|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
nie mam silnej woli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Zakorzenienie
|
Bosheee, dziewczyny, co ja się namęczyłam żeby kompa uruchomić
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co tam będziecie robić sobie? ![]() I o której musisz wstać? ![]() Cytat:
![]() Bez kitu spróbujcie coś z nią pogadać na spokojnie, bo to niepokojące co mówi - dobra, ja też chlałam za dzieciaka, ale dla zabawy, żeby śmiesznie było ![]() ![]() Możem se ręce podać ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ef, chyba sobie paznokcie zrobię, bo już mi pół lakieru odpadło. Nie wiem jaki kolor wybrać ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znaczy ja lubię tylko z cukrem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Eh a ja dalej mam zagwozdzke z tel
Mowie nawet tz-owi ze jak ma gdzies dzwonic w ciagu najblizszych dni to prosze bardzo z mojego tel bo musi,y kredyty raczej zuzyc jesli bede brac abonament ( jesli mam brac to pewnie w pon /wt bo im pozniej tym gorzej bo bede na 18 mies brac pewnie bo krotszych niema na smartfony a na 24 mies mi sie nie oplaca/ usmiecha itd itp i nawet nie mysle byc w ie ponad 2 lata) Jakbym brala abonament to 30e ( i tak doladowuje za tyle co mies ale.. Zazwyczaj mi kasa przechodzi i. Boje sie ze nie wykorzystam i bedzie szlo na marne bo z ta oferta byloby w sieci za darmo + 500 mb netu) niewiem czy to duzo czy malo Oliv moze ty sie wypowiedz na ile ci takie 500mb starcza A wtedy tel za 30 e a nie za ponad 229 e wiec moze.. Jeszcze musze obczaic sprawe w jednym salonie gdzie sa wszystkie sieci i oni maja krotsze umowy np. Na rok. To by mi lepiej pasowalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem, co tam sobie dziewczyna myśli, że jej tak niedobrze jest. Cytat:
![]() Aha, no i ja się zawsze niezmiernie dziwię dziewczynom, które piją te drożdże piekarskie ![]() ![]() Skoro można jeść w tabletkach ^^ tylko w tabletkach to piwowarskie są, i nie wszystkie mają ten chrom. Które są lepsze - nie dojdziesz, co strona w necie to inna opinia ![]() Cytat:
![]() A zdecydowałaś już, który telefon chcesz? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
ja dzis dlugo nie posiedze
![]() wymęczona jestem jak cholera ![]() noc spadających giwazdek dzis? bo co patrze w niebo to lecą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No jesli wezme to sony xperia u
Tylko oliv tak : ja korzystam z netu tylko z wizazu i jakis fb ewentualnie i to nie codziennie bo glownie jak w pracy padnie bo w pracy teoria jest wifi ale od kilku tyg jest cos z☠☠☠**** i musialam uzywac platnie A powiedz ile mb na ile przegladania wizazu np starcza W domu tez jak korzystam z tel to wifi No i wtedy zostajemi 30 e do siostry do pl ( 9 c na stacjonarne do polski i 25 centow komorki / min) a duzo z nimi nie gadam zazwyczaj Chyba powinno byc ok tylko jedyne co mnie zniecheca to ze nie lubie niby abonamentow bo sie musze pilnowac bardziej Tak mi sie wydaje Do pon do poludnia cos tam pewnie zdecyduje Tel ma jeden minus- brak slotu na karte pamieci ale ma wbudowane 8gb z tym ze 4 gb jest jakby zarezerwowane na system itp wiec 4 gb jest dla mnie ![]() ![]() Kurcze laski dzis w sloncu bylo 52 c W cieniu z 37 C mam spalone ramiona i dekolt ![]() Siedze kurde w samym staniku i mnie wsio piecze ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Oliv a jaki masz pakiet mb na mies? |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
u mnie dzis w cieniu z 30C i dla mnie to zdecydowanie za duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dla nas tez za duzo
A jutro w Paryzu ma byc 38 chyba sie stopimy W tamtym roku jak wracalismy z urlopu bylo mniej goraco i padlam w pociagu i musieli mnie ladni panowie stracy na stacji kolejowej sprawdzac . Cisnienie itd .tz juz sie boi ze bedzie powtorka i juz zapowiada ze bede musiala pic z 3-5 litrow przed wyjazdem.oszalal.chyba jak mi przenosna toalete bedzie nosil |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Oliv muszę wstać o 7
![]() ![]() ![]() Zobaczy się na miejscu co będziemy robić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ktos jeszcze pomoze z tel?
![]() Buuuu. Jutro wracam z urlopu |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ja nic nie doradzę, nie znam się
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi raczej o to co napisalam powyzej
Tel wybrany na 99,9999999% tyle czy przy takiej opcji brac na karte = bede musiala troche na niego poczekac bo kasy tyle teraz nima. Czy wziasc w pon/ wt abonament . |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
ja tam na telefonach i uslugach sieciowych tez sie nie znam, jakbys kompa kupowala to tak
![]() ![]() do Szczyrku mmm^^ a ja za 2 tyg nad morzem będe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Jakbym kompa kupowala to nie bede miec problemu raczej
![]() Dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Sayurek aj tam znowu,gadasz jak moja mama
![]() przedtem bylam w Gdyni teraz będą to Międzyzdroje bo tam tak uroczo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Fakt ,uroczo tam
Kiedys mialam blizej do miedzyzdroji |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja też będę tęsknić
![]() ![]() Idę, bo nie wstanę ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
dobranoc kochanie
![]() no jak na miejscowosc nam polskim morzem to uroczo Gdynia mi sie nie podobala ![]() Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2012-08-19 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mi łeb leci, masakra normalnie. Ale czekałam dzielnie aż buc porobi te swoje tam czary mary z kompem, żeby Wam jeszcze parę słów napisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ty chyba na fejsie kiedyś pisałaś, że się zastanawiasz nad dwoma telefonami, nie? ![]() ![]() Ja kupuję 500mb na miesiąc i nie korzystam z wifi. W zeszłym miesiącu przy kompie może z raz siedziałam, to skończył mi się 5-6 dni przed wypłatą, musiałam dokupować drugi. Jak przy kompie siadam to zazwyczaj mi zostaje na bzdury. Przy Twojej przygodzie z wifi o ile by dobrze działało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmm, no jak już będziecie w tej Wiśle to grzechem byłoby wg mnie nie skoczyć już za jednym zamachem do Szczyrku ![]() ![]() Cytat:
![]() Aha, no i myślę, że dobrze też zobaczyć, na ile dają gwarancję na ten tel. Chłop miał niby taki och, ach, nowoczesny smartfon a po roku już mu zaczął szwankować ![]() Cytat:
![]() A muszelki kiedyś zbierałam ![]() ![]() Edytowane przez Andriejewna Czas edycji: 2012-08-19 o 00:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh wyrzuciłam to z siebie , od razu lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
I tak nic nie wymyślił
![]() Ja pobędę jeszcze chwilę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
![]() Widzę, że i tak na lepszego dermatologa trafiłaś niż ja, bo ja poszłam taka załamana, opowiadam, co tam nie nacudowałam już z tym ryjem i usłyszałam, że dobrze dbam i mam tak robić dalej z tego jak jest bo gdyby nie moje starania to byłoby jeszcze gorzej ![]() Aha, nie wiedziałam, że dziury w skórze i sine bąble są normalne, Pani Dochtór ![]() Pamiętam, że pomagało mi Benzacne, dodatkowo lekarz zapisał mi antybiotyk Davercin. To była najlepsza mieszanka, jaką miałam na pysku ![]() ![]() ![]() Dobrym połączeniem okazał się ten krem właśnie i podkład nbajtańszy z Rosska Synergen antybakteryjny i puder z tej samej serii. Pod względem komfortu używania średniawka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- Nie no nie wierzę ![]() Płacę za neta 21 Mbit a podczas pobierania wyświetla mi się zawrotne 200 kilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
zastanawiam sie czy isc spac, jedna z trudniejszych decyzji dzisiejszego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.