|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Uciekam do pracy kochane
dobrze, że dzisiaj tylko 4 godziny...!Pewnie napiszę coś jak wrócę, chociaż nie wiem czy na piwo nie pójdę, bo mam parcie na %%%. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
Sałatka owocowa i mizeria, styknie, mógł być makaron razowy do mizerii, ale już po ptakach. Tragedii nie ma, jest przynajmniej porcja warzyw i owoców
|
|
#92 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
hej, melduje się w nowym wątku załamana
dentystka powiedziała że nie usunie mi tego osadu bo za 2 tygodnie byłby większy i że już tak musi być
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Mi dentysta sam mówi, że kamień ściągnie fakt że sie odnowi po jakimś czasie ale to juz wole czyścić. Ja mam problem bo mam jedynki na dole krzywe i poprostu szczoteczką nie jestem w stanie ich domywać super i tam mi sie kamien robi ale to co ma mi powiedziec ze mi nie usunie bo znowu bedzie ? Na moje oko zmień dentyste ja wcześniej chodizłam do takiej że nic tylko nogi za pas i spierd.. Teraz to luksusy mam
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
zoosia ja tak czytam i czytam co piszesz o swoim TŻ i związku i hmm... serio? nie wytrzymałabym tak. Długo ty z nim jestes?? On powinien Cię jak księżniczke traktować, na rękach nosic! Moj obecny.. a jestem z nim 3 lata to traktuje mnie jak kobiete z szacunkie, owszem kłócimy sie ale zawsze pyta czy pojdziemy razem, chce wszystkjo robic razem i to jest oczywiste. Na Twoim miejsu zrobilabym sobie wolne od niego... zauwazylabys ze Ci go wogole nie braku, a nóż w tym czasie znajdzie się ktoś odpowiedni, lepszy... Uwierz, młoda jestes
Sn: owsianka ![]() obiad: warzywa na parze zapiekane serem + ketchup Przek- jogurt owocowy z biedrony i jabłko Kol- 2 chrupkie pieczywka z szynką i jajkie a o 20 ide pic wino!
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Jestem taka padnięta, że ledwo żyję położyłam się spać po przed 23 a zasnęłam chyba po 2 wstałam o 7 i jestem nieprzytomna. Położyłam się przed chwilą spać i oczywiście nie zasnę, bo za jasno ![]() Z resztą nie wiem co mi się ostatnio poprzestawiało, ale w ogóle nie chce mi się jeść Rano to się muszę zmuszać do śniadania, bo jest mi niedobrze jak tam dalej pojdzie to spadnę do 47 kg a w sumie to nie chce Prosiłyście o więcej fotek więc coś poszukam
|
|
|
|
#97 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześćććć Wam
![]() Jeszcze pół godziny i koniec pracy ale potem nie wracam do domu tylko idę na pokaz robota kuchennego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znów Cię ostatnio mało coś ![]() Albo są w pracy Cytat:
i jeszcze noga ucierpiała, ajjjj bidulka tak bardzo Ci współczuję ![]() Cytat:
czyli na czysto masz 57 |
||||
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci ten okres płata figle mam nadzieję, że ginekolog coś zaradzi widzę, że kolejny bank do
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Dodałam fotki, zapraszam do oglądania
Ale ja Was też chce pooglądać, dodajcie coś Monia nie świruj z zębami, bo jakbym miała takie jak Ty to bym się w życiu na aparat nie zdecydowała, wiem co mówię, bo też nosiłam
|
|
|
|
#100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że usilnie chcesz je poprawiać ![]() Cytat:
ale czasem mi się wydawało, że dla mojej jasnej karnacji jest za ciemny... i teraz zamówiłam sobie dwa 150 i 180 okazuje się, że ten 150 to bladzioch straszny ale będę mieszać oba razem i będzie git ![]() ![]() ![]() Cytat:
zależy nam na czasie, więc wiesz ![]() Super Cytat:
|
||||
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wymiatasz ![]() Cytat:
O tak, ING to świetny bank właśnie przechodzimy do niego z TŻ-tem warunki ma najlepsze ze wszystkich banków ![]() No Czekoladka narzekała na Mbank ja osobiście nie mam, ale kilka moich znajomych zrezygnowało, bo właśnie jakieś numery odstawiali mojej koleżance przyszła dziwna faktura, że musi zapłacić 99,87 zł za usługi bankowe bosszzzz, jak można w banku pomylić nazwiska? ![]() Cytat:
praktycznie nie ma białka... Śliczna jesteś
|
||
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Heroine dziekuje Słońce
z CCC, jennifer&jennifer A ja prosze o fotkę, bo tez Cie chce pooglądać ślubna to za mało
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja idę się zbierać
fajrant!!!! Będę późnym wieczorkiem papapa! ![]() ![]()
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
No i dupa !!! Kasy nie mam, konto puste, nic nie przyszło
Wyobraźcie sobie że nawet kart do bankomatu do konta walutowego nie wydają gdzie w innych bankach to normalne, że karty są. A żeby zrobić coś przez internet to oszaleć można.... jezuuuu! jakieś certyfikaty wymyślają, w ogóle kosmos! Żeby nawet historie transakcji na rachunku zobaczyć to trzeba się nieźle naszukać. Najlepsze jest to, że karty do zwykłego konta w złotówkach wydawali jeszcze nie dawno za darmo, więc z męzem wzięliśmy sobie bo my w tym banku mamy kredyt hipoteczny i konto musimy mieć. Tak więc wzięliśmy te karty a po 3 miesiącach zaczęła znikać nam kasa z konta nie duża suma więc odrazu nie zauważyłam ale ostatnio wpłaciłam kase na kredyt - równo tyle ile chcieli i ja patrzę dzień później.. kasy nie pobrali bo za mało było! Ja sprawdzam w historii a tam 8 zł za karty nam zabrali !!!!!!!!! no za chamy!!! musiałam 8 zł przelewać żeby za kredyt rate odciągnęli... masakra po prostu. Karty już im oddaliśmy bo i tak ich nie używaliśmy. Byłam na długim spacerze, nawet ciepło dzisiaj na dworze. Kupiłam sobie metkę cebulową i zjadłam z bułką taka głodna wróciłam ze spaceru że masakra a bułeczki takie świeże ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
noo katastrofa z tym bankiem... nie mogę z niego zrezygnować bo mamy w nich kredyt hipoteczny i rate musze wpłacać na konto w tym banku. A konto walutowe otworzyłam w nim tylko dlatego że w tym banku jest kasa i można wybierać pieniądze w EURO. JA zawsze wybieram i sprzedaje w kantorach i złotówki wpłacam sobie na konto w ING. Nie robię przewalutowania przez bank bo oni mają bardzo niski kurs a w kantorach jest ok. 50 gr więcej na jednym euro. W ING kurs jest podobny jak w kantorze ( ok. 15 gr mniejszy tylko) ale w Kwidzynie nie ma kasy i nie mogę wybierać w Euro. CO prawda mam tam też konto walutowe ale tylko jak mąż mi przesyła jakąs małą kwote w euro to wtedy sobie robie przewalutowanie bo nie opłaca mi sie jechać do Kwidzyna. Troche to skomplikowane ale tak jest najlepiej. A ING mam tylko w Kwidzynie czyli 20 km ode mnie. W moim mieście jest tylko spółdzielczy, powiślanski i kredyt bank - czyli strasznie drogie banki i nie tak nowoczesne jak ING.
