![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty część IV
mam nadzieję, że chłopaki się nie obrażą, ale Giulietta wyszła najładniej na tych zdjęciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
KOTerator
|
Anitast Fuffy z frędzelkami i niebieski Snoopy są świetni, ale zgadzam się z Esfirą, najładniejsza Giulietta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
#94 |
Zakorzenienie
|
Thanks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#95 |
Zadomowienie
|
znowu sie dziołszki rozgadały no
![]() hmm moja zawsze była NENSI ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- ![]() mówcie sobie co chcecie ale dla mnie naj naj najwspanialszy jest Horus ![]()
Nensi 22.09.11 ![]() ![]() 6.08.2014r. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lenka 91 Czas edycji: 2012-04-10 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
KOTerator
|
Dobrze wet zwrócił uwagę, że Sonia za rzadko sika. Włożyłam ją rano i przed chwilką do kuwety na siłę, ona w ogóle nie myśli o sikaniu
![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2012-04-10 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Monika_Sonia, to się zgadza z tym, co mówiłam o odwodnieniu, jak w organizmie jest za mało wody to automatycznie wytwarzane jest mniej moczu, ale spróbuj z tym żwirkiem, może stary jej się bardziej spodoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
Nie depcze krokusów
|
Donka! Jak przeczytałam wiadomość Siejusi, to mnie zmroziło
![]() Strasznie, strasznie mi przykro z powodu Twojej straty ![]() ![]() Dziękuję za pamięć, dziś wróciłam. Przywiozłam aparat, nareszcie nie będę musiała wrzucać zdjęć z komórki ![]() Cytat:
![]() Moja rodzinka zwariowała na jego punkcie. Był miły, grzeczny, miziasty... Pewnie dlatego, że był krótko ![]() ![]() Cytat:
![]() A mój nadal zakopuje miskę z Ziwi, jest to dla niego ostateczność. Cytat:
![]() Czekałam na wieści o Sonii przez całe święta, nie miałam dostępu do netu... Może faktycznie oszczędza wodę w organizmie i dlatego się nie myje dokładnie? Cieszę się, że korzysta z kuwety i że nie jest gorzej, kamień spadł mi z serca, ufff... ![]() Z mojego własnego ludzkiego doświadczenia wynika, że istnieje szare życie przed kroplówką i kolorowe po kroplówce. Zwykłe elektrolity potrafią dać takiego kopa i powera, że warto się postresować.
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Twarzyczka kotka Malli
![]() ![]() Siejusia kicia teściów przesłodka ![]() ![]() No i wspaniale było zobaczyć całe pozostałe kocie towarzystwo w dobrej formie w nowej części ![]() ![]() Moniko także po ostatnich złych wieściach bałam się nawet zajrzeć w oczekiwaniu kolejnych ale ulga, że Sonia czuje się nieco lepiej ![]() Kryśka i Leosia także o sobie przypominają ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-04-11 o 01:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
KOTerator
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Trzecie zdjęcie: Skuter, wtedy jeszcze Stres - uszy rozbrajające ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Och, ach... Anitast, Fuffy na tym zdjęciu ma niesamowicie obłędne spojrzenie w kolorze błękitu nieba
![]() ![]() ![]() Moniko, mam nadzieję, że Sonia szybko wróci do formy. 3mamy za Was ![]() później wrzucę ostatnie fotki Celinki z pobytu u Dziadków ![]()
#102 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie mogło być inaczej ![]() ![]() No widzisz, a Ancij zjada chętnie i ZP i PoN i MD. Tylko że Ziwi muszę mu pognieść widelcem, bo w całości nie tyka. I muszę najpierw włożyć mu pyszczek do miseczki żeby musiał się oblizać, bo sam z siebie też nie chciał, z resztą on nie lubi nowości. Słodki avatarek Malla ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() ![]() Śliczne panie ![]() Edytowane przez Siejusia Czas edycji: 2012-04-11 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Donka bardzo mi przykro z powodu Kitty ![]() ![]() ![]() Rozhulałyście się - czwarta część już ![]() Safirka tak sobie zniosła pobyt u opiekunki, choć już pierwszego wieczoru jadła i załatwiła się ładnie do kuwety (zawieźliśmy ją w czwartek na 19.00). Piątek chowała się pod kaloryferem za łóżkiem, tam miała rozścielony kocyk, mało jadła. Sobota, niedziela, poniedziałek już była normalna, bawiła się, aportowała myszkę, biegała za laserkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
My również się witamy
![]() I dziękujemy za pamięć ![]() Rzadko się ostatnio odzywam, ale podczytuję was na bieżąco ![]() U nas wszystko w porządku. Coma zdrowa, szaleje, wyrzuca wszystkie moje ubrania z szafki czyli w normie ![]() Monika, ja też próbuję kociego jedzenia- chcę wiedzieć co je moje słoneczko ![]() Donka, ściskam mocno i wysyłam pozytywne wibracje ![]() Dziewczęta, wszystkie, ale to wszystkie wasze kociaki są piękne, cudne, słodkie, boskie, och ach!!!! Zaśliniłam monitorrr ![]() I moja mała się wita
#105 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszędzie dobrze... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Jaka słodziutka Coma ![]() Ps. Szałowy dywan. Pewnie kota nie daje mu spokoju ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz już odpuściła, ale na początku co się działo ![]() Gryzienie, czochranie... teraz woli biegać pod dywanem. Normalnie włazi pod dywan i biega jak w tunelu ![]()
![]() |
#107 | ||
Zadomowienie
|
moja też męczy dywan, lubi siedzieć na laptopie i bawić się na leżąco
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#108 |
KOTerator
|
U nas wielka radość w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Chciałam jeszcze dodać, że dziś śnił mi się Horus ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Piękne macie kotki, wszystkie są cudne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
KOTerator
|
Nie wiem, czy o to chodziło jej, ale na razie jest weselsza
![]() To kto chce odkupić 100l Cat's Best ![]() Iwona naszkicowałam drapak i wysłałam do wyceny, jak się dowiem ile za taki chcą to będę wiedziała jak dużą skarbonkę zorganizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie może się nacieszyć domkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wasze koty też miauczą zanim pójdą do kuwety? albo już w kuwecie grzebiąc też marudzą? martwi mnie to bo mała i sika i qupalki są śmierdzące ale czesto jest tak ze pójdzie pogrzebie pomarudzi wyjdzie i za jakiś czas idzie skorzystać dopiero
#117 | |
Zadomowienie
|
Staram się być delikatna. Przecież mamusia nie dałaby złego jedzonka ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Ancijomak też uwielbia Benka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wrzuć tutaj rysunek ![]() ![]()
![]() |
#120 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę że tak. Już miałam zmarnowanego Ancija przy innym żwirku. Jak wsypałam Benka, to co 5 minut wchodził na malutkie siku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Chłopaki też tak mają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.