1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmienione!!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 12:04   #91
milenaLenka
Raczkowanie

GG do milenaLenka
Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni

Dzięki za przyjęcie! moja przygoda z odchudzaniem zaczęła się rok temu, także w okresie wakacji. Moim sposobem było skorzystanie z rad "prawie dietetyczki" Korespondowałam mailowo ze studentką dietetyki, ona mnie motywowała, że tak powiem. Posłała mi diete, ćwiczenia i generalnie podtrzymywała na duchu. Kosztowało mnie to 30 zł, a przez okres około miesiąca pisałam z nią maile. Nie było to na zasadzie poradnika, tylko luźnych rozmów i to właśnie mi się podobało, indywidualne podejście. Udało mi się schudnąć 9 kg w 2 miesiące i 3 tygodnie, więc nie było efektu natychmiastowego, ale myślę, że w dosyć zdrowym tempie, nie mam efektu jojo. Wróciłam na studia i diety olałam teraz wracam z wielką pompą !
milenaLenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:09   #92
anetka257
Przyczajenie

Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni

Mamadlo- całkiem fajny przepis. Muszę spróbować
A dzisiaj na śniadanie 2 bułki z dżemem i 2 marchewki.
drugie śniadanie- 2 kawałki chleba z serem
I gdzieś wyczytałam, że przy odchudzaniu nie powinno się jeść sera, bo długo się go trawi. A wy jak uważacie???
anetka257 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:11   #93
milenaLenka
Raczkowanie

GG do milenaLenka

Ja myślę, że ser w niewielkich ilościach naprawdę nie zaszkodzi, tym bardziej jak się go je do południa
Stary 2012-06-26, 12:39   #94
kaamilaaa
Przyczajenie

Ser na pewno nie zaszkodzi ,a chlebek czy bułki zawsze można zastąpić chlebem "wasa" czy grachamką
Wczoraj 2 godzinki spędzone na siłowni - bieżnia , orbitrek , steper i rowerek i o dziwo zakwasów nie ma Dzisiaj zaczynam robić A6W .
Znacie jakies dobre diety redukcyjne? Ostatnio czytałam o diecie kapuścianej , stosowała ją już któraś? Tu mam link , bardzo podoba mi sie jadłospis tej diety http://www.menshealth.pl/dieta/Za-pi...-dni-3463.html

kaamilaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 13:32   #95
milenaLenka
Raczkowanie

GG do milenaLenka

Dietę kapuścianą stosowała moja mama, nie była zadowolona, czuła się słabo, ale może też przez to, że jest po 40
Stary 2012-06-26, 14:03   #96
kskocka
Raczkowanie

to i ja chętnie się dołączę
właściwie planowałam wakacyjne odchudzanie już od jakiegoś czasu, chce zrzucić 5 kg myślę, że to do zrobienia, chociaż bardziej zależy mi na ujędrnieniu, bo trzęsę się jak galaretka
planuje zapisać się na siłownię i stosować dieta 1000-1200 kcal

moja waga: 50kg
wzrost: 154cm
kskocka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 14:23   #97
choco star
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamadlo Pokaż wiadomość
Hej, ja mam plan dziennie 1200 kcal i 30 min rowerku. I staram się niem siedzieć ciągle na tyłku w domu, to jest chyba najgorsze wogóle podrzucam wam przepis na pyszne batoniki owsiane, dla takich co bez słodyczy życ nie mogą

2 szkl płatków owsianych (najlepiej górskie, byle nie błyskawiczne)
1/2 szkl mąki pełnoziarnistej
2/3 szkl wiórków kokosowych
1/2 szkl orzechów (u mnie nerkowce i laskowe)
1 szkl suszonych owoców (u mnie śliwki, morele i daktyle)
2 białka
2 łyżki miodu
2 łyżki cukru trzcinowego nierafinowanego
2 łyżki oleju
1/4 szklanki ciepłej wody

