![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w sierpniu- ciuszki Mango, Reserved, Zara, H&M
aha dzięki , za mała będzie ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za :
43. szaro-pomarańczowa apaszka 42. tunika Only, odcinana pod biustem, roz.S ?? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- rozmiar z metki to S, kolor to beż wpadający w kawę z mlekiem ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cześć, koniec tygodnia był ciężki, ale nie zapomniałam o Tobie
![]() po zastanowieniu najbardziej mi odpowiada: 1. rurki Bershka- niestety nie są białe, a jasno-beżowe, ale kolor jest naprawdę jaśniutki ![]() są to biodrówki, szerokość w biodrach wynosi ok.40 cm, więc myślę że byłyby na Ciebie dobre, choć oczywiście pewności nie mam ja mam w biodrach ponad 90 cm i są na mnie trochę przyciasne ![]() 6. kurtka z Zary szer.w biuście 42 cm długość- 55 cm skład z metki: 65% wełna, 29% poliamid, 4% inne włókna, 2% elastan Ja proponuję za to Demeter+odlewka FB 5ml + odlewka In. 10ml. Uważam, że tak będzie sprawiedliwie, ale jeśli masz jakiś inny pomysł, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
db+ dlatego że po praniu się przy krawędzi gdzie są dziurki na guziki pozawijał i nie jest już tak jak było jak był nowy
![]() ![]() dobierzesz coś jeszcze za apaszkę ? jeśli nie to zapraszam na pw na wymianę danych ![]()
5.9. 2003 - poznanie ![]() 5.1.2004 - to chyba ![]() 20.9. 2008 - mieszkamy razem ![]() 12.1.2013 - zaręczyny ![]() 16.11.2013 - ![]() Edytowane przez zazdrosnica0 Czas edycji: 2012-08-26 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz coś co za kolczyki z kolorowymi krysztalkami, bransoletkę czarną z trzema kółeczkami na środku i wisiorek z kwiatkiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1345053529 czy to jest taki oversize? Widzialm,z e to 34, ale wydaje sie większa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1345049638 ten sweterk ma sznurek do wiązania? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1345050737 kurteczka ma poszywkę jakąś? Pytam o wsyztsko, bo nie wiem co bedzie na mnie dobre ![]()
![]() |
#98 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Ładne masz rzeczy, zajrzyj do mnie i napisz czy Ci się coś podoba, to wtedy pogadamy :P.
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
To na razie podziekuje
![]() PS. Dzieki za te wiadomosc o wątku, link byl dobry, wizaz coś wariowal ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Hej,
Ani Innocenta, ani FB całych nie oddam, bo korzystam z nich na codzień i ciężko będzie mi się bez nich obyć, a te ciuszki nie są moim must-have. Jeśli wolisz możemy się umówić na 5+5 za spodnie, bo na nich bardziej mi zależy, kurtka obawiam się, że będzie przyciasna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Niestety za platformy nic
![]() Może znajdziesz coś u mnie za: 4. tunika Topshop, roz.S 14. sukienka ze złotymi zipami na ramionach Reserved, roz.S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Bardzo spodobało mi się to:
sukienka ze złotymi zipami na ramionach Reserved, roz.S i spódniczka Top Secret, roz.S Może znajdziesz coś jeszcze u mnie oprócz sweterka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie szaliczek w panterke i bransoletka w panterke
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- na metce nie pisze, jaki to rozmiar ![]() ja nosze S, małe M i dla mnie ok ![]() naszyjnik nie na wymianke ![]() wymiary: dł. calk 56cm szer. pod pachami 43cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się dwie rzeczy, ale obecnie noszę spódniczki XS, więc Twoje będą na mnie za duże i bardzo żałuję
![]() ![]() ![]() Podoba mi się jeszcze: 28. Paris Hilton, 30 ml, ubytek 2 psików testowych mam poza wątkiem jeszcze kolczyki Reserved Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-08-30 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
mam nowy wątek, link poniżej może w nim znajdziesz coś za baskinkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
pas 34 - 34,5
długość 46,5cm Widać na drugim zdjęciu spódniczki- z boku na szwie trzeba zaszyć przy zamku. Materiał nie jest naruszony, tylko szew przy zamku puścił Metka papierowa jest. Kupiłam w outlecie i nie mam pomysłu na nią Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-08-30 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
zależy mi na tych pędzelkach mam jeszcze poza naszyjniki z serduszkami ale złote pasek na talie nowy z kokardką chabrowy, kwiatka z h&m do ubrań no i może jeszcze coś by się znalazło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
mam nowy wątek, podobają mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1345057893 , może coś znajdziesz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() spódniczka typu bombka, Zara, roz.S plisowana spódniczka Stradivarius, roz.M, ale przez to że jest na gumie pasuję na XS-M, na gumie z tyłu dwa małe zaciągnięcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
taki jak na zdjęciu szary może troszkę się różni ale nie jest to jakaś drastyczna zmiana kupiony w tym roku z kolekcji new looka
długość 56 szerokość 40 a rzeczy ze zdjęć poniżej są nowe pasek kupiłam 2 tygodnie temu w new looku w dublinie ![]() i od razu mówie ze wszystkiego nie oddam chyba że coś dokładasz kwiatek z h&m cały czas jest w sklepie ani razu nie ubrany pasek tak samo a naszyjniki jeszcze z tego kartoniku nie wyjęte są . pasek jest śliczny taki błyszczący i nie z brokatu jak co ![]() gdyby wymiary sweterka nie pasowały a coś innego by się Tobie spodobało to pisz ![]() mnie interesują pędzle i naszyjnik taki z kwiatkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
wymiary spodni:
-pas: 39cm -stan: 20cm -szer w biodrach: 44cm -szer nogawki w udach: 21cm -calkowita dlugosc: 107cm -szer nogawki na dole: 13cm morelowy sweterek: -dlugosc calkowita: 61cm -szer pod pachami: 44cm -dlug rekawa: 41cm a ja mogłabym prosić Ciebie o wiecej zdjec Twoich szarych rurek ? a jeśli w grę wchodziłby też mój morelowy sweterek to podoba mi się : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1345049638 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1345050737 i naszyjnik, ten z prawej strony foto
![]() |
#119 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.