Co wstydliwego ukrywałaś przed chłopakiem? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 13:42   #91
Visez
Zakorzenienie

Dot.: Co wstydliwego ukrywałaś przed chłopakiem?

Cytat:
Napisane przez anuluu Pokaż wiadomość
mój o wizażu wie (ale on kojarzy tą stronę pod nazwą "to babskie forum") i czasem jak jest u mnie tu zagląda, ale nie wiem czy pamięta jaki mam login, chociaż ja wszędzie mam taki sam, więc jak gdzieś zobaczycie anuluu znaczy się że pozostawiłam po sobie ślad

jeśli chodzi o wizaż to nie wie że piszę
Ciekawe ilu facetów wypowiada się na męskich forach Gdybym wiedziała że mój jest jednym z nich to na bank bym podczytywała Zwłaszcza jeśli wspominałby o mnie tam :P
Visez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-11, 14:12   #92
weronka19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
o, i właśnie mi się przypomniało, że jeszcze przed zaręczynami chomikowałam sobie zdjęcia pierścionków zaręczynowych w folderze "propedeutyka filozofii"
padłam
Ja przed swoim ukrywałam bloga jak pisałam, w sumie nie wiem czemu, myślałam że będzie się ze mnie śmiał wie, że czytam wizaz i coś tam sobie popisuję, ale szczerze nie obchodzi go to zbytnio. Chociaż jakby wszedł i chciał mnie poszukać to znajdzie bez problemu, bo tak jak anuluu nick mam wszędzie taki sam
weronka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 16:07   #93
winklepicker
Wtajemniczenie

Ja ukrywałam, w zasadzie ukrywam i nie tylko przed chłopakami, że:
- jak jestem sama w domu to robię sobie karaoke z youtube,
- słucham niektórych piosenek,
- czytam pudelka, codziennie
- zauroczyłam się kiedyś w żonatym facecie i w sumie nadal mam jakiś sentyment do niego, często sprawdzam co u niego (jest po rozwodzie),
- mogę spać cały dzień, czasami 12h snu to dla mnie za mało i wstaję nieprzytomna, ale staram się nie rozleniwiać, bo potem jest coraz gorzej,
- jestem matematycznym głąbem (na dłuższą metę się nie da tego ukryć, ale ludzie nie wiedzą, jaki to dla mnie problem),
- jak mi się nie chcę nic przygotowywać do jedzenia to po prostu jem słodycze zamiast np. śniadania czy obiadu (pracuję nad tym!),
- trochę ćwiczę w domu, nie wiem jakoś głupio mi się przyznać i mówię, że sprzątam w tym czasie czy coś...
- jak nie mam co robić to lubię oglądać głupie reality shows w stylu"Akademia Łajdaków" albo "Ekipa z New Jersey",
- byłam kiedyś trollem (razem z moją przyjaciółką) na jednym forum, które upadło właśnie z powodu trollowania, ale to było milion lat temu, ci ludzie traktowali to tak poważnie...
- uwielbiam Rozmowy w Toku

Więcej grzechów nie pamiętam.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 16:45   #94
Curly Girl
Raczkowanie

Co ukrywam? Sporo tego Do czego mogę się przyznać na publicznym forum?
- Tż wie o istnieniu takiego forum jak Wizaż, czasem sam go podczytuje ale chyba nie domyśla się, że mam tam swoje konto
- ukrywam swoje lenistwo i wynikające z tego kłopoty na studiach (oceny, poprawki)
- do czasu udawało mi się ukrywać problemy rodzinne (tzn napięte stosunki z moją patologiczną matką:P) ale wiadomo, z czasem wszystko samo wyszło, zwłaszcza, że często przesiadujemy u mnie
- bałaganiarstwo ilekroć Tż mnie odwiedza zawsze mam porządeczek
- zdjęcia z imprez, Tż jest strasznym zazdrośnikiem
- ukrywam jaką ja jestem zazdrośnicą, udaję wyluzowaną, żeby nie czuł się ograniczany
- łakomstwo, słabość to fast foodów, chipsów itp. Na szczęście nie widać tego po mnie
- własną próżność i to, ile czasu potrafię spędzić przed lustrem czy w łazience
Wychodzi na to, że jestem wstrętna i mam paskudny charakterek. On jest chyba dużo lepszym człowiekiem, chyba, że też coś ukrywa
Stary 2012-08-12, 17:03   #95
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez winklepicker Pokaż wiadomość
- czytam pudelka, codziennie
- jak mi się nie chcę nic przygotowywać do jedzenia to po prostu jem słodycze zamiast np. śniadania czy obiadu (pracuję nad tym!),
- jak nie mam co robić to lubię oglądać głupie reality shows w stylu"Akademia Łajdaków" albo "Ekipa z New Jersey",
- uwielbiam Rozmowy w Toku
Wyjdziesz za mnie?