Miód rozpuszczamy w ciepłej wodzie, dodajmy olej i łączymy. Mieszamy w misce wszystkie suche składniki. Białka ubijamy mikserem. Polewamy wodą z miodem naszą suchą mieszankę i mieszamy drewnianą łyżką. Dodajemy białka i mieszamy jeszcze. Wykładamy na blachę wyłożoną papierem. Ja robiłam w prostokątnej formie, wyszły chyba trochę za cienkie.
Pieczemy około 30 minut w 170 stopniach.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Pieczemy około 30 minut w 170 stopniach.
jeden batonik wielkości mniej wiecej takiej jakiego można kupić w sklepach ma ok 150-170 kcal

ooo dzięki, świetna opcja napewno ktoś skorzysta

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kskocka Pokaż wiadomość
to i ja chętnie się dołączę
właściwie planowałam wakacyjne odchudzanie już od jakiegoś czasu, chce zrzucić 5 kg myślę, że to do zrobienia, chociaż bardziej zależy mi na ujędrnieniu, bo trzęsę się jak galaretka
planuje zapisać się na siłownię i stosować dieta 1000-1200 kcal

moja waga: 50kg
wzrost: 154cm

witamy witamy wszystko da się zrobić

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kaamilaaa Pokaż wiadomość
Ser na pewno nie zaszkodzi ,a chlebek czy bułki zawsze można zastąpić chlebem "wasa" czy grachamką
Wczoraj 2 godzinki spędzone na siłowni - bieżnia , orbitrek , steper i rowerek i o dziwo zakwasów nie ma Dzisiaj zaczynam robić A6W .
Znacie jakies dobre diety redukcyjne? Ostatnio czytałam o diecie kapuścianej , stosowała ją już któraś? Tu mam link , bardzo podoba mi sie jadłospis tej diety http://www.menshealth.pl/dieta/Za-pi...-dni-3463.html

ja słyszałam o diecie kefirowej, może i dobre by to było?
choco star jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 14:37   #98
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

kaamilaaa Kapuścianka to typowa dieta z efektem jojo jest. Niby się człowiek na niej nie głodzi itp. ale nie znam nikogo, kto kilka razy dziennie z chęcią je tą mdłą zupę. Mdłą, bo żadnych przypraw praktycznie w niej nie ma. Kalorie ogranicza się w niej na maxa, więc uważam że nie warto się męczyć - skoro efekt później odwrotny. Kilka znajomych próbowało, efekty oczywiście są - 2 kg wody wydalona ;p
Poza tym nie jestem zwolenniczką diet jedno czy dwutygodniowych. Jak się człowiek ma do porządku doprowadzić, to nie zrobi tego w tydzień przecież

Moim zdaniem lepiej powoli i skutecznie, niż szybko i do d**y
Stary 2012-06-26, 14:46   #99
201604181004
Konto usunięte

Ciap ciap ciap ciap moja dieta chyba dobiega końca, czas na utrzymanie. dzisiaj zaszalałam i zjadłam... pół białej bułki, łaaa
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 15:31   #100
kares
Przyczajenie

