![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 393
|
£adne cia³o: postanowienie noworoczne
Witam =)
Postanowi³am za³o¿yæ w±tek z nadziej± ¿e kto¶ ma taki sam cel jak Ja, czyli zacz±æ æwiczyæ i dbaæ o cia³o =) Jestem m³od± mam± i w koñcu postanowi³am wzi±æ siê za Siebie Mam zamiar przestaæ je¶æ s³odycze (oprócz lodów w wyj±tkowych sytuacjach i chwilach s³abo¶ci), nie je¶æ po 18, codziennie mieæ minimum godzinê ruchu (przynajmiej spaceru) i jeszcze pare innych spraw =) Jest kto¶ chêtny kto do³±czy do Mnie? =) Zasady * nie ob¿eramy siê s³odyczami (w wyj±tkowych okoliczno¶ciach mo¿emy pozwoliæ Sobie na ma³e co nieco) * codziennie æwiczymy, jak najwiêcej chodzimy * jemy mniejsze posi³ki * kolacja 3-4 godziny przed snem * nie jemy fast-fodów * pijemy 2 litry wody * bierzemy codziennie witaminy (by nic nie zabrak³o Naszemu organizmowi) * codziennie siê balsamujemy (by Nasza skóra nie ucierpia³a) W±tek ten nie polega na dietach mniejszych ni¿ 1200 kcal, g³ównie chodzi Mi o zmniejszenie porcji Wspieramy siê tutaj, pomagamy, jeste¶my dla Siebie mi³e * * o jakie¶ pomys³y proszê na priva =) ewull 56 kg. > 50 kg., chude uda LaCandy 61 kg. > 56 kg. BelovedMoon 62 kg. > 53 kg. DzastaW 81 kg. > 72 kg., szczup³e uda, jêdrny oraz p³aski brzuch itrusta 64,5 kg. > 57 kg., jêdrne i szczup³e cia³o Edytowane przez DzastaW Czas edycji: 2012-01-03 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 736
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Cytat:
tutaj siê wspieramy i dietujemy wspólnie wiêc zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579617 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582117
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
Fajny w±tek, w³a¶nie my¶la³am o za³o¿eniu podobnego
![]() Puchatek0807 my¶lê ¿e za³o¿ycielce nie przydadz± w±tki z dieta 1200 kcal i gar¶ciow±, chyba nie o to jej chodzi³o ale moge siê myliæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 017
|
Ja nie mogê, co Wy macie z tym niejedzeniem po 18?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
Dok³adnie, proponujê kolacjê bia³kow± - i problem godziny 18 znika
![]() A ja od jutra, bo od nowego roku nic nie dzia³a - rzucam: - papierosy! - alkohol! (nawet ma³e ilo¶ci, cellulit pó¼niej jest, jak studenci sobie popijaj±) - s³odycze - niezdrowe ¿±rcie! I od jutra na Dukana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 017
|
Dukan szkodzi zdrowiu - udowodnione naukowo. Mam kole¿ankê, która rozwali³a sobie przez niego nerki (bo nadmiar bia³ka niszczy je w pierwszej kolejno¶ci). Czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 163
|
hej dziewczyny!
zapraszam do naszego w±tku, cele mamy takie same i jest nas ju¿ duuu¿o duu¿o ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579031 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Witajcie...
![]() niestety popieram Dukan jest bardzo niezdrowy, wiele kobiet po 7-8 latach choruje na nerki ze wzgledu na wzmozone osadzanie siê albumin i innych bia³ek podczas filtracji. wiec osobi¶cie nie polecam pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
amor vincit omnia
Wiadomo¶ci: 20 156
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oj z tym nie jedzeniem po 18 ¼le napisa³am, akurat u Mnie bêdzie ta godzina bo staram siê k³a¶æ 21-22 do ³ó¼ka =)
Nie mam zamiaru stosowaæ diety 1200 kcal, tylko ograniczyæ jedzenie ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Na dukanie piêknie siê chudnie (mam 3 osoby w rodzinie które razem schud³y ponad 100 kg.), ale nie umia³abym wytrwaæ na tej diecie i Mojemu wujkowi pogorszy³o siê zdrowie przez t± dietê ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Wiem ¿e jest podobny w±tek, ale tam dziewczyny ju¿ s± na diecie, a chcia³am by wszystkie zaczê³y razem =) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Witam,
