :| w tym równie¿ mnie... po prostu pora¿ka. Wi±za³am du¿e nadzieje z t± wycieczk±, bo rok temu by³am w Pradze i by³o super, a teraz to jaka¶ tragedia. Ju¿ nigdy nie skorzystam z us³ug tego biura podró¿y
Minimalizm. Rozs±dek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2012-01-01 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
BuryKotZPiwnicy szkoda ¿e twój sylwester nie udany, tak to ju¿ jest z tymi biurami podró¿y. Najlepiej sprawdziæ wcze¶niej opinie na internecie, chocia¿ z tym te¿ jest ró¿nie, bo ja wakacje zawsze spêdzam w jednym ¶wietnym miejscu nad morzem, a ludzie strasznie na nie narzekaj±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usuniête
|
A i od jutra zaczynam TurboFire, strasznie siê na nie napali³am, bo na jednym blogu fitnessowym wyczyta³am, ¿e efekty ¶wietne. A mianowicie, dziewczyna zrzuci³a: 10 kg, 9 cm w udzie, 11 cm w pupie, 13 cm w biodrach i 18 cm na brzuchu. Link do bloga tu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 393
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- jak tam zaczê³y¶cie nowy rok? =) ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- narazie listy nie robiê, bo napisa³y tylko dwoe osoby =) chyba ¿e tylko tyle Nas bêdzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna ![]() Hmm.. wstaj±c o 14.00 z ³ó¿ka i bêd±c dalej ¶pi±cym mimo ¿e ca³± noc ogl±da³am filmy... haha ale przynajmniej nie zjem dzisiaj ju¿ du¿o. Czy was te¿ bardzo irytuje kiedy s³yszycie jak ludzie przechwalaj± siê swoimi 'sylwestrowymi sukcesami' w stylu: ile to nie wypi³em?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie takie przechwa³ki s± mega ¿a³osne... Ale ja ogólnie nie wiele pije, wiêc mo¿e to nie moja bajka ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 917
|
ja myslalam o turbofire, ale to za du¿o czasu zajmuje dziennie, przy dziecku jednak ciê¿ko czasem wygospodarowaæ chocia¿by pó³ godzinki wolnego czasu. Gdy æwiczy³am BBL, to czasem dopiero po pó³nocy mog³am zrobiæ filmik, przez co pó¼no k³ad³am siê spaæ. Dla mnie program æwiczeniowy przy ma³ym dziecku to taki z max pó³godzinnymi filmikami
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podziwiam was za to ¿e znajdujecie czas na takie æwiczenia i ¿e w ogóle macie motywacjê. Ja zawsze mia³am z tym problem, wola³am po prostu nie je¶æ zamiast i¶æ siê poruszaæ. Muszê siê zabraæ za jaki¶ wysi³ek, nie moze byæ on niestety za bardzo mêcz±cy bo wiem ¿e od razu to rzucê. Najlepsze by³oby co¶ co jest ³atwe i co pomaga ujêdrniæ cia³o. Macie mo¿e jakie¶ pomys³y?
If it is not important to you, you will find an excuse. Edytowane przez LaCandy Czas edycji: 2012-01-01 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usuniête
|
traicionera - jak mia³am kiedys mniej czasu, to robi³am 30 Day Shred, te¿ fajne æwiczonka - ca³o¶æ 28 min z rozgrzewk± i rozci±ganiem, które mo¿na sobie skróciæ (albo czasem darowaæ
![]() W podpisie widzê ¿e skoñczy³a¶ BBL, mo¿esz siê pochwaliæ jak efekty? W³a¶ciwie chodzi mi o to, czy dzia³a na uda, wiem ¿e to zestaw g³ównie na pupê, ale czyta³am gdzie¶ ¿e z nóg te¿ lec± cm. Edytowane przez 201612080925 Czas edycji: 2012-01-01 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 337
|
Witam
![]() Chocia¿ ju¿ takich postanowieñ kilka mia³am, ale ciiiiiiii! Mo¿e tym razem siê uda. Postaram siê nie patrzeæ w ty³ ![]() Koniec ze s³odyczami, fast foodami, s³odkimi napojami, s³odkimi bu³eczkami itd. itp. Owoce i Warzywa! Woda! Æwiczenia! Koniec z tym wszystkim, co daje tylko puste kalorie itd. Przy wzro¶cie 171 cm wa¿ê 70 kg [dzisiaj zapewne 71 :/]. Chcê schudn±æ i znowu mie¶ciæ siê w du¿o mniejsze ciuchy i nie patrzeæ na metki XL. My¶lê, ¿e 60 kg. by³oby lepsze [ nie chcê za bardzo wybiegaæ w ty³, bo np. 50 wydaje mi siê ma³o realne ]. Zobaczê, jak wyjdzie :/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Robi³am akurat ten program na uniesienie i rze¼bê, bo nie chcia³am odchudzaæ zadka, jeden cm tak czy owak mi spad³, grunt, ze na pocz±tku pupa byla trochê obwis³a-straci³am w niej po ci±¿y 18 cm ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2012-01-01 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Hej
![]() Nie by³o mnie kilka dni na forum, ale wracam ze zdwojon± si³± ![]() Od jutra(tzn.od dzi¶ :P) po pracy zaczynam treningi z TurboFire ![]() Zobaczymy czy podo³am ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez Blu_eye Czas edycji: 2012-01-02 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 604
|
Melduje sie zwarta i gotowa do podjêcia tego wyzwania. Po sylwestrze i nowym roku poszalam, ale od dzis dziewczyny zaczynamy!!!!
