Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 11:33   #91
Kasia_11_83
Rozeznanie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje, że powinno być wliczone w cene wizyty, ale jak mi wczoraj znajoma powiedziała to nogi mi sie ugiely, no bo 300 zł za wizyte to dla mnie strasznie dużo.
Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Ja płaciłam dodatkowo.W sumie wyszło mi aż 300 zł za tą 13 tc wizytę.
Anett a miałaś robioną tylko przezierność?? Bo może w grę wchodziły inne badania
Ja zapytałabym za co jest ta dodatkowa opłata! Za wizytę i USG spoko, ale co z resztą?? Przecież pomiarów gin dokonuje podczas najzwyklejszego w świecie USG U mnie sprawa jest jasna - 80 zł wizyta i 50 zł USG, za nic więcej bym nie zapłaciła

Poza tym powiem wam, że teraz te badanie jakoś tak hucznie każdy nazywa GENETYCZNYMI co rozmija się z prawdą!! Badania przezierności, a genetyczne to dwie zupełnie różne sprawy! Niektórzy korzystają na niewiedzy pacjenta i wmawiają im cuda, lody, wianki. Przecież to tylko zwykłe USG z pomiarami, które gin powinien zrobić w danym tygodniu - nic poza tym Teraz około 20 t.c. też robi się pomiary, tylko innych parametrów, w 30 t.c. to samo.
Dopisywanie wielkiej "filozofii" do tych badań i zdzieranie dodatkowej kasy uważam za grubą przesadę i gdbym spotkała się z czymś takim - zmieniłabym lekarza

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:34   #92
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcie mojego brzucha dziś po śniadaniu 17 tydzień.
Ładny brzuś!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:36   #93
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Nadrabiam Was jakieś dwie godziny!!!!

Witam po dłuższej przerwie.Pędzicie jak szalone Sama nie wiem jak Wy te wszystkie wspaniałości na obiad robicie jak przecież cały czas siedzicie na wizażu

Zrobiłyście mi ochotę na krupnik,więc dzisiaj właśnie krupniczek.A na drugie spagetti z brokułami i serem pyszota

Co do cięcia.Ja przy pierwszym porodzie byłam cięta,cięcia nie czułam,szycie do przeżycia,choć miałam szwy zewnętrzne ii wewnętrzne (szyjki),za to po powrocie do domu nie było ciekawie,bardzo mnie szczypało i bolało zanim szwy się rozpuściły (ok. tygodnia) do tego było mega gorąco bo sierpień,co potęgowało odczucia
Przy drugim porodzie sama pękłam i to tak niefortunnie bo pękła warga sromowa,też nie czułam i po porodzie naprawdę nie bardzo bolało,szybko doszłam do siebie.Bez porównania do pierwszego porodu.

Malutki brzusio

Stary 2012-06-11, 11:36   #94
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Anett a miałaś robioną tylko przezierność?? Bo może w grę wchodziły inne badania
Ja zapytałabym za co jest ta dodatkowa opłata! Za wizytę i USG spoko, ale co z resztą?? Przecież pomiarów gin dokonuje podczas najzwyklejszego w świecie USG U mnie sprawa jest jasna - 80 zł wizyta i 50 zł USG, za nic więcej bym nie zapłaciła

Poza tym powiem wam, że teraz te badanie jakoś tak hucznie każdy nazywa GENETYCZNYMI co rozmija się z prawdą!! Badania przezierności, a genetyczne to dwie zupełnie różne sprawy! Niektórzy korzystają na niewiedzy pacjenta i wmawiają im cuda, lody, wianki. Przecież to tylko zwykłe USG z pomiarami, które gin powinien zrobić w danym tygodniu - nic poza tym Teraz około 20 t.c. też robi się pomiary, tylko innych parametrów, w 30 t.c. to samo.
Dopisywanie wielkiej "filozofii" do tych badań i zdzieranie dodatkowej kasy uważam za grubą przesadę i gdbym spotkała się z czymś takim - zmieniłabym lekarza
Zgadzam się
No, ale niestety niektórzy lekarze próbują naciągać jak tylko mogą
Stary 2012-06-11, 11:37   #95
DeKajka
Zakorzenienie

Karolla - słodziachny

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:37   #96
aniamotylek
Rozeznanie

Ja chyba tez bym chciala, miec zrobiona,. jak pomysle ze rodze a w pewnym momencie cos oprocz dzidzi tez wychodzi, i ten zapach, ja zmieszana TZ pewnie tez jejku straszny scenariusz.

