Starania o dzidziusia - część III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 21:17   #91
beautystyleandme
Zadomowienie

Dot.: Starania o dzidziusia - część III

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
w niedziele po południu... wczoraj zobaczył nasze zamówienie i dzis wysłał kuriera i mam śliczny milutki dywanik

od razu jeszcze bardziej przytulniejsza sypialnia sie zrobiła od takiego kudłacza
oj wierzę ja też już na niego czekam )
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:33   #92
natalia_b
Wtajemniczenie

Zamówiłam- nie mogę doczekać się Walentynek!
http://allegro.pl/sekrety-nocy-gra-e...066591403.html

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Coś nie rozgadane jesteście- uciekam spać
Słodkich snów i owocnych przytulanek
Stary 2012-02-07, 21:34   #93
vajolka
Rozeznanie

ale muszę wam jeszcze coś powiedzieć przed zaśnięciem.
Ja i tak uważam że jestem w ciąży, i póki mnie @ nie zaleje zdania nie zmienię
kolorowych!
vajolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 21:59   #94
Camilla
Zakorzenienie

A mnie podbrzusze zaczeło pobolewać i nieco mi promieniuje na kość krzyzową ale tak dziwnie bo z lewej strony tylko Jestem ciekawa jutrzejszej temperatury.

Vajolka za Ciebie.

Coś mi sie nie chce spać, chyba jestem za bardzo przygnębiona. Pewnie dlatego że w styczniu troche kasy poszło na lekarza, na leki, od dawna nie miałam takiej nadziei i wiem, czuje że mimo wszystko nici. Chyba dlatego tak bardzo to wszystko w tym cyklu przezywam.

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 22:18   #95
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez istraa Pokaż wiadomość
to ja tak patrzę, że razem z sensuall i Camillą WALCZĘ najdłużej.

Mam nadzieję, że niedługo WYWALCZYMY i MY
Witam w III części gadułki
Dziewczynki nie zapominajcie i o mnie, też się długo staram ale i my będziemy mamuśkami
dziś TŻ mi niespodzianke zrobił, bukiecik tulipanków dostałam, garki pozmywane (a on mycia naczyń się nie tyka) i spaghetti zrobione dzień dobroci do rany przyłóż
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 22:37   #96
ola212121
Raczkowanie

witam wszystkie starające się.
starania o dzidzie zaczelismy z mężem dlugo przed slubem.Okolo 8 lat przytulania bez zabezpieczenia i nic.po slubie wybralam sie wkoncu do lekarza by sie leczyc.lekarz przepisal clostylbegyt ktory mialam brac przez 4 miesiace ,zaczynajac od 5 dnia miesiaczki przez 5 dni.po tabletkach rozregulowal mi sie @(wczesniej co 28 dni jak w zegarku).w drugim miesiacu brania clo okres spoznial sie 5 dni ,bylam pewna ze to ciaza.po czym przyszlo wielkie rozczarowanie,dostalam@ i załamka.w 3 miesiacu rozniwz mi sie spoznial wiec w czwartym gdy spoznial sie tydzien pomyslalam ze znow po tych tabletkach.ale cos mnie podkusilo by zrobic test i bylam w takim szoku gdy zobaczylam dwie kreski .wierzyc sie nie chcialo ze wkoncu po tylu latach...Lekarz potwierdzil ciaze i ku mojemu jeszcze wiekszemu zdziwieniu okazalo sie ze prawdopodobnie to bliznieta.jednak po nastepnych badaniach okazalo sie ze jednak ciaza jest pojedyncza.teraz jest 9 tydzien ciazy,ja czuje sie bardzo dobrze i jestem najszczesliwsza na swiecie trzymam kciuki za wszystkie starajace sie ,wierze ze i wam sie uda wkoncu.pozdrawiam
ola212121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 00:20   #97
Anjouka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ola212121 Pokaż wiadomość
starania o dzidzie zaczelismy z mężem dlugo przed slubem.Okolo 8 lat przytulania bez zabezpieczenia i nic.po slubie wybralam sie wkoncu do lekarza by sie leczyc.lekarz przepisal clostylbegyt ktory mialam brac przez 4 miesiace ,zaczynajac od 5 dnia miesiaczki przez 5 dni.po tabletkach rozregulowal mi sie @(wczesniej co 28 dni jak w zegarku).w drugim miesiacu brania clo okres spoznial sie 5 dni ,bylam pewna ze to ciaza.po czym przyszlo wielkie rozczarowanie,dostalam@ i załamka.w 3 miesiacu rozniwz mi sie spoznial wiec w czwartym gdy spoznial sie tydzien pomyslalam ze znow po tych tabletkach.ale cos mnie podkusilo by zrobic test i bylam w takim szoku gdy zobaczylam dwie kreski .wierzyc sie nie chcialo ze wkoncu po tylu latach...Lekarz potwierdzil ciaze i ku mojemu jeszcze wiekszemu zdziwieniu okazalo sie ze prawdopodobnie to bliznieta.jednak po nastepnych badaniach okazalo sie ze jednak ciaza jest pojedyncza.teraz jest 9 tydzien ciazy,ja czuje sie bardzo dobrze i jestem najszczesliwsza na swiecie trzymam kciuki za wszystkie starajace sie ,wierze ze i wam sie uda wkoncu.pozdrawiam
;* Szczescia!

