![]() |
#91 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kwietniowe porządki:)
Coś za:
E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz Max Factor Creme Puff kolor truly fair 81, bez gąbeczki, użyty raz Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Jadwiga polska papka do cery trądzikowej, zostało się grubo ponad połowa Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Nawilżająco - rozjaśniający krem pod oczy, na zgrzewce wybite jest 0511091, kupiłam go w tym roku, użyty kilka razy; Mazidła, olejki z orzecha laskowego i włoskiego, zużycie 30-40% Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Jestem zainteresowana: Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz lub Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu oraz Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 lub Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517593 Pozdrawiam ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- kochaniutka mi sie podoba Flos-Lek Sun Care balsam delikatnie brązujący 200ml, użyty 3-4 razy cos tam bym jeszcze dobrała ale za depilator to chyba bym nic nie znalazła chociaz jeszcze przestudiuje tą Twoją liste ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- hihi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- mydełko aleppo też bym mogła w sumie skubnac delia ten jedwab hmmm
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
torebeczka do niczego mi nie bedzie pasować wiec zrezygnuje butki niby też ale jakoś mnie tak ujeły swoim urokiem
![]() ![]()
![]() |
#100 |
korzonek
|
Wybacz, że późno odpisuję
![]() za -E.L.F. Tinted Moisturizer kolor Ivory (bardzo bardzo jasny ciepły beż) 12g, użyty raz -Max Factor Creme Puff kolor truly fair 81, bez gąbeczki, użyty raz -Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu -Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Nawilżająco - rozjaśniający krem pod oczy, na zgrzewce wybite jest 0511091, kupiłam go w tym roku, użyty kilka razy; oddam: - Yves Rocher, Moment de Bonheur - miniaturka 5ml, nówka - Karl Lagerfeld, Sun Moon Stars - zostało ok 1/4 z 30ml (nie ma na zdjęciu) - Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Mleczko do ciała Kokosowe - My Secret, Trio Eyeshadow jeśli się nie zgadzasz napisz jak Ty to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
korzonek
|
Ten puder wolałabym wymienić za coś z wish, bo to już niedostępna limitowanka. Chciałam coś sobie wynaleźć u Ciebie w zamian za niego, ale niestety nic już nie dobrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
coś ode mnie za:
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy; Almay nearly naked loose powder light 100 (ciepły transparentny beż) z czystym oryginalnym puszkiem, użyty raz Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa mydełko do włosów, użyte raz
![]() |
#103 |
korzonek
|
Wolałabym bez kremu pod oczy
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Dobrze, niech będzie, że bez Jadwigi ![]() Czekam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() Najbardziej zależy mi na Sorayi i Bielendzie, olejów, to chciałabym tylko odlewki na wypróbowanie, np. ok. 50 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu Jadwiga polska papka do cery trądzikowej, zostało się grubo ponad połowa Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Dabur Vatika szampon z oliwą z oliwek do włosów normalnych 200ml, użyty 3 razy Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Sesa mydełko do włosów, użyte raz ? Poza wątkiem mam nowe sample Lucy minerals (Snow white i Pale olive), prawie cały sampel EDM Fair neutral(intensive) i więcej niż pół samlpa Fair Neutral (semi matte) oraz sample Lumiere w strunach na kilka użyć Fairly Light Neutral i Fair Beige (vv) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
A cobra on my left...
|
nie wiem, ile byś chciała
![]() ogólnie to sam pełnowymiarowy róż Petal, który wymieniłaś kosztuje 11 $ http://www.lucyminerals.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
A cobra on my left...
|
po 50 ml z każdego
hmm, tylko nie wiem, jak odmierzę 5 g z Cream... ![]() 5 g to połowa z biga, ale ja już trochę swój używałam, więc muszę jakoś inaczej to odmierzyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Tołpa Body Pro kreator gładkiej skóry ujędrniający balsam wygładzający 200 ml, zużycie ok 30%
Soraya mleczko do ciała sceniczne silnie ujędrniające 25+ 400ml, zużycie ok 40% coś u mnie?
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
W tej chwili nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Coś mojego za:
Vipera puder w kulkach rozświetlający, użyty raz Eveline Big Volume Lashes ? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33884311 Edytowane przez agaas91 Czas edycji: 2012-05-03 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
A cobra on my left...
|
czyli podsumowując:
żel Soraya Lactissima żel aloesowy bielenda 50 ml Vatika 50 ml Sesa za 5 g podkładu Lucy Cream paski do frencha Avon? w sumie pomyślałam sobie , że przygarnęłabym jeszcze ten szampon Timotei -może chciałabyś za niego większą odsypkę różu Petal Lucy?
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2012-05-03 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
i jak tam z naszą wymianą? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
to byłoby dla mnie nieopłacalne
![]() DKNY jest wart ok 15-20$ wg ebay ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- 1)laurowe to te na górze czy na dole? 2) mogłabyś mi podać terminy ważności i pojemność biochemii, zużycie olejów ( na zdjęciu nie widać) oraz odcień pomadki, chodzi mi o nazwę, oraz zużycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
za
Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Timotei Organic Delight odżywka do włosów suchych, 150ml, użyte dwa razy Mydełka Aleppo (laur 24%, - tylko laurowe, złotego nie chcę hydrolat z gorzkiej pomarańczy nowy 100ml oddam dkny i błoto, mogę dorzucić jakieś próbki minerałów, kosmetyków ( są na zdjęciach) lub próbki perfum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
A cobra on my left...
|
byłabym sklonna się tak wymienić
![]() ew. wchodzi jeszcze w grę taka opcja, że weźmiesz cały róż (wraz z puedłeczkiem), a odsypię Ci mniej podkładu. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Szukam podkładu La Roche Posay Toleriane starej wersji (beżowy kwadracik) najlepiej kolor 11.
Ewentualnie 10 z długą datą ważności. Przygarnę jakakolwiek zawartość opakowania. Plisss!! Żyć bez niego nie mogę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.