|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503953]ja mam chyba jakąś schizę, bo w sb pierwsze co, to prysznic, mycie główki, ogarnięcie dzioba i dopiero żyję. nie toleruję, wręcz czuje się brudna jak mam brudne włosy, twarz nie przelecianą mleczkiem :/ to schiza, czy jeszcze nie?
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Nie Ja też tak mam na ogół No chyba, że dzień paszteta akurat jest.. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też ostatnio zaczęłam. przybyło mi spódnic... pracuję w biurze, ale tu można przyjść nawet w piżamie, natomiast, jakbym zmieniła prace, to nawet nie mam dorosłych ubrań! koszula - sztuk dwie. dziękuję
|
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Jakie to jest mieszkanie 9m2? Jakaś mini-kawalerka czy co? Czy to jest w ogóle możliwe żeby mieszkanie było tak małe?
sun, jakiej pracy szukasz? |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak ogólnie
![]() Postanowiłam przewietrzyć szafę odkąd zmieniłam pracę (ma 20 lat ) Chyba ma rację. Oficjalnie oznajmiam,że wgrałam hiszpański na mp3 i zaczynam powtarzać ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Hm, to dziwne, bo naprzeciwko mnie kończą budować blok i dzisiaj zobaczyłam, że wisi bilboard z napisem "Mieszkania do kupienia 80m2, 50 m2 i 9m2" i zastanawiałam się jak to może być
A może źle reklamę wydrukowali
|
|
|
|
#96 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#98 | ||||
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503881]hihi
mój, od kiedy stał się posiadaczem motoru, wali mi teksty "wiesz kochanie, ile to kobiet leci na takich motocyklistów. może mnie jakaś będzie podrywać.." aha, jasne, uważaj, żebyś się wysoko nie poderwał, bo spadniesz [/QUOTE]![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503953]ja mam chyba jakąś schizę, bo w sb pierwsze co, to prysznic, mycie główki, ogarnięcie dzioba i dopiero żyję. nie toleruję, wręcz czuje się brudna jak mam brudne włosy, twarz nie przelecianą mleczkiem :/ to schiza, czy jeszcze nie?[/QUOTE] Nie, sądzę, że to bardzo dobry nawyk Ja też tego nie lubię, ale odkąd TŻ musi mi pomóc w wejściu pod prysznic (tu była jedyna przewaga akademika, gdzie miałam przystosowaną dla ON łazienkę) nie zawsze mam tak świeże włosy jakbym chciała... Zwyczajny brak czasu. Cytat:
![]() My za pokój 2-osobowy z łazienką tylko dla nas i wspólną kuchnią płacimy 900 zł ze wszystkimi opłatami. W tym net. Miała być też kablówka, ale nie wygląda, by miała w końcu być (to już rok ). Ale i tak prawie nie oglądamy TV [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35504902]ja też ostatnio zaczęłam. przybyło mi spódnic... pracuję w biurze, ale tu można przyjść nawet w piżamie, natomiast, jakbym zmieniła prace, to nawet nie mam dorosłych ubrań! koszula - sztuk dwie. dziękuję [/QUOTE]Mam tyle samo Ogólnie lubię eleganckie ciuchy, jednak nie są dla mnie praktyczne... Nie noszę spódnic i sukienek, elegancję więc robią u mnie dodatki i bluzki raczej takie "materiałowe, nie koszulowe", ale o kroju kobiecym, tuniki... Jakiś płaszczyk, nie sportowa kurtka i jakoś jest ![]() Cytat:
![]() Najchętniej w księgowości (!!! ![]() Ale że bez doświadczenia lub super umiejętności jest trudno, to szukam we wszelkiej biurowej, w państwówkach też. Wykluczam jedynie takie jak telemarketing - robiłam już w tym i to była katorga, w dodatku mało płatna, czy się starasz, czy nie. No chyba, że ktoś się czuje w tym dobrze i się uda wkręcić w handel, to już na prowizji w ten sposób da się zarobić... Ale to i tak nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() Hmmm, czasem zdanie osoby trzeciej jest fajne, bo obiektywne, szczerze i życzliwe Jak się dobrze czujesz w takich ciuchach, to czemu nie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też się usmiałam babcia była dobra
w heliosie za 10 zł teraz bilety we wtorki słyszałam że 2 i 3 kiepskie były. ale 1 i 4 spoko polecam, na odstresowanie i czekam na MADAGASKAR obejrzyjcie sobie zwiastun![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
i nawet pisze tu posty:P
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
co do eleganckich ubrań, to ja też czasem sobie myślę, że chciałabym ubierać sie bardziej elegancko. Ale potem obcierają mnie buty i mam dość Do aktualnej pracy nie ma sensu, bo nie będę się tarzała po podłodze w kiecce albo koszuli najchętniej to bym sobie dresy kupila i tyle, ale to by była przeginka Mojego Tża w garniturze uwielbiam A i on lubi tak się ubierać. Na początku pracy w liceum chodził często w marynarce achhhh! Dziewuchy się w nim pozakochiwały ;P Ale była rozpacz jak się dowiedziały, że się żeni Behind, ja dobrze kojarzę, że Ty w wawie mieszkasz? Tusia na pewno, a Ty? Bo jeśli tak to chyba taniutko? Ja w Zg płacę teraz 750 z czynszem, do tego prąd i gaz. Ale standard kiepściutki. Ot, choćby teraz mamy hydraulika, bo się kibelek popsuł i wylewa się woda bokiem. Uchhhh jak ja chcę się stąd wynieść. Nouvelle, 15-16 m2 widziałam na fotkach,to klitki prawdziwe. Ale jakiś czas temu słyszałam, że we Wrocławiu powstaje taki blok z mieszkaniami właśnie ok 10 m2. Kliteczki dla singli. Ale z tego co pokazywali, to sensownie urządzone stawały się pojemne. Oczywiscie nie ma mowy o prawdziwej kuchni, ale jakis prysznic tak. Inna sprrawa, że kosztują tyle, co my tutaj damy za kawalerkę 30m2. Ale takie to już uroki Wielkich Miast Tusia, zazdroszczę "schizy-nie schizy". Ja to jestem leniem i nei chce mi się nic ze sobą robić. TEraz zaczęłam bardziej dbać o paznokcie. Szału dostałam na lakiery i kupiłam w ostatnim czasie z 15-20....
|
#101 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-07-25 o 15:44 |
||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja płacę dużo więcej za mieszkanie tu 1500 idzie co miesiąc |
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Behind mieszka w Poznaniu z tego co pamiętam
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35487366]Widzisz, jakie niespodziewajki!
![]() Właśnie widzę kilka nowych buziek xPoziomkax, HisHoney - powiedzcie coś o siebie [/QUOTE]Witam Świeżo po ślubie jesteśmy, a mieszkamy już razem od dłuższego czasu - w sam raz na tyle, by stwierdzić, że lubimy to bardzo i chcemy już tak zawsze Male, ale własne - te słowa się sprawdzają
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakby ci przyszło samej w krk wynamować pokój to byś pewnie z 600 zł zapłaciła hmmm no a tu taki komfort
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
a no faktycznie, nie weim jak mogłam zapomnieć, sorry Behind
Ale Poznań to też przecież tani nie jest, tego co kojarzę to raczej czołówka najdroższych.... Tusia, policzyłam i jednak trochę przesadzilam. Dokupiłam z 10-15. łącznie mam 21 A i tak dzis mam frencha Co do mojeog TŻa... Przez 3 lata byłam w związku-nie związku z pewnym dupkiem. I tam to ja byłam ta wrażliwa i czuła. A z moim Mężem jest inaczej. Całkowicie zmienił się moj status Tż powtarza "kocham Cię" coo najmniej kilka razy dziennie. Nazywa mnie kotkiem, słoneczkiem.... A ja sie jakby zablokowałam i mowię tak rzadko. Nie weim czemu
|
#110 |
|
Podróżniczka
|
Dziewczyny miejscie listość
![]() Aleście naprodukowały, szczerze to nie nadążam za Wami, bo u nas tyle sie dzieje, że nawet nie mam czasu do kompa usiąść. Najważniejszy news - zrezygnowałam z pracy!! Na prawdę nie spodziewałam się, że jak powiem szefowi to od razu zrobi mi sie lepiej na sercu Niestety praca nie spełniała moich oczekiwań, za dużo stresu, za mało kasy i jeszcze nie szło, także tak jest lepiej. W połowie sierpnia jak juz sie ogarnę i moze troche podleczę to zacznę załatwiać sobie to co miałam już na oku także trzymajcie Tusia - leczenie teraz będzie trwało dwa miesiace. W międzyczasie jeszcze badania czy coś sie zmieniło. A później zobaczymy jak jest i czy jest lepiej, obędzie się bez długotrwałego leczenia i gastroskopii. |
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Magdzia, no to rzeczywiście news! Trzymam kciuki za zdrówko i plany
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Magduś, gratuluję tak odważnej decyzji! Zwłaszcza, że nie masz nic na zmianę. Będziemy Cię wspierać w leczeniu i poszukiwaniach
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
ja mam pomarańczowe, bo mi się odżywka skończyła i teraz tylko na pomarańcz, póki sobie nie kupię, bo wyglądam, jak bym kogoś zabiła
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] Hehe dzięki Jakoś tak mi pewniej, dzięki Wam Mam jeszcze umowę zlecenie, także to nie tak, że zostałam całkiem bez pracy ![]() Ale chciałabym załapać sie na etat w tej firmie, tylko, że zacznę załatwiać to w połowie sierpnia, a kiedy by mnie zatrudnili, to pewnie dopiero na jesień. |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naspamowałyście byłam dziś na rozmowie o pracę..poszła chyba nieźle,w biurze play bym siedziała..Dopiero w domu zdałam sobie sprawę,że ja mam ostatni autobus o 17:40,a praca jest do 18
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ile wy piszecie..zlitujcie się
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35506393]ja mam taką ciągłą potrzebę ![]() ale mi nie mówi...:/ raz na jakiś czas go zapytam "kochasz mnie....." takim proszącym głosem... i dostaję w odp "odpowiedź na twoje pytanie jest pozytywna" ja kiedy zapytam mojego czy mnie kochasz to zawsze odpowiada "przecież wiesz, że tak" idę się pakować bo jutro z córą jedziemy do mojej siostry do Warszawy szukać dla mnie sukienki na poprawiny i butów i oczywiście kreację dla Zuzanny
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#117 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35506159]właśnie zbieram się od dwóch lat do kupna, a jesienią i tak popylam w zgniłozielonej kurteczce, z kapturkiem, która nie pasi do niczego. nie mam nawet żadnej marynarki
Ja szaleję za takimi żakietami eleganckimi, ale też zarazem bardziej codziennymi. Takie letnie są boskie, w kolorach - broń Boże czarne! Ale trudno mi dobrać takie, żeby ładnie leżały. Za to kurtko - płaszczyki kocham Wysmuklają i wydłużają, można dobrać ładne dodatki... TŻ się złości, że wolę marznąć, niż kupić sobie porządną cieplejszą sportową kurtkę ;PCytat:
![]() Cytat:
zaciśnięte. Podziwiam za odważną decyzję I obyś szybko wyzdrowiała!Cytat:
![]() Wróć z piękną kiecką i pochwal się nią obowiązkowo tutaj ![]() No to córa będzie prawdziwą księżniczką |
|||
|
|
|
#118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czeeeść!
Cytat:
chyba dlatego, że patrząc na moich rodziców nie pozwolę, żeby facet mną rządził, lub żebym była od niego zależna ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499036] co to jest ZNO? ![]() wypisałam się stamtąd, bo jakoś mi ten wątek nie pasował ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- [/QUOTE] ZNO to związki na odległość a co do języków to prawda trochę zamotany wątek, jednak jak czytne że ktoś się uczy to i kopa dostaję ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499162] ja mam to samo:/ nie wiem, co mój we mnie widzi... ale z drugiej strony, chwilami sie zastanawiam, co ja widze w nim ![]() [/QUOTE] od początku do końca wyjęłaś mi to z głowy z drugiej strony on też mógłby się trochę postarać no ale.. ten gatunek tak ma ![]() Cytat:
mój raz jak się na niego wydzierałam i powiedziałam do niego ty idioto odpowiedział mi że jestem idiotką, to był pierwszy i jedyny raz i zamiast mnie urazić to to mnie tak rozbawiło że nie mogłam sie opamiętać tak się śmiałam mi niestety często się wymknie jakieś słówko i też wiem że muszę z tym skończyć Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zrobiłam dziś spaghetti, dodatkowo objadłam się ciastkami i siedze.. czuje sie jak gruba bela wieczorem ćwiczę !!!
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, można?
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Można
Opowiedz coś o Was, od kiedy mieszkacie razem i ogólne wrażenia ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Madziu trzymam kciuki przede wszystkim za zdrowie, bo to najważniejsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Ja też tak mam na ogół 

(ma 20 lat
)