Chociaz ja mam zporo nauki na studia i nie wiem czy przez ten tydzien rusze sie w ogole z domu, ale w pzrerwie, postaram sie zrobiæ pare æwiczeñ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
Cze¶æ dziewczyny.
Co do przechwa³ek ile kto co wypi³ to mi siê to wydaje tak dziecinne, tak ¿a³osne, ¿e a¿ ¶mieszne. Mój sylwester min±³ z chorob± w parze. Tzn próbowa³am siê jako¶ "wkrêciæ" byæ dobrym towarzyszem domówki któr± robili¶my, ale grypa jednak mi nie pozwala³a. O 2 w nocy posz³am spaæ i na tym siê skoñczy³o. Co do diety i æwiczeñ, postaram siê ju¿ dzi¶ powoli przechodziæ na dobre tory. Z æwiczeniami bêdzie jeszcze ciê¿ko, bo ³ó¿ko nadal jestem moim przyjacielem z powodu grypy i zapalenia spojówek. Ale za parê dni my¶lê minie ju¿ choroba i bêdê mog³a zacz±æ pe³n± par±. Dziewczyny co my¶lcie o tych pasach masuj±cych? Vibroaction albo co¶ tego typu? Chodzi mi w³a¶nie o typowy masa¿ nie o odchudzenie (bo przecie¿ wiem, ¿e samo siê nie schudnie), ale chcia³am poprawiæ wygl±d skóry i pomy¶la³am, ¿e jak po³±czê æwiczenia z takim pasem to efekt mo¿e bêdzie jeszcze lepszy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo jestem zadowolona, bo z samego rana przyjecha³y oleje do w³osów, które sobie zamówi³am. To s± moje pierwsze oleje i oczywi¶cie nie mog³o w nich zabrakn±æ kokosowego, skoro tyle w³osomaniaczek go poleca.... Jaki piêkny jest ten kokosowy zapach ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 146
|
Dziewczyny zamówi³am.
![]() Jestem sama ciekawa. Oleje do w³osów?? Hmm chyba muszê sobie poczytaæ na ten temat. Mam d³ugie w³osy, niby wszystko z nimi ok ale troszkê blasku by im siê przyda³o nie ukrywam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, oleje. Nie s± to jakie¶ specjalne oleje 'tylko do w³osów', jak ró¿ne od¿ywki tylko ekologiczne oleje, bez ¿adnych dodatków. Taki olej kokosowy mo¿na równie dobrze u¿ywaæ te¿ w kuchni je¶li nie sprawdzi siê na w³osy lub skórê. Jest o tym ca³y du¿y w±tek na wiza¿u, dziewczyny u¿ywaj± masy ró¿nych rzeczy, mo¿na tam przeczytaæ recenzje do prawie ka¿dego oleju wiêc polecam. Tutaj czê¶æ pierwsza ----> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276331 , takie wprowadzenie je¶li jeste¶ tym zainteresowana. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 604
|
A ja kupilam Belisse i bede ³ykaæ codziennie, ¿eby poprawic kondycje w³osów, paznokci i cery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 393
|
Witam =)
a Ja narazie darowa³am Sobie æwiczenia, w sobote dosta³am okres i nie jestem w stanie siê prawie ruszaæ =/ ale jem mniej i nie zjad³am s³odkiego, chocia¿ non-stop o nim my¶lê |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 318
|
dzieñ dobry, mo¿na do³±czyæ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie, zapraszamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Konto usuniête
|
LaCandy zazdroszcze ci tego oleju kokosowego, od niedawna te¿ jestem w³osomaniaczk±, ale narazie olejuje tylko oliw± z oliwek.
A co do Belissy to te¿ j± kiedy¶ mia³am, teraz kupi³am skrzyp polny, ale ci±gle mam problemy z systematyczno¶ci± - poprostu zapominam ³ykn±æ Blu_eye ja te¿ dzisiaj zaczynam TurboFire, jeste¶my w tym razem ![]() Chyba ¿e kto¶ jeszcze siê zdecydowa³? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Widzê, ¿e du¿o z Was nastawiona jest na ró¿ne programy z æwiczeniami. Ja niestety nie mam warunków
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.