|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Atmosphere, Romwe.Com, Zara itp!
EL to nie jest najjaśniejszy z palety
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
szminka raczej 200 zl nie kosztowala wiec za krem odpada :P
moge oddac te rozano waniliowe perfumki, albo np. miniaturke kenzo? a moze ten cien virtual? albo blyszczyk maxfactor? moze cos z tuszy do rzes? hmm albo pomadka ochronna nivea pearly shine? albo jedwab z biosilku? jego mam juz koncowke jakies 5 z 15 ml ale wydajny jest jak to jedwab. nie wiem co jeszcze zaproponowac. mam tez odsypke pudru sypkiego z cliniuque w woreczku strunowym kolor taki sredni w kierunku jasnego w skali jasnosci od 1 do 5 daje mu 2 ;p jesli nic nie wybierzesz z tego co wymienilam to juz nic wiecej raczej nie znajde ![]() w ogole co do tej torebki to ja pytalam czy zmiesci a5 czyli polowe a4, bo napisalas mi o a4 i sie pogubilam :P chodzilo ci o format zeszytu czy bardziej ksiazki? Edytowane przez wypad Czas edycji: 2012-02-04 o 19:00 |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ta druga sukienka niestety zupełnie nie w moim stylu
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Nic poza sukienką spod lady
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 18?
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, chętnie Ci podam wymiarki, ale jutro, ponieważ rzeczy do wymianki mam spakowane, a niedawno wróciłam z pracy i nie mam sił teraz się męczyć z ciuchami
![]() stan jest b.dobry, nie mają żadnych wad, miałam je na sobie raz przez może 3 godziny. Spodnie dużo się naciągają i są dobre dla osób noszących 36/38 ![]() te informacje nie wystarczą do wymianki?
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
podobala mi się u Ciebie spódniczka Zary, ale oddałaś
a dzisiaj specjalnie zerknąłam czy jest jeszcze dostępna szkoda, bo pozbyłabym się koturn z chęcią
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, chodziło mi o Twoją sukienkę spod lady
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Tylko jest taki problem, że nie wiem kiedy będę mogła wysłąć paczkę, nie jestem w stanie obiecać, że w tyg tyg (nadchodzącym)...
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie wydaje ze wyjdzie podobnie cenowo i na poczcie i w paczkomacie bo ostatnio za dosc ciezka paczke placilam 7 zl to tu tez z 10 wyjdzie, alejak ci bedzie wygodniej. tylko jak wybierzesz oaczkomat to musisz mi napisac indywidualna instrukcje bo dla mnie to nowosc
![]() ok doloze ci te rzeczy w takim razie. w ogole to w pon bede na poczcie ale nie mam juz kopert wiec bede musiala jedna kupic i wyslalabym tak po 10 lutym lub pozniej jesli ci by nie przeszkadzalo bo mi sie fundusze koncza i to moje ostatnie wymianki ;p jesli wszystko dogadane to pisz na pw ;p |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm to nie wiem, może miałabyś coś z mojej wish? zerknij
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze no ok chociaz wolalabym poczta bo do tych paczkomatow mam kilometry i nie chce mi sie jezdzic do centrum ;p
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
te różowe? czekaj, ja je oddałam kuzynce kilka miesięcy temu, te z kokardą, tak?
no cóż, zapomniałam usunąć
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
czarny stanik to 65a/b
rozowa bielizna wydaje mi sie ze m/l ale jutro ci moge dokladnie napisac a ty co bys mogla mi wylonic ze swojej szafy? ![]() od razu moze napisze co mi sie najbardziej przyda, jak cos z tego masz to bardzo chetnie: sweterki M lub oversize, szorty jeansowe s/m, koszulki jednolite rozne, z kieszonka na piersi, z zipami itp, bokserki jednolite, dopasowane tuniki i bluzki, z bufkami roznosci, koszula jeansowa, koszule w duza krate, czarno czerwona <3, hmm no to takie najpotrzebniejse ;p Edytowane przez wypad Czas edycji: 2012-02-04 o 21:58 |
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
zedytowalam poprzedni post, moze masz cos z tego? jak nie to wymieniamy sie tak jak poprzednio ;p
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- a gdzie ta obwodka na spodenkach? moge obejrzec te spodenki jak z wysokim stanem ;p ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- spoko spoko :p |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie spray do refleksów joanny i to do rozczesywania wlosów , jakie daty wazności są na kosm ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

Będzie pasowała na impreze z motywem Milord i Milady?
?