![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ : Tresemme, Oillan, YR, Sensique, GoldenSun etc. :)
Hej
![]() Co do srebra to jest ono takie jak na zdjęciu , chyba można wyczyścić je w tym specjalnym środku do czyszczenienia srebra to będzie jaśniejsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Aha w sumie jak jest połowa to mogłabym zaryzykować ![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74173491 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post42321386 Edytowane przez Melody_89 Czas edycji: 2012-08-21 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Napisz do mnie jak będziesz miała jakaś dokładkę, jeśli tego nie wymienię do tego czasu to chętnie wymieńie sie z Toba
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74173491 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post42321386 Edytowane przez Melody_89 Czas edycji: 2012-08-21 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Na razie podziękuję
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
to mi wpadlo w oko
24. Bioderma -Sebium H2O - 100 ml, nowy, nie otwierany, jest plomba, ważny do 03/14 [ delikatnie porysowana buteleczka]; 26. Morgan de Toi, Light My Heart EDT, pełnowartościowa flaszka 35 ml, ubytek połowy- nie mniej[!], brak kartonika, buteleczka pozbawiona 'smoczej łapki' z dżetów . ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Effaclar K 30 ml, ubytek ok 5 ml, ważny do 01.2014. to moze jeszcze ten krem za te pozostale 2 masła z planet spa? ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- makadamia wymieniony ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ok ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Hej, twister znalazł już właścicielkę :-( ale... mam kilka pozycji z Twojego niezbednika ( CarmeX, glinkę i balsam )
![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ : Tresemme, Oillan, YR, Sensique, GoldenSun, Wibo, olej lniany, etc. :
Wydawało mi się, że odpisałam - a tu coś sie zawiesiło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ : Tresemme, Oillan, YR, Sensique, GoldenSun, Wibo, olej lniany, etc. :
Ja raczej skłaniam sie tylko ku YR, zapach Reese raczej nie bedzie mi pasował:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie będzie zainteresowania Arsenalem to wtedy mogę zobić odlewkę, ale póki co chciałabym zostawić pelną butelkę
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cos wizaz szwankuje, już drugi raz pisze odpowiedź i leci w kosmos. Perfum mam bardzo duzo, ale nie mam w co robic odlewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
mogę zrobić odlewkę z następujących zapachów:
1. Moschino by Moschino EDT - typowo "włoski" zapach ![]() 2. Salvador Dali Daliflor EDP 3. Naf Naf Faschion Instinct EDT |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Ojć, szkoda bo bardzo chciałam w końcu przetestować kulki Oriflame :-(
Glinka jest od Cattiera i jej ilość jest dowolna (tzn. mogę odsypać Ci tyle ile chcesz), Carmex jest nowy, balsamy mam różne i do suchej skóry i antycellulitowe ![]()
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Muszę się przespać z propozycją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Tak, carmex jest truskawkowy. Masło i balsam są z kakaowej serii Ziaji. Antycellulitowym zajęła się mama
![]() Hmm, a jaki to odcień (YR) ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hej przespałam się z problemem i jednak na sam zapach Lutece nie zamienię. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
14. Lakier do włosów Lechia Poznań, 120 ml, NOWY, kupiony w zeszły pt, użyty raz na wesele, ubytek znikomy [data ważności : 04.2015]
15. Lakier do włosów Wellaflex, Lśniący Kolor, utrwalenie -4, 75 ml - pozostało mniej niż pół, więcej niż 1/3 [ data ważności : 05.2013] 3. Oillan, Krem odżywczy do rąk z witaminą A - NOWY 37. Avon, Live Without Regrest by Reese Witherspoon, NOWE, 50 ml cos u mnie? odpisz u mnie, proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.