|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe porządki :) Inglot, Nyx, BU, ZSK etc.
Niestety woda termalna została wymieniona, także może innym razem
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Hej to znowu ja
![]() Czy nie dobralabys sobie nic jeszcze ode mnie? w watku ciuchowym mam kilka kosmetykow jeszcze ![]() bo za lacoste to chcialabym eternal magic, infinite moment, ten balsam chic i tampony ale tez chcialabym puder bo moj sie konczy ![]() Moglabym Ci dorzucic jesli bys chciala 4 pasty blenda med 15ml w tubkach malych
|
|
#93 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Przepraszam, ale za wzgledu na to, że wyjechalam na święta, nie pisałam, bo nie miaalm możliwości wysylania paczek i chcilalam sie odezwac po świętach
![]() a te rzeczy o których wczesniej pisalysmy juz Cie nie interesuja? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to wole balsam, dwie perfumki ( czy moglabys zrobic ich zdjecie) i y
tampony
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
- NOWY balsam podkreślający loki Nivea [ubytek jednej aplikacji - wielkości orzecha laskowego ], data ważności : 12M od czasu użycia [ otwarty pod koniec marca]; -Tampony OB [super], 8 sztuk, pogięte pudełeczko [ z racji pomieszkiwania w kartonie z innymi kosmetykami ];-NOWY balsam do włosów suchych i zniszczonych, Z Apteczki Babuni, Joanna, 300 g, data ważności 12/2013; ? |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie wporzadku moj aparat w tel gorszy
wiec jesli odpowiada Ci wymiana zapraszam na PW
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym to: NOWA wcierka- Radical, kuracja przeciwłupieżowa, data ważności 8/13
i NOWY balsam do włosów suchych i zniszczonych, Z Apteczki Babuni, Joanna, 300 g, data ważności 12/2013 Czekam na odpowiedź, zależy mi szczególnie na wcierce
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
przechodzę na pw
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy znajdziesz coś u mnie?
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
coś za Effaclar K, 30 ml- ubytek ok 5 ml, ważny 01/14 [ z wymiany, nie używany- dopiero po czasie doczytała na KWC, że to niekoniecznie może być mój faworyt
];- NOWA Odżywka Gloria https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=33448082 |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Oj odlewki mi się nie opłaca za to oddawać.
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Ale ja nic takiego nie napisałam, ze chciałabym za ten olej dwie odzywki? ![]() Wymieniłaś dwie rzeczy, które Ci się podobają - skoro jednej nie oddam za odżywki to napisałam, że oleju nie opłacałoby się wysyłać - ale nie wspomniałam, że chciałabym za niego dwie odżywki. A skoro już tak wyceniasz to proszę wyceń sobie dla siebie wartość odlewki i zauważ, że mnie to również by się nie opłacało. |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie
Puder kompaktowy w kamieniu - Manhattan Rimmel, Cool Matte 16H Kredka AVON glimmerstick diamonds, kolor -emerald glow NOWA wcierka- Radical Podkład Maybelline Affinitone nr 16 Vanille Rose ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- i jak wymieniamy sie za cos?
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo chetnie
szukam jakiegos fajnego swiezego zapachu, tylko nie takiego cięzkiego słodkiego moze masz jakies probki? ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ok wiec chetnie przygarne ten zapach bi es
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Nic, dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za CK, Truth, 28/30 ml?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#111 |
|
Lux Mundi
|
Odpowiedziane
![]() Zapraszam do nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post33528877
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

], data ważności : 12M od czasu użycia [ otwarty pod koniec marca];
];

];