![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503953]ja mam chyba jakąś schizę, bo w sb pierwsze co, to prysznic, mycie główki, ogarnięcie dzioba i dopiero żyję. nie toleruję, wręcz czuje się brudna jak mam brudne włosy, twarz nie przelecianą mleczkiem :/ to schiza, czy jeszcze nie?
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ![]() Nie ![]() ![]() No chyba, że dzień paszteta akurat jest.. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też ostatnio zaczęłam. przybyło mi spódnic... pracuję w biurze, ale tu można przyjść nawet w piżamie, natomiast, jakbym zmieniła prace, to nawet nie mam dorosłych ubrań! koszula - sztuk dwie. dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Jakie to jest mieszkanie 9m2? Jakaś mini-kawalerka czy co? Czy to jest w ogóle możliwe żeby mieszkanie było tak małe?
sun, jakiej pracy szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Tak ogólnie
![]() Postanowiłam przewietrzyć szafę odkąd zmieniłam pracę ![]() ![]() ![]() Chyba ma rację. Oficjalnie oznajmiam,że wgrałam hiszpański na mp3 i zaczynam powtarzać ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Hm, to dziwne, bo naprzeciwko mnie kończą budować blok i dzisiaj zobaczyłam, że wisi bilboard z napisem "Mieszkania do kupienia 80m2, 50 m2 i 9m2" i zastanawiałam się jak to może być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||||
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503881]hihi
![]() ![]() ![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503953]ja mam chyba jakąś schizę, bo w sb pierwsze co, to prysznic, mycie główki, ogarnięcie dzioba i dopiero żyję. nie toleruję, wręcz czuje się brudna jak mam brudne włosy, twarz nie przelecianą mleczkiem :/ to schiza, czy jeszcze nie?[/QUOTE] Nie, sądzę, że to bardzo dobry nawyk ![]() ![]() ![]() Ja też tego nie lubię, ale odkąd TŻ musi mi pomóc w wejściu pod prysznic (tu była jedyna przewaga akademika, gdzie miałam przystosowaną dla ON łazienkę) nie zawsze mam tak świeże włosy jakbym chciała... Zwyczajny brak czasu. Cytat:
![]() My za pokój 2-osobowy z łazienką tylko dla nas i wspólną kuchnią płacimy 900 zł ze wszystkimi opłatami. W tym net. Miała być też kablówka, ale nie wygląda, by miała w końcu być (to już rok ![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35504902]ja też ostatnio zaczęłam. przybyło mi spódnic... pracuję w biurze, ale tu można przyjść nawet w piżamie, natomiast, jakbym zmieniła prace, to nawet nie mam dorosłych ubrań! koszula - sztuk dwie. dziękuję ![]() Mam tyle samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Najchętniej w księgowości (!!! ![]() ![]() Ale że bez doświadczenia lub super umiejętności jest trudno, to szukam we wszelkiej biurowej, w państwówkach też. Wykluczam jedynie takie jak telemarketing - robiłam już w tym i to była katorga, w dodatku mało płatna, czy się starasz, czy nie. No chyba, że ktoś się czuje w tym dobrze i się uda wkręcić w handel, to już na prowizji w ten sposób da się zarobić... Ale to i tak nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() Hmmm, czasem zdanie osoby trzeciej jest fajne, bo obiektywne, szczerze i życzliwe ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
ja też się usmiałam babcia była dobra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() co do eleganckich ubrań, to ja też czasem sobie myślę, że chciałabym ubierać sie bardziej elegancko. Ale potem obcierają mnie buty i mam dość ![]() Do aktualnej pracy nie ma sensu, bo nie będę się tarzała po podłodze w kiecce albo koszuli ![]() ![]() Mojego Tża w garniturze uwielbiam ![]() ![]() Behind, ja dobrze kojarzę, że Ty w wawie mieszkasz? Tusia na pewno, a Ty? Bo jeśli tak to chyba taniutko? Ja w Zg płacę teraz 750 z czynszem, do tego prąd i gaz. Ale standard kiepściutki. Ot, choćby teraz mamy hydraulika, bo się kibelek popsuł i wylewa się woda bokiem. Uchhhh jak ja chcę się stąd wynieść. Nouvelle, 15-16 m2 widziałam na fotkach,to klitki prawdziwe. Ale jakiś czas temu słyszałam, że we Wrocławiu powstaje taki blok z mieszkaniami właśnie ok 10 m2. Kliteczki dla singli. Ale z tego co pokazywali, to sensownie urządzone stawały się pojemne. Oczywiscie nie ma mowy o prawdziwej kuchni, ale jakis prysznic tak. Inna sprrawa, że kosztują tyle, co my tutaj damy za kawalerkę 30m2. ![]() ![]() Tusia, zazdroszczę "schizy-nie schizy". Ja to jestem leniem i nei chce mi się nic ze sobą robić. TEraz zaczęłam bardziej dbać o paznokcie. ![]() ![]()
#101 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]()
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-07-25 o 14:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja płacę dużo więcej za mieszkanie tu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Behind mieszka w Poznaniu z tego co pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35487366]Widzisz, jakie niespodziewajki!
![]() Właśnie widzę kilka nowych buziek xPoziomkax, HisHoney - powiedzcie coś o siebie ![]() Witam ![]() Świeżo po ślubie jesteśmy, a mieszkamy już razem od dłuższego czasu - w sam raz na tyle, by stwierdzić, że lubimy to bardzo i chcemy już tak zawsze ![]() ![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a no faktycznie, nie weim jak mogłam zapomnieć, sorry Behind
![]() Tusia, policzyłam i jednak trochę przesadzilam. Dokupiłam z 10-15. łącznie mam 21 ![]() ![]() ![]() Co do mojeog TŻa... Przez 3 lata byłam w związku-nie związku z pewnym dupkiem. I tam to ja byłam ta wrażliwa i czuła. A z moim Mężem jest inaczej. Całkowicie zmienił się moj status ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Podróżniczka
|
Dziewczyny miejscie listość
![]() Aleście naprodukowały, szczerze to nie nadążam za Wami, bo u nas tyle sie dzieje, że nawet nie mam czasu do kompa usiąść. Najważniejszy news - zrezygnowałam z pracy!! ![]() ![]() ![]() W połowie sierpnia jak juz sie ogarnę i moze troche podleczę to zacznę załatwiać sobie to co miałam już na oku także trzymajcie ![]() Tusia - leczenie teraz będzie trwało dwa miesiace. W międzyczasie jeszcze badania czy coś sie zmieniło. A później zobaczymy jak jest i czy jest lepiej, obędzie się bez długotrwałego leczenia i gastroskopii. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Magdzia, no to rzeczywiście news! Trzymam kciuki za zdrówko i plany
![]() ![]()
#112 | |
Konto usunięte
|
Magduś, gratuluję tak odważnej decyzji! Zwłaszcza, że nie masz nic na zmianę. Będziemy Cię wspierać w leczeniu i poszukiwaniach
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
ja mam pomarańczowe, bo mi się odżywka skończyła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] Hehe dzięki ![]() ![]() ![]() Mam jeszcze umowę zlecenie, także to nie tak, że zostałam całkiem bez pracy ![]() Ale chciałabym załapać sie na etat w tej firmie, tylko, że zacznę załatwiać to w połowie sierpnia, a kiedy by mnie zatrudnili, to pewnie dopiero na jesień. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ale naspamowałyście byłam dziś na rozmowie o pracę..poszła chyba nieźle,w biurze play bym siedziała..Dopiero w domu zdałam sobie sprawę,że ja mam ostatni autobus o 17:40,a praca jest do 18
![]() ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
ile wy piszecie..zlitujcie się
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35506393]ja mam taką ciągłą potrzebę ![]() ale mi nie mówi...:/ raz na jakiś czas go zapytam "kochasz mnie....." takim proszącym głosem... i dostaję w odp "odpowiedź na twoje pytanie jest pozytywna" ![]() ja kiedy zapytam mojego czy mnie kochasz to zawsze odpowiada "przecież wiesz, że tak" idę się pakować bo jutro z córą jedziemy do mojej siostry do Warszawy szukać dla mnie sukienki na poprawiny i butów i oczywiście kreację dla Zuzanny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35506159]właśnie zbieram się od dwóch lat do kupna, a jesienią i tak popylam w zgniłozielonej kurteczce, z kapturkiem, która nie pasi do niczego. nie mam nawet żadnej marynarki
![]() Ja szaleję za takimi żakietami eleganckimi, ale też zarazem bardziej codziennymi. Takie letnie są boskie, w kolorach - broń Boże czarne! Ale trudno mi dobrać takie, żeby ładnie leżały. Za to kurtko - płaszczyki kocham ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to córa będzie prawdziwą księżniczką ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||||
Zakorzenienie
|
czeeeść!
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499036] co to jest ZNO? ![]() wypisałam się stamtąd, bo jakoś mi ten wątek nie pasował ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- [/QUOTE] ZNO to związki na odległość ![]() a co do języków to prawda trochę zamotany wątek, jednak jak czytne że ktoś się uczy to i kopa dostaję ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499162] ja mam to samo:/ nie wiem, co mój we mnie widzi... ale z drugiej strony, chwilami sie zastanawiam, co ja widze w nim ![]() [/QUOTE] od początku do końca wyjęłaś mi to z głowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mi niestety często się wymknie jakieś słówko i też wiem że muszę z tym skończyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja zrobiłam dziś spaghetti, dodatkowo objadłam się ciastkami i siedze.. czuje sie jak gruba bela ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, można?
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Można
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Madziu trzymam kciuki przede wszystkim za zdrowie, bo to najważniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.