![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o zegarkach - Michael Kors
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Jasne, napiszę Ci na priv. Dodaję zdjęcia:
Edytowane przez maaite Czas edycji: 2014-01-02 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Mnie zastanawia tylko fakt - wymienili uznając swoją winę, bo sprzedali wcześniej podróbę? Faktura wystarczy jako dokument potwierdzający zakup, jednocześnie jest podstawą do reklamacji, gwarancji ... analogicznie jak paragon w sklepie z ubraniami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
zgłosiłam sprawę i im napisałam, że albo kasa, albo nie wycofam zeznań. I wtedy zgodzili się wysłać oryginał. Nie umiem stwierdzić czy tak jest. Z tyłu gdzie znajduje się bateria jest wygrawerowane *S. Nie wiem czy to normalne. Pod numerem modelu jest coś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
mam do Was jeszcze jedno pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze.... jak to z kobietami bywa i tak kupiłam zupełnie inny zegarek niż planowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam Może to być niestety nadal podróbka...., sam czekam na Michaela ,udało mi się dowiedzieć w salonie Swiss-a, że jest możliwość wysłania przez ich salon zegarka do serwisu w Warszawie i potwierdzić autentyczność zegarka, cena około 40 zł. Jeśli miałaby Pani podbitą gwarancje europejską ( ale z tego co doczytałem to ma Pani chyba tylko fakturę ) takie sprawdzenie byłoby bezpłatne Proszę o informacje gdy uda się Pani coś ustalić Pozdrawiam P.S. Mam też zastrzeżenie do zdjęcia instrukcji które Pani zamieściła na samym dole napis Michael Kors jest delikatnie ucięty, przeglądając internet w oryginalnej instrukcji napis jest na styk ale nie przycięty, jest to szczegół ale nie sądzę, że przy normalnej cenie zegarka firmę Michael Kors nie stać na dobrze wydrukowaną instrukcję... Edytowane przez ufok12 Czas edycji: 2014-01-15 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Moda
|
Ja mam dwa zegarki MK, o jednym nie mogę się wypowiadać bo to jeszcze świeżynka (wczoraj dotarł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
A co sądzicie o zegarkach MK na skórzanych paskach? Jakieś opinie? Np 2273
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak to jest z podbitą "po europejsku" kartą gwarancyjną? Kupując zegarek w salonie MK od razu się taką dostaje, czy dopiero po jakimś czasie użytkowania? Jeśli przypadek nr 2, tak to co jeśli kupuje się przez Internet, gdzie jest 14 dni na zwrot towaru? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moje się też zatrzymują, to tylko taki bajer... przecież to nie jest szwajcarski mechanizm, ani prawdziwy chronograf, nie oszukujmy się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Kartę gwarancyjna dostajesz od razu, z pieczęcią sklepu w jakim kupiłaś... plus paragon ze sklepu, choć możesz rownie dobrze prosić o fakturę. A kupując przez net maja obowiązek dać Ci paragon, czy fakturę i na tej podstawie masz gwarancję - tu zasady sa takie same jakbyś nie wiem, w Zarze kupila torbę i coś się z nia stało - to na podstawie paragonu masz prawo zglosic reklamacje, etc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad kupnem zegarka MK. Interesuje mnie zloty. Może cos doradzicie kochane
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#104 | ||
Moda
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() siedzie i myślę. Gdzie kupić zegarek. Znalazłam sklep zegarki 24 h cena w sklepie o 100 zł wyższa niż na allegro u tego samego Pana. Login tomlizak http://allegro.pl/sklep-zegarek-mich...879128462.html Boję się, że zegarki nie są oryginalne miał ktoś może stycznośc z tym sklepem. Niby mają certyfikat że jest to dobra firma, na all nie ma negatywów ale jest to 700 zł i boję sie ryzykować. W swissie nie mają mojego modelu ![]()
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Leisheelle Czas edycji: 2014-01-26 o 02:42 Powód: l |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej, dzięki za wiadomość
![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
https://www.e-zegarek.pl
z Warszawy, Puławska. I BŁAGAM nie mylić z Allegro Nickiem "e-zegarki" Ps. Dziewczyny - ja wiem, że często pobudki finansowe i promocyjna cena sprawiają, że bez zastanowienia kupujemy, w tym przypadku zegarek, ale weźcie przykład ze mnie - ja raz się przejechałam na podróbie - bo taniej było o 300zł od ceny regularnej, na szczęście oddano mi kasę - bo inaczej Pan na policji by się tłumaczył za sprzedaż podrób. lepiej odłożyć zakup, pooszczędzać i kupić w pewnym sklepie - no chyba że robi to ktoś z premedytacją dla samego napisu "majchel kos" ![]() Wiem, że Allegro przymyka oko na podróby - to walka z wiatrakami. Wielokrotnie zgłaszałam im nadużycia ze względu na podejrzaną oryginalność - sorry jakim sposobem Kors na allegro ma kosztować 499zł heheheh, a w sklepie o 850zł więcej ![]() ![]() Edytowane przez Leisheelle Czas edycji: 2014-01-26 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Moda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do zmniejszania- owszem- można, poprzez wyjęcie kilku ogniw bransoletki. Na tym zazwyczaj "kładą się" podróby - nie da się wysunąć bolczyków głównie w tych modelach, w których są elementy, bądź w całości wykonane z materiału podobnego do masy perłowej np. seria MK52- Te bolce są wręcz sklejone z tworzywem, no i nie da się wysunąć. Na własnej skórze tego doświadczyłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
A ja zachorowałam na ten model
http://www.michaelkors.com/p/Michael...ditorial=false jest obecnie na złotewyprzedaże w cenie 799 zł. Szukałam na allegro i jest aukcja z ceną 650 zł choć nie chce mi się wierzyć że to nie podróba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Moda
|
Cytat:
To jest ten większy model ja mam identyczny tylko nieco mniejszy - JEST PIĘKNY POLECAM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Moda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak to jest z tymi Złotymi Wyprzedażami? Kumpel kupił tam kiedyś polowke Ralph L. no i jakościowo to zdecydowanie różniła się od kupionej w Peek&Clopenbourg. Wg mnie to jak turecki szrot, metki krzywo wszyte, logo na piersi tez jakieś takie pozaciagane. A co z zegarkami? Uważacie że oryginalne?
Edytowane przez Leisheelle Czas edycji: 2014-01-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Moda
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
dziewuszki co myslicie http://www.zegarkionline.pl/fashion-...03-p-1515.html
Mam do kupienia ten zegarek z lekko odbarwiona bransoletką, w swissie decydowac sie ? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- jeszcze mysle o tym ale obawiam sie ze taki staromodny ? https://www.e-zegarek.pl/sklep/micha...ors-11404.html
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/zegarek-zloty-mich...921717285.html
a ja jako poszukiwacz okazji na allegro to Wam dziewczyny podsuwam - karta gwarancyjna ze Służewca w Warszawie, gdzie jest autoryzowany serwis na całą PL sieci Swiss ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.