ja równie¿ siê przy³±czam. ![]() Koniecznie chcê schudn±æ ok.12kg. Æwiczê 3- 4 razy(rowerek stacjonarny, brzuszki, przysiady, jakie¶ dodatkowe æwiczenia na nogi itp) w tyg.po ok. 2 godzinki, a czasami d³u¿ej(zale¿y o tego czy wrócê mocno zmêczona z pracy;-) ) Staram siê od¿ywiaæ racjonalnie, ale muszê przyznaæ siê szczerze, ¿e zdarzaj± mi siê ma³e grzeszki ![]() Powiedzia³am, ¿e z tym koniec. ¦wiêta minê³y przed Nami Nowy Rok i chcê w koñcu móc w wakacje za³o¿yæ fajne spodenki a w sierpniu(na wesele kuzynki) sukienkê przed kolana ![]() Ch³opak prosi, ¿ebym jeszcze w Sylwestra sobie darowa³a, bo to ostatni dzieñ w Roku i ¿e ewentualnie na ma³± s³odycz mogê sobie pozwoliæ... A ja sama nie wiem... Pozdrawiam i ¿yczê mi³ego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Ja osobi¶cie chce:
* ograniczyæ jedzenie (mniejsze porcje) * je¶æ powoli, a nie poch³aniaæ ca³± porcjê odrazu * nie podjadaæ miêdzy posi³kami * nie je¶æ po 18 (3-4 godziny przed snem) * nie je¶æ s³odkiego, fast-foodów * nie piæ gazowanego * robiæ Sobie godzinny spacer * zacz±æ æwiczenia na brzuch, nogi krêgos³up, rozci±gaæ siê, korzystaæ ze stepera * codziennie siê balsamowaæ (by skóra siê w koñcu ujêdrni³a i ¿eby nie wygl±da³a gorzej po odchudzaniu) * korzystaæ z vibro-max Mnóstwo jak dla Mnie, ale zawsze mia³am wystaj±cy brzuszek, a po ci±¿y siê zrobi³ gorszy i w dodatku ostatnio us³ysza³am komentarze ¿e przyda³oby Mi siê odchudziæ ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Ja siê obawiam czy dam radê wytrwaæ z postanowieniami apropo jedzenia przy Moim mê¿u, bo On jada mnóstwo, t³usto i je s³odycze =/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Osobi¶cie codziennie stosujê balsam ujêdrniaj±cy
![]() ![]() Pijê sporo wody niegazowanej oraz zielon± herbatkê ![]() A i zapomnia³abym - codziennie jem Activie. Muszê przyznaæ, ¿e na mnie naprawdê dzia³a. ![]() Jem ma³e porcje, staram siê nie podjadaæ miêdzy posi³kami. Od czasu do czasu (niestety) zdarza mi siê siêgn±æ po co¶ gazowanego do picia, lecz obieca³am sobie,¿e z tym skoñczê ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mój ch³opak na szczê¶cie nie jada t³ustych potraw - oboje ich nie lubimy
![]() Przepadamy za to za warzywami jak i za piersi± z kurczaka ![]() Natomiast je¶li jeste¶my w sklepie zadaje mi pytanie "masz ochotê na co¶ s³odkiego?" - odpowiadam "nie, kup co¶ dla siebie" bardzo czêsto odpowiada "sam to ja je¶æ nie bêdê" i czasami dla "¶wiêtego spokoju" co¶ biorê, ale wcze¶niej na etykiecie sprawdzam ilo¶æ kcal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Mój tak samo siê pyta i tak samo odpowiada, wiêc zawsze biorê s³odkie (bo wiem ¿e bardzo chce s³odkie, a nie mam sumienia by Mu go odmówiæ)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 118
|
Witajcie !
![]() Je¶li jeszcze mo¿na to chêtnie siê przy³±czê ![]() ![]() ![]() Bêdê siê udzielaæ w miarê mo¿liwo¶ci ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usuniête
|
BuryKotZPiwnicy - mam taki sam plan. I te¿ wa¿ê 56 kg.
I ¿eby osi±gn±æ swój cel, od nowego roku zaczynam æwiczenia Turbo Fire. Nie lubiê tak odwlekaæ, najchêtniej zaczê³abym od dzisiaj, ale wiem ¿e w sylwestra ani w nastepny dzien nie poæwiczê, wiêc ju¿ poczekam ![]() A mo¿e która¶ z Was skusi siê zacz±æ TF ze mn± ? Link do w±tku o æwiczeniach tu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usuniête
|
Blu_eye wystarczy wpisaæ "turbo fire chomikuj" w google i klikn±æ w dowolny link. ¯eby ¶ci±gn±æ z chomikuj trzeba wykupiæ transfer, ale sa to naprawde ¶mieszne ceny. Du¿o siê naczyta³am o TF i efekty s± naprawdê niesamowite.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 680
|
Cze¶æ, mo¿na siê do was do³±czyæ?
![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 122
|
To ja siê do Was przy³±cze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 164
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 917
|
Mysle, ze na pocz±tek warto zacz±æ od nieco l¿ejszych æwiczeñ, bo naprawdê mo¿na siê zniechêciæ, je¶li z niezbyt dobra kondycja podejmie siê zbyt trudnego programu.
![]() |
#30 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
tak tak... potwierdzam æwiczenia powinny byæ dla nas przyjemno¶ci±... a nie katorg±... ³atwo idzie siê zniechêciæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.