![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część III
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam- nie mogę doczekać się Walentynek!
http://allegro.pl/sekrety-nocy-gra-e...066591403.html ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Coś nie rozgadane jesteście- uciekam spać ![]() Słodkich snów i owocnych przytulanek ![]()
#93 |
Rozeznanie
|
ale muszę wam jeszcze coś powiedzieć przed zaśnięciem.
Ja i tak uważam że jestem w ciąży, i póki mnie @ nie zaleje zdania nie zmienię ![]() kolorowych! |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A mnie podbrzusze zaczeło pobolewać i nieco mi promieniuje na kość krzyzową ale tak dziwnie bo z lewej strony tylko
![]() Vajolka ![]() Coś mi sie nie chce spać, chyba jestem za bardzo przygnębiona. Pewnie dlatego że w styczniu troche kasy poszło na lekarza, na leki, od dawna nie miałam takiej nadziei i wiem, czuje że mimo wszystko nici. Chyba dlatego tak bardzo to wszystko w tym cyklu przezywam. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki nie zapominajcie i o mnie, też się długo staram ![]() ![]() dziś TŻ mi niespodzianke zrobił, bukiecik tulipanków dostałam, garki pozmywane (a on mycia naczyń się nie tyka) i spaghetti zrobione ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie starające się.
starania o dzidzie zaczelismy z mężem dlugo przed slubem.Okolo 8 lat przytulania bez zabezpieczenia i nic.po slubie wybralam sie wkoncu do lekarza by sie leczyc.lekarz przepisal clostylbegyt ktory mialam brac przez 4 miesiace ,zaczynajac od 5 dnia miesiaczki przez 5 dni.po tabletkach rozregulowal mi sie @(wczesniej co 28 dni jak w zegarku).w drugim miesiacu brania clo okres spoznial sie 5 dni ,bylam pewna ze to ciaza.po czym przyszlo wielkie rozczarowanie,dostalam@ i załamka.w 3 miesiacu rozniwz mi sie spoznial wiec w czwartym gdy spoznial sie tydzien pomyslalam ze znow po tych tabletkach.ale cos mnie podkusilo by zrobic test i bylam w takim szoku gdy zobaczylam dwie kreski .wierzyc sie nie chcialo ze wkoncu po tylu latach...Lekarz potwierdzil ciaze i ku mojemu jeszcze wiekszemu zdziwieniu okazalo sie ze prawdopodobnie to bliznieta.jednak po nastepnych badaniach okazalo sie ze jednak ciaza jest pojedyncza.teraz jest 9 tydzien ciazy,ja czuje sie bardzo dobrze i jestem najszczesliwsza na swiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
ola21212 - dziekujemy Ci,że do nas zajrzałaś i napisałaś tak cudowną wiadomość... podziwiam ludzi którzy nigdy sie nie poddaja...sma chce taka być w wielu dziedzinach życia... jednak jesli chodzi o starania o dziecko to tu trzeba byc mega cierpliwym i silnym i wielu sie wysypuje...
takie historie jak twoja jednak daja kopa by iść dalej do przodku... cześc laseczki!!! jestem w pracy wczesniej więc pozwoliłam sobie Was odwiedzic i sie przywitać ![]() na początku do Vajolci :przytulam: ale nie długo bo zaraz wpierdziel odrazu!!co ty mi tu wygadjesz do cholery!!!! po pierwsze to zabierajcie wyniki pod pache i wymiatac mi do urologa ze specjalizacją androloga który ci dokładnie zinterpretuje te wyniki i powie co macie robić!!! Jeśli plemniki sa kiepskie to przepisze Wam leki które pomoga plemniczkom dotrzec do celu!!! A jesli nie to trudno... inseminacja to nie jest jeszcze taka tragedia. Po prostu pomogą dotrzec plemnikom blizej jajeczka i tyle ![]() przeeeeeestan sie łamc i będzie dobrze ![]() Wiem tez bym ryczała jak wół wiem też bym sie załamała wiem też bym miała juz wszytko w dupie... ale wiem ze pragnienie dziecka nie ustałoby... ja wiem ze nie zdecydowałabym sie na in vitro-ale tylko dlatego ze jest juz Mikołaj, jesli miałoby sie nie udac z drugim to pomyslimy o adopcji(z reszta jak mam być szczera to juz myśleliśmy i podjelismy nawet w tym kierunku pewne kroki,ale nie spełniamy pierwszego warunku-musimy być 5 lat małzenstwem, dlatego zaczelismy starania o drugie nasze dziecko) ale inseminacja to jest jescze krok na który zdecydowałabym sie i tobie w razie czego takiej decyzji tez życze :P bo wierze ze jest ona warta twojej ciązy i waszego dzidziusia ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Dobra! wracam do pracy a wam zycze miłego dnia! Misiu może żeby nie wariowac w samotności możesz upiec nam np. ciasteczka i wysłać każdej z nas ;PPP haha-dobre co? egoizm ponad norme ;P buziaki!
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamimidu Czas edycji: 2012-02-08 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Opaska GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musze wziac z Ciebie przyklad i w klubie taki sam porzadek zrobic ![]() Cytat:
![]() ojej....widze,ze mega podly nastroj masz ![]() kochana napewno uda sie i Tobie z II kreseczkami!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, wyluzuj,bo takie spinanie sie nie pomaga. a jesli lekarz zle gada, czujesz inaczej to zmien go na innego.Takiego Zebys byla zadowolona. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj piekne chwile wczoraj byly..... ![]() bardzo sie ciesze,ze o mnie pamietalyscie i myslalyscie.... to co wczoraj przezywalismy z Tz to chyba zbyt malo slow istnieje aby wszysko dobrze opisac.... ![]() Cytat:
![]() bardzo fajnie,ze Ci sie udalo zobaczyc II ![]() 9 tydzien ![]() ![]() a jakie masz, mialas objawy? Tak w ogole to melduje sie w 3 czesci ![]() I za wszystkie staraczki trzymam kciuki!!!!!!A przyszlym mamusia duzo zdrowka i ich fasolka!!!!!!!!!! Dziewczynki jeszcze od wczoraj chyba wszyskie emocje nie opadly.... Tz byl mega zaskoczony i szczesliwy ![]() Napisze dokladniej w klubie relacje z wczoraj-ok?? Kamimidu rozmawil mnie Twoj post jeszcze w 2 czesci ![]() Hehe no moze te moje ostatnie nastroje akurat to pierwsza reakcja organizmu na podwyzszone hormony ![]() Oczywiscie Tz poszedl do pracy,a ja juz spac nie polozylam sie tlyko od razu wlaczylam kompa i bach-na watek ![]()
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
tak w ogole to witam z mega rana kawka i herbatka
![]() ![]()
#101 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry..
ja czekam w koncu na wyniki z bety,wczoraj w nocy mi pobrali w koncu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ogolnie jak sie czujesz??
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Black jak pierwsza noc ze swiadomoscia, ze bedziesz mama? ![]() Ja pierwsza praktycznie nie przespalam, dzisiaj juz bylo lepiej. Nie ma nawet 10 minut abym nie myslala o mojej Stokrotce ![]() Na 9 ide do lekarza. Mam nadzieje, ze wysle mnie do poloznej ( w UK tak tu jest ). Najgorsze jest to, ze te testy digital juz wygasly. Dzialaja tylko jeden dzien. Zrobilam dzisiaj jeszcze jeden test paskowy aby pokazac lekarzowi. Dzisiaj druga kreseczka jest ciemniejsza niz w poniedzialek ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2012-02-08 o 06:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tz cala noc wtulony we mnie, jak tlyko sie ruszylam on od razu tez,pytal w nocy czy wszysko ok.... ![]() A ja....przeszczesliwa,choc w glebi serca jest duzy strach....mam nadzieje,ze tym razem bedzie wszysko ok.... Ale tez caly czas mysle o moim malym wielkim szczesciu ![]() A jak Twoj Tz?? Ja jutro albo w piatek zamierzam test drugi zrobic,bo tez wyszlo mi teraz przed terminem@.... ![]() Daj znac po wizycie jak tam ![]() Ciemniejsza,bo hormony rosna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W poniedzialek chcial juz kupywac wozek dzieciecy ![]() ![]() A jak u Ciebie samopoczucie? Ja mam (.)(.) wrazliwe i strasznie dziwne, brodawki takie dziwne i sutki smiesznie stercza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe moj to samo....calowal brzuszek, we mnie wpatrzony....jak mi patrzy w oczy to czuje cos mega wyjatkowego.... mowi do mnie a wlasciwie do nas ![]() ![]() hehe no moj wozka to nie chcial jeszcze kupowac,poki co szaleje na widok tych bucikow w ktorych dostal test ![]() ![]() aaaaaaaa!! wczoraj juz zaczol do brzuszka mowic po imieniu jakie wybieralismy ktore nam sie podobaja.... ![]() a ja czuje sie dobrze. teraz wiem skad taka wrazliwosc na zapachy od kilku dni..... a najlepsze,ze w sobote albo niedziele mowie do Tz,ze mam mega ochote na maliny,a w poniedzialek az kubusia malinowego duzego wypilam sama szybko.... ![]() wczoraj Tz do mnie,ze zaczely sie zachcianki ![]()
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam na reszte objawow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- hehe ![]() u mnie ciezko bedzie zachcianki poznac,bo ja zawsze wymyslam z jedzeniem i mam czesto rozne wymysly ![]() ![]() a wiem....kawa mi nie wchodzi....pije tlyko rozpuszczalna z cukrem i mlekiem i jakos nie mam rano ochoty i nie smakuje mi,a ponoc to jeden z pierwszych objawow.... ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- a tak swoja droga gdzie wszyskie dziewczyny sie podziewaja?? Codziennie od rana jestescie, zanim ja wstane o 10-11 to mam mega nadrabiania,a dzis?? Natalia?? halo??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie o nic, ja wczoraj nawet nie myslalam o tym, ze moge zaczac krwawic.Moja intuicja mowi, ze NA PEWNO wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Emilka jaki Ty masz piekny wierszyk w podpisie....wlasnie teraz zobaczylam....
#113 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie wczoraj byl 26 dc. No wlasnie mnie na @ tez nic nie kreci, tlyko takie lekkie ciagniecie-klocie....nawet nie potrafie tego okreslic... hehe to nie cma-to fasolka!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- a tak w ogóle kochane dziewczyny witam Was z rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() black pięknie! Tylko wyobrazić mogę sobie Twoje szczęście! zielona szybciutko dawaj wyniki! Miłego dnia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
beta 60 000
![]() a w pitaek bylo 30 000 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.