Witajcie ;-)
Pozwólcie mi do Was dołaczyć...
Jakiś miesiąc temu ważyłam 70 kg przy wzroście 173 cm. Cel to ok.61-62kg. ( mam jeszcze spore zapasy tłuszczyku na brzuszku, pupie, udach i tzw. boczkach). Zaczęłam mądrzej i mnie kalorycznie się odżywiać ( ok. 1200-1500 kalorii) więcej się ruszać i osignęłam dosyć szybko wagę 66 kg.
I wydawało mi się że wszystko idzie ok...ale niestety zmniejszyła się chyba moja motywacja, rzuciłam się wczoraj na spory kawałek tłustego, ale za to jakiego pysznego tortu i kilka sztuk galaretki w czekoladzie. Wczoraj sobie te grzeszki jeszcze wybaczyłam i za karę była dłuuuuuga wyprawa do lasu na grzyby ale dzisiaj znowu przegięłam ze słodyczami i już zaczęło mnie dręczyć sumienie...idę zaraz na rower i nie zjem kolacji ( no może jakiegoś pomidorka) ...ale już się boję, że to może być koniec mojej diety.... :-(
...I to jest powód dla którego znalazłam się na tym forum. Może mi pomożecie nie utracić całkowicie motywacji... bo jakoś tak razem jest raźniej, co nie ;-)
Wszystkim na diecie życzę wytrwałości
kares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 17:48   #101
choco star
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kares Pokaż wiadomość
Witajcie ;-)
Pozwólcie mi do Was dołaczyć...
Jakiś miesiąc temu ważyłam 70 kg przy wzroście 173 cm. Cel to ok.61-62kg. ( mam jeszcze spore zapasy tłuszczyku na brzuszku, pupie, udach i tzw. boczkach). Zaczęłam mądrzej i mnie kalorycznie się odżywiać ( ok. 1200-1500 kalorii) więcej się ruszać i osignęłam dosyć szybko wagę 66 kg.
I wydawało mi się że wszystko idzie ok...ale niestety zmniejszyła się chyba moja motywacja, rzuciłam się wczoraj na spory kawałek tłustego, ale za to jakiego pysznego tortu i kilka sztuk galaretki w czekoladzie. Wczoraj sobie te grzeszki jeszcze wybaczyłam i za karę była dłuuuuuga wyprawa do lasu na grzyby ale dzisiaj znowu przegięłam ze słodyczami i już zaczęło mnie dręczyć sumienie...idę zaraz na rower i nie zjem kolacji ( no może jakiegoś pomidorka) ...ale już się boję, że to może być koniec mojej diety.... :-(
...I to jest powód dla którego znalazłam się na tym forum. Może mi pomożecie nie utracić całkowicie motywacji... bo jakoś tak razem jest raźniej, co nie ;-)
Wszystkim na diecie życzę wytrwałości
witamy ciepło, jak to mawiają - w kupie siła
w moim przypadku kwestia oduczenia sie pojadania kalorycznych rzeczy trwa kilka dni, poprostu odechciewa mi sie skoro juz jakis czas tego nie jem a jak mnie bierze na coś słodkiego to zwykle pije cappucinnoo, herbate lub zjem kilka owoców.

mojej diety jak narazie dzisiaj nic nie pokrzyżowało do tej pory 1120 kcal na oko na koncie, a nawet zaszałam z cappucinnoo które przecież ma 1000 kcal a tak na serio patrzylam na etykiete i napisane jest że porcja ma 50 kcal, domyślam się że chodzi o małą porcję, a ja wypilam tego całą szklankę + 1,5 tab. słodzika, co szacuje na jakies 100 kcal. (1 tab. słodzika 0,3 kcal)
oby mnie wieczorem nic nie podkusiło

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ciap ciap ciap ciap moja dieta chyba dobiega końca, czas na utrzymanie. dzisiaj zaszalałam i zjadłam... pół białej bułki, łaaa
drabineczka, co jak co ale tego się po Tobie niespodziewałam... ehhh zawodzisz nas na całej linii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-26, 17:51   #102
natalii020
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni

Cześć,tak jak inni chce z wagi 60 kg przy wzroście około 170 cm schudnąć do 55 lub niżej Ale tak strasznie kocham słodycze a przy tym lubie bardzo
gotować więc nie wiem czy się uda. Trzymajcie kciuki zaczynam od jutra z wami. Kolonia w sobote ale co tam :P
natalii020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 20:09   #103
choco star
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalii020 Pokaż wiadomość
Cześć,tak jak inni chce z wagi 60 kg przy wzroście około 170 cm schudnąć do 55 lub niżej Ale tak strasznie kocham słodycze a przy tym lubie bardzo
gotować więc nie wiem czy się uda. Trzymajcie kciuki zaczynam od jutra z wami. Kolonia w sobote ale co tam :P
witamy serdecznie nie musisz całkowicie rezygnować ze słodyczy, wydaje mi się że zwykła landrynka jest lepsza alternatywą niżeli czekoladowy batonik, a też w jakiejś części zaspokoi głód słodyczy
możesz także skorzystać ze wcześniej podanego przez jedną z dziewczyn przepisu na batoniki owsiane

ja się najbardziej boję piątku, bo wiadomo zakończenie roku szkolnego. Pewnie pójdą piwka w ruch, bez pizzy też się nie obejdzie, a odmawiać nie wypada ;p trudno, najwyżej 1 dzień zaszaleje
Stary 2012-06-26, 20:45   #104
vixena256
Przyczajenie

Witam serdecznie, dopiero zaczynam udzielać się na wizażu i od razu wątek jedzeniowy mnie natchnął Od 2 miesięcy jestem na diecie redukcyjnej a przede mną przynajmniej jeszcze 15 kg, może tutaj znajdę dodatkową motywację bo czasami swojej brak
vixena256 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 21:37   #105
choco star
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vixena256 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie, dopiero zaczynam udzielać się na wizażu i od razu wątek jedzeniowy mnie natchnął Od 2 miesięcy jestem na diecie redukcyjnej a przede mną przynajmniej jeszcze 15 kg, może tutaj znajdę dodatkową motywację bo czasami swojej brak

równiez Cię witamy jak możesz to prosze napisz ile udalo Ci się już na niej zrzucić i na czym ona polega
Stary 2012-06-26, 23:07   #106
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
drabineczka, co jak co ale tego się po Tobie niespodziewałam... ehhh zawodzisz nas na całej linii
Meheheh stwierdziłam że już i tak powinnam to powoli wprowadzać a i tak... byłam na rowerze, słuchajcie 3 godziny 27 km ale liczę to razy pięć, tak wiatr wiał że czuję najdrobniejszą cząsteczkę moich nóg... boże niech ta pogoda będzie normalna, jak będzie w dzień ciepło to i wieczory będą ciepłe. Właśnie wróciłam z roweru w kurtce jesienno zimowej

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

AA tak w ogóle witam wszystkie nowe laski!! W kupie siła

Cytat:
ja się najbardziej boję piątku, bo wiadomo zakończenie roku szkolnego. Pewnie pójdą piwka w ruch, bez pizzy też się nie obejdzie, a odmawiać nie wypada ;p trudno, najwyżej 1 dzień zaszaleje
oj tak ja alkoholu to nawet we własne urodziny nie liznęłam, rodzice dzisiaj dostali moje ukochane białe martini... matko boska jak się 'obśliniłam' na jego widok... :x jeszcze trochę i sobie pozwolę na odrobinę alkoholu
Stary 2012-06-26, 23:14   #107
muchomor8
Przyczajenie

cześć
dołączam się do was jestem na diecie 1200 kcal dopiero od 5 dni Mam 173 i ważę 65,5, chciałabym zrzucic tak z 5-6kg, no i pozbyć się tłuszczyku z brzucha i ud Jem zdrowo, ćwiczę i co najwazniejsze nie chodze głodna a wy jak tam? dajecie rade?
muchomor8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 23:32   #108
201604181004
Konto usunięte

Witam witam, dajem radę ja właśnie obmyślam moje jutrzejsze śniadanie...
Stary 2012-06-27, 05:15   #109
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Drabineczka co będziesz jeść dobrego?

A za mną w dniu dzisiejszym 12kg
Stary 2012-06-27, 07:28   #110
vixena256
Przyczajenie

Dziękuję za powitanie w szeregach i już mówię jak to wygląda u mnie. Jakieś 2 lata temu w ciągu paru miesięcy z "laski" stałam się "pulpetem" w sumie przybrałam 26 kilo, potem w ramach eksperymentów to tylko rosło. I żeby nie było nie zaczęłam się obżerać, jak tylko marynarki zrobiły się "przyciasnawe" zaczęłam walkę...w moim przypadku z wiatrakami. Im bardziej się odchudzałam tym więcej kilosów do mnie przylegało po rygorze diety- czyli klasyczne jojo. 3 miesiące temu miałam operowane torbiele i na raz .....zaczęłam się pocić, a wcześniej nawet na torturach i w saunie nie puszczałam kropelki oraz zaczęłam chudnąć Niestety nie jest tak pięknie z redukcją jak było z przybywaniem ale nauczona wcześniejszymi doświadczeniami utrzymuję zdrowe 1000 na zmianę co 2 tygodnie, 1200 kcla. I działa !!! Z 84 kg ważę obecnie 76 kg ale jeszcze nie zaczęłam ŻADNEJ AKTYWNOŚCI. Tak wiem że muszę ale mimo że blizna już się zagoiła to ja jeszcze odczuwam różne rewelacje pooperacyjne i boję się bardziej energicznie żyć. Może już niedługo kijki pójdą w ruch?
Stary 2012-06-27, 07:34   #111
vixena256
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez choco star Pokaż wiadomość
równiez Cię witamy jak możesz to prosze napisz ile udalo Ci się już na niej zrzucić i na czym ona polega
I oczywiście jak to u świeżaka , namęczyłam się a post znikł
Stary 2012-06-27, 10:21   #112
201604181004
Konto usunięte

Ja jeszcze nie wchodzę na wagę...
No właśnie nie wiem ostatnio nauczyłam się robić jajka w koszulkach i zostałam ich fanką :d

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

50,9 kg!!! ale myślę że to może być niemiarodajne, w sensie ze waga może być niższa

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

JAAA CZYLI TAK JAK TY 12,1 KG ZA MNĄ, yessss
Stary 2012-06-27, 10:57   #113
libacjaa
Raczkowanie

Dziewczyny jeśli pozwolicie to do Was dołączę. Nazywam się Magda
Mam 172 cm i niestety to 63kg..
Odchudzałam sie w lutym schudłam i byłam zadowolona, lecz potem nauki dużo ja podjadałam i przytyłam do 64 nigdy tyle nie ważyłam!!
I teraz mam wakacje i mam zamiar zadbać nad sobą.
Moje postanowienia(musze tak wypisać jakoś mnie to będzie motywowało)
1.Dietka +ćwiczenia
2.Zadbać o włosy . Nie prostować i odżywiać ,odżywiać i jeszcze raz odżywiać.
3.Zrobić w końcu ład z moją cerą(trądzik od kilku lat)..
To są takie głowne moje marzenia do spełnienia od teraz już
Tak poza tym to chodze z psem codziennie na długie spacery ok 1h popołudniu i 2h wieczorkiem. Teraz mamy przerwe bo pies po operacji dochodzi do siebie. Dużo chodze ze znajomymi wszędzie, lecz moją zmorą jest wieczorami na imprezach alkohol.. wiadomo jedno piwko coś tam coś tam, potem jakiś kebab... i tak doszłam do tych 64kg..
Ale dosyć tego, założyłam sobie dzienniczek i dążę do celu

Ide teraz posprzątać w klatkach u królików i szczurów i cały dom ogarnąć, trochę spalę kcal :P
A na śniadanko zjadłam: Pół kostki sera białego<mniam>, kubek ciepłej zupy kalafiorowej zmiksowanej i wypiłam zieloną herbatkę.
a na obiad pewnie zrobie tortillę dukanowską-polecam, coś pysznego
libacjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 13:05   #114
choco star
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
Drabineczka co będziesz jeść dobrego?

