![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co wstydliwego ukrywałaś przed chłopakiem?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przed swoim ukrywałam bloga jak pisałam, w sumie nie wiem czemu, myślałam że będzie się ze mnie śmiał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Ja ukrywałam, w zasadzie ukrywam i nie tylko przed chłopakami
![]() - jak jestem sama w domu to robię sobie karaoke z youtube ![]() - słucham niektórych piosenek, - czytam pudelka, codziennie ![]() - zauroczyłam się kiedyś w żonatym facecie i w sumie nadal mam jakiś sentyment do niego, często sprawdzam co u niego (jest po rozwodzie ![]() - mogę spać cały dzień, czasami 12h snu to dla mnie za mało i wstaję nieprzytomna, ale staram się nie rozleniwiać, bo potem jest coraz gorzej, - jestem matematycznym głąbem (na dłuższą metę się nie da tego ukryć, ale ludzie nie wiedzą, jaki to dla mnie problem ![]() - jak mi się nie chcę nic przygotowywać do jedzenia to po prostu jem słodycze zamiast np. śniadania czy obiadu (pracuję nad tym ![]() - trochę ćwiczę w domu, nie wiem jakoś głupio mi się przyznać i mówię, że sprzątam w tym czasie czy coś... - jak nie mam co robić to lubię oglądać głupie reality shows w stylu"Akademia Łajdaków" albo "Ekipa z New Jersey", - byłam kiedyś trollem (razem z moją przyjaciółką) na jednym forum, które upadło właśnie z powodu trollowania, ale to było milion lat temu ![]() - uwielbiam Rozmowy w Toku ![]() Więcej grzechów nie pamiętam ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Co ukrywam? Sporo tego
![]() ![]() - Tż wie o istnieniu takiego forum jak Wizaż, czasem sam go podczytuje ale chyba nie domyśla się, że mam tam swoje konto - ukrywam swoje lenistwo i wynikające z tego kłopoty na studiach (oceny, poprawki ![]() - do czasu udawało mi się ukrywać problemy rodzinne (tzn napięte stosunki z moją patologiczną matką:P) ale wiadomo, z czasem wszystko samo wyszło, zwłaszcza, że często przesiadujemy u mnie - bałaganiarstwo ![]() ![]() - zdjęcia z imprez, Tż jest strasznym zazdrośnikiem ![]() - ukrywam jaką ja jestem zazdrośnicą, udaję wyluzowaną, żeby nie czuł się ograniczany ![]() - łakomstwo, słabość to fast foodów, chipsów itp. Na szczęście nie widać tego po mnie ![]() - własną próżność i to, ile czasu potrafię spędzić przed lustrem czy w łazience Wychodzi na to, że jestem wstrętna i mam paskudny charakterek. On jest chyba dużo lepszym człowiekiem, chyba, że też coś ukrywa ![]()
![]() |
![]() |
#95 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Ale ja ostatnio oglądam "Paris Hilton: Kumpela na zabój z Wielkiej Brytanii" i "My Sweet Sixteen". Oczywiście TŻ nic o tym nie wie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Konto usunięte
|
O matko, ciężkie działa wytoczyłaś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O, to też. Ale to dlatego, że wychodze na nich jak jełop ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
kiedys ukrywalam zaburzenia odzywiania, ale teraz juz nie mam tego problemu
![]()
23.07.2011 - I found You ![]() 07.09.2011 - You're mine "Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko." niderlandzki już NIE chudniemy ćwiczymy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
My nie mieszkamy razem ale ukrywam ze:
-z zamilowaniem ogladam "sex w w wielkim miescie" (znam juz na pamiec kazdy odcinek bo kiedys w pracy z nudow ogladalam na kompie ![]() -zawsze jak moj tz ma wolne to mowie ze nie mam nic do nauki (zawsze mam, pozniej siedze po nocach ![]() -rozmiar moich ciuszkow ![]() -zazdrosc... ![]() -glupie realty show (chociaz hot or not ogladamy razem ![]() -ile wydaje na zakupy (po co go straszyc przed slubem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -jak jestem sama w domu to obowiazkowo muzyka na fuul i dance ![]() -uwielbienie do sh ![]() -jak mama albo babcia upieka cos to dobrego to mowie ze ja robilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Karaoke z youtube - trzeba by założyć jakąś grupę wsparcia, bo w sumie to też ukrywam, TŻowi powiedziałam, że ja nie śpiewam i nie tańczę, bo nie mam do tego talentu, a ciachaczem odpalam youtube, a potem pląsam i wyję do muzyki
![]() Nie przyznam się też absolutnie, że zgrywam sobie piosenki z Glee na iPoda i jak idę ulicą to w myślach śpiewam, a jak nikt nie widzi to się nawet bardziej wczuwam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
W zeszłe wakacje obejrzałam potajemnie niemal wszystkie odcinki "Czarodziejki z Księżyca"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Na początku związku ukrywałam przed nim, że nie stać mnie było na bilet miesięczny
![]() ![]() Grę Wolni farmerzy ![]() To, że ubieram się w lumpeksach. Że nie jadłam obiadu, a zamiast tego zjadłam chipsy/fast food. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
No w sumie fakt że też mam z tą muzyką takie jazdy
![]() ![]() ![]() Aha i często lubię udawać że znam się na jakimś temacie a w rzeczywistości to może raz czy dwa razy o czymś słyszałam ![]()
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to wstydliwe,może bardziej dziwne,ale nigdy nie mówiłam eksowi nawet słówkiem o moich poprzednich miłostkach itp. Ani tyci tyci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Nie mówię mu o tym, że lubię pisać
![]()
![]() Edytowane przez weirdgirl Czas edycji: 2012-08-13 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tam się nie interesuję co on wypisuje na "swoich forach". A jak mi zagląda przez ramię co ja wypisuję, to wstaję od kompa i biorę telefon z netem. Właściwie to nawet wstydliwe nie jest, no ale... Zakupy ukrywam tylko czasami, bo eneralnie wszystkie wydatki obgadujemy razem. Kryję się tylko z tymi symbolicznymi, kolejny lakier do paznokci za piątaka czy dyszkę... majątek to nie jest, pretensji by nie miał... ale ja wiem, że nie potrzebuję kolejnego i głuuupio mi jest przed samą sobą że trwonię kasę na pierdoły... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A mój wie, ile mam tu postów i nieraz mówi do mnie 'mój Ty spamerze'
![]() Albo pyta, czy mam już np. 11000 postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Nie, chodzi po prostu o to, że pyta, zanim osiągnę jakąś liczbę postów. Widzi co jakiś czas ile jest postów, więc jak widzi np. 9876, to pyta czy już jest 10000 itd itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-08-13 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Czytam tak i mi się przypomniało, że mnie TŻet ostatnio pytał, co tam na moim babskim forum (udzielam się na dwóch: tutaj i jeszcze jednym), mam różne loginy, zresztą rejestrując się na Wizażu z braku weny wybrałam dwa imiona na login, a nie mam na imię ani Marta ani Magda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu nie przyznaje sie tez do tego do której w nocy siedziałam ( o ktorej poszłam spac), ani do tego do której spalam rano
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hehe, niezłe jesteście
![]() Ja ukrywam wszystkie jedzeniowe grzeszki, które mi się czasem zdarzają, bo generalnie na diecie jestem (mieszkamy razem) ![]() ![]()
![]() |
#113 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nie powiedziałam mu, że to ja popsułam jego toster
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Jak byłam w związku to nigdy ale to nigdy nie przyznałam się do tego, że:
-strasznie przeklinam ![]() ![]() -nerwus ze mnie ![]() ![]() -udzielałam się kiedyś na jakiś głupich forach ![]() ![]() -nigdy nie przyznałam się żadnemu do bulimii i tego że jeszcze pozostałości zaburzeń odżywiania nadal się za mną ciągną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I chyba wam się przyznam do spiewania z mptrójką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ostatnio wysadziłam korki w mieszkaniu i udawałam, że to po prostu awaria, bo TŻ grał na kompie i straaaaaasznie krzyczał i przeklinał, bo mu coś nie wychodziło. Też lubię gry, też się denerwuję, ale TŻ wali myszą w biurko i drze się tak, że czasem biegnę patrzeć, czy nie dostał udaru, więc już tym razem nie zdzierżyłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze pamiętam, że kiedyś ukrywałam przed TŻ moje preferencje muzyczne. W sumie nie wiem czemu, nigdy mnie nie oceniał przez pryzmat tego, co słucham. Teraz się nie krępuję i właśnie mu puszczam "Call me maybe" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha, to ten, co koleś się rzuca na łóżko i wsadza sobie pilota w... hm...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.