U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 18:47   #91
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Kiciu do Sukien Ślubnych na pierwszej stronie jest podpiety nieaktualny post

Tutaj jest chyba najnowszy:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=34391487&p ostcount=546

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:47   #92
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
A no to uspokoiłaś mnie z tą toksoplazmozą. No to chyba będę dalej molestować TŻ o kota
Proponuję mimo wszystko porozmawiać z lekarzem

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Co za pogoda
Leje i leje....będzie okropny dzień
I nawet od rana sie nie ciekawa atmosfera zaczeła,mój brat mnie wkurzył ma być świadkiem na naszym slubie ale on wogóle się nami nie interesuje....ma to totalnie gdzieś...nawet nas nie zapytał w czym pomóc ani nic....dzis rozmawialismy o garniturach rano bo wiem ze chce sobie kupic nowy,mówie mu ze jak chce to moge mu pomóc coś wybrać zeby fajnie wyglądał a on mi na to że pójdzie do pierwszego sklepu i kupi sobie za 230 zł a nie za 600 zł czy 1500 zł....masakra ja nie chce mu mówic za ile ma kupic garnitur ale moge pomoc mu cos wybrać....a on mi na to ze dziewczyna mu pomoże....ostatnio wybrała mu taki garnitur ze wisi na nim jak worek....masakra
Zależy mi na tym żeby ładnie wyglądal....moze przesadzam ale chyba chce dla niego dobrze-tak?
Chcesz dobrze, ale on jest na etapie zapatrzenia w dziewczynę, więc krytykując ją tylko pogarszasz obraz swojej osoby w jego oczach

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kolejna radosna nowina od rana byleby tylko takie byly zawsze

Wczoraj zamowilam kosze dla rodzicow w jednej z kwiaciarni i przy okazji zagadalam do pani sprzedawczyni o piwonie w bukiecie , pani sprzedawczyni nie byla do konca pewna, ale obiecala ze szefowa sie dowie i oddzwoni do mnie i... przed chwila dzwonila, ze sa piwonie w lipcu jedna z niewielu, ktora tak twierdzi No i... bukiet bedzie kosztowal maksymalnie 150 zl Co do jaskrow to sprawa jest niepewna, ale byla bardzo otwarta i pomyslowa, wiec mowi, ze wymyslimy cos mniejszego, tanszego, aby bylo podobne do mojego bukietu
Wiec nie bede musiala jednak robic sama bukietow
I na koniec cos EKSTRA!! Pyta mnie gdzie mamy wesele, ja mowie ze w sali Xxx, a ona "Oooo.. to mimo wszystko i tak by pani do mnie trafila, bo nasza firma dekoruje ta sale, wiec to ze mna bedzie pani ustalac kolorystyke" normalnie umarlam ze szczescia Mowi, ze kosze dla rodzicow dowioza juz do sali, bukiety dowioza do mnie, albo do TZta Jestem przeszczesliwa!!!
Jak pięknie się poskładało

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
To coś musi być, bo ja też zaspałam dzisiaj do pracy...
Ja dzisiaj miałam "dzień próbny" w jednym z przedszkoli. Generalnie dojazd tam zajmuje 20-25 minut. Wyjechałam z domu 45 minut wcześniej i spóźniłam się 20 Nie ma to jak dobry początek Był taki korek, że maskara. Na dodatek Pani dyrektor miała mi zapłacić za te godziny, które tam spędziłam, ale była u niej jakaś mama jak wychodziłam i powiedziała tylko, że chce żebym jeszcze przyszła i wtedy się rozliczymy. Mam nadzieję, że mnie nie wystawi.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja się Wam pochwalę co dziś zakupiliśmy, zakochałam się normalnie Będzie super nie tylko w razie ewentualnego deszczu (tfu tfu!) czy mocnego słońca, ale i na sesji poślubnej się przyda
A po ślubie będzie można normalnie używać.
http://piekneparasolki.pl/ksztalty/2...-czerwony.html
Widziałam je już kiedyś Szkoda, że takie drogie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
powinnam mieć 11-12 czerwca i ni ma
Oj to ja bym u lekarza już chyba była Ależ byłoby cudownie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
eKursNPR - Odcinek 6. Typowy cykl - karta obserwacji nr 1...
nie wiem czy to ma sie jakos do tych kursow czy tez nie mam nadzieje ze NIE
ja umre jak oni mi wyjada z tekstami o sluzach i innych takich
Obawiam się, że jednak was to nie ominie, bo to jeden z podstawowych elementów tej metody

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Chodzię jak zoombie. Wymiotuję krwią, nie jem, nie śpie. Nie mam wyników nadal a obronę mam ustaloną na poniedziałek o 14... Nie mam w nikim wsparcia, bo dla rodziców nie ma opcji zaocznych studiów i wesela, wiec jak nie zdałam tego pieprzonego egzaminu to raczej ślubu nie będzie bo mi nie pozwolą nie iść na studia mgr (lub zrobić rok przerwy). Jest tak do dupy jak nigdy nie było... ;(
Cytat:
Nie gorsze ale sie nie zapłacą same.

Miałam iść do pracy(1/2 etatu) i na studia dzienne, żeby coś odłożyć na ślub ale rodzice mi finansują i tak całe wesele. Jak pójdę na zaoczne to mi nie zapłacą za studia 2900 za semestr co daje 4x2900 = 11600 plus 20000 na wesele.

Najgorsze jest to właśnie, że dla rodziców to koniec świata. Nie mam nic w nich oparcia, ma być już zdane i nic nie rozumieja...
Kasiu rodzice chcą jak najlepiej dla nas i nie rozumieją, że nie zawsze da się wszystko zrobić W ostateczności nie będziesz miała wyjścia i zrobisz przerwę w studiach, pójdziesz do pracy, odłożysz i dopiero zaczniesz

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
widziałam że pisałyście też o toksoplazmozie i nie wyrzucajcie swoich kotów przed zajściem w ciążę lub też w trakcie wystarczy jedno badanie kota u weta i będzie ok. Będziecie mieć pewność ze wasz zwierzak nie roznosi choroby po za tym nie tylko koty ją roznoszą
Nie ma mowy w ogóle o tym, że wyrzucić mojego Biszkopcika Ja się nastawiam na rozmowę z lekarzem i odpowiednie przygotowanie do ciąży
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:50   #93
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej bejbusie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:51   #94
moniq_87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Nie wiem jak ja mam coś do Was napisać. Jak już wreszcie wygospodaruję jakąś chwilę, żeby coś naskrobać, to coś mi się wtedy pozawiesza i post się nie zapisze - juz chyba trzeci raz tak mam. Ale wcześniej w autobusie na komórce, więc nie było jak nadrabiać. Ale teraz się postawiłam. Piszę, choć skasował mi się prawie cały post

Po pierwsze - gratuluję nowego wątku i super tytułu - kto wymyślił?

Widziałam piękne zdjęcia zakochanych nowożeńcówklas ki:

Pochwalę się zabawą, którą ostatnio podpatrzyłam na naszej sali. Na stoliku położyć kartoniki (większe od wizytówki) z rozpoczętymi zdaniami, typu "Kiedy żaona przesoli zupę...." "Jeśli mąż chrapie..." A goście mają je uzupełnić. Obok położę Księgę Gości i jak kogoś te rozpoczęte zdania natchną, to niech piszą. A jak nie, to powklejam te karteczki

n
Cytat:

Chodzię jak zoombie. Wymiotuję krwią, nie jem, nie śpie. Nie mam wyników nadal a obronę mam ustaloną na poniedziałek o 14... Nie mam w nikim wsparcia, bo dla rodziców nie ma opcji zaocznych studiów i wesela, wiec jak nie zdałam tego pieprzonego egzaminu to raczej ślubu nie będzie bo mi nie pozwolą nie iść na studia mgr (lub zrobić rok przerwy). Jest tak do dupy jak nigdy nie było... ;(
Nie jestem na bieżąco, więc nie wiem kiedy będą wyniki, ale kciuki wizażowe + fakt, że się pilnie przygotowywałaś gwarantują pozytywny wynik!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny luuz przecież was nie pousuwam raczej będą to dziewczyny które baaaaaaaaaaardzo długo nie piasły
a ile to jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ? Bo ja trochę nie pisałam, ale myślałam o Was intensywnie nie chcę być skreślona

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:53   #95
ladystar
Zakorzenienie

Zapomnialabym!!
Kukuuuu..
przeciez wiesz ze bedzie dobrze!! Po co sie martwisz?

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:55   #96
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
co to za urodziny jak od raniutka w pracy na 24 godz

przysięgam, że jak nic nie dostanę od TŻ to ze ślubu nici
w lutym mieliśmy rocznicę, oprócz tego były walentynki, w marcu TZ miał urodziny no i był dzień kobiet... Ja mu kupiłam spinki za 144 zł, a sama nawet zwiędłego kwiatka nie dostałam...
Mój TŻ też niestety taki jest Nieraz było mi bardzo przykro, jak ja zamawiałam dziwne rzeczy, które chciał, a ja nie dostawałam nic

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
To my...

