![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec u dusi
na Monte Carlo chanel nie chcesz, malinowa jak malina
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ta malinka to aż za malinowa ![]() tak na poważnie to pomadki Chanel jak i zresztą Maca mi nie służą przez ciągły przesusz ust wyglądają u mnie źle:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
🦄
|
Ajj, nie zauważyłam, że poszła. To tylko na nią polowałam, w takim razie lustering zostawiam na razie sobie
![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Hej Dusiu,
coś u mnie za podkład Lily lolo, pudełeczko puste na puder, puder MAC prasowany ? Kiedyś coś Ci się u mnie podobało, z tego co pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
oddaj popcorn
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;33562209]pewnie podobał mi się weleda
![]() ponieważ masz beżowy stanik w moim rozmiarze to chętnie i krem sylveco[/QUOTE] Bardzo chętnie je wymienię, czy to wystarczy za te rzeczy, które wypisałam (?). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo mi zależy na Popcornie. Mgiełki Phenome szukasz do twarzy? Bo ja mam tylko do włosów. Ale dużo za podkład oddam, zajrzyj do mnie proszę i sprawdź czy coś Cię w którymś wątku interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
nic innego nie znalazłam ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Ryjku równiez nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
ale musze uprzedzić że puder moim zdaniem nie nadaje się do torebki jest bardzo sprasowany i można go ruszyć tylko dość twardym pędzlem a nie puszkiem od kompletu na wizażu będę dopiero w środę |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za: AnneMarie Borlind-dwufazowy koncentrat rewitalizujący-nowy?
Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
To mnie ten puder nie kusi w takim razie
![]() Tzn. czy wymieniłabyś podkład Lily Lolo i pudełeczko za stanik beżowy? Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2012-04-18 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
niestety za koncentrat szukam tylko mgiełki Phenome ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Coś za podkład Lily Lolo Popcorn? Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517593 Pozdrawiam ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, no dobrze, to w takim razie stanik za popcorn LL. Wysyłka pol. prio., najlepiej do wtorku (żeby zdążyło dojść przed 27 kwietnia, bo później wyjeżdżam). Jeżeli Ci pasuje, proszę napisz PW z adresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.