Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-18, 21:17   #91
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to właśnie zwróciłam uwagę na Twój podpis - dni bez cukierków: 0
Motywujące
nie będę się oszukiwać ;D
nie mam silnej woli

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:18   #92
sayurii
Zakorzenienie

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
Sayu ale wyjezdzasz
kiedy wrocisz?
Spokojnie to tylko jednodniowa wycieczka W poniedziałek już muszę iść do pracy, tż tak samo
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:38   #93
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Bosheee, dziewczyny, co ja się namęczyłam żeby kompa uruchomić miał podłączone dwie klawiatury i odpięłam jedną w czasie pracy (wiem, głupie ) i sfiksował super normalnie, tyle odejmowania sobie od ust żeby jeszcze nie było dobrze

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Nieee, on mnie nie szpieguje
On nie z tych
Zreszta bez szpiega moze wejsc na moj laptop i zobaczyc co chce
Polowy nie zrozumie bo po polsku a znajac jego nie bedzie mu sie chcialo wysilac i tlumaczyc. Nie zeby leniwy byl tylko tak jakos.
(...)
Nie no śmieję się to była moje pierwsza myśl po moich ostatnich ekscesach a w sumie nawet jakby chciał przetłumaczyć to z tranlatora i tak by g. wiedział

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
Siema

Właśnie wróciłam do domu Jedziemy do tej Wisły jutro
Więc nie moge dzisiaj za długo siedzieć, bo jak zaśpię to tż mnie ukatrupi
Super
A co tam będziecie robić sobie?
I o której musisz wstać?

Cytat:
Napisane przez little_redhead Pokaż wiadomość
Kurna, co za dzień.

Od rana do godziny, nie wiem, może 19 miło spędzony. Cały czas byłam u Tż. Po 19 wyszłam na balkon zapalić, Tż poszedł ze mną. I patrzymy - idzie jego siostra (lat 15). Z dwoma koleżankami. One prosto, siostra slalomem. Za chwilę usiadły na schodach pod blokiem, po paru minutach koleżanki podniosły ją siłą za ręce i zabrały na ławkę. Już ich nie widzieliśmy z balkonu. Zawołałam mamę Tż, akurat przyszedł też dziadek zabrać psa na spacer. Wybrał się w okolice w które poszły dziewczyny.

I przyprowadził siostrę. Nawet nie pijaną. Ona była dosłownie napier.. Nie potrafiła się utrzymać na nogach. W chaotycznej rozmowie, pomiędzy napadami śmiechu i ogromnego płaczu, przyznała się, że pije od jakiegoś czasu, bo ma wszystkiego dość, no nie będę wam tu wypisywać wszystkiego, ale normalnie masakra

Jakoś zbiorowo ją uspokoiliśmy i położyliśmy spać. Jutro się naradzimy razem co z tym zrobić.

Bez kitu spróbujcie coś z nią pogadać na spokojnie, bo to niepokojące co mówi - dobra, ja też chlałam za dzieciaka, ale dla zabawy, żeby śmiesznie było

Cytat:
Napisane przez ChocoWhite Pokaż wiadomość
nie będę się oszukiwać ;D
nie mam silnej woli

Możem se ręce podać dlatego ja już nawet nie próbuję no, ewentualnie drożdże sobie mogę kupić, bo dobrze na włosy robią i skórę a przy okazji mają chrom

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:44   #94
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:

Bez kitu spróbujcie coś z nią pogadać na spokojnie, bo to niepokojące co mówi - dobra, ja też chlałam za dzieciaka, ale dla zabawy, żeby śmiesznie było

No spróbujemy, cała sprawa dość kiepsko się prezentuje.

Ef, chyba sobie paznokcie zrobię, bo już mi pół lakieru odpadło. Nie wiem jaki kolor wybrać

We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.

little_redhead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:49   #95
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

Cytat:
Bosheee, dziewczyny, co ja się namęczyłam żeby kompa uruchomić miał podłączone dwie klawiatury i odpięłam jedną w czasie pracy (wiem, głupie ) i sfiksował super normalnie, tyle odejmowania sobie od ust żeby jeszcze nie było dobrze

Nie no śmieję się to była moje pierwsza myśl po moich ostatnich ekscesach a w sumie nawet jakby chciał przetłumaczyć to z tranlatora i tak by g. wiedział

Super
A co tam będziecie robić sobie?
I o której musisz wstać?