Ja placilam 100, i zrobil przeziernosc, a bylam u niego tylko 1 raz,
Stary 2012-06-11, 11:38   #97
happy_eve
Wtajemniczenie

Hej
Wchodzę po weekendzie a tu nowy wątek, kiedy ja Was nadrobię??
Opiszę co u mnie i idę poczytać trochę
Po pierwsze dziękuję za kciuki za spotkanie z promotorem sobotnie Pomogły, promotor był nadzwyczajnie miły, wszystko mu się podobało W sobotę mam przynieść już całą pracę
Potem wesele - pomimo, że to mojego brata, to muszę to napisać - było beznadziejnie Wesele zrobione na odwal, państwo młodzi zajmowali się sobą a nie gośćmi, zespół był straszny, wogóle nie potrafili rozkręcić zabawy, na oczepinach była zboczona zabawa, czego po prostu nienawidzę na weselach i jeszcze wiele innych rzeczy. Więc się nie pobawiłam na weselu, wróciliśmy przed 2.

A teraz już jesteśmy w domu, był już nawet rzeczoznawca ocenić szkody w samochodzie po tej stłuczce. Ciekawe ile nam zwrócą, w ciągu dwóch dni mają dać odpowiedź.

Dzisiaj kończę 17 tydzień i nadal nie czuje ruchów Nawet na moim suwaczku już napisali: pewnie czujesz już ruchy maleństwa

Dobra, idę czytać, co tam u Was Tylko od razu mówię - nie odpisuję

Edytowane przez happy_eve
Czas edycji: 2012-06-11 o 11:40
happy_eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:40   #98
marti86
Zakorzenienie

SKOPIOWALAM Z POPRZEDNIEGO NIE OGARNE CHYBA TYCH KOLEJNYCH STRON. KOBITY PRRRRRR zlitujcie sie nad tymi co pozno wstaja

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982

ja wymiotuje .mam mdlosci szcerze to wole wymioty .bo mdlosci potrafia mnie meczyc bardzo dlugo.zgage mam co dzien po wszystkim co zjem

najgorsze sa ostatnio dla mnie bole krzyża...nie wiem co juz mam zrobic z tym.spac mi neiwygodnie w kazdej pozycji...

bidulka ze spaniem mam to samawstaje po 5-6 razy w nocy:/ na sikanie masakra:/

Cytat:
Napisane przez martaj9
Dzień dobry!
I znów nowy tydzień a mnie tak sie nie chce isc do pracy

Pochwalę sie, że juz zaczynam czuc maluszka i jego ruchy

super a czemu nie pojdziesz juz na zwolnienie??

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
ja wzielam l4 teraz 4 tego i narazie mam do 2 lipca ale nie mam zmaiaru juz tam wracac , wiec bede na l4, pozniej na macierzynskim a jak mi sie skoncza macierzynski, urlopy niewykorzystane to ide z wypowiedzeniem i mam ich w nosie oczywiscie martwie sie jak to bedzie z praca bo ejdnak tutaj jakies pieniadze ale tez ile mozna ...poradze sobie i znajde co innego

tak jest to uzaleznione od dochodu ale nie pwoiem Ci jaki prog bo nie wiem.ja sie napewno nie zalapie bo mam za duzy dochod razem z mezem:/

Kasiu
gratuluje 20tc

Weronika ja tez mam jazde na czeresnie.w sobote specjalnie jezdzilam po nie do miasta.wczoraj tez kupilam i dzis rano juz zaliczylam biedre bo pyszne tam sa

Anet a jak Twoj odwojny brzuchatek wygada??

Kamila ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz

Madzius koniecznie poinformuj lekarza o serduchu!!

jeszcze wiele mialam napisac ale nie pamietam((

dzis mala wstala o 6 ja mialam ciezka noc tragedia jak spie.zawiozlam ja do przedszkola i sie polozylam.obudzil mnie telefon o .11.15 i dopiero co jadlam sniadanie.nie robie dzis obiadu bo mi sie nie chce.jade z kolezanka na flaki do mojej ulubionej restauracji

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:41   #99
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
W UK nie nacinaja, podobno niektore dziewczyny tak pekaja ze az ajc, nie bede tego opisywac ale caleeeeeeeee rozwalone.
Nieprawda nacinają i jeśli jest potrzeba pomagają wyciągnąć dziecko vacumem.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:41   #100
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Nadrabiam Was jakieś dwie godziny!!!!

