![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni
Dzięki za przyjęcie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni
Mamadlo- całkiem fajny przepis. Muszę spróbować
![]() A dzisiaj na śniadanie 2 bułki z dżemem i 2 marchewki. drugie śniadanie- 2 kawałki chleba z serem I gdzieś wyczytałam, że przy odchudzaniu nie powinno się jeść sera, bo długo się go trawi. A wy jak uważacie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że ser w niewielkich ilościach naprawdę nie zaszkodzi, tym bardziej jak się go je do południa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Ser na pewno nie zaszkodzi ,a chlebek czy bułki zawsze można zastąpić chlebem "wasa" czy grachamką
![]() Wczoraj 2 godzinki spędzone na siłowni - bieżnia , orbitrek , steper i rowerek i o dziwo zakwasów nie ma ![]() Znacie jakies dobre diety redukcyjne? Ostatnio czytałam o diecie kapuścianej , stosowała ją już któraś? Tu mam link , bardzo podoba mi sie jadłospis tej diety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dietę kapuścianą stosowała moja mama, nie była zadowolona, czuła się słabo, ale może też przez to, że jest po 40
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
to i ja chętnie się dołączę
![]() właściwie planowałam wakacyjne odchudzanie już od jakiegoś czasu, chce zrzucić 5 kg ![]() ![]() planuje zapisać się na siłownię i stosować dieta 1000-1200 kcal moja waga: 50kg wzrost: 154cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo dzięki, świetna opcja napewno ktoś skorzysta ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
witamy witamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
ja słyszałam o diecie kefirowej, może i dobre by to było? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
kaamilaaa Kapuścianka to typowa dieta z efektem jojo jest. Niby się człowiek na niej nie głodzi itp. ale nie znam nikogo, kto kilka razy dziennie z chęcią je tą mdłą zupę. Mdłą, bo żadnych przypraw praktycznie w niej nie ma. Kalorie ogranicza się w niej na maxa, więc uważam że nie warto się męczyć - skoro efekt później odwrotny. Kilka znajomych próbowało, efekty oczywiście są - 2 kg wody wydalona ;p
Poza tym nie jestem zwolenniczką diet jedno czy dwutygodniowych. Jak się człowiek ma do porządku doprowadzić, to nie zrobi tego w tydzień przecież ![]() Moim zdaniem lepiej powoli i skutecznie, niż szybko i do d**y ![]()
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Ciap ciap ciap ciap moja dieta chyba dobiega końca, czas na utrzymanie. dzisiaj zaszalałam i zjadłam... pół białej bułki, łaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Witajcie ;-)
Pozwólcie mi do Was dołaczyć... Jakiś miesiąc temu ważyłam 70 kg przy wzroście 173 cm. Cel to ok.61-62kg. ( mam jeszcze spore zapasy tłuszczyku na brzuszku, pupie, udach i tzw. boczkach). Zaczęłam mądrzej i mnie kalorycznie się odżywiać ( ok. 1200-1500 kalorii) więcej się ruszać i osignęłam dosyć szybko wagę 66 kg. I wydawało mi się że wszystko idzie ok...ale niestety zmniejszyła się chyba moja motywacja, rzuciłam się wczoraj na spory kawałek tłustego, ale za to jakiego pysznego tortu i kilka sztuk galaretki w czekoladzie. Wczoraj sobie te grzeszki jeszcze wybaczyłam i za karę była dłuuuuuga wyprawa do lasu na grzyby ![]() ...I to jest powód dla którego znalazłam się na tym forum. Może mi pomożecie nie utracić całkowicie motywacji... bo jakoś tak razem jest raźniej, co nie ;-) Wszystkim na diecie życzę wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w moim przypadku kwestia oduczenia sie pojadania kalorycznych rzeczy trwa kilka dni, poprostu odechciewa mi sie skoro juz jakis czas tego nie jem ![]() mojej diety jak narazie dzisiaj nic nie pokrzyżowało ![]() ![]() oby mnie wieczorem nic nie podkusiło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć,tak jak inni chce z wagi 60 kg przy wzroście około 170 cm schudnąć do 55 lub niżej
![]() gotować więc nie wiem czy się uda. Trzymajcie kciuki zaczynam od jutra z wami. Kolonia w sobote ale co tam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() możesz także skorzystać ze wcześniej podanego przez jedną z dziewczyn przepisu na batoniki owsiane ![]() ja się najbardziej boję piątku, bo wiadomo zakończenie roku szkolnego. Pewnie pójdą piwka w ruch, bez pizzy też się nie obejdzie, a odmawiać nie wypada ;p trudno, najwyżej 1 dzień zaszaleje ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, dopiero zaczynam udzielać się na wizażu i od razu wątek jedzeniowy mnie natchnął
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
równiez Cię witamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- AA tak w ogóle witam wszystkie nowe laski!! W kupie siła ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
cześć
![]() dołączam się do was ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Witam witam, dajem radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Drabineczka co będziesz jeść dobrego?
A za mną w dniu dzisiejszym 12kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za powitanie w szeregach i już mówię jak to wygląda u mnie. Jakieś 2 lata temu w ciągu paru miesięcy z "laski" stałam się "pulpetem" w sumie przybrałam 26 kilo, potem w ramach eksperymentów to tylko rosło. I żeby nie było nie zaczęłam się obżerać, jak tylko marynarki zrobiły się "przyciasnawe" zaczęłam walkę...w moim przypadku z wiatrakami. Im bardziej się odchudzałam tym więcej kilosów do mnie przylegało po rygorze diety- czyli klasyczne jojo. 3 miesiące temu miałam operowane torbiele i na raz .....zaczęłam się pocić, a wcześniej nawet na torturach i w saunie nie puszczałam kropelki oraz zaczęłam chudnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Ja jeszcze nie wchodzę na wagę...
No właśnie nie wiem ostatnio nauczyłam się robić jajka w koszulkach i zostałam ich fanką :d ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- 50,9 kg!!! ale myślę że to może być niemiarodajne, w sensie ze waga może być niższa ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- JAAA CZYLI TAK JAK TY ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli pozwolicie to do Was dołączę. Nazywam się Magda
![]() Mam 172 cm i niestety to 63kg.. Odchudzałam sie w lutym schudłam i byłam zadowolona, lecz potem nauki dużo ja podjadałam i przytyłam do 64 nigdy tyle nie ważyłam!! I teraz mam wakacje i mam zamiar zadbać nad sobą. Moje postanowienia(musze tak wypisać jakoś mnie to będzie motywowało) ![]() 1.Dietka +ćwiczenia 2.Zadbać o włosy . Nie prostować i odżywiać ,odżywiać i jeszcze raz odżywiać. 3.Zrobić w końcu ład z moją cerą(trądzik od kilku lat).. To są takie głowne moje marzenia do spełnienia od teraz już ![]() Tak poza tym to chodze z psem codziennie na długie spacery ok 1h popołudniu i 2h wieczorkiem. Teraz mamy przerwe bo pies po operacji dochodzi do siebie. ![]() Ale dosyć tego, założyłam sobie dzienniczek i dążę do celu ![]() Ide teraz posprzątać w klatkach u królików i szczurów i cały dom ogarnąć, trochę spalę kcal :P A na śniadanko zjadłam: Pół kostki sera białego<mniam>, kubek ciepłej zupy kalafiorowej zmiksowanej i wypiłam zieloną herbatkę. a na obiad pewnie zrobie tortillę dukanowską-polecam, coś pysznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() a zdradzisz nam, co robiłaś w lutym ? ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- mam propozycje dziewczyny, a żeby ważyć się w każdy piątek, podawać tu swoją wagę i postępy jakie udało się osiągnąć. co by też motywować sie nawzajem i pokazać że niemożliwe nie istnieje ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Oj dzięki
![]() Czas bliżej nieokreślony, ale na pewno pół roku mi to zajęło, niestety nie chudnę szybko ![]() ![]() Generalnie 3,5 kg w ponad miesiąc - szybciej nie muszę, mam jeszcze dużo do zrzucenia i takie tempo mi bardzo odpowiada ![]() Dieta 1000-1200 kcal dziennie od 19 maja, wcześniej nie jadłam po prostu wielu produktów, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego jakie ogromne ilości kcal pochłaniam. Zaczęłam liczyć i efekt przyszedł ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Drabineczka z czym jadasz te jaja? Widziałam przepis w necie, może na kolację zrobię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
ja już nie mam pomysłów co moge jeść na śniadanie, czy kolację. Znudziły mi się kanapki z twarogiem i musli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Hej chudziny
![]() ![]() A więc dzisiaj się ważyłam i w końcu jest ta piąteczka z przodu. Ważę 59kg ![]() ![]() A jak tam u was? ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Drabineczka i izuulkaa- gratuluję spadku wagi ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Ja mam ten sam problem. I nie mam niestety żadnych pomysłów |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Jajacznica na śniadanie może? Naleśniki z twarożkiem <3 Takie bez oleju z dodatkiem otrębów
![]()
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Ja najczęściej te w koszulkach jem sobie z warzywami różnymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Eh, u mnie lipa, wczoraj też się małe piwko zdarzyło i pare kruchych ciastek. Ale potem poszłam na rower na ponad godzinke i nieźle się zasapałam, więc mam nadzieje że bilans wyszedł mniej więcej na zero.
A co do śniadania - moje ulubione to owsianka z kokosem i paroma śliwkami. Oczywiście na wodzie, ale i tak jest pyszna. Istna bomba błonnikowa ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.