Możem se ręce podać dlatego ja już nawet nie próbuję no, ewentualnie drożdże sobie mogę kupić, bo dobrze na włosy robią i skórę a przy okazji mają chrom
Na cerę też podobno działają ale nie wiem jak je jeść żeby zadziałały

znaczy ja lubię tylko z cukrem

. .
Stary 2012-08-18, 21:52   #96
irenkaaa
Zakorzenienie

Eh a ja dalej mam zagwozdzke z tel
Mowie nawet tz-owi ze jak ma gdzies dzwonic w ciagu najblizszych dni to prosze bardzo z mojego tel bo musi,y kredyty raczej zuzyc jesli bede brac abonament ( jesli mam brac to pewnie w pon /wt bo im pozniej tym gorzej bo bede na 18 mies brac pewnie bo krotszych niema na smartfony a na 24 mies mi sie nie oplaca/ usmiecha itd itp i nawet nie mysle byc w ie ponad 2 lata)
Jakbym brala abonament to 30e ( i tak doladowuje za tyle co mies ale.. Zazwyczaj mi kasa przechodzi i. Boje sie ze nie wykorzystam i bedzie szlo na marne bo z ta oferta byloby w sieci za darmo + 500 mb netu) niewiem czy to duzo czy malo
Oliv moze ty sie wypowiedz na ile ci takie 500mb starcza
A wtedy tel za 30 e a nie za ponad 229 e wiec moze.. Jeszcze musze obczaic sprawe w jednym salonie gdzie sa wszystkie sieci i oni maja krotsze umowy np. Na rok. To by mi lepiej pasowalo
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 22:22   #97
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez little_redhead Pokaż wiadomość
No spróbujemy, cała sprawa dość kiepsko się prezentuje.

Ef, chyba sobie paznokcie zrobię, bo już mi pół lakieru odpadło. Nie wiem jaki kolor wybrać
Frenczyk!
Ciekawa jestem, co tam sobie dziewczyna myśli, że jej tak niedobrze jest.
Cytat:
Na cerę też podobno działają ale nie wiem jak je jeść żeby zadziałały

znaczy ja lubię tylko z cukrem
Szczerze mówiąc to na mnie szału nie zrobiły jedyną rzeczą, która mi poprawiła ryj były tabletki anty.

Aha, no i ja się zawsze niezmiernie dziwię dziewczynom, które piją te drożdże piekarskie ludzie, po uj??
Skoro można jeść w tabletkach ^^ tylko w tabletkach to piwowarskie są, i nie wszystkie mają ten chrom. Które są lepsze - nie dojdziesz, co strona w necie to inna opinia

Cytat:
Eh a ja dalej mam zagwozdzke z tel
Mowie nawet tz-owi ze jak ma gdzies dzwonic w ciagu najblizszych dni to prosze bardzo z mojego tel bo musi,y kredyty raczej zuzyc jesli bede brac abonament ( jesli mam brac to pewnie w pon /wt bo im pozniej tym gorzej bo bede na 18 mies brac pewnie bo krotszych niema na smartfony a na 24 mies mi sie nie oplaca/ usmiecha itd itp i nawet nie mysle byc w ie ponad 2 lata)
Jakbym brala abonament to 30e ( i tak doladowuje za tyle co mies ale.. Zazwyczaj mi kasa przechodzi i. Boje sie ze nie wykorzystam i bedzie szlo na marne bo z ta oferta byloby w sieci za darmo + 500 mb netu) niewiem czy to duzo czy malo
Oliv moze ty sie wypowiedz na ile ci takie 500mb starcza
A wtedy tel za 30 e a nie za ponad 229 e wiec moze.. Jeszcze musze obczaic sprawe w jednym salonie gdzie sa wszystkie sieci i oni maja krotsze umowy np. Na rok. To by mi lepiej pasowalo
Jak w Ie jest bardziej wifi rozpowszechnione to bym się łapła na to 500, jak dla mnie spoko. Jako samo jedyne źródło megabajców to moim zdaniem trochę bida, ja przez telefon korzystam tylko z Wizażu, czasami jakieś portale informacyjne przeglądam. Nie oglądam YT, nie ściągam gier, tapet, dzwonków ani nic. Czyli w sumie cały czas muszę trzymać rękę na pulsie. Pakiet wystarcza mi na luzie tylko, jeśli codziennie siadam przed kompa
A zdecydowałaś już, który telefon chcesz?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-18, 22:30   #98
201604250949
Konto usunięte

ja dzis dlugo nie posiedze
wymęczona jestem jak cholera
noc spadających giwazdek dzis? bo co patrze w niebo to lecą
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 22:32   #99
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

Cytat:
Frenczyk!
Ciekawa jestem, co tam sobie dziewczyna myśli, że jej tak niedobrze jest.

Szczerze mówiąc to na mnie szału nie zrobiły jedyną rzeczą, która mi poprawiła ryj były tabletki anty.

Aha, no i ja się zawsze niezmiernie dziwię dziewczynom, które piją te drożdże piekarskie ludzie, po uj??
Skoro można jeść w tabletkach ^^ tylko w tabletkach to piwowarskie są, i nie wszystkie mają ten chrom. Które są lepsze - nie dojdziesz, co strona w necie to inna opinia

Jak w Ie jest bardziej wifi rozpowszechnione to bym się łapła na to 500, jak dla mnie spoko. Jako samo jedyne źródło megabajców to moim zdaniem trochę bida, ja przez telefon korzystam tylko z Wizażu, czasami jakieś portale informacyjne przeglądam. Nie oglądam YT, nie ściągam gier, tapet, dzwonków ani nic. Czyli w sumie cały czas muszę trzymać rękę na pulsie. Pakiet wystarcza mi na luzie tylko, jeśli codziennie siadam przed kompa
A zdecydowałaś już, który telefon chcesz?
nie chce mi się próbować w prawdzie kupiłam sobie maść która ma dobrą opinię.. ale zawsze zapominam jej użyć. a moja twarz nie wygląda zbyt ładnie.. nie lubię patrzeć gdzieś w sklepie na siebie w przebieralni bo w tych ich mocno jasnych światłach w galerii wszystko widzę czarno na białym i ciąglę sobie powtarzam, że coś z tym zrobię, albo że ustąpi w końcu .. a i tak dzieje się na odwrót

. .
Stary 2012-08-18, 22:35   #100
irenkaaa
Zakorzenienie

No jesli wezme to sony xperia u
Tylko oliv tak : ja korzystam z netu tylko z wizazu i jakis fb ewentualnie i to nie codziennie bo glownie jak w pracy padnie bo w pracy teoria jest wifi ale od kilku tyg jest cos z☠☠☠**** i musialam uzywac platnie
A powiedz ile mb na ile przegladania wizazu np starcza
W domu tez jak korzystam z tel to wifi
No i wtedy zostajemi 30 e do siostry do pl ( 9 c na stacjonarne do polski i 25 centow komorki / min) a duzo z nimi nie gadam zazwyczaj
Chyba powinno byc ok tylko jedyne co mnie zniecheca to ze nie lubie niby abonamentow bo sie musze pilnowac bardziej
Tak mi sie wydaje
Do pon do poludnia cos tam pewnie zdecyduje
Tel ma jeden minus- brak slotu na karte pamieci ale ma wbudowane 8gb z tym ze 4 gb jest jakby zarezerwowane na system itp wiec 4 gb jest dla mnie starczy na luzie a jak nie to mozna kupic kabel on the go i podlaczyc niby pendrive

Kurcze laski dzis w sloncu bylo 52 c
W cieniu z 37 C mam spalone ramiona i dekolt
Siedze kurde w samym staniku i mnie wsio piecze

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Oliv a jaki masz pakiet mb na mies?
Stary 2012-08-18, 22:37   #101
201604250949
Konto usunięte

u mnie dzis w cieniu z 30C i dla mnie to zdecydowanie za duzo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-18, 22:45   #102
irenkaaa
Zakorzenienie

Dla nas tez za duzo
A jutro w Paryzu ma byc 38 chyba sie stopimy
W tamtym roku jak wracalismy z urlopu bylo mniej goraco i padlam w pociagu i musieli mnie ladni panowie stracy na stacji kolejowej sprawdzac . Cisnienie itd .tz juz sie boi ze bedzie powtorka i juz zapowiada ze bede musiala pic z 3-5 litrow przed wyjazdem.oszalal.chyba jak mi przenosna toalete bedzie nosil
Stary 2012-08-18, 22:54   #103
sayurii
Zakorzenienie

Oliv muszę wstać o 7 Jak dla mnie masakra, bo ostatnio śpię do 13-14 Więc pewnie będzie cięzko

Zobaczy się na miejscu co będziemy robić Połazimy pewno, pojemy dobrych rzeczy i się zobaczy Ja chce z Wisły jechać potem do Szczyrku, ale tż marudzi, że nieee po coooo Zobaczymy
Stary 2012-08-18, 23:01   #104
irenkaaa
Zakorzenienie

Ktos jeszcze pomoze z tel?
Buuuu. Jutro wracam z urlopu
Stary 2012-08-18, 23:04   #105
sayurii
Zakorzenienie

Ja nic nie doradzę, nie znam się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-18, 23:07   #106
irenkaaa
Zakorzenienie

Chodzi mi raczej o to co napisalam powyzej
Tel wybrany na 99,9999999%
tyle czy przy takiej opcji brac na karte = bede musiala troche na niego poczekac bo kasy tyle teraz nima. Czy wziasc w pon/ wt abonament .
Stary 2012-08-18, 23:08   #107
201604250949
Konto usunięte

ja tam na telefonach i uslugach sieciowych tez sie nie znam, jakbys kompa kupowala to tak ale telefon

do Szczyrku mmm^^ a ja za 2 tyg nad morzem będe
Stary 2012-08-18, 23:13   #108
irenkaaa
Zakorzenienie

Jakbym kompa kupowala to nie bede miec problemu raczej
Dzieki
Stary 2012-08-18, 23:17   #109
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam na telefonach i uslugach sieciowych tez sie nie znam, jakbys kompa kupowala to tak ale telefon

do Szczyrku mmm^^ a ja za 2 tyg nad morzem będe
Znowu? A gdzie to konkretnie?
Stary 2012-08-18, 23:23   #110
201604250949
Konto usunięte

Sayurek aj tam znowu,gadasz jak moja mama
przedtem bylam w Gdyni teraz będą to Międzyzdroje bo tam tak uroczo
Stary 2012-08-18, 23:29   #111
irenkaaa
Zakorzenienie

Fakt ,uroczo tam
Kiedys mialam blizej do miedzyzdroji
Stary 2012-08-18, 23:31   #112
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Sayurek aj tam znowu,gadasz jak moja mama
przedtem bylam w Gdyni teraz będą to Międzyzdroje bo tam tak uroczo

Ale fajnie A na długo mnie zostawisz?
Stary 2012-08-18, 23:56   #113
201604250949
Konto usunięte

Cytat:

Ale fajnie A na długo mnie zostawisz?
tydzień
cholera będe tęsknić
moge Tobie i Oliv pozbierac muszelki i przywiesc Wam jak będe u Ciebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-19, 00:05   #114
sayurii
Zakorzenienie

Ja też będę tęsknić O tak chcemy muszelki!

Idę, bo nie wstanę Spamujcie tu ładnie
Dobranoc
Stary 2012-08-19, 00:18   #115
201604250949
Konto usunięte

dobranoc kochanie

Cytat:
Fakt ,uroczo tam
Kiedys mialam blizej do miedzyzdroji
no jak na miejscowosc nam polskim morzem to uroczo
Gdynia mi sie nie podobala ew. Gdynia – Orlowo no to jeszcze ladna ale centrum ble

Edytowane przez 201604250949
Czas edycji: 2012-08-19 o 00:20
Stary 2012-08-19, 00:50   #116
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
ja dzis dlugo nie posiedze
wymęczona jestem jak cholera
noc spadających giwazdek dzis? bo co patrze w niebo to lecą
U mnie noc chmur
Ale mi łeb leci, masakra normalnie. Ale czekałam dzielnie aż buc porobi te swoje tam czary mary z kompem, żeby Wam jeszcze parę słów napisać
Cytat:
nie chce mi się próbować w prawdzie kupiłam sobie maść która ma dobrą opinię.. ale zawsze zapominam jej użyć. a moja twarz nie wygląda zbyt ładnie.. nie lubię patrzeć gdzieś w sklepie na siebie w przebieralni bo w tych ich mocno jasnych światłach w galerii wszystko widzę czarno na białym i ciąglę sobie powtarzam, że coś z tym zrobię, albo że ustąpi w końcu .. a i tak dzieje się na odwrót
A jakie masz problemy z buzią? Trochę w swoim życiu powalczyłam, może mogłabym coś choć orientacyjnie doradzić aha i co do efektu zmasowanego wysypu pryszczy po drożdżach/ leku, to podobno to dobry znak, organizm się z toksyn oczyszcza.
Cytat:
No jesli wezme to sony xperia u
Tylko oliv tak : ja korzystam z netu tylko z wizazu i jakis fb ewentualnie i to nie codziennie bo glownie jak w pracy padnie bo w pracy teoria jest wifi ale od kilku tyg jest cos z☠☠☠**** i musialam uzywac platnie
A powiedz ile mb na ile przegladania wizazu np starcza
W domu tez jak korzystam z tel to wifi
No i wtedy zostajemi 30 e do siostry do pl ( 9 c na stacjonarne do polski i 25 centow komorki / min) a duzo z nimi nie gadam zazwyczaj
Chyba powinno byc ok tylko jedyne co mnie zniecheca to ze nie lubie niby abonamentow bo sie musze pilnowac bardziej
Tak mi sie wydaje
Do pon do poludnia cos tam pewnie zdecyduje
Tel ma jeden minus- brak slotu na karte pamieci ale ma wbudowane 8gb z tym ze 4 gb jest jakby zarezerwowane na system itp wiec 4 gb jest dla mnie starczy na luzie a jak nie to mozna kupic kabel on the go i podlaczyc niby pendrive

Kurcze laski dzis w sloncu bylo 52 c
W cieniu z 37 C mam spalone ramiona i dekolt
Siedze kurde w samym staniku i mnie wsio piecze

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Oliv a jaki masz pakiet mb na mies?
4 giba na system? szkoda, że w telefonie nie można se partycji porobić
Ty chyba na fejsie kiedyś pisałaś, że się zastanawiasz nad dwoma telefonami, nie? to o ile dobrze pamiętam, to chyba ta xperia z parametrów mi ładniej wyglądała

Ja kupuję 500mb na miesiąc i nie korzystam z wifi. W zeszłym miesiącu przy kompie może z raz siedziałam, to skończył mi się 5-6 dni przed wypłatą, musiałam dokupować drugi. Jak przy kompie siadam to zazwyczaj mi zostaje na bzdury. Przy Twojej przygodzie z wifi o ile by dobrze działało to myślę, że i nawet 250 mega by wystarczyło

Cytat:
Oliv muszę wstać o 7 Jak dla mnie masakra, bo ostatnio śpię do 13-14 Więc pewnie będzie cięzko

Zobaczy się na miejscu co będziemy robić Połazimy pewno, pojemy dobrych rzeczy i się zobaczy Ja chce z Wisły jechać potem do Szczyrku, ale tż marudzi, że nieee po coooo Zobaczymy
O ja pierdziele jest misja, bez kitu
Hmm, no jak już będziecie w tej Wiśle to grzechem byłoby wg mnie nie skoczyć już za jednym zamachem do Szczyrku powiedz mu może, że jak nie pojedziecie to go będziesz wyciągać za tydzień na kolejną wycieczkę, tym razem specjalnie na ten Szczyrk
Cytat:
Chodzi mi raczej o to co napisalam powyzej
Tel wybrany na 99,9999999%
tyle czy przy takiej opcji brac na karte = bede musiala troche na niego poczekac bo kasy tyle teraz nima. Czy wziasc w pon/ wt abonament .
Wiesz co, tak myślę, że spróbuj zobaczyć sobie opinie o tym telefonie. Na mgsm.pl i telepolis.pl jest zazwyczaj dużo, bo to są popularne serwisy. Chodzi mi o to, że może wypowiadał się ktoś, kto już ma ten tel parę miesięcy i może wstępnie ocenić jego jakość, żeby potem nie było, że po pół roku Ci się rozdupcy i zostaniesz z abonamentem
Aha, no i myślę, że dobrze też zobaczyć, na ile dają gwarancję na ten tel.
Chłop miał niby taki och, ach, nowoczesny smartfon a po roku już mu zaczął szwankować dlatego jestem ogólnie przeciwna braniu dotykówek w abonamencie.
Cytat:
tydzień
cholera będe tęsknić
moge Tobie i Oliv pozbierac muszelki i przywiesc Wam jak będe u Ciebie
My też będziemy
A muszelki kiedyś zbierałam ale się rodzice wqrwiali, pełno tego pod nogami się po domu walało

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-08-19 o 00:52
Stary 2012-08-19, 00:59   #117
201604250949
Konto usunięte

oj to zaraz tylko ja tu zostane sama, jak wszystkei spać idą:<

Cytat:
Napisane przez andriejewna Pokaż wiadomość
ale czekałam dzielnie aż buc porobi te swoje tam czary mary z kompem, żeby wam jeszcze parę słów napisać
Stary 2012-08-19, 01:03   #118
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

Cytat:
U mnie noc chmur
Ale mi łeb leci, masakra normalnie. Ale czekałam dzielnie aż buc porobi te swoje tam czary mary z kompem, żeby Wam jeszcze parę słów napisać

A jakie masz problemy z buzią? Trochę w swoim życiu powalczyłam, może mogłabym coś choć orientacyjnie doradzić aha i co do efektu zmasowanego wysypu pryszczy po drożdżach/ leku, to podobno to dobry znak, organizm się z toksyn oczyszcza.

4 giba na system? szkoda, że w telefonie nie można se partycji porobić
Ty chyba na fejsie kiedyś pisałaś, że się zastanawiasz nad dwoma telefonami, nie? to o ile dobrze pamiętam, to chyba ta xperia z parametrów mi ładniej wyglądała

Ja kupuję 500mb na miesiąc i nie korzystam z wifi. W zeszłym miesiącu przy kompie może z raz siedziałam, to skończył mi się 5-6 dni przed wypłatą, musiałam dokupować drugi. Jak przy kompie siadam to zazwyczaj mi zostaje na bzdury. Przy Twojej przygodzie z wifi o ile by dobrze działało to myślę, że i nawet 250 mega by wystarczyło

O ja pierdziele jest misja, bez kitu
Hmm, no jak już będziecie w tej Wiśle to grzechem byłoby wg mnie nie skoczyć już za jednym zamachem do Szczyrku powiedz mu może, że jak nie pojedziecie to go będziesz wyciągać za tydzień na kolejną wycieczkę, tym razem specjalnie na ten Szczyrk

Wiesz co, tak myślę, że spróbuj zobaczyć sobie opinie o tym telefonie. Na mgsm.pl i telepolis.pl jest zazwyczaj dużo, bo to są popularne serwisy. Chodzi mi o to, że może wypowiadał się ktoś, kto już ma ten tel parę miesięcy i może wstępnie ocenić jego jakość, żeby potem nie było, że po pół roku Ci się rozdupcy i zostaniesz z abonamentem
Aha, no i myślę, że dobrze też zobaczyć, na ile dają gwarancję na ten tel.
Chłop miał niby taki och, ach, nowoczesny smartfon a po roku już mu zaczął szwankować dlatego jestem ogólnie przeciwna braniu dotykówek w abonamencie.

My też będziemy
A muszelki kiedyś zbierałam ale się rodzice wqrwiali, pełno tego pod nogami się po domu walało
byłam dwa razy u dermatologa i masc ktora mi przepisała za pierwszym razem nie zadziałała potem mi przepisała bardzo drogą jak na masc zreszta i w sumie były jakies efekty całkiem zadawalające ale i tak mi ciagle cos wyskakiwało a na czole, policzkach, brodzie , nad ustami nas nosie mam czarne kropki - wągry, mniej lub bardziej widoczne.. ale to i tak wygląda paskudnie bo przez to moja skóra na policzkach wygląda na taką .. brzydką i nie jędrną. I mi się bardzo przetłuszcza skóra na twarzy .. na nosie to można łyżkami zbierać tak się świeci, czoło, nawet policzki. Ostatnio zaczełam używam podkładu z Rimmela i lepszego chyba nie znajdę bo jest bardzo lekki i dla alergików więc moja skóra go dobrze przyjęła ale nie polepszyła się a miałam już masę podkładów.dość że przez te p;ryszcze potrzebuję dobrego krycia i żadnego nie mogę znaleźć.

ahh wyrzuciłam to z siebie , od razu lepiej

. .
Stary 2012-08-19, 01:29   #119
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
oj to zaraz tylko ja tu zostane sama, jak wszystkei spać idą:<

I tak nic nie wymyślił

Ja pobędę jeszcze chwilę muszę znaleźć parę programów no i popatrzeć na oferty wymarrzonej pracy

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ----------

Cytat:
byłam dwa razy u dermatologa i masc ktora mi przepisała za pierwszym razem nie zadziałała potem mi przepisała bardzo drogą jak na masc zreszta i w sumie były jakies efekty całkiem zadawalające ale i tak mi ciagle cos wyskakiwało a na czole, policzkach, brodzie , nad ustami nas nosie mam czarne kropki - wągry, mniej lub bardziej widoczne.. ale to i tak wygląda paskudnie bo przez to moja skóra na policzkach wygląda na taką .. brzydką i nie jędrną. I mi się bardzo przetłuszcza skóra na twarzy .. na nosie to można łyżkami zbierać tak się świeci, czoło, nawet policzki. Ostatnio zaczełam używam podkładu z Rimmela i lepszego chyba nie znajdę bo jest bardzo lekki i dla alergików więc moja skóra go dobrze przyjęła ale nie polepszyła się a miałam już masę podkładów.dość że przez te p;ryszcze potrzebuję dobrego krycia i żadnego nie mogę znaleźć.

ahh wyrzuciłam to z siebie , od razu lepiej

Widzę, że i tak na lepszego dermatologa trafiłaś niż ja, bo ja poszłam taka załamana, opowiadam, co tam nie nacudowałam już z tym ryjem i usłyszałam, że dobrze dbam i mam tak robić dalej z tego jak jest bo gdyby nie moje starania to byłoby jeszcze gorzej
Aha, nie wiedziałam, że dziury w skórze i sine bąble są normalne, Pani Dochtór
Pamiętam, że pomagało mi Benzacne, dodatkowo lekarz zapisał mi antybiotyk Davercin. To była najlepsza mieszanka, jaką miałam na pysku aha, no i gdzieś wyczytałam, że paradoksalnie skóra tłusta może być odwodniona no to mówię ok, kupiłam krem nawilżający i tak się myłam i smarowałam co 2 godziny, bo po tym kremie zaraz mi już zaczynało kapać
Dobrym połączeniem okazał się ten krem właśnie i podkład nbajtańszy z Rosska Synergen antybakteryjny i puder z tej samej serii. Pod względem komfortu używania średniawka ale za to moja twarz wyglądała normalnie przez to całe szkoolne 10 godzin :juipi: i nie pogorszył mi stanu cery tak że u mnie się obietnice producenta sprawdziły

---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ----------

Nie no nie wierzę
Płacę za neta 21 Mbit a podczas pobierania wyświetla mi się zawrotne 200 kilo

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-08-19, 01:40   #120
201604250949
Konto usunięte

zastanawiam sie czy isc spac, jedna z trudniejszych decyzji dzisiejszego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości