![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Regenerum- serum wzmacniające do paznokci
Witam. Jestem tu po raz pierwszy. Czytałam Wasze opinie na temat regenerum. Kupiła jakieś dwa tygodnie temu ponieważ moje paznokcie na okres przejscia zimy w wiosnę zawsze są w opłakanym stanie i nigde nie miałam na to wpływu. Po za tym szykuję się na wesele. od dwósz tygodni codziennie smaruję dwa nawet trzy razy dziennie. Częstotliwość wymuszona przez częste moczenie rąk na basenie ( uczę dizeci pływać w szkółce). Wyschły mi całkowicie paznokcie. Do tego używam jeszcze kremu Kamil do rąk i paznokci. Czytałam, ze u większosci skórki są nawilżone. U mnei neistety problem jest tego typu, ze moje skórki stały się twarde, robią się zadziory jak nigdy pękają masakrycznie. Zaznaczam, ze nigdy nie wycinałam skórek zawsze je podważałam po kąpieli wycierając recznikiem wilgotnym najlepszy sposób na ich pielęgnację. niestety teraz stały się tak twardę, ze podważanie ich w ten sposób zwyczajnie boli. Paznokcie są ok. Te porozdwajane się wzmociniły na tyle, ze się nie łamią i tryzmają się jakoś. ale skórki to koszmar. zastanawiam się czy tak twardych skórek zwyczajnie nie wyciąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ja sięgnęłam po Regenerum dwa tygodnie przed ślubem (który był pod koniec września). Malowałam nim paznokcie około 3 razy dziennie przez dwa tygodnie i nie używałam żadnego lakieru. Zdecydowałam się wypróbować Regenerum po usłyszeniu reklamy radiowej. Paznokcie nigdy mi się nie łamały, aż tu jakoś miesiąc przed ślubem zaczęły się łamać jak opętane. Generalnie kształt moich pazurków zawsze mi odpowiadał, ale nie znosiłam ich bez lakieru - ta część, która powinna być biała była taka półprzezroczysta. Przez dwa tygodnie używałam instensywnie Regenerum i już na początku zauważyłam sporą różnicę. Przestały się łamać i poprawił się ich ogólny wygląd i kolor do tego stopnia, że nie miałam próblemów z ich niemalowaniem. Na ślub kosmetyczka zrobiła mi piękny dashing na moich naturalkach. O dziwo efekt po Regenerum nadal utrzymuje się niezły. Ogólnie mam wrażenie, że rosną szybciej niż przed zastosowaniem odżywki. Myślę, że niedługo znowu po niego sięgnę, żeby wzmocnić pazurki na lato. W każdym razie polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
tak więc czytając Wasze posty zakupiłam dzisiaj to cudo.. :P za pare dni napiszę Wam coś o efektach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam Regenerum w aptece za ok 15 zł. Stosuje od kilku dni 3 razy dziennie i powiem że różnica jest niezła. Wcześniej męczyłam paznokcie eveline ale chyba się do niej przyzwyczaiły bo przestała działać. Mam zamiar się nim smarować jeszcze przez następny tydzień a później zawsze po zmyciu paznokci żeby podtrzymać efekt. Ale mogę powiedzieć że działa naprawdę
![]()
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Jutro idę do apteki po to cudo !
![]() Napiszę Wam ile za to ja zapłaciłam i jakie wrażenia po pierwszym użyciu, heh. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedź
![]() Chyba też muszę kupić. ![]()
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Ok 5dniowa kuracja raz dziennie:
paznoknie rozjanione chyba szyciej rosna są twadsze skorki zmiekly bardzo fajna aplikacja przez pedzelek cena w internecie chyba od 9zł jedyny minus baaardzo wolno schnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Odp: Regenerum- serum wzmacniające do paznokci
A na ile starcza pojemniczek ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Regenerum- serum wzmacniające do paznokci
trudno powiedzieć, zależy od intensywności stosowania. Ja do pustego pojemniczka wlałam olejek babydream fur mama i teraz smaruje tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Też jestem zachwycona tym pomysłem, a znalazłam go właśnie tutaj na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie
![]() Ja jutro kupię pierwszy raz regenerum. Nie miałam problemu z paznokciami, aż ostatnio coś się stało. Lakier zniszczył mi płytkę paznokcia, do tego od roku mam przebarwione od kolorowych emalii i nic nie potrafię z tym zrobić. Zobaczymy jak się spisze to cudeńko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny!
![]() Ja używam regenerum niemal od tygodnia i jestem bardzo zadowolona. Wybielił końcówki moich paznokci, przywrócił naturalny różowy kolor płytce. Podobnie jak u poprzednio wypowiadających się Koleżanek sprawił, że paznokcie stały się twarde. Są również idealnie gładkie w dotyku ![]() ![]() Wady? Stosuję regenerum trzy razy dziennie: rano, około południa i wieczorem. Może więc tak częste stosowanie jest powodem lekko wysuszonych skórek? Nie wiem, to mi tak bardzo nie przeszkadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Również prosiłabym o małą podpowiedź co z tym robić, kiedy nie wsiąka w paznokieć, bo w tej chwili dostałam paczuszkę z moim regenerum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Regenerum nie ma prawa wysychać czy zasychać, jak lakier, bo to mieszkanka olei
![]() Nie traktujcie tego jako lakier czy odżywkę, a jako krem - pomalować i wmasować ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Zachęciłyście mnie do kupna swoimi opiniami. Widzę, że tubka ma pojemność 5 ml, dlatego ponowię pytanie, które już ktoś zadał - na ile Wam starczyła jedna tubka? Oczywiście łacze to z pytaniem ile razy dziennie stosowałyście Regenerum?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak dla mnie, rewelacyjne serum. Paznokcie mam niestety byle jakie - słabe, łamliwe, rozdwajające się, miękkie..
![]() Plusy: + paznokcie szybciej rosną + stają się twardsze, mocniejsze + nie ma problemu z odrastaniem skórek i wyglądają na zdrowe! + opakowanie jest wydajne + łatwo dostępne + cena jak na wysoką wydajność jest w porządku + ma ładny, cytrusowy zapach Minusy: - bardzo długo się wchłania Zdecydowanie bardzo dobra odżywką i z czystym sumieniem można polecić każdemu z problematycznymi paznokciami. Edytowane przez acover91 Czas edycji: 2013-08-16 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja to co się nie wchłonie wmasowuje po chwili.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Ja używam jak mam czas żeby spokojnie posiedzieć... Kiedy czytam czy oglądam tv pół godziny mija szybko... A potem co się nie wchłoneło lub nie wytarło wmasowuję w paznokcie i skórki. Działa super.. Nigdy nie miałam tak zdrowych paznokci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Ja tak jak już wczesniej pisalam używam mojego regenerum juz od 28 lipca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mam pytanko co do Regenerum. Czy którejś z Was poprzez jego stosowanie wydłużyła się płytka? Obecnie na tym mi najbardziej zależy i gdzieś wyczytałam, że Regenerum może przy tym pomóc. ![]() Dzięki z góry za odpowiedź. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi sie że troszke wydluzyl plytke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Pozwala paznokciom odrosnąć...przez wzmocnienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mi to regenereum w ogole nie wysycha na paznokciach !
nie wiem co się dzieje, czy to tak ma być?chyba raczej nie.. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- mam taki sam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.