Witam po dłuższej przerwie.Pędzicie jak szalone Sama nie wiem jak Wy te wszystkie wspaniałości na obiad robicie jak przecież cały czas siedzicie na wizażu

Zrobiłyście mi ochotę na krupnik,więc dzisiaj właśnie krupniczek.A na drugie spagetti z brokułami i serem pyszota

Co do cięcia.Ja przy pierwszym porodzie byłam cięta,cięcia nie czułam,szycie do przeżycia,choć miałam szwy zewnętrzne ii wewnętrzne (szyjki),za to po powrocie do domu nie było ciekawie,bardzo mnie szczypało i bolało zanim szwy się rozpuściły (ok. tygodnia) do tego było mega gorąco bo sierpień,co potęgowało odczucia
Przy drugim porodzie sama pękłam i to tak niefortunnie bo pękła warga sromowa,też nie czułam i po porodzie naprawdę nie bardzo bolało,szybko doszłam do siebie.Bez porównania do pierwszego porodu.

Ladny brzusio
Stary 2012-06-11, 11:42   #101
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
i na zwykłym usg? i bądź tu człowieku mądry
Pół na pół.Było zwykłe USG i 3D.
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 11:44   #102
weronika23
Zakorzenienie

jaki slodki malutki brzuszek moj pzy tobie to bebechol
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:45   #103
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Hej!
Na starym wątku przeczytałam chyba ze 20 stron pocytowałam sobie i dupaaa bo już nowy wątek i tu kolejne 3 stony aaaaaaaaaa.

Zaczynam dzisiaj 18 tydzień, czyli 5 miesiąc ale po tym co stało się Wiolci mam stracha w pracy jest babeczka która ma za męża świetnego ginekologa ordynatora szpitala i takie tam... w każdym bądź razie uratował 2 ciąże koleżanki - które były mocno zagrożone gadałam z nią dostałam do niego numer i jeszcze poprosiłam żeby z nim pogadała, żeby gdzieś mnie wcisnoł - chce żeby zobaczył co tam się dzieje bo mam wrażenie, że mój gin to trochę zlewa ( np ostatnio musiałam mu przypominać, że siedzi sobie krwiak w mojej macicy a on nawet nie pomierzył i nie przyjrzał się czy wogóle tam coś jest tylko stwierdził, że się nie powiększa, albo pytał czy na ostatniej wizycie miałam rozwarcie? - ręce opadają - kasę ciągnie i nic więcej - mam wrażenie, że on jest dobry do prowadzenia tylko zdrowych ciąż)

Pisałyście o szkołach rodzenia u nas jest darmowa i fajne gratisy dają
Stary 2012-06-11, 11:47   #104
madzius90
Zakorzenienie

Umówiłam się z babką z salonu na czwartek na 17 na przymiarkę sukni, bez problemu się zgodziła zostać po godzinach otwarcia Ma szczęście

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Po pierwsze dziękuję za kciuki za spotkanie z promotorem sobotnie Pomogły, promotor był nadzwyczajnie miły, wszystko mu się podobało W sobotę mam przynieść już całą pracę
Super

Cytat:
Potem wesele - pomimo, że to mojego brata, to muszę to napisać - było beznadziejnie Wesele zrobione na odwal, państwo młodzi zajmowali się sobą a nie gośćmi, zespół był straszny, wogóle nie potrafili rozkręcić zabawy, na oczepinach była zboczona zabawa, czego po prostu nienawidzę na weselach i jeszcze wiele innych rzeczy. Więc się nie pobawiłam na weselu, wróciliśmy przed 2.
Szkoda, że tak wyszło

Cytat:
Dzisiaj kończę 17 tydzień i nadal nie czuje ruchów Nawet na moim suwaczku już napisali: pewnie czujesz już ruchy maleństwa
Kochana cierpliwości. Pierworódki mogą poczuć pierwsze ruchy dopiero w 22 tygodniu

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
SKOPIOWALAM Z POPRZEDNIEGO NIE OGARNE CHYBA TYCH KOLEJNYCH STRON. KOBITY PRRRRRR zlitujcie sie nad tymi co pozno wstaja
kto późno wstaje to wiesz

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
dzis mala wstala o 6 ja mialam ciezka noc tragedia jak spie.zawiozlam ja do przedszkola i sie polozylam.obudzil mnie telefon o .11.15 i dopiero co jadlam sniadanie.nie robie dzis obiadu bo mi sie nie chce.jade z kolezanka na flaki do mojej ulubionej restauracji

Mmm flaki
Stary 2012-06-11, 11:48   #105
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Pół na pół.Było zwykłe USG i 3D.
To zmienia postać rzeczy. Zapłaciłaś za badanie wykonane w 3d, bo przezierność i tak ocenia się podczas badania w 2d.