Ale ja ostatnio oglądam "Paris Hilton: Kumpela na zabój z Wielkiej Brytanii" i "My Sweet Sixteen". Oczywiście TŻ nic o tym nie wie
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 19:42   #96
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez winklepicker Pokaż wiadomość
O matko, ciężkie działa wytoczyłaś

Cytat:
- mogę spać cały dzień, czasami 12h snu to dla mnie za mało i wstaję nieprzytomna, ale staram się nie rozleniwiać, bo potem jest coraz gorzej,
- jestem matematycznym głąbem (na dłuższą metę się nie da tego ukryć, ale ludzie nie wiedzą, jaki to dla mnie problem),
U mnie to samo

Cytat:
"Paris Hilton: Kumpela na zabój"! Jeszcze oglądałam (w sumie do dziś czasem oglądam) "Miłość w rytmie rocka", "Słodką szesnastkę" i "Nastoletnie matki" i wiele innych tego typu (chociaż to, gdzie szukali aktorek do którejś części Piły było fajne, szkoda, że już nie leci)

Cytat:
- byłam kiedyś trollem (razem z moją przyjaciółką) na jednym forum, które upadło właśnie z powodu trollowania, ale to było milion lat temu, ci ludzie traktowali to tak poważnie...
Ja byłam pseudoautorzyną Nawet niedawno te megagłupie blogi usuwałam. Jezuuu, jakie to beznadziejne opowiastki były [zmasakrowałam ulubione postacie z książek (głównie z Pottera), RIP, kanon, RIP ], a w komentarzach się zachwycali

Cytat:
Napisane przez Curly Girl Pokaż wiadomość
- zdjęcia z imprez, Tż jest strasznym zazdrośnikiem
O, to też. Ale to dlatego, że wychodze na nich jak jełop
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-12, 22:19   #97
la_firynda
Raczkowanie

kiedys ukrywalam zaburzenia odzywiania, ale teraz juz nie mam tego problemu
niderlandzki
już NIE chudniemy
ćwiczymy
la_firynda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-12, 23:07   #98
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

My nie mieszkamy razem ale ukrywam ze:
-z zamilowaniem ogladam "sex w w wielkim miescie" (znam juz na pamiec kazdy odcinek bo kiedys w pracy z nudow ogladalam na kompie)
-zawsze jak moj tz ma wolne to mowie ze nie mam nic do nauki (zawsze mam, pozniej siedze po nocach)
-rozmiar moich ciuszkow
-zazdrosc...
-glupie realty show (chociaz hot or not ogladamy razem)
-ile wydaje na zakupy (po co go straszyc przed slubem...)
-jak jestem sama w domu to obowiazkowo muzyka na fuul i dance
-uwielbienie do sh
-jak mama albo babcia upieka cos to dobrego to mowie ze ja robilam

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 08:38   #99
MartaMagda
Zakorzenienie

Karaoke z youtube - trzeba by założyć jakąś grupę wsparcia, bo w sumie to też ukrywam, TŻowi powiedziałam, że ja nie śpiewam i nie tańczę, bo nie mam do tego talentu, a ciachaczem odpalam youtube, a potem pląsam i wyję do muzyki