Słabej jakości, ale zawsze jakieś...
Piękne zdjęcia piękni wy

Chciałabym, żeby ten dzień był już!
Stary 2012-06-20, 18:57   #97
moniq_87
Raczkowanie

Cześć Jagodziu

Stary 2012-06-20, 18:57   #98
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Mój TŻ też niestety taki jest Nieraz było mi bardzo przykro, jak ja zamawiałam dziwne rzeczy, które chciał, a ja nie dostawałam nic

Piękne zdjęcia piękni wy

Chciałabym, żeby ten dzień był już!
będąc na naukach zapewne wiesz że facetowi trzeba mówić drukowanymi literami czego się od niego oczekuje także następnym razem powiedz : mam urodziny i liczę na ciebie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:59   #99
jagodzia133
Zakorzenienie

Kurcze chciałam z wami popisać ale znowu mi coś wypadło i tak w kółko. Kiedy ja z wami poplotkuję
W sobotę mam ślub brata. Będzie na ślubie i na uroczystym obiedzie około 20 osób. to będzie ślub plus chrziciny. Młoda będzie w zwykłej koronkowej sukience do kolan oczywiście białej z tyłu złoty suwak. Buty nude i do tego w tym koloże pasek. Biżuterię pożyczyła ode mnie. Ślub cywilny już był teraz biorą kościelny bo ksiądz nie chiał ochrzcić dziecka. Mieli brać ślub za rok albo za dwa a tak biorą teraz. Ja to bym poczekała co za różnica czy dziecko ma kilka miesięcy czy dwa latka. Ale to ich sprawa. Mój tżcik jest chrzestnym.
wejdę do was może jutro i popisze dłużej.
Pozdrawiam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:59   #100
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
[LEFT]Czeeeść! Zawsze jak jeżdże do domu jest nowy wątek

Mnie strasznie wkurza takie gadanie, że tokso = kot. Prawda jest taka, że kot nie wydala pasożytów bez przerwy, a żeby się nimi zarazić, trzeba by tą kupę dosłownie zjeść. Wydaje mi sie, że każda logicznie myśląca osoba, nie myje ręce po sprzątnięciu kuwety a łopatki nie myli z łyżką do zupy. Znaczna część zakażęń, to efekt nieumytych warzyw/owoców czy tatara...
też mnie to denerwuje, kot nie jest przecież chodzącą toksoplazmozą, a wiadomo że jak ktoś się przygotowuje do ciąży to i tak wizyta z lekarzem wskazana i wtedy można wypytać ewentualnie co i jak jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości co do posiadania futrzaków
Cytat:
To my...

śliczne

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:04   #101
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Mój też tak ma.
Prezenty dla niego uznaje jako coś oczywistego i na porządku dziennym, a już w drugą stronę to znacznie gorzej...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:05   #102
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
To my...

Jacy Wy piękni
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:05   #103
magdalennne
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34827806]będąc na naukach zapewne wiesz że facetowi trzeba mówić drukowanymi literami czego się od niego oczekuje także następnym razem powiedz : mam urodziny i liczę na ciebie[/QUOTE]

On jest osobnikiem, do którego trzeba mówić wyłącznie drukowanymi literami Nauczyłam się już tego, ale pierwszy rok był trudny pod tym względem

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Kurcze chciałam z wami popisać ale znowu mi coś wypadło i tak w kółko. Kiedy ja z wami poplotkuję
W sobotę mam ślub brata. Będzie na ślubie i na uroczystym obiedzie około 20 osób. to będzie ślub plus chrziciny. Młoda będzie w zwykłej koronkowej sukience do kolan oczywiście białej z tyłu złoty suwak. Buty nude i do tego w tym koloże pasek. Biżuterię pożyczyła ode mnie. Ślub cywilny już był teraz biorą kościelny bo ksiądz nie chiał ochrzcić dziecka. Mieli brać ślub za rok albo za dwa a tak biorą teraz. Ja to bym poczekała co za różnica czy dziecko ma kilka miesięcy czy dwa latka. Ale to ich sprawa. Mój tżcik jest chrzestnym.
wejdę do was może jutro i popisze dłużej.
Pozdrawiam
Też bym czekała, ale to ich decyzja.
Stary 2012-06-20, 19:08   #104
kindziulindzia
Zakorzenienie

kooocur ależ Wy szczęśliwi jesteście na tych zdjęciach i bosko wyglądałaś
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:10   #105
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mój też tak ma.
Prezenty dla niego uznaje jako coś oczywistego i na porządku dziennym, a już w drugą stronę to znacznie gorzej...
Mój TŻ na przykład mi rzadko kiedy coś kupuje na urodziny, walentynki itp ale za to bez okazji dostaje mnóstwo prezentów i to wcale nie tanich. Ostatnio to już w ogóle cały czas mi coś kupuje. Więc jakoś na te okazje się nie upominam o nic
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 19:10   #106
moniq_87
Raczkowanie

Ja na prezenty z okazji.... nie mogę narzekać. Ale jeśli chodzi o prezenty bez okazji, to już krucho - no chyba że mam wliczać umycie naczyń A kiedy zacznę mówić, że chciałabym dostać czasem kwiaty, to się okazuje, że on też się właśnie w tym samym dniu zastanawiał się, czy mi kupić kwiaty, ale się spieszył czy coś i z kwiatów nici...

Stary 2012-06-20, 19:10   #107
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
To my...

wyglądaliście bajecznie

Madziu, wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:17   #108
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Madziu, wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń
dziękować
Stary 2012-06-20, 19:17   #109
marcia45
Zadomowienie

Kocurku ślicznie wyglądałaś Można wiedzieć gdzie kupiłaś welon? Chcesz może go sprzedać?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 19:18   #110
karolinka85
Rozeznanie

Kooocur, ale super wyglądaliście, poprostu bosko
Madziuniusia Wszystkiego naj naj naj
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:18   #111
201705121336
Konto usunięte

kocurku Twoja suknia jest bajeczna ślicznie
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:19   #112
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
To my...

Pięknie

Znajoma miała ślub w sobotę i ciągle opowiadała jakie to tam atrakcje nie będą, z wielką pompą, że 200 gości ma być itp. Koleżanka co była na tym weselu mówiła, że nic takiego nie było. Po prostu tradycyjne wesele i na 120 osób Nastawiła się na te wszystkie dodatki i się rozczarowała trochę, bo przez pół roku słuchałyśmy co tam nie będzie.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:21   #113
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Pada....pada....pada i na rower nie pójde
I tak to jest jak sobie coś zaplanuje zawsze
Jeszcze Tż mnie wkurza bo wie że musimy iśc z papierami do księdza to jeszcze nie wyciągnoł swojego aktu chrztu....a prosiłam....błagałam ma jeszcze 2 dni na to....i mam nadzieje że to załatwi bo jak nie to
Kooocurku jak pięknie w siebie wpatrzeni jesteście....uroczo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 19:22   #114
MARGIDA
Wtajemniczenie

madziuniusiu kochana ile Ty masz lat?

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:22   #115
kooocur
Zakorzenienie

Dziekujemy za miłe słowa Bylismy mega szczesliwi w tym dniu

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Kocurku ślicznie wyglądałaś Można wiedzieć gdzie kupiłaś welon? Chcesz może go sprzedać?
Welon mam szyty na zamówienie plus do tego taki malutki na zmiane..

Będę chciałam go sprzedac wraz z suknia chyba...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:22   #116
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ślicznie

Gdy ostatni raz pytałam o to dziewczyny stwierdziły że zbyt mało się udzielasz a raczej to się nie zmieniło (biorąc pod uwagę ten wątek bo na lipcowkach dużo piszesz)

Dobrze,rozumiem może kiedyś się to zmieni

W piątek jedziemy z mojej strony do gości z kołaczem

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:27   #117
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Ja na prezenty z okazji.... nie mogę narzekać. Ale jeśli chodzi o prezenty bez okazji, to już krucho - no chyba że mam wliczać umycie naczyń A kiedy zacznę mówić, że chciałabym dostać czasem kwiaty, to się okazuje, że on też się właśnie w tym samym dniu zastanawiał się, czy mi kupić kwiaty, ale się spieszył czy coś i z kwiatów nici...
Jak ja się upominam o kwiaty, to Tż chce mi dać kasę żebym sobie kupiła

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:27   #118
DobraDusza88
Zakorzenienie

Stary 2012-06-20, 19:28   #119
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
madziuniusia
nie otrzymałam odpowiedzi, więc:
zakładając,że masz x lat, życzę Ci 100+x lat szczęścia i miłości

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:36   #120
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Madziuniusia Wszystkiego naj naj naj
dziękuję

Cytat:
Cytat:
madziuniusia
nie otrzymałam odpowiedzi, więc:
zakładając,że masz x lat, życzę Ci 100+x lat szczęścia i miłości
23 dziękuję kochana

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości