|
|
#1 |
|
Lux Mundi
|
Marcowe porządki :) Inglot, Nyx, BU, ZSK etc.
Do zamknięcia.
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2015-01-18 o 13:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe porządki :) Inglot, Nyx, BU, ZSK etc.
coś u mnie za obie rzeczy z ZSK i kredkę NYX Milk?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
czy wypatrzysz coś u mnie za puder bambusowy i masło kakaowe lub jedno z nich?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598915 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
- NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU, data ważności: grudzień 2014; -NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk, ubytek jednej aplikacji [ nie umiem się nią malować ], nie była temperowana, otwarta w zeszłym miesiącu- data ważności to 12M od chwili użycia;
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU, data ważności: grudzień 2014;
NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk, ubytek jednej aplikacji [ nie umiem się nią malować ], nie była temperowana, otwarta w zeszłym miesiącu- data ważności to 12M od chwili użycia; NOWY błyszczyk do ust NYX, kolor - 13 Peach;
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za
NOWE masło kakaowe organiczne [80g] , ZSK, data ważności : październik 2013; - NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU, data ważności: grudzień 2014; NOWA odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, Eveline- brak kartonowego pudełeczka Alterra, mleczko do ciała brzoskwinia/liczi [ ubytek jednej aplikacji- zostały ok 4/5 balsamu], data ważności: wrzesień 2012; -NOWA kredka NYX, kolor 926- Electric Blue; -NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos u mnie za:
-Alterra, mleczko do ciała brzoskwinia/liczi [ ubytek jednej aplikacji- zostały ok 4/5 balsamu], data ważności: wrzesień 2012; - Puder kompaktowy w kamieniu - Manhattan [9g] , odcień : Naturell, ubytek jednej aplikacji do wieczorowego makijażu, gąbeczka wyprana/zdezynfekowana, data ważności : jeszcze 21M [otwarty w grudniu 2011- na Sylwestra]; -NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk, ubytek jednej aplikacji [ nie umiem się nią malować ],
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU, data ważności: grudzień 2014;
- NOWA odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, Eveline- brak kartonowego pudełeczka [ bezmyślnie je wyrzuciłam zanim zorientowałam się, że chUop kupił nie tą, co potrzeba ], data ważności 14.03.12, konsystencja ok ;-NOWY krem do twarzy Alterra- na dzień z aloesem , brak kartonowego pudełka, data ważności : wrzesień 2012; NOWY Korund, Mikrodermabrazja [5ml], ZSK, data ważności: grudzień 2013; NOWY Korund, Mikrodermabrazja [5ml], ZSK, data ważności: grudzień 2013; NOWY błyszczyk do ust NYX, kolor - 13 Peach; |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za masło kakaowe, korund i puder Bambusowy??
Odpisz u mnie... link w podpisie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600147 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
coś za
-NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk, ubytek jednej aplikacji -NOWY błyszczyk do ust NYX, kolor - 13 Peach; |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej jakby Cię zainteresowało coś u mnie za niżej wymienione rzeczy to proszę o kontakt. Pozdrawiam ![]() NOWY błyszczyk do ust NYX, kolor - 13 Peach; NOWA wysuwana kredka [Exaggerate Full Colour Eye Definer] Rimmel, kolor 221- Ocean; NOWA kredka NYX, kolor 926- Electric Blue;
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś za puder bambusowy i korund?
|
|
#19 |
|
Lux Mundi
|
Jestem Moje Drogie
![]() Już sprawdzam co macie w swoich kosmetycznych czeluściach
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinka
![]() Myslę,że IM jest ładne, ale mogę Ci zaproponować inna, bardziej delikatniejszą nową Wodę toaletowa Pure O2 50ml plus kilka par kolczyków takich zwykłych, jesli możesz nosić. Sama je robię. ![]() Jakby co daj znać.Pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- jak chcesz możemy się wymienić ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- ok
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
hej laugh often jest trochę więcej warta niż kredka plus balsam
a niebardzo widzę coś żeby dobrać - prędzej coś z pozostałych wód avonu mogę oddać
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU, data ważności: grudzień 2014;
- NOWA odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, Eveline- brak kartonowego pudełeczka [ bezmyślnie je wyrzuciłam zanim zorientowałam się, że chUop kupił nie tą, co potrzeba ], data ważności 14.03.12, konsystencja ok ;najbardziej mi zależy co za to chcesz? |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
celebre bym bardzo chętnie oddała za:
- kredkę jumbo, puder bambusowy i ewentualnie odżywkę z eveline jeśli byś się zgodziła, bo z alterry po przeczytaniu kwc jednak zrezygnuję, mogłaby mnie podrażnić
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
a masz cos z mojej wish?
cos na odsypke odlewke? ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- dorzuciła byś masło kakaowe organiczne?
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-03-20 o 00:55 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
moja celebre nie pochodzi z all, a kosztuje średnio 40 zł normalnie
, mogę się wymienić za puder bambusowy i jumbo, z odżywki mogę zrezygnować, dlatego napisałam ewentualnie
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
ok, to potargujmy się. Za puder i masło dorzucę jeszcze nowe opakowanie złotych pereł do kąpieli Goldzauber Tetesept 320g (zapach pomarańcza-wanilia, oryginalne z Niemiec) i nowa kosmetyczkę kuferek galenic z czerwoną lamówką( kolor biały,odsuwane góra i dół, czyli dwie kieszenie).
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
Niestety, tak jak zaznaczyłam w opisie: Baby doll oddam tylko za jakąś inną miniaturę perfum/resztkę we flakonie/odlewkę, na której mi zależy
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie oddam Incandessence za - NOWY Puder Bambusowy z owsem i jedwabiem [ubytek jednego oprószenia twarzy], BU,
-NOWA kultowa kredka NYX- Jumbo Eye Pencil, kolor -604 Milk, -NOWY Korund, Mikrodermabrazja [5ml], ZSK, data ważności: grudzień 2013; |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie sprawdziłam ceny by było równo i wyszło mi że twoje zakupy kosztowały ok 35 zł
nie chciałam przesadzać tylko pytałam o możliwość dorzucenia a chociaż kawałek na spróbowanie? |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Ja tez jestem z Koszalina, tak na marginesie ![]() A co mozesz oddac za J.Lo z rzeczy przeze mnie wymienionych?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

], nie była temperowana, otwarta w zeszłym miesiącu- data ważności to 12M od chwili użycia;