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 05:53   #98
kamimidu
Zadomowienie

ola21212 - dziekujemy Ci,że do nas zajrzałaś i napisałaś tak cudowną wiadomość... podziwiam ludzi którzy nigdy sie nie poddaja...sma chce taka być w wielu dziedzinach życia... jednak jesli chodzi o starania o dziecko to tu trzeba byc mega cierpliwym i silnym i wielu sie wysypuje...
takie historie jak twoja jednak daja kopa by iść dalej do przodku...

cześc laseczki!!!
jestem w pracy wczesniej więc pozwoliłam sobie Was odwiedzic i sie przywitać )

na początku do Vajolci :przytulam:
ale nie długo bo zaraz wpierdziel odrazu!!co ty mi tu wygadjesz do cholery!!!! po pierwsze to zabierajcie wyniki pod pache i wymiatac mi do urologa ze specjalizacją androloga który ci dokładnie zinterpretuje te wyniki i powie co macie robić!!! Jeśli plemniki sa kiepskie to przepisze Wam leki które pomoga plemniczkom dotrzec do celu!!!
A jesli nie to trudno... inseminacja to nie jest jeszcze taka tragedia. Po prostu pomogą dotrzec plemnikom blizej jajeczka i tyle )
przeeeeeestan sie łamc i będzie dobrze )
Wiem tez bym ryczała jak wół
wiem też bym sie załamała
wiem też bym miała juz wszytko w dupie...
ale wiem ze pragnienie dziecka nie ustałoby...
ja wiem ze nie zdecydowałabym sie na in vitro-ale tylko dlatego ze jest juz Mikołaj, jesli miałoby sie nie udac z drugim to pomyslimy o adopcji(z reszta jak mam być szczera to juz myśleliśmy i podjelismy nawet w tym kierunku pewne kroki,ale nie spełniamy pierwszego warunku-musimy być 5 lat małzenstwem, dlatego zaczelismy starania o drugie nasze dziecko)
ale inseminacja to jest jescze krok na który zdecydowałabym sie i tobie w razie czego takiej decyzji tez życze :P bo wierze ze jest ona warta twojej ciązy i waszego dzidziusia

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Dobra!
wracam do pracy a wam zycze miłego dnia!

Misiu może żeby nie wariowac w samotności możesz upiec nam np. ciasteczka i wysłać każdej z nas ;PPP
haha-dobre co? egoizm ponad norme ;P
buziaki!

Edytowane przez kamimidu
Czas edycji: 2012-02-08 o 05:52
kamimidu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 06:25   #99
black secret
Wtajemniczenie

Opaska GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Black sekret Gratuluje kochana ,popłakałam sie na widok tego prezenciku dla Tż Piękne II kreseczki
dziekuje aniula

Cytat:
ciesze sie ze jestescie
ja zrobie porzadek jakos na pierwszej stronie, z lista staraczek też-mam czas teraz więc sie podjęłam prowadzenia i edytowania watku
i bede godnie wypełiac swój obowiązekhehe mam nadzieje ze równie szybko polecimy z ta częścia
Misiu znajac Ciebie-mega perfekcjonistke,to nie ma szans na balagan na liscie
Musze wziac z Ciebie przyklad i w klubie taki sam porzadek zrobic

Cytat:
Napisane przez vajolka Pokaż wiadomość
Melduję sie w III części.
Nie zdąrzyłam jeszcze nadrobic, ale zajrzalam na chwilę przed wyjsciem z pracy i widzialam, ze mamy kolejną mamusię
Black gratuluję! super ze się udało!

Ja od dziś nienawidzę mojego ginekologa, nigdy więcej do niego nie pójdę i wogóle to już nie chcę dziecka.

Tak sobie to wytłumaczylam to może mi będzie lżej.
Jeszcze nie jest ale może będzie.
vajolka dziekuje
ojej....widze,ze mega podly nastroj masz
kochana napewno uda sie i Tobie z II kreseczkami!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, wyluzuj,bo takie spinanie sie nie pomaga. a jesli lekarz zle gada, czujesz inaczej to zmien go na innego.Takiego Zebys byla zadowolona.

Cytat:

jestem sama całe dnie, nie mam nic do roboty, tż nie ma, nie mam do kogo pójść... masakra i całe dnie spedzam tutaj...
ja sie naprawde boje zebym nie wpadła w uzaleznienie od wizazu, raczej od tego wątku, od was...

ide juz spac... zmeczona jestem od tego komputera...
głowa mnie boli...
Misiu ale lepiej ze siedzisz tu na watku skoro i tak nie masz co robic, z kim pogadac niz tlyko patrzec cale dnie w TV. tu sie wygadac mozesz, posmiac

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Witam Was moje lafiryndy kochane

Ale szybko nam poszło z II częścią!!

Macie rację- MARZEC NALEŻY DO NAS!!!

Wyobrażacie sobie jakie piękne chwile przeżywa teraz Black? Aż się rozmarzyłam!

!
Natalia jeszcze w lutym macie szanse!!!!!!!!!!!!a w marcu to juz wszyskie maja miec II!!!!!!!!!!

Oj piekne chwile wczoraj byly.....

Cytat:

no właśnie tez mysle o black co teraz przezywają ze swoim tżem
bardzo sie ciesze,ze o mnie pamietalyscie i myslalyscie....
to co wczoraj przezywalismy z Tz to chyba zbyt malo slow istnieje aby wszysko dobrze opisac....

Cytat:
witaj
bardzo fajnie,ze Ci sie udalo zobaczyc II
9 tydzien ale fajnie
a jakie masz, mialas objawy?

Tak w ogole to melduje sie w 3 czesci
I za wszystkie staraczki trzymam kciuki!!!!!!A przyszlym mamusia duzo zdrowka i ich fasolka!!!!!!!!!!

Dziewczynki jeszcze od wczoraj chyba wszyskie emocje nie opadly....
Tz byl mega zaskoczony i szczesliwy!!!!!!!!
Napisze dokladniej w klubie relacje z wczoraj-ok??

Kamimidu rozmawil mnie Twoj post jeszcze w 2 czesci
Hehe no moze te moje ostatnie nastroje akurat to pierwsza reakcja organizmu na podwyzszone hormony

Oczywiscie Tz poszedl do pracy,a ja juz spac nie polozylam sie tlyko od razu wlaczylam kompa i bach-na watek

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 06:27   #100
black secret
Wtajemniczenie

tak w ogole to witam z mega rana kawka i herbatka a moze ktoras do tego ciasteczko zje??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (14,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (9,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (15,9 KB, 1 załadowań)

Stary 2012-02-08, 06:34   #101
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
tak w ogole to witam z mega rana kawka i herbatka a moze ktoras do tego ciasteczko zje??
Witam ja juz zjadlam sniadanko i chetnie sie poczestuje ciastkiem
Dzien dobry wszystkim : cmok:
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 06:37   #102
zielona1911
Zakorzenienie

Dzien Dobry..
ja czekam w koncu na wyniki z bety,wczoraj w nocy mi pobrali w koncu..
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 06:38   #103
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Witam ja juz zjadlam sniadanko i chetnie sie poczestuje ciastkiem
Dzien dobry wszystkim : cmok:
ja zaraz sniadanko chyba zjem,bo zaczynam sie glodna robic....

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry..
daj znac slonce jak bedziesz miala wyniki
a ogolnie jak sie czujesz??

Stary 2012-02-08, 06:50   #104
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
ola21212 - dziekujemy Ci,że do nas zajrzałaś i napisałaś tak cudowną wiadomość... podziwiam ludzi którzy nigdy sie nie poddaja...sma chce taka być w wielu dziedzinach życia... jednak jesli chodzi o starania o dziecko to tu trzeba byc mega cierpliwym i silnym i wielu sie wysypuje...
takie historie jak twoja jednak daja kopa by iść dalej do przodku...

cześc laseczki!!!
jestem w pracy wczesniej więc pozwoliłam sobie Was odwiedzic i sie przywitać )

na początku do Vajolci :przytulam:
ale nie długo bo zaraz wpierdziel odrazu!!co ty mi tu wygadjesz do cholery!!!! po pierwsze to zabierajcie wyniki pod pache i wymiatac mi do urologa ze specjalizacją androloga który ci dokładnie zinterpretuje te wyniki i powie co macie robić!!! Jeśli plemniki sa kiepskie to przepisze Wam leki które pomoga plemniczkom dotrzec do celu!!!
A jesli nie to trudno... inseminacja to nie jest jeszcze taka tragedia. Po prostu pomogą dotrzec plemnikom blizej jajeczka i tyle )
przeeeeeestan sie łamc i będzie dobrze )
Wiem tez bym ryczała jak wół
wiem też bym sie załamała
wiem też bym miała juz wszytko w dupie...
ale wiem ze pragnienie dziecka nie ustałoby...
ja wiem ze nie zdecydowałabym sie na in vitro-ale tylko dlatego ze jest juz Mikołaj, jesli miałoby sie nie udac z drugim to pomyslimy o adopcji(z reszta jak mam być szczera to juz myśleliśmy i podjelismy nawet w tym kierunku pewne kroki,ale nie spełniamy pierwszego warunku-musimy być 5 lat małzenstwem, dlatego zaczelismy starania o drugie nasze dziecko)
ale inseminacja to jest jescze krok na który zdecydowałabym sie i tobie w razie czego takiej decyzji tez życze :P bo wierze ze jest ona warta twojej ciązy i waszego dzidziusia

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Dobra!
wracam do pracy a wam zycze miłego dnia!

Misiu może żeby nie wariowac w samotności możesz upiec nam np. ciasteczka i wysłać każdej z nas ;PPP
haha-dobre co? egoizm ponad norme ;P
buziaki!
Podpisuje sie pod tym dwiema rekami

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Dzien Dobry..
Trzymam chociaz nie musze trzymac, wiem, ze wszystko bedzie dobrze

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Black jak pierwsza noc ze swiadomoscia, ze bedziesz mama?
Ja pierwsza praktycznie nie przespalam, dzisiaj juz bylo lepiej. Nie ma nawet 10 minut abym nie myslala o mojej Stokrotce
Na 9 ide do lekarza. Mam nadzieje, ze wysle mnie do poloznej ( w UK tak tu jest ). Najgorsze jest to, ze te testy digital juz wygasly. Dzialaja tylko jeden dzien. Zrobilam dzisiaj jeszcze jeden test paskowy aby pokazac lekarzowi. Dzisiaj druga kreseczka jest ciemniejsza niz w poniedzialek

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2012-02-08 o 06:44
Stary 2012-02-08, 06:55   #105
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:

Black jak pierwsza noc ze swiadomoscia, ze bedziesz mama?
Ja pierwsza praktycznie nie przespalam, dzisiaj juz bylo lepiej. Nie ma nawet 10 minut abym nie myslala o mojej Stokrotce
Na 9 ide do lekarza. Mam nadzieje, ze wysle mnie do poloznej ( w UK tak tu jest ). Najgorsze jest to, ze te testy digital juz wygasly. Dzialaja tylko jeden dzien. Zrobilam dzisiaj jeszcze jeden test paskowy aby pokazac lekarzowi. Dzisiaj druga kreseczka jest ciemniejsza niz w poniedzialek
wspaniale....
Tz cala noc wtulony we mnie, jak tlyko sie ruszylam on od razu tez,pytal w nocy czy wszysko ok....
A ja....przeszczesliwa,choc w glebi serca jest duzy strach....mam nadzieje,ze tym razem bedzie wszysko ok....
Ale tez caly czas mysle o moim malym wielkim szczesciu
A jak Twoj Tz??
Ja jutro albo w piatek zamierzam test drugi zrobic,bo tez wyszlo mi teraz przed terminem@....
Daj znac po wizycie jak tam
Ciemniejsza,bo hormony rosna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 07:00   #106
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
wspaniale....
Tz cala noc wtulony we mnie, jak tlyko sie ruszylam on od razu tez,pytal w nocy czy wszysko ok....
A ja....przeszczesliwa,choc w glebi serca jest duzy strach....mam nadzieje,ze tym razem bedzie wszysko ok....
Ale tez caly czas mysle o moim malym wielkim szczesciu
A jak Twoj Tz??
Ja jutro albo w piatek zamierzam test drugi zrobic,bo tez wyszlo mi teraz przed terminem@....
Daj znac po wizycie jak tam
Ciemniejsza,bo hormony rosna
Kochana moj maz to teraz jest we mnie podwojnie zakochany Dba o mnie przesadnie, caluje brzuszek, wtula sie we mnie non stop, mowi do mnie w liczbie mnogiej- normalnie zwariowal
W poniedzialek chcial juz kupywac wozek dzieciecy No i oczywiscie musial sie pochwalic u siebie wszystkim w pracy, ze bedzie tata
A jak u Ciebie samopoczucie? Ja mam (.)(.) wrazliwe i strasznie dziwne, brodawki takie dziwne i sutki smiesznie stercza
Stary 2012-02-08, 07:07   #107
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana moj maz to teraz jest we mnie podwojnie zakochany Dba o mnie przesadnie, caluje brzuszek, wtula sie we mnie non stop, mowi do mnie w liczbie mnogiej- normalnie zwariowal
W poniedzialek chcial juz kupywac wozek dzieciecy No i oczywiscie musial sie pochwalic u siebie wszystkim w pracy, ze bedzie tata
A jak u Ciebie samopoczucie? Ja mam (.)(.) wrazliwe i strasznie dziwne, brodawki takie dziwne i sutki smiesznie stercza

hehe moj to samo....calowal brzuszek, we mnie wpatrzony....jak mi patrzy w oczy to czuje cos mega wyjatkowego....
mowi do mnie a wlasciwie do nas pierwsze co dzis rano pytal jak sie czuje

hehe no moj wozka to nie chcial jeszcze kupowac,poki co szaleje na widok tych bucikow w ktorych dostal test rano dzis tez spojrzal na nie i od razu taki uradowany
aaaaaaaa!! wczoraj juz zaczol do brzuszka mowic po imieniu jakie wybieralismy ktore nam sie podobaja....

a ja czuje sie dobrze.
teraz wiem skad taka wrazliwosc na zapachy od kilku dni.....
a najlepsze,ze w sobote albo niedziele mowie do Tz,ze mam mega ochote na maliny,a w poniedzialek az kubusia malinowego duzego wypilam sama szybko....
wczoraj Tz do mnie,ze zaczely sie zachcianki

Stary 2012-02-08, 07:11   #108
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
hehe moj to samo....calowal brzuszek, we mnie wpatrzony....jak mi patrzy w oczy to czuje cos mega wyjatkowego....
mowi do mnie a wlasciwie do nas pierwsze co dzis rano pytal jak sie czuje

hehe no moj wozka to nie chcial jeszcze kupowac,poki co szaleje na widok tych bucikow w ktorych dostal test rano dzis tez spojrzal na nie i od razu taki uradowany
aaaaaaaa!! wczoraj juz zaczol do brzuszka mowic po imieniu jakie wybieralismy ktore nam sie podobaja....

a ja czuje sie dobrze.
teraz wiem skad taka wrazliwosc na zapachy od kilku dni.....
a najlepsze,ze w sobote albo niedziele mowie do Tz,ze mam mega ochote na maliny,a w poniedzialek az kubusia malinowego duzego wypilam sama szybko....
wczoraj Tz do mnie,ze zaczely sie zachcianki
Ja w niedziele ( nie wiedzialam, ze jestem w ciazy ) otworzylam w nocy sloik z grzybkami w occie
Czekam na reszte objawow Wczoraj miala byc ta franca ale na szczescie ja pogonilam Ty na kiedy masz (nie) planowana @?
Stary 2012-02-08, 07:20   #109
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w niedziele ( nie wiedzialam, ze jestem w ciazy ) otworzylam w nocy sloik z grzybkami w occie
Czekam na reszte objawow Wczoraj miala byc ta franca ale na szczescie ja pogonilam Ty na kiedy masz (nie) planowana @?
termin mojej @ (niechcianej) to jutro 09-02-2012.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

hehe

u mnie ciezko bedzie zachcianki poznac,bo ja zawsze wymyslam z jedzeniem i mam czesto rozne wymysly

a wiem....kawa mi nie wchodzi....pije tlyko rozpuszczalna z cukrem i mlekiem i jakos nie mam rano ochoty i nie smakuje mi,a ponoc to jeden z pierwszych objawow....

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

a tak swoja droga gdzie wszyskie dziewczyny sie podziewaja??
Codziennie od rana jestescie, zanim ja wstane o 10-11 to mam mega nadrabiania,a dzis??
Natalia?? halo??

Stary 2012-02-08, 07:21   #110
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Melduje sie i ja
Stary 2012-02-08, 07:21   #111
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
termin mojej @ (niechcianej) to jutro 09-02-2012.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

hehe

u mnie ciezko bedzie zachcianki poznac,bo ja zawsze wymyslam z jedzeniem i mam czesto rozne wymysly

a wiem....kawa mi nie wchodzi....pije tlyko rozpuszczalna z cukrem i mlekiem i jakos nie mam rano ochoty i nie smakuje mi,a ponoc to jeden z pierwszych objawow....
My to takie w goracej wodzie kapane, ze przed terminem @ robilysmy testy Mi wyszedl pozytywny w 27 dc a u Ciebie, ktory byl to dzien?
Nie martw sie o nic, ja wczoraj nawet nie myslalam o tym, ze moge zaczac krwawic.Moja intuicja mowi, ze NA PEWNO wszystko bedzie dobrze Co dziwne nawet ani razu nie bolal mnie brzuszek jak na @. Co jakis czas mnie tam cos pociagnie ale nie jest to bolesne i czuje jakies babelki w brzuszku tak po srodku na samym dole jakby cma fruwala
Stary 2012-02-08, 07:21   #112
black secret
Wtajemniczenie

Emilka jaki Ty masz piekny wierszyk w podpisie....wlasnie teraz zobaczylam....

Stary 2012-02-08, 07:22   #113
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
KOCHAM WAS!!
ja chyba zostanę weteranką!

jeśli tak to w takim razie muszę mieć bliźniaki!

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Kochana.. no przestań! kurde! :potrzącham Cię: !!!!!! przestań! tak nie można...
idziemy razem na drożność?! ja chyba niebawem też będę musiała iść!
nie można się poddawać!
JA też chcę mieć bliźniaki a co do drożności to myślę że zbiorowa to dobry pomysł)

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez vajolka Pokaż wiadomość
pooglądał moje wyniki - są git
pooglądał wyniki TZ - już nie tak git
Kwalifikujemy się na inseminację, więc trzeba jeszcze sprawdzić czy mam drożne jajowody, dostałam skierowanie do szpitala.
Już mi się odechciało... jak tak ma to wyglądać to ja chyba nie muszę urodzić dziecka. Nie w ten sposób...nie za wszelką cenę ...
Ryczę cały wieczór, no ale cóż, do jutra pewnie przejdzie...
KOchana przemyśl to jeszcze!
Stary 2012-02-08, 07:23   #114
emillia006
Zadomowienie

Dziewczyny ide sie szykowac do lekarza. Wszystkie e-ciotki prosze trzymac kciukasy

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Emilka jaki Ty masz piekny wierszyk w podpisie....wlasnie teraz zobaczylam....
Stary 2012-02-08, 07:24   #115
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
My to takie w goracej wodzie kapane, ze przed terminem @ robilysmy testy Mi wyszedl pozytywny w 27 dc a u Ciebie, ktory byl to dzien?
Nie martw sie o nic, ja wczoraj nawet nie myslalam o tym, ze moge zaczac krwawic.Moja intuicja mowi, ze NA PEWNO wszystko bedzie dobrze Co dziwne nawet ani razu nie bolal mnie brzuszek jak na @. Co jakis czas mnie tam cos pociagnie ale nie jest to bolesne i czuje jakies babelki w brzuszku tak po srodku na samym dole jakby cma fruwala
no wlasnie ja nie w goracej wodzie kapana....sama jestem w szoku,ze zrobilam test,ale to tlyko ze wzgledu na urodziny Tz,tak nawet nie myslalabym o tescie wczesniej niz @ spoznialaby mi sie....
U mnie wczoraj byl 26 dc.
No wlasnie mnie na @ tez nic nie kreci, tlyko takie lekkie ciagniecie-klocie....nawet nie potrafie tego okreslic...

hehe to nie cma-to fasolka!!!!!!!!!!!!!

Stary 2012-02-08, 07:25   #116
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=3nJ9YN3dyrA

Vajolka, musisz dać sobie czas, na razie trzymają Cie emocje.

Ja z pewnością też będe musiała sie wybrac na drożność.
hahahahahahahahahahahahah a
Stary 2012-02-08, 07:26   #117
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny ide sie szykowac do lekarza. Wszystkie e-ciotki prosze trzymac kciukasy
e-ciotka trzyma i czeka na Wasz powrot i jakies info

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 07:36   #118
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Świetna wiadomość z samego rana Super że się nie poddaliście i jesteś pięknym przykładem dla vajolki gratuluję maleństwa

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

a tak w ogóle kochane dziewczyny witam Was z rana wczoraj prawy jajnik mnie tak bolał że aż mi na nogę promieniowało ale dziś już dobrze tylko od czasu do czasu coś zakłuje i już TYlko temperatura trochę spadła
black pięknie! Tylko wyobrazić mogę sobie Twoje szczęście!
zielona szybciutko dawaj wyniki!

Miłego dnia
Stary 2012-02-08, 07:47   #119
zielona1911
Zakorzenienie

beta 60 000
a w pitaek bylo 30 000
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 07:50   #120
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
beta 60 000
a w pitaek bylo 30 000

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości