|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwiec - bourjois, bb, hakuro, ecotools, amla, avon i inne:)
catrice róż duo apricot smoothie
biovax do włosów suchych i zniszczonych avon naturals peeling truskawka |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko:
- essence blossoms puder rozświetlający- zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz poszukam, a jakiego pędzla sephora szukasz?
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- ok
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dokladnie to ta paletka ![]() Podobają mi sie u Ciebie takie rzeczy: - hakuro h24- skośny, użyty kilka razy - hakuro h52 - kulka do różu, brązera- użyta kilka razy hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml neutrogena skoncentrowany krem do rąk catrice róż duo apricot smoothie Zerknij rosze do mnie jeszcze raz robiłam mała dokładke, w tym jeden pędzel. |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy
Na pierwszy rzut oka przede wszystkim: reese whitterspoon laugh often, avon, 50 ml, zużycie ok 5ml A także: - hakuro h52 - kulka do różu, brązera- użyta kilka razy - hydrolat z róży stulistnej z mazideł - 120-130 ml ze 150 ml
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej obecnie potrzebuję pędzli
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
kurcze jedynie 2 pedzle mi sie spodobaly ew z innych rzeczy tylko krem neutrogena
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
perełki brązujące (albo raczej rozświetlając) suada -zużycie na fotce
- essence blossoms puder rozświetlający- zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu - avon, szminka białe złoto shimmering nude – użyta kilka razy - avon, szminka 24k białe złoto glazed coral – zużycie widoczne na foto - essence marble mania cień swirl it baby -nowy - avonpoczwórne cienie do powiek icy lagoon – zużycie niewielkie Coś u mnie ?
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to szkoda... głównie ten laugh often mnie przyciągnął, więc raczej podziękuję. Pozdrawiam
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
A to trochę za mało nie?
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie znalazłam.
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
coś za kuleczki Avon lub hydrolat z róży?
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Za MUA i rozświetlacz? (:
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
- perełki brązujące (albo raczej rozświetlając) suada -zużycie na fotce
- essence blossoms puder rozświetlający- zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu To może za te dwie rzeczy ?
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
hej
interesują mnie perełki suhada i hydrolat z mazideł . pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- no właśnie różany jest najlepszy do samorobionych kosmetyków a cytrynowy nie jest dla mnie. no nic, może innym razem, pozdrawiam. |
|
|
|
#111 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
podoba mi się: - catrice róż duo apricot smoothie - zużycie niewielkie, widoczne na fotce - hakuro h24- skośny, użyty kilka razy i może: -szminka czerwona, avon red 2000 - użyta 3 razy Ale pewnie nic więcej u mnie nie znajdziesz
|
|
|
|
#112 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
I nie skusisz się na "niepędzel"?
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Ok, rozumiem Już zatem nie męczę ![]() A powiedz mi proszę ta pomadka to jest krwistoczerwona czy taka bardziej malinowa? ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Ok ![]() Zatem Byłabym zdecydowana na ten brzoskwiniowy duo róż , czerwoną pomadkę i coś z tego: - avon - planet spa maska do włosów himalajskie jagody goyi - nowa - avon naturals peeling truskawka - nowy Bo te dwie rzeczy to pewnie byłoby już za dużo ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- No tak, ale kosmetyki avon mają chyba 24 miesiące przydatności od daty produkcji, więc maska byłaby ważna jeszcze do grudnia, zgadza się? ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Bierę maskę ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Nie, nie musisz otwierać. Jestem optymistką z natury ![]() Róż o ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1340459944 Tak, dla pewności bo widzę, że masz dwa catrice ![]() Lecę na PW
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość
a cytrynowy nie jest dla mnie. no nic, może innym razem, pozdrawiam.