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam dziś zamówienie na allegro
![]() W sumie z koleżanką zrobiłyśmy zamówienie za 80zł ![]() Już nie mogę się doczekać aż kurier mi to przywiezie ![]() Byłam dziś z psem u fryzjera, później kupiłam mu przysmaki, zabawki parę pierdół i prawie 100 zł poszło masakra jakaś, jak te pieniądze idą jeszcze z mamą zrobiłyśmy zakupy spożywcze i 300 stówy poszły ja się już chyba nie ruszam z domu, bo gdzie nie pójdę tam kasa idzie A w ogóle byłam w sportowym i przymierzałam rolki, też szoku doznałam, bo mają identyczne jak te z allegro co są po 80zł oni sprzedają po 140-160zł to po.je.ba.ło ich do reszty brak słów po prostu
|
#106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
U mnie masz 3 albumy zdjęć :P O kurde jakie Ty masz chude nóżki!! na tych zdjęciach to dopiero widać to wyraźnie!!! no dwa patyczki ale śliczne patyczki Piękna z Ciebie kobieta!!! Twój TŻ musi byc mega dumny!!!i jakie masz oczy piekne! i te rzęsy ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Mają takie nowoczesne możliwości że inne banki nawet połowy tego nie mają także polecam wszystkim z czystym sumieniem! jezuuu 99 zł za usługi bankowe? porypało ich?? co za głupi bank!!! skąd onoi taką kwote w ogóle wzięli ?? noo najlepiej powiedziec że pomylili nazwiska... kretyni. Może myśleli że ktoś jest głupi i zapłaci im te pieniądze a jak osoba zaczęła protestować to wytłumaczyli się głupio że pomylili nazwiska! chamstwo normalnie.... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry...? jest tu dla mnie miejsce...?
witam... odchudzam się już od jakiegoś czasu, pierwszy wątek grupowy jaki był to padł, drugi nadal się trzyma ale widzę że wy trzaskacie tyle postów - to dla mnie w tej chwili dobrze, bo przechodzę przez ten okres diety gdy waga stoi w miejscu. to hej wszystkim
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odkąd 3 kg przytyłam to troche sie obcisłe zrobiły więc noszę S ale jak ważyłam 57 kg i w pupie miałam 90 a w udzie 49 to XS była idealna. Teraz własnie też w udzie jest gorzej bo mam 52 więc XS jest bardzo opieta, w Sce jest ok choć jak podchodziłam ostatnio do wagi 61 kg i w udzie miałam 54 cm to Ska była tez obcisła w udach dosyc sporo. ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
próbowałam już :/ on ma tak dużo tej sierści że masakra i w dodatku biała jest ta sierść a ja większośc ciuchów mam czarne Muszę te wałki koniecznie kupić do ciuchów.... a wkurza mnie strasznie te wałkowanie się pare razy dziennie, nawet przed głupim wyjściem do sklepu musze :/
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JAKA TY JESTEŚ ŚLICZNA! Masz piękny uśmiech, więcej fotek z uśmiechem proszę !!! ![]() Przy okazji wklejam, fajna stronka, podobają mi się ćwiczenia: http://fitappy2.wordpress.com/ Edytowane przez MyNameIs Czas edycji: 2012-06-06 o 20:51 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Medzik ja w nysie widzialam jakis sklep sportowy moze tam mają rolki jak cos to ci wytłumacze gdzie Losing ale Ty chudzinka i w dodatku kolejna ślicznotka, a w tej czerwonej kiecce super wyglądasz Ja wróciłam byłam u teściowej robiłam jej pedicure i hybrydki Dzisiaj nie ćwicze mam @ wiec mam wytłumaczenie. Ale właśnie siedze i sie trzęsę przez serum chłodzące |
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nic z tych rzeczy nie stosowałam nigdy, na szczęście z Pantene jestem mega zadowolona. A ten KAllos to polskiej produkcji? bo sie zastanawiam czy w niemczech też on jest. Może bym sobie kupiła tak dla urozmaicenia Oo psiaka widze znowu ogoliłaś Ojj kasa to idzie nie wiadomo kiedy... straszne to jest ze wszystko takie drogie A rolki faktycznie dużo tańsze na allegro, ale tak to właśnie często jest. I co teraz zrobisz? gdzie kupisz?
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-06 o 20:34 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail jak będę miała jechać do Nysy to dam Ci znać i wtedy mi wytłumaczysz
teraz tylko ciekawe czy Tż dostanie wolne Monia no ja psiaka golę co 2 miesiące A nawet nie wiem jakiej jest firmy ten Kallos ale na prawdę polecam, bo super maska możesz ją sobie używać np raz w tygodniu To ta: http://allegro.pl/kallos-maska-mlecz...372487510.html naprawdę warto kupić ja ją miałam prawie rok a cena niziutka.A co do rolek to zobaczę jeszcze w Nysie jak będę, a jak nie to zamówię chyba na allegro jak już wiem jak one wyglądają na żywo ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Losing ale z Ciebie śliczna laseczka Tż to Cię pewnie na rękach nosi ślicznotka
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby jestem i ja,
Bylam na spacerze, potem na mega zakupach jedzeniowych ,bo jedziemy na wioske zabitą dechami , a jutro święto ,no i bylam u rodziców. Potem szybko dziecko wykąpalam ,polozylam spać , chate ogarnęlam jako tako i siedzę, uff. |
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
O jak spokojnie dzisiaj
![]() Losing ja za dziewczynami powtórzę - masz śliczną buzię i obłędną figurę ![]() monika popieram, ja też prywatne mam w ING i jestem zadowolona, mam jeszcze w PKO BP ze względu na kredyt właśnie, ale jak się dowiedziałam jakie tam są opłaty za konto internetowe , przelewy itp to służy mi ono jedynie do spłaty kredytu właśnie. W pracy mam teraz lokalny Bank Spółdzielczy, to jest dopiero hardcore, ich system bankowości internetowej doprowadza mnie do szału ![]() A zęby masz całkiem w porządku, myślałam że masz coś podobnego do mojej wady, ale nie. To zależy jak bardzo ci to przeszkadza, bo wiem jak krzywy zgryz może zatruwać życie. Ale jeśli nie zatruwa, to przemyśl to dokładnie. zooska gratuluję spadku , choć jak wiemy sporo cię to kosztowało Ja już po kolacji, po SPA, po ćwiczeniach ![]() Ten peeling cukrowy Perfecty ma obłędny zapach czekolady. Szkoda że tak szybko się ulatnia. Do tego genialnie natłuszcza skórę A przed kąpielą zafoliowałam uda i zrobiłam 150 przysiadów. Tak się upociłam, że folia zjechała mi na kolana Przez wasze wczorajsze pisanie zaspałam dziś do pracy To znaczy zdążyłam, ale miałam 25 minut na umycie włosów, zrobienie sobie śniadania, nakarmienie stada głodnych psów, wysuszenie głowy, umycie się i umalowanie. Zdążyłam to były kanapki z twarogiem, nie miałam czasu na szykowanie owsianki czy wymyślanie czegoś bardziej urozmaiconego. Do tego na podwieczorek wypiłam sobie shake malinowego, a godzinę później zjadłam rożka śmietankowego |
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Monia jejku aż się zaczerwieniłam
dziękuję, bardzo mi miło ![]() Cocktail dziękuję ![]() Dziewczynki, która z Was miała balsam z eveline i rozgrzewający i chłodzący, żeby porównać który lepszy ? chodzi mi głównie o to, żeby go stosować pod folię na brzuch, więc żeby mnie nie zmroziło za bardzo ani tym bardziej nie paliło ![]() Medzik ja też sobie muszę zamówić kallosa, bo już mi się kończy ale na razie kiepsko z kasą, więc muszę poczekać Przyszedł mi REVALID i wzięłam niedawno pierwszą tabletkę. Mam ich 90 i nie wiedziałam, że bierze się aż 3 dziennie, to w sumie wystarczy mi tylko na miesiąc a myślałam, że 90 tabletek jest na 3 miesiące ![]() Monia polecam również kallosa, włosy są po nim rewelacyjne Medzik dziękuje Słonko nawet jak proszę to nie chce ![]() Antana dziękuję bardzo Ale tu cisza dzisiaj wyjątkowo, pewnie wszystkie korzystają z tego, że jutro wolne A ja chciałam się jeszcze pochwalić, że moja praca licencjacka została zaakceptowana, więc teraz tylko kosmetyczne poprawki, no i pare zaliczeń, egzaminy i tyle ![]() Ja już uciekam spać, muszę odespać, bo do niczego się nie nadaje ![]() ![]()
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Anawaria , ja też dziś mam diete do *upy , zjadlam loda ,a potem 2 kabanosy.............
losing , naprawdę przecudną masz urodę ... Gartuluję zatwierdzenia pracy - nie dość ,że piękna ,to jeszcze inteligentna - IDEAl. Monia, moja mama pracuje w bgz ,wiec ja tez mam tam konto , w sumie nie mam wyboru ,heh Także nawet na inne nie patrzę. |
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
czytam wasz wątek od 1 części i już nawet kiedyś pisałam, ale jakoś przestałam, ale czytam Was codziennie udzielałam sie mniej wiecej wtedy, kiedy pisała tez zero satysfakcji, nie wiem czy bedziecie kojarzyć.Nie macie nic przeciwko żebym się dołączyła do Was ? Bardzo mi na tym zalezy bo uwielbiam Was i w ogole mega mnie motywujecie!Monia i Meedzik, jesteście moimi GURU od początku ![]() Tak więc ja nazywam się Klaudia, za dwa miesiące skończe 18 lat, mam 165 cm, waże 62,8kg i kocham ponad życie JUST FITY Z MLEKIEM dziś zjadłam znowu dużo za dużo i pewnie jutro bd więcej. Od jutra zaczym pełną parą diete !!! Chce dojśc do wagi 48 kg to jest mój cel od początku. Kiedys wazylam 68kg ale juz te 5kg jakos spadło, ale ciągle jest o wiele za dużo. Ale jestem w dobrej myśli bo wiem że mi się z Wami uda
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także ja juz sie nie owijam bo zamarzam ![]() Też zamówiłam revalid ale 3x 90tabl kuracje na 3 miesiące ![]() A co studiujesz bo ja nie pamiętam Mi sie przyfuksiło i nie ide na egzamin jestem zwolniona Także powodzenia Ci życzę Samych piątek klausss Witamy |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam finał You Can Dance i zaraz koniec także za moment będę na forum o ile wszystkie spac nie pójdziecie
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Eveline rozgrzewający broń Boże pod folię!!!! Pali tak bardzo że aż niedobrze się robi i odlecieć można! Ja owijam nogi bez balsamów i sporo się przy tym ruszam więc skóra wtedy się poci ładnie pod tą folią a balsamy smaruje np. na noc ( te tylko nawilżające) a Eveline czasami w dzień sobie posmaruje
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

dobrze, że dzisiaj tylko 4 godziny...!

no tak... to nastepnym razem przemyśl sobie koncepcję na kolację inną niz wiesniak i kup co trzeba. twarożek starcza na 2 razy + jakiś ogórek czy inne tanie warzywo... ja też kominuje jak mogę żeby tanio wyszło, bo $$$ brak.
Sałatka owocowa i mizeria, styknie, mógł być makaron razowy do mizerii, ale już po ptakach. Tragedii nie ma, jest przynajmniej porcja warzyw i owoców

dentystka powiedziała że nie usunie mi tego osadu bo za 2 tygodnie byłby większy i że już tak musi być

położyłam się spać po przed 23 a zasnęłam chyba po 2
wstałam o 7 i jestem nieprzytomna. Położyłam się przed chwilą spać i oczywiście nie zasnę, bo za jasno 
Rano to się muszę zmuszać do śniadania, bo jest mi niedobrze
ale potem nie wracam do domu tylko idę na pokaz robota kuchennego
czyli na czysto masz 57 

Mi sie przyfuksiło i nie ide na egzamin jestem zwolniona