A za mną w dniu dzisiejszym 12kg
izuulkaa gratulacje jak Ci się to udało? i w jakim czasie?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez muchomor8 Pokaż wiadomość
cześć
dołączam się do was jestem na diecie 1200 kcal dopiero od 5 dni Mam 173 i ważę 65,5, chciałabym zrzucic tak z 5-6kg, no i pozbyć się tłuszczyku z brzucha i ud Jem zdrowo, ćwiczę i co najwazniejsze nie chodze głodna a wy jak tam? dajecie rade?
witamy najgorsze pierwsze dni, potem to już jakoś z przyzwyczajenia leci

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez libacjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli pozwolicie to do Was dołączę. Nazywam się Magda
Mam 172 cm i niestety to 63kg..
Odchudzałam sie w lutym schudłam i byłam zadowolona, lecz potem nauki dużo ja podjadałam i przytyłam do 64 nigdy tyle nie ważyłam!!
I teraz mam wakacje i mam zamiar zadbać nad sobą.
Moje postanowienia(musze tak wypisać jakoś mnie to będzie motywowało)
no pewnie, witamy
a zdradzisz nam, co robiłaś w lutym ?

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

mam propozycje dziewczyny, a żeby ważyć się w każdy piątek, podawać tu swoją wagę i postępy jakie udało się osiągnąć. co by też motywować sie nawzajem i pokazać że niemożliwe nie istnieje
Stary 2012-06-27, 13:46   #115
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Oj dzięki
Czas bliżej nieokreślony, ale na pewno pół roku mi to zajęło, niestety nie chudnę szybko Poza tym pozwalam sobie czasami na zbyt wiele niestety i wiem, że to się odbija na diecie mojej

Generalnie 3,5 kg w ponad miesiąc - szybciej nie muszę, mam jeszcze dużo do zrzucenia i takie tempo mi bardzo odpowiada
Dieta 1000-1200 kcal dziennie od 19 maja, wcześniej nie jadłam po prostu wielu produktów, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego jakie ogromne ilości kcal pochłaniam. Zaczęłam liczyć i efekt przyszedł

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Drabineczka z czym jadasz te jaja? Widziałam przepis w necie, może na kolację zrobię
Stary 2012-06-27, 14:49   #116
muchomor8
Przyczajenie

ja już nie mam pomysłów co moge jeść na śniadanie, czy kolację. Znudziły mi się kanapki z twarogiem i musli HELP!
muchomor8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 15:29   #117
anetka257
Przyczajenie

Hej chudziny Witam nowe osoby!
A więc dzisiaj się ważyłam i w końcu jest ta piąteczka z przodu. Ważę 59kg Jestem z siebie zadowolona i chyba utrata wagi jest moją największą motywacją, żeby działać dalej. Dzisiaj obyło się bez żadnych grzeszków.
A jak tam u was?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Drabineczka i izuulkaa- gratuluję spadku wagi Zazdroszczę wam. Ja nie wiem czy bym dała rade tyle schudnąć.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez muchomor8 Pokaż wiadomość
ja już nie mam pomysłów co moge jeść na śniadanie, czy kolację. Znudziły mi się kanapki z twarogiem i musli HELP!
Ja mam ten sam problem. I nie mam niestety żadnych pomysłów
anetka257 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 15:44   #118
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Jajacznica na śniadanie może? Naleśniki z twarożkiem <3 Takie bez oleju z dodatkiem otrębów
Stary 2012-06-27, 16:08   #119
201604181004
Konto usunięte

Ja najczęściej te w koszulkach jem sobie z warzywami różnymi
Stary 2012-06-27, 16:43   #120
mamadlo
Przyczajenie

Eh, u mnie lipa, wczoraj też się małe piwko zdarzyło i pare kruchych ciastek. Ale potem poszłam na rower na ponad godzinke i nieźle się zasapałam, więc mam nadzieje że bilans wyszedł mniej więcej na zero.

A co do śniadania - moje ulubione to owsianka z kokosem i paroma śliwkami. Oczywiście na wodzie, ale i tak jest pyszna. Istna bomba błonnikowa ;p
mamadlo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości