|
|
#92 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARCOWY wątek kosmetyczny :) CK, YR, krem do loków...
hej i jak z naszą wymianką
?Jeżeli jest nadal aktualna dorzuciłabyś mi odlewkę TM Angel badź Jadore? ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- hejka, nie dostałaś wiadomości w sprawie Kenzo za CK? ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- o matko, chyba pomyliłam osoby
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
4. Yves Rocher - Woda toaletowa Brzoskwinia - zostało tyle, ile widać na foto, wyjściowa pojemność - 20ml - nie będę wybredna
11. Żel pod prysznic/do kąpieli I love... strawberries&milkshake (połowa opakowania 500ml) - foto 7 |
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Mogę dorzucić gazetkę
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Elle
2009 June July August September November December 2010 January February March April May June August October 2011 July Vogue 2009 June July August September November December 2010 January February March April May June August 2011 August Red 2011 July Jeśli się jeszcze dziś zgadamy, to mogę jutro iść na pocztę. |
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 2. Oryginalna miniatura YSL - Baby Doll - pojemność wyjściowa 7,5ml (raczej tylko za inną miniaturę/końcówkę perfum we flakonie) 4. Yves Rocher - Woda toaletowa Brzoskwinia - zostało tyle, ile widać na foto, wyjściowa pojemność - 20ml - nie będę wybredn 12. Dior - J'adore - miniatura 5ml, mam z wymianki, jednak to nie mój zapac ??? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

?