Ja dzwoniłam do kliniki, gdzie robią 3 i 4d i pytałam o koszt badania- 150 zł. To i tak nieźle, bo kuzynka płaci 250zł i to za każdą wizytę (Za każdym razem ma badanie też w 3 czy 4d).
Moim zdaniem to przesada.. Raz można zrobić i to w późniejszej ciąży - tak na pamiątkę, ale za każdym razem No chyba, że komuś nie szkoda kasy

Stary 2012-06-11, 11:48   #106
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Hej!
Na starym wątku przeczytałam chyba ze 20 stron pocytowałam sobie i dupaaa bo już nowy wątek i tu kolejne 3 stony aaaaaaaaaa.

Zaczynam dzisiaj 18 tydzień, czyli 5 miesiąc ale po tym co stało się Wiolci mam stracha w pracy jest babeczka która ma za męża świetnego ginekologa ordynatora szpitala i takie tam... w każdym bądź razie uratował 2 ciąże koleżanki - które były mocno zagrożone gadałam z nią dostałam do niego numer i jeszcze poprosiłam żeby z nim pogadała, żeby gdzieś mnie wcisnoł - chce żeby zobaczył co tam się dzieje bo mam wrażenie, że mój gin to trochę zlewa ( np ostatnio musiałam mu przypominać, że siedzi sobie krwiak w mojej macicy a on nawet nie pomierzył i nie przyjrzał się czy wogóle tam coś jest tylko stwierdził, że się nie powiększa, albo pytał czy na ostatniej wizycie miałam rozwarcie? - ręce opadają - kasę ciągnie i nic więcej - mam wrażenie, że on jest dobry do prowadzenia tylko zdrowych ciąż)

Pisałyście o szkołach rodzenia u nas jest darmowa i fajne gratisy dają
rozpoczecia 5 miesiaca

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-11, 11:51   #107
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
kto późno wstaje to wiesz
Ja wstałam 6:40 i tak mi się ten dzień ciągnie! Matko i córko...A tu jeszcze 13:00 nie ma nawet.
Mąż zapomniał telefonu z domu, jak mnie odwiózł po lekarzu, więc nawet mu nie mogę zadzwonić poopowiadać, co bym sobie zjadła

-----------dopisano 12:54-------------poprzedni post 12:51-------------------

Cytat:
To zmienia postać rzeczy. Zapłaciłaś za badanie wykonane w 3d, bo przezierność i tak ocenia się podczas badania w 2d.

Ja dzwoniłam do kliniki, gdzie robią 3 i 4d i pytałam o koszt badania- 150 zł. To i tak nieźle, bo kuzynka płaci 250zł i to za każdą wizytę (Za każdym razem ma badanie też w 3 czy 4d).
Moim zdaniem to przesada.. Raz można zrobić i to w późniejszej ciąży - tak na pamiątkę, ale za każdym razem No chyba, że komuś nie szkoda kasy
Ja tak będę miała - przezierność, a później 3D i za całość płacę właśnie 230zł - no, właściwie 255, bo chcę z płytką, a tyle sobie liczą za nagrywanie.

Ale dzwoniłam do jeszcze jednego ośrodka, który specjalizuje się w badaniach genetycznych (dla dziewczyn ze Śląska - "Genom" w Rudzie) i tam za przezierność na zwykłym USG sobie życzą 260

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-06-11 o 11:55
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:52   #108
karolla12
Rozeznanie

Właśnie wydaje mi się,że nie mam dużego brzucha,poza wypchanym żołądkiem,ale wczoraj zjadłam chyba dwa kilo czereśni i kilka brzoskwiń ale czuję dużą kulkę,więc macica rośnie,a dzidzia wg usg ponad tydzień większa więc chyba wszystko ok.A rozstępy mam po poprzednich ciążach,ale takie małe smugi,szczerze mówiąc mi nie przeszkadzają
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:53   #109
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję kolejnego tygodnia i miesiąca!

Bądź dobrej myśli Kochana

I fajnie by było, gdyby koleżance udało się wcisnąć Ciebie na wizytę do tego ordynatora, bo Twój ginekolog podchodzi jakoś niepoważnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 11:53   #110
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ja wstałam 6:40 i tak mi się ten dzień ciągnie! Matko i córko...A tu jeszcze 13:00 nie ma nawet.
Mąż zapomniał telefonu z domu, jak mnie odwiózł po lekarzu, więc nawet mu nie mogę zadzwonić poopowiadać, co bym sobie zjadła
U mnie wrecz odwrotnie .. czas zapiernicza jak szalony .. ledwo co sie obudze a juz jest 20 i TŻet wraca z pracy ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-11, 11:53   #111
musso4
Zakorzenienie

wracając jeszcze do porodu, jak to by było naprawdę takie straszne, jak niektóre kobiety opisują, to ludzkość już dawno by wyginęła
Stary 2012-06-11, 11:54   #112
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Hej!

Zaczynam dzisiaj 18 tydzień, czyli 5 miesiąc ale po tym co stało się Wiolci mam stracha
Ja muszę przyznać,że po tym co się stało Wioli codziennie mam stracha.Staram się odganiać czarne myśli,ale same wiecie jak to jest...
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 11:57   #113
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ona robi, bo chce czy jak?
Dla mnie to też jak na pamiątkę to raz i starczy, bo i tak przecież dla lekarza usg 2d ma znaczenie w ocenie stanu dziecka

No, ale tak jak piszesz, jak kogoś stać to sobie może robić co trochę to 3/4d

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Ja wstałam o 6:10 ale jakoś mi ten dzień dosyć szybko leci, bo ciągle mam coś do roboty- papierologia, no i lukam na wizaż ciągle

Możesz nam poopowiadać
Stary 2012-06-11, 11:57   #114
marti86
Zakorzenienie

Przelecialam tak po wierzchu:P

Karola sliczny mini brzusio

Zupa pieczarkowa-u nas sie pieczarki smazy na masle i jest pycha

NAcinanie krocza-nie ma tragedii dziewczyny.ja nawet nie wiem kiedy.potem ciagnely szwy ale nie przesadzajmy da sie wytrzymac.najgorsze pierwsze 3 dni potem juz luzik.mozna chodzic, nosic zero problemu.najwiekszy problem to siadanie dwa dni po porodzie ale to sie nauczycie przysiadac bokiem na poczatku a potem juz nie bedzie tak bolalo.ja chce zeby mnie nacieli-mam kolezanke ktora pekla-i dziekuje bardzo bz naciecia mowie

Wyproznienie podczas porodu niestety zaliczylam ale wtedy mialam to w doopie tzn poza w moim szpitalu nie robia lewatywy daja czopki.ale jak sie jadlo 2 h przed pierwszym bolem i sie urodzilo w ciagu 5h to jednak cos tam sie ciaz trawilo i nie zdarzylo wyjsc po czopkach-nie bedziecie o tym myslaly wogole!!

Stary 2012-06-11, 11:58   #115
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muszę przyznać,że po tym co się stało Wioli codziennie mam stracha.Staram się odganiać czarne myśli,ale same wiecie jak to jest...
Ja myslalam , bylam wrecz przekonana ze takie przykre historie zdarzaja sie tylko na poczatku ciazy .. myslalam ze moge byc juz spokojna . jak widac wszystko moze sie zdarzyc ..
ale mimo wszystko staram sie o tym nie myslec dopoki czuje moje malenstwo jak mi fika w brzuszku ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-11, 11:58   #116
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, wiesz, że wszystko będzie dobrze
A na pewne rzeczy nie mamy niestety wpływu.
Stary 2012-06-11, 11:59   #117
marti86
Zakorzenienie

Biedroneczkaolga fajnie by bylo jakby udalo Ci sie skonsultowac z tym ginem.gratuluje 18 tc i bez czarnych mysli mi bo bedzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 12:02   #118
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze mówiąc to mnie też to przestraszyło... i niby nic złego się nie dzieje, żadnych bóli, plamień, ale chciałabym mieć już wizytę i sprawdzić czy u dzidzi wszystko okej... a to muszę czekać do 22.06 ; / tak mi się ten czas dłuży ; /

Biedroneczka gratuluję kolejnego tygodnia i życzę powodzenia w dostaniu się do tego innego specjalisty, bo tej twój gin to faktycznie jakiś taki mało przykładający się

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 12:06   #119
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc to mnie też to przestraszyło... i niby nic złego się nie dzieje, żadnych bóli, plamień, ale chciałabym mieć już wizytę i sprawdzić czy u dzidzi wszystko okej... a to muszę czekać do 22.06 ; / tak mi się ten czas dłuży ; /

Biedroneczka gratuluję kolejnego tygodnia i życzę powodzenia w dostaniu się do tego innego specjalisty, bo tej twój gin to faktycznie jakiś taki mało przykładający się
ja ide 21.06.. i tez mi sie dluuuzy strasznie

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-11, 12:08   #120
marti86
Zakorzenienie

mna tez wstrzasnela ta wiadomosc ale staram sie odganiac czarne mysli...ktorych mimo wszytsko mam o wiele wiecej niz w poprzedniej ciazy

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Czarnamadonna to my znow mamy razem wizyte bo ja tez mam 2.07

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości