|
|
#91 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
hej
![]() z MEOW posiadam na zbyciu: Charteux 2 FF, 2 Pampered Manx 1 Purrrfect, Korat 3 Pampered Mau 2 Pampered |
|
|
|
|
#92 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
Hej
![]() Guerlain Parure Rejuvenating Gold - jaki masz kolor i ile zostało? Ma niezłe recenzje ![]() Czy masz link do korektor Bobbi Brown (który to)? Ja ogólnie za te dwie flaszki szukam czegoś z wishlisty, czegoś co na prawdę potrzebuję / zachwyci mnie , bo nie muszę oddawać na razie tych perfum.Z perfum to sama nie wiem co... Może zapas Osez Moi, a może Euphorię. A Ciebie w moim wątku interesuje tylko Spicy Cocoa i Musc Maori? |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mam BOS II oraz AMMO Eye Palette
Moja lista:* wszelkie ilosci Miss Dior Cherie, Gucci Rush, The One(kazdy rodzaj) * kolorowka i pielegnacja Clarins * wklady do palet Inglota i ogolnie kusic mozna jakas ciekawa kolorowka z wyzszej polki i pielgenacja niedrogeryjna
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi sie w sumie te dwa wkłady fiolet i zieleń,pigment złoty,może ta mgielka utrwalajaca
)ooo i jeszcze paletka na 4 wklady
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Witam
!Może coś u mnie za: -cień mineralny Mac Illusionary Burning Ambition -pasta do zębów Nature's Gate -Lady Cup Green Meadow (jaki to rozmiar?) -meteoryty Mythic Pozdrawiam, Magda.
|
|
#96 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
Podkład Guerlain 01 będzie za jasny. Za korektor podziękuję, bo troszkę mnie kusi, ale to nie jest jednak mój must have.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Witaj!
Mi też u Ciebie podoba się kilka rzeczy ![]() Przede wszystkim: Ginvera Marvel Gel, Mac Fix+, Lady cup, meteoryty... Koniecznie trzeba się dogadać - ja też mam jeszcze kilka rzeczy poza wątkiem ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ja też przechodziłam etap kwaszenia
![]() jeśli chodzi o kwasy to mogę dodatkowo zaoferować: odlewkę lub odsypkę: kwasu mlekowego, migdałowego, salicylowego, pochodzenie - mazidła. |
|
|
|
|
#100 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nie widzę nic co by mi się teraz przydało. Tak jak pisałam szukam raczej rzeczy z wishlisty albo coś co bardzo mi wpadnie w oko
Jakieś świecidełka (fajne róże, rozświetlacze, cienie) albo tusze z wish (np. żółty Maybelline) albo Euphorię edp, zapas Osez Moi, paletki Sleek... Korektorów ogólnie nie używam, także Bobbim byłam zainteresowana tak na próbę, ale nie jest mi potrzebny
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-04-23 o 10:22 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
więc proponuję Ci:
Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowóki Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarówki Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarówki Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample Lavera podkład Natural liquid foundation – Ivory 02 1ml Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml co do alg czy innych półproduktów - pokombinuj czy cos byś chciała ![]() interesuje mnie najbardziej ladycup i ginvera marvel gel - co do innych - mogę jeszcze porobić jakies odlewki z pielęgnacji Kanebo, odkroić kawałek mydła z Aleppo (15 i 25% oleju laurowego), lub oderwać Savon Noir, odlać AnneMarie Börlind, Energie Double Fleur d`Oranger (Dwufazowy koncentrat rewitalizujacy), hmmm - nie wiem co jeszcze mogłoby Cie interesować... |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
całego bb na zbycie obecnie nie mam. Mam jeden - Innisfree eco natural cover, ale jak się go pozbędę - to jestem goła
Co do alg: mam: maseczkę trójalgową z mazideł (moge odsypać do 20g), maseczkę z acerolą i wit C (soma) do 20g, peeling algowy z mazideł (odsypka do 15g), karagenian 10g (nowy, cały - raz użyty) ważny do końca 01 2013. |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Skin pomarańczowy jest naprawdę niezły jeśli chodzi o sposób dopasowania do skóry (jest fajnym jasnym żółtkiem), ujednolicenie kolorytu cery, potrafi ukryć to co trzeba, nadaje fajny blask skórze, długo utrzymuje się w stanie nienaruszonym, nie ściera się, ale... No właśnie oto "ale" chodzi - miałam trzy podejścia do niego i u mnie powodował masakre na twarzy - miałam po nim takie najazdy hord piekielnych korostek, że az sama nie dowierzałam - zapycha mnie masakrycznie!
Ale to sprawa indywidualna - inne dziewczyny sobie chwalą, więc może tylko ja miałam takiego pecha... Sporą część dałam siostrze (dlatego nie mam pełnego tylko jakąś resztkę ewentualnie do kilku odlewek) - ona używa i jest zachwycona. Ja jak patrze na jej twarz, to aż mnie cholerka bierze!
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się miniaturka Angel, ale to za mało, za to za Mac Fix + za dużo
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ginverę?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Specjalnie odmówiłam tego filtra innej wizażnce!
U mnie dprawa wymianki wygląda tak wiesz co ja bym chciała, więc napisz co chcesz ode mnie i co w zamian możesz dać (bo wiadomo, że nie wszystko) ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
Essence Blossom etc. Multi Color Powder
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
chętnie bym przyjęła
mi się u Ciebie podobają jeszcze meteorki Pink Fresh i korektor BB, może znalazłabyś coś za to? poza wątkiem mam jeszcze Dandelion z Benefitu (zostało go jakieś 40%, mogę przemyśleć oddanie), mogę się podzielić też pudrem bambusowym z jedwabiem z BU i korundem z ZSK
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#112 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Ginvera Marvel Gel Maestro - 180 w rozmiarze 24, wielka kula I - Lady Cup w kolorze Green Meadow |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Meteoryty też bym przygarnęła chętnie, a co Ci się podoba?
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie daj znać co mogłabyś za to oddać z tego co mi się u Ciebie podoba
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Ginvera Marvel Gel TM Angel?
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
pomyliłam się nazwą tego, co chcę wystawić - przepraszam
. Faktycznie mam kosteczke fresh farmacy lusha, jesteś dalej zainteresowana?---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- mi u Ciebie podoba się: mac fix + maestro 180 miniaturka thierry mugler mac 239 ale nie wiem, czy którąś z tych rzeczy chciałabyś oddać za lush'a. jego ważność to jeszcze minimum pół roku (podaje awaryjnie, bo dokładnie nie pamiętam, chociaż sądze, że dłuższa )
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
co do Georgii to nie mam pewności, ale Dandeliona kupowałam osobiście w Sephorze więc mała szansa, żeby był fake
dam Ci jeszcze znać co i jak, bo nie jestem pewna, czy Georgia nie poleci, a Dandeliona w sumie lubię i muszę przemyśleć czy się z nim rozstać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

, bo nie muszę oddawać na razie tych perfum.