Nie przyznam się też absolutnie, że zgrywam sobie piosenki z Glee na iPoda i jak idę ulicą to w myślach śpiewam, a jak nikt nie widzi to się nawet bardziej wczuwam Ile już razy ktoś na mnie patrzył na ulicy a ja sobie macham rączką niczym Barbara Streisand
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 09:10   #100
Naina22
Raczkowanie

W zeszłe wakacje obejrzałam potajemnie niemal wszystkie odcinki "Czarodziejki z Księżyca" Chciałam sobie trochę dzieciństwo przypomnieć
Naina22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 09:20   #101
basia1991
Raczkowanie

Na początku związku ukrywałam przed nim, że nie stać mnie było na bilet miesięczny Na dniach miało wpłynąć na moje konto stypendium socjalne, ale głupio mi było o tym mówić, wolałam jeździć na gapę. Kiedy zaprosił mnie do kina kupiłam sobie dobowy, żeby w razie kontroli nie było wstydu i wsiadłam do tramwaju tylko po to, żeby ten bilet skasować

Grę Wolni farmerzy

To, że ubieram się w lumpeksach.

Że nie jadłam obiadu, a zamiast tego zjadłam chipsy/fast food.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 09:35   #102
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

No w sumie fakt że też mam z tą muzyką takie jazdy Nie tylko YT ale też inne nośniki dźwięku Nie wyobrażam sobie sytuacji że ja się wściekam a Tż staje w drzwiach mieszkania chyba bym się ze wstydu spaliła

Aha i często lubię udawać że znam się na jakimś temacie a w rzeczywistości to może raz czy dwa razy o czymś słyszałam Staram się z tym walczyć bo tej wady w ludziach akurat strasznie nie lubi mój tż...
Stary 2012-08-13, 11:18   #103
ricca166
Wtajemniczenie

Nie wiem czy to wstydliwe,może bardziej dziwne,ale nigdy nie mówiłam eksowi nawet słówkiem o moich poprzednich miłostkach itp. Ani tyci tyci
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 11:27   #104
weirdgirl
Przyczajenie

Nie mówię mu o tym, że lubię pisać Wiersze, książki - to nie jego klimaty :p

Edytowane przez weirdgirl
Czas edycji: 2012-08-13 o 11:29
weirdgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:06   #105
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
O patrz to tak jak ja
Tzn TŻ wie, że mam konto na wizażu, ale nie wie jak bardzo jestem tu aktywna
O jaaa... Tyle Was tu jest z podobną przypadłością? W zasadzie to NAS tu tyle jest
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości zapytam, dlaczego ukrywacie przed swoimi facetami że się udzielacie na wizażu? Czemu nie chcecie, żeby wiedzieli że tu piszecie?
U mnie to nie tylko wizażu dotyczy, ale innych portali też... Kiedyś miałam tu inne konto, też mu się nie chwaliłam, sam się natknął bo szukał czegoś na necie, padła jakaś nazwa własna (charakterystyczna), do tego gdzieś tam imię dziecka naszego rzuciłam w jakimś wątku - a też chakterystyczne jest... skapnął się... i w sumie niby nic, ale najgorsze że jakąś niezdrową fascynację zaczął przejawiać. Niby się nie naśmiewał z tej babskiej pisaniny (niby), ale zaczął mnie wypytywać, pewnie i podczytywać. Normalnie jakby podsłuchiwał jak z przyjaciółką gadam... I nie ważne czy o lakierze do paznokci, czy wylewałam żale na teściową. Dałam sobie siana, teraz założyłam nowe konto... Nie chodzi o jakieś wielkie tajemnice ale o odrobinę prywatności. Noż kurdelek, wszystko prawie z człowiekiem dzielę to trochę oddechu potrzebuję

Ja tam się nie interesuję co on wypisuje na "swoich forach". A jak mi zagląda przez ramię co ja wypisuję, to wstaję od kompa i biorę telefon z netem. Właściwie to nawet wstydliwe nie jest, no ale...

Zakupy ukrywam tylko czasami, bo eneralnie wszystkie wydatki obgadujemy razem. Kryję się tylko z tymi symbolicznymi, kolejny lakier do paznokci za piątaka czy dyszkę... majątek to nie jest, pretensji by nie miał... ale ja wiem, że nie potrzebuję kolejnego i głuuupio mi jest przed samą sobą że trwonię kasę na pierdoły...
a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:13   #106
Dotka90
Zakorzenienie

A mój wie, ile mam tu postów i nieraz mówi do mnie 'mój Ty spamerze'
Albo pyta, czy mam już np. 11000 postów
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:22   #107
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:23   #108
Dotka90
Zakorzenienie

Nie, chodzi po prostu o to, że pyta, zanim osiągnę jakąś liczbę postów. Widzi co jakiś czas ile jest postów, więc jak widzi np. 9876, to pyta czy już jest 10000 itd itd.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:33   #109
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2012-08-13 o 12:48
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 12:35   #110
MartaMagda
Zakorzenienie

Czytam tak i mi się przypomniało, że mnie TŻet ostatnio pytał, co tam na moim babskim forum (udzielam się na dwóch: tutaj i jeszcze jednym), mam różne loginy, zresztą rejestrując się na Wizażu z braku weny wybrałam dwa imiona na login, a nie mam na imię ani Marta ani Magda Także tego, nie do odnalezienia jestem
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 12:46   #111
Madaaa
Zakorzenienie

Ja mojemu nie przyznaje sie tez do tego do której w nocy siedziałam ( o ktorej poszłam spac), ani do tego do której spalam rano I tego ze czasami sie lenie i siedzę godzinami przed komputerem
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 13:10   #112
Keelie
Raczkowanie

Hehe, niezłe jesteście

Ja ukrywam wszystkie jedzeniowe grzeszki, które mi się czasem zdarzają, bo generalnie na diecie jestem (mieszkamy razem) No i wagę... Bo mam wagę małej orki, a TŻ ocenia mnie na mniej, więc niech tak zostanie

Keelie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 18:28   #113
winklepicker
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Wyjdziesz za mnie?

Ale ja ostatnio oglądam "Paris Hilton: Kumpela na zabój z Wielkiej Brytanii" i "My Sweet Sixteen". Oczywiście TŻ nic o tym nie wie
Hehe, cieszę się, że nie jestem z tym sama. Sweet 16 też oglądam, jak się trafi.

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Ja byłam pseudoautorzyną Nawet niedawno te megagłupie blogi usuwałam. Jezuuu, jakie to beznadziejne opowiastki były [zmasakrowałam ulubione postacie z książek (głównie z Pottera), RIP, kanon, RIP ], a w komentarzach się zachwycali
Ja parę lat temu usuwałam swój blog, który pisałam jako nastolatka i mam nadzieję, że wszystko przepadło.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
My nie mieszkamy razem ale ukrywam ze:
-z zamilowaniem ogladam "sex w w wielkim miescie" (znam juz na pamiec kazdy odcinek bo kiedys w pracy z nudow ogladalam na kompie)
-uwielbienie do sh
Hehe, ja nie ukrywam zamiłowania do sh, bo co tydzień tam chodzę, więc nie da się ukryć. Seksu też nie ukrywam, bo mam na facebooku w ulubionych.
Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Karaoke z youtube - trzeba by założyć jakąś grupę wsparcia, bo w sumie to też ukrywam, TŻowi powiedziałam, że ja nie śpiewam i nie tańczę, bo nie mam do tego talentu, a ciachaczem odpalam youtube, a potem pląsam i wyję do muzyki
Jestem za grupą wsparcia, bo boję się, że kiedyś sąsiedzi się skapną i powiedzą. Też nie mam talentu, w towarzystwie trzeźwa chyba bym nie zaśpiewała, ale w sumie marzy mi się wyjście na karaoke. Nawet kiedyś planowałam wyjazd na weekend do innego miasta z koleżanką, żeby w razie czego nikt nas nie rozpoznał.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 20:11   #114
agniesikk
Zakorzenienie

Nie powiedziałam mu, że to ja popsułam jego toster
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 20:34   #115
201703081551
Konto usunięte

Jak byłam w związku to nigdy ale to nigdy nie przyznałam się do tego, że:

-strasznie przeklinam przy chłopaku prawie nigdy mi się przez rok nie wyrwało złe słowo (nawet zwykłe "cholera") a w towarzystwie swoich starych znajomych czy w pracy potrafię- wstyd przyznać- strasznie bluzgać, lecą najgorsze słowa

-nerwus ze mnie większość zepsutego sprzętu u mnie w domu jest z nerwów, chaotyczności, wstyd się przyznać ile rzeczy popsułam przez to

-udzielałam się kiedyś na jakiś głupich forach jak ostatnio trafiłam na stare konta (pod całkiem innymi nickami) to aż za głowe się złapałam jakie głupie się miało poglądy o życiu w wieku 16-19 lat dobrze, że większość forów przestała już istnieć...

-nigdy nie przyznałam się żadnemu do bulimii i tego że jeszcze pozostałości zaburzeń odżywiania nadal się za mną ciągną chyba najbardziej wstydliwa rzecz...
201703081551 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 20:44   #116
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Nie przyznam się też absolutnie, że zgrywam sobie piosenki z Glee na iPoda i jak idę ulicą to w myślach śpiewam, a jak nikt nie widzi to się nawet bardziej wczuwam Ile już razy ktoś na mnie patrzył na ulicy a ja sobie macham rączką niczym Barbara Streisand
Ja też tak mam Ale nie tylko z muzyką. Jak np. czytam książkę to poruszam wargami jakbym wypowiadała wszystkie kwestie, a czasem wykonuję gesty, które robi dany bohater

I chyba wam się przyznam do spiewania z mptrójką
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 21:29   #117
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Ja też tak mam Ale nie tylko z muzyką. Jak np. czytam książkę to poruszam wargami jakbym wypowiadała wszystkie kwestie, a czasem wykonuję gesty, które robi dany bohater

I chyba wam się przyznam do spiewania z mptrójką
Ja raz myślałam, że jak śpiewam i suszę włosy i sama siebie nie słyszę, to nikt mnie nie słyszy. Okazało się, że tak nie jest, moja siostra tak się ze mnie śmiała, gdy dawałam recital piosenki religijnej
Stary 2012-08-13, 21:29   #118
karrambola
Raczkowanie

Ostatnio wysadziłam korki w mieszkaniu i udawałam, że to po prostu awaria, bo TŻ grał na kompie i straaaaaasznie krzyczał i przeklinał, bo mu coś nie wychodziło. Też lubię gry, też się denerwuję, ale TŻ wali myszą w biurko i drze się tak, że czasem biegnę patrzeć, czy nie dostał udaru, więc już tym razem nie zdzierżyłam...
karrambola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-13, 21:33   #119
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karrambola Pokaż wiadomość
Ostatnio wysadziłam korki w mieszkaniu i udawałam, że to po prostu awaria, bo TŻ grał na kompie i straaaaaasznie krzyczał i przeklinał, bo mu coś nie wychodziło. Też lubię gry, też się denerwuję, ale TŻ wali myszą w biurko i drze się tak, że czasem biegnę patrzeć, czy nie dostał udaru, więc już tym razem nie zdzierżyłam...
Aż mi się przypomniał filmik, jak koleś usunął bratu konto w WOW Szok!

A jeszcze pamiętam, że kiedyś ukrywałam przed TŻ moje preferencje muzyczne. W sumie nie wiem czemu, nigdy mnie nie oceniał przez pryzmat tego, co słucham. Teraz się nie krępuję i właśnie mu puszczam "Call me maybe"
Stary 2012-08-13, 21:41   #120
karrambola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Aż mi się przypomniał filmik, jak koleś usunął bratu konto w WOW Szok!

A jeszcze pamiętam, że kiedyś ukrywałam przed TŻ moje preferencje muzyczne. W sumie nie wiem czemu, nigdy mnie nie oceniał przez pryzmat tego, co słucham. Teraz się nie krępuję i właśnie mu puszczam "Call me maybe"

Haha, to ten, co koleś się rzuca na łóżko i wsadza sobie pilota w... hm...?
karrambola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości