![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Miałam napisać reakcję mojego Tż na wieść o ciąży(dowiedział się jednak wczoraj bo nikogo nie było w domu i przyjechał prędzej...no więc oczywiście bardzo się ucieszył ale najpierw powiedział:No nie gadaj?
![]() ![]()
#92 |
Raczkowanie
|
Jagoda to muszą być cudowne chwile
![]() ![]()
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
to i ja się melduje a Klub jest po prostu super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja tez uciekam spac. Jutro pracuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ogladalam u niektorych wykresy i jestem w szoku i podziwiam
![]() jak mozna tak codziennie sie badac,wogole samobadanie szyjki to dla mnie wyzsza szkola jazdy.. z temp sie zgodze,ale te wszystkie objawy zeby wpisywac.. chyba Wam to juz weszlo w nawyk pobolewa mnie od niedawna podbrzusze,ale tym razem to nie klucie tylko takie promieniowanie,mam nadzieje ze to juz na @ ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Byłam w aptece. ale nie mieli acona i innych ultra czułych testów. Kupiłam pink test. Zobaczymy jutro
![]() Jeszcze mój Tż zarobił 6pkt karnych i 250zł mandatu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to masz tak symatyczną buzię, że jestem pewna że nie da sie Ciebie nie lubić. Poprostu jak patrze na Twoje zdjęcie to wydajesz się bardzo miłą i symatyczną osobą, takie ciepło od Ciebie bije ![]() ![]() A tak w ogóle dziewczyny to ja gubie się w tym klubie, jak dla mnie to za dużo tych wątków do ogarnięcia i nie wiem co czytać, bo wszedzie piszecie po trochu. A swoją drogą to nie mogę doczekać się zdjęcia kamimidu i misi ![]() Dobranoc dziewczynki, mój wieczorek dobiega końca, skorzystałam z chwili kiedy mój mężuś poszedł na papierosa i napisałam do Was. Milej nocki ![]() Edytowane przez Martarynka Czas edycji: 2012-01-14 o 22:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zadomowienie
|
Z chęcią bym zobaczyła nasz klub ale nie wiem gdzie on jest...
Nie wiem czy dostałam zaproszeńie i nie wiem jak tam do was zajrzeć i zaraz mnie niecierpliwosci zje bo ja tez chce was zobaczyć! Chce widzieć wasze buzie i sobie je wyobrazić jak z wami pisze ![]() Chyba jestem jednak tempa :/ wrrrrr ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() Ja łykam od wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Jesli chodzi o wizytę to ja radzilabym poczekać-lepiej juz iść jak widać serduszko tzn. Jakoś w 7 tygodniu... Ale wiem ze ciśnienie jest zeby sie z małżeństwem zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() A mandatu współczuje :-(
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Już nowy wątek?
![]() No to się melduję ![]() Wróciliśmy z teściami z wizyty, zmyłam makijaż który robię od wielkiego dzwonu nałożyłam mój peeling Glyco A z IsisPharma i niemiłosiernie mnie wyszczypało. Zawsze tak mam jak zmywam makijaż. Teraz się cera się uspokoiła. No ale dla takich efektów warto się "katować" ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Malemalenstwo tu nie ma co gdybać, poranny test to jak na moje tylko formalność
![]() ![]() Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wczorajsze wsparcie, bardzo tego potrzebowałam. Ja Wam się wyżaliłam a TŻ wrócił z pracy i jakby coś w niego wstąpiło-nie ten sam człowiek. Dzisiaj cały dzień też był miły. Wydaje mi się że On chyba coś czuje może podświadomie ale jednak. Edytowane przez perelka_np Czas edycji: 2012-01-14 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny! Dziś przysły do mnie kumpelki z wódką i nalegały zeby sobie wypić (tak dawno się nie widziałyśmy...). Ja powiediałam ze pic nie będę (bo nigdy nie wiadomo) najadłam sie chipsami i poszlysmy do klubu. i wiecie co? brzuch zaczal mnie tak bolec takie skurcze zaczelam miec ze myslalam ze zemdleje... tak się przestraszylam ze wrocilam do domu i sie polozyłam, teraz wstalam zeby Wam o tym na gorąco napisać... to był ból jakby żołądka. Mam nadzieje ze to tylko od tych chipsów i że wypadami nocnymi nie zaszkodzilam fasolce (o ile w ogole we mnie pływa) Nie wybaczyłabym sobie do końca życia... ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
witam tak wyjatkowo dzis rano ![]() temp taka sama jak wczoraj 36,8 sensuall przez ta temp nadzieja wrocila... |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki z rana.
Robiłam test z samego rana i dzisiaj już wierzę, że jestem w ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wogóle wszystkie dziewczyny wyglądacie na sympatyczne no i jakie ładne. Każa po kolei ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJĘ!!!!! Kochane melduję się w II części ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
![]() Śledzę ten wątek od samego początku i wreszcie postanowiłam założyć konto i napisać ![]() Mogę się do Was przyłączyć? ![]() Ciężko jest "wbić" się na jakiś inny wątek, który ma kilka części, ale może tutaj mnie przyjmiecie ![]() Na początku chciałam pogratulować wszystkim MAMUSIOM ![]() a przede wszystkim Malemalenstwo, której 2 kreseczki przed chwilką ujrzałam ![]() kamimidu ja po prostu UWIELBIAM czytać Twoje posty!!! Przeczytałam "od deski do deski" ![]() Teraz coś o sobie. Mam na imię Pola, od 5 lat posiadam mężusia ![]() ![]() A objawy ciążowe oczywiście miałam WSZYSTKIE!!! Masakra jakaś ![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.... Edytowane przez _pola Czas edycji: 2012-01-15 o 08:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martarynka dawaj do mamuś wrześniowo- październikowych ![]() ![]() Edytowane przez Malemalenstwo Czas edycji: 2012-01-15 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
_pola witamy na forum
malemalenstwo ![]() ![]() a ja wczoraj późnym wieczorem...dostałam ![]() nic muszę przełożyć nasze starania na za 4 miesiące a w tym czasie znaleźć pracę ... KONIECZNIE. Oczywiście będę tu z wami cały czas ![]()
#112 |
Raczkowanie
|
Witaj , fajnie że nie będę sama wśród ,,nowych-starych'' staraczek.
Malemalenstwo jeszcze raz gratuluję, dbaj o siebie a mężuś już wie?? Dzisiaj idę na 3 USG zobaczymy co z pęcherzykiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() aniarka też się cieszę ![]() Ja od tego miesiąca biorę wiesiołek i wydaje mi się, że naprawdę pomaga na śluz ![]() sensuall witaj ![]() to jest okropne, że objawy na @ są takie same jak na dzidziusia!!!! A jeszcze u mnie z każdym cyklem inne...jak już zaczynam obserwować (jakiś tydzień przed @) to pojawiają się inne niż zazwyczaj...a to inaczej brzuch boli, a to inny śluz...Ba! raz nawet miałam mdłości i zawroty głowy ![]() ![]() Edytowane przez _pola Czas edycji: 2012-01-15 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Aha moja tempertura dziś 37.0 mierzona jeszcze w lozku ale o godzinie jakoś 10:00 ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie w nowej czesci
Malemalenstwo aaaaaaaaa gratuluje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sensuall ta temp trzeba faktycznie rano mierzyc bo np teraz przed wsaniem z lozka mam 37,2.. jak dlugo ta temp musi sie utrzymywac na ciaze? i przed okresem spada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.