Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-26, 12:06   #91
totalnailuzja
Raczkowanie

Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!

Hej dziewczyny! : ) Bardzo chciałabym do was dołączyć ;p Nie zaczynam diety, bo jestem na zdrowym odżywianiu od 5 dni ;d Zależy mi żeby zrzucić 5 kg i trochę cm w udach i łydkach.

Wzrost: 160 cm
Waga wstępna: 55 kg
Waga do osiągnięcia: 50 kg!
Sposób: zdrowe odżywianie ( 5 posiłków dziennie, owoce, warzywa, 2l wody, zielona herbata ), eliminacja cukru i soli, ograniczenie słodyczy, skakanka, ćwiczenia.
totalnailuzja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 12:12   #92
lenka_01
Raczkowanie

Mnie się nie chce co czasami przynosi jeszcze gorsze skutki ;p I też chciałam się zapytać o tą Chodakowską, bo widzę że dużo dziewczyn ćwiczy. Czy te ćwiczenia obciążają bardzo kręgosłup? Bo mam z nim problemy i właśnie dużo ćwiczeń mi przez to odpada...

Widzę że pojawiła się propozycja zdjęć, może do tego warto byłoby dorzucić nasze wagi? Wyjściowe są już podane, a następne możemy podać np tego 1 września, a później co tydzień. Hm?
lenka_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 12:47   #93
sencja
Raczkowanie

Ojejka dziękuje za tak miłe powitanie
BrillanteAstro5 oprócz nas to tu nikt nie zapatruje się na motywacyjny ekshibicjonizm- no może ja zacznę jak tylko znajdę te zdjęcie sprzed 4 tygodni
dziuba85 jak on może!!! Kawusia śmierdzi mu- phi patrz jaki francuski piesek- śmmmiiieeeerdzi; też mi coś
Kawa nie jest do końca zła, ale mleko to już tak. Oczywiście zdania podzielone, jak w większości dogmatów żywieniowych ale tak na mój mały blondyński móżdżek- jaki ssak pije mleko innego zwierzęcia (koty nauczyliśmy pić my ludzie) więc raczej nie jest zdrowe...
Poza tym pije 3 kawy z rana to jest razem ok 600 ml mleka, tak na rozpoczęcie dnia- to już na pewno o wiele za dużo (moje śniadanie) i na nic zdały się różne publikacje na temat szkodliwości płynów krowich
(do stu tysięcy stłuczonych filiżanek- nie mam pojęcia po co ja tą kawę zaczęłam pić- zaczęłam rok temu i skończyć nie mogę)
Od alkoholu to różne rzeczy się dzieją Ja tyje w oczach- momentalnie i też bardzo szybko chudnę jak przestaje. No ale ten rok to ogólnie był dziki Ok półtora roku temu przestałam pić na 2 miesiące (to sukces w mojej branży ) i schudłam 12 kilo ot tak bez niczego- normalnie bałam się że na coś zachorowałam
Więc Dziewczęta- nie polecam pić regularniemożna się przy okazji nabawić uzależnienia a do życia potrzebne to nie jest

katiennn już się tak tym wiekiem nie chwal kiedy rzuciłaś? No i jak Ci idzie?
Mi dość trudno- dzisiaj mam taką chcicę na okropnie śmiercionośnego dymka, że mnie rozrywa
Śniadanie- pół grejpfruta i 3 łyżki płatków (dobre na trawienie)
no i drugie- 2 listki czekolady gorzkiej z chili w ramach niedzieli

Tyle czasu tu wchodzę, czytam... no aż w końcu musiał nadejść ten chwalebny czas rejestracji
Dziękuje Wszystkim co współtworzą te forum i miło mi jest to Was dołączyć

Wizaż jako alternatywa dla papierosów
sencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 13:19   #94
Cally05
Raczkowanie

Ja dzisiaj śniadanko : płatki z mlekiem
II śniadanko : Jabuszko
Obiad : Gulasz z sałatką

A o 16 idę na tańce

Biegam
Ćwiczę
Zdrowo sie odżywiam .

-2 kg
Cally05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 13:23   #95
Desire_
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Chcialabym do Was dołaczyć, ale dietę planuję zaczać już jutro(im szybciej tym lepiej, bo kilogramy przybywają w zastraszającym tempie)
Głowną zmianą będzie ograniczenie jedzenia, rezygnacja ze słodyczy, chipsów itd oraz ograniczenie alkoholu.Jeśli chodzi o wysiłek fizyczny to chciałabym zacząc regularnie biegać- 2 razy w tygodniu, bo teraz biegam od przypadku do przypadku. Poza tym lubię wysiłęk fizyczny- chodzę na zajęcia fitness 3-4 razy w tygodniu i myślę, że to wystarczy.

Mam nadzieję, że z Wami mi się uda

Edytowane przez Desire_
Czas edycji: 2013-02-05 o 19:14
Desire_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 13:24   #96
totalnailuzja
Raczkowanie

Ja dziś na śniadanko zjadłam musli z mlekiem, a potem obiadek: łyżka ziemniaków + pierś z kurczaka + surówka z kwaszonej kapusty ;p na II śniadanie nie miałam czasu.. ale nadrobię innymi posiłkami ;d
Stary 2012-08-26, 13:42   #97
sencja
Raczkowanie

Ok, jako że sama zaproponowałam to pierwsza dodaje;

były robione 4 sierpnia- czyli początek diety, niedługo wstawię teraźniejsze. Przepraszam za nieudane PS- ale właśnie nie mam żadnego programu graficznego w dojczlandach
Straszę normalnie

No to czekam na Wasze straszydła

Tyle czasu tu wchodzę, czytam... no aż w końcu musiał nadejść ten chwalebny czas rejestracji

Edytowane przez sencja
Czas edycji: 2012-08-26 o 13:51

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-26, 14:51   #98
Desire_
Raczkowanie

Senacja no nie mów że masz 152 cm wzrostu i ważysz 62(o ile dobrze pamiętam) nie pomylilas się?
ja ma 161/62 i wyglądam duuuuużo gorzej.
U Ciebie jest okey, i masz ładniutkie i chudziutkie nózki!!! Zazdroszczę
Stary 2012-08-26, 18:04   #99
MWasilewska
Raczkowanie

Smile Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!

sencja -jesteś cudowna twoje namalowane bikini jest niesamowite hehe i te papiloty chciałam tez zaznaczyć ,że masz ładne piersi i brzuszek , mój niestety jest strasznie okrągły i duży , bo mi niestety wszystko idzie w brzuch
ja mogę wstawić również zdjęcie ale musiałabym zmienić nick, bo teraz za dużo osób mnie może namierzyć

Kochane mam taka propozycję - może co miesiąc (np pierwszego każdego miesiąca) każda będzie podawał osiągnięta wagę przez miesiąc, ile schudła i będziemy robić zestawienie myślę ,że super Nas to będzie motywować i łatwo będzie porównać jak schudłyśmy i ile w tym samym czasie co wy na to?

Jutro Wam dokładniej odpiszę, bo dziś jestem zmęczona a w pracy mam dużo czasu wolnego hehe

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg

Edytowane przez MWasilewska
Czas edycji: 2012-08-26 o 18:06
MWasilewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 18:16   #100
sencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MWasilewska Pokaż wiadomość
Ja tez bym chciała rzucić fajki przed zimą, bo nie wyobrażam sobie w czasie przerw chodzić na mrozie na fajka na dwór a u Nas w urzędzie nie ma palarni;/ a zima coraz bliżej… może dzięki Wam dziewczyny, patrząc na wasze postępy w końcu i ja się zmotywuje
Kochana to Ty słaby palacz jesteś, że zimno Ci przeszkadza no ale każda motywacja dobra Im nas więcej będzie rzucać palenie tym mniej złodzieje (rząd) i PRowcy z BAT zarobią bo puki co to nam mącą w głowach
Cytat:
Ja również dziewczyny uważam ,że nie warto iść na łatwiznę szybkimi dietami tylko powolutku małymi kroczkami ale nie męcząc się… ja na osiągniecie mojego celu wyznaczyłam 10 miesięcy i chudnąc po około 2kg miesięcznie wiec myślę ,że to rozsądnie i zdrowo!
Podziwiam, grzeczne dziewczę o skórę dba ja to chudnę swoim tempem- dość szybko, ale nie przy jakieś restrykcyjnej diecie

Cytat:
Może dziewczyny macie rację z tymi zdjęciami to całkiem nie głupi pomysł

No DZIEWCZĘNTA nasze drogie- pomyślcie- co Wam po wadze? Jak ona i tak nie oddaje obrazu rzeczywistego i nie mobilizuje aż tak. Mam wizje porobimy sobie zdjęcia pstryk pstryk, pomierzymy się, poważymy i tak co jakiś czas systematycznie. Motywacja bedzię większa, bo jak już zrobisz zdjątko na którym widać każdy mankament i wstawisz na forum, to nie będzie tak łatwo sobie odpuścić i wchrzaniać pizze z podwójnym serem A my będziemy siebie wzajemnie motywować a jak coś to i no ale też
I wtedy będzie można pisać, ze się wspólnie odchudzamy

Taki dekret z diabłem

Desire_ tak mam 152 i wtedy jak robiłam te zdjęcia więcej ważyłam niż 62- one były robione 4 sierpnia; a tak jak pisałam szybko chudnę wagowo A waga to jak widzisz jedna będzie wyglądać tak, inna inaczej- więc lepiej dokładnie się zmierzyć zrobić zdjęcia i do pracy się brać w te pędy
Nóżek to może grubych nie mam, ale na żywo wygląda to trochę inaczej przez wzrost jestem jak taki Kupidyn(amorek) i to mój typ urody- brakuje mi tylko skrzydełek i strzały

No to co gdzie Wasze zdjęcia????
Będę molestować

Hej!!! Ale ja nie wstawiłam zdjęcia po to byście mnie oceniały co mam piękne, tylko żeby Wasze dupseczka ruszyć, żebyście też porobiły zdjęcia bo uwierzcie, że motywują
MWasilewska- tak też można Cię namierzyć, no chyba że nazwisko nie te; a brzucha nie trzeba się wstydzić jak się nad nim pracuje Ale miło mi, ze doceniasz mój talent malarski Oj mam brzuszysko- tylko bikini przez przypadek zakryło to coś co wystaje, i brzuch wygląda jakby był płaski- ale co tam

Edytowane przez sencja
Czas edycji: 2012-08-26 o 18:26
Stary 2012-08-26, 18:21   #101
lenka_01
Raczkowanie

Nie wiem czy się odważę, moje boczusie i uda mnie przerażają
Stary 2012-08-26, 18:46   #102
sencja
Raczkowanie

lenka da-jesz da-jesz; takie boczki, takie boczki-> ma Lenka (w rytm tak się bawi, tak się bawi Warszawa, Poznań itd)
Pochwal się-> zmotywuj-> i schudnij w końcu kobietooo

Stary 2012-08-26, 18:51   #103
blaszok
Zakorzenienie

trochę mnie tu nie było, ale już się melduję

info o mnie jeszcze:
wzrost: 173cm
waga: 64kg
waga docelowa: poniżej 60, około 57kg (ważniejszy dla mnie jest efekt wizualny)

a co do mojej 'kariery' 'odchudzeniowej'... do końca lipca tego roku ćwiczyłam regularnie z Ewką Chodakowską (dojechałam do 35 treningów ^^) ale ten miesiąc to porażka... byłam tylko raz na tenisie, a tak ogólnie to nie ćwiczyłam NIC! to strasznie, szczególnie jeśli wcześniej przed Ewką robiłam jeszcze 8min abs, buns i legs.. chcę to zmienić i znowu ćwiczyć regularnie!

mam też zdjęcia i pomiary
- zdjęcia w czarnej bieliźnie 03.07.12, a w różowej z 26.07.12 (czyli 24 dni).
Efekty pomiarowe:
waga: 64,4
biodra: 92 -> 91 (-1cm)
pas: 69 -> 69 (bez zmian)
brzuch na wysokości pępka: 86 -> 82 (wohoo, -4cm)
udo: 60 -> 60 (bez zmian, ale ujędrniły się + używam balsamu żółtego z Garniera dla ujędrniania)
łydka: 39 -> 37 (-2cm)

teraz chcę poprawić swoje odżywianie, bo wtedy jadłam tak samo (czyli nieregularnie, trochę śmieciowego jedzenia, itp.)
muszę pić więcej wody, do szkoły będę sobie nosić jakieś fajne sałatki lub warzywka, nie podjadać wieczorem (!) i wziąć się za te ćwiczenia ... aktualnie myślę o Mel B bo w czasie szkoły czasu na 40minutowe podrygi z Ewką nie ma.. chyba że w weekendy

i muszę znowu się pomierzyć, bo przez ten miesiąc pewnie się znów zapuściłam grrrr...

to tyle ode mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (43,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (82,7 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez blaszok
Czas edycji: 2012-08-26 o 19:25
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 18:59   #104
BrillanteAstro5
Zakorzenienie

sencja zgadzam się w 100%, wstawiamy fotki i się motywujemy, wagę i wymiary również, dla porównania. Ja moje wstawię jutro z rana, przygotujcie się na to psychicznie

MWasilewska to już 3 palaczki mamy, które rzucają! trzymam kciuki

lenka_01 mnie tak samo, ale damy radę zrzucić nasze boczki
BrillanteAstro5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 19:01   #105
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

MWasilewska dziękuję za powitanie! sekret? hmm, sekretu jako takiego nie mam... no może jeden mały o którym już pisałam, że jem codziennie niewielką ilość słodyczy do I lub II posiłku (o wartości 100-150kcal) i w ten sposób nie rzucam się na nie jak głupia w chwili słabości... (a z tym miałam problem wielki kiedyś) bo aż tak mi ich nie brakuje polecam wybróbować, jeśli ktoś wielbi słodycze, tak jak ja. no i to tyle. malutkimi krokami do celu. nie ma co się spieszyć, naprawdę najlepiej sobie wyznaczyć odległy cel, np. lato 2013 a nie że za 2 tygodnie mam wesele/studniówkę/wyjazd z TŻtem to MUSZĘ ważyć xx kg -.- to chore i nie prowadzi do niczego mądrego... co te dwie cyferki zmieniają w życiu tak naprawdę?

sencja jak mi idzie? hmm, ograniczyłam się mocno, do 2 papierosów dziennie. dzisiaj nie było w ogóle. problem mój polega na tym, że muszę rzucić całkowicie, żeby mnie nie kusiło jak wrócę na studia i będę spędzać przerwy między zajęciami ze znajomymi, w większości palaczami

kurcze jak tak piszecie, co jadłyście, to wydaje mi się to bardzo mało... ja tam wciągam obfite śniadania. co to jest taki grejfrucik... ja to bym na nic siły nie miała

a co do zdjęć - zawsze można założyć klub. prawy górny róg - zakładka "Kluby". i wtedy tylko wybrani użytkownicy (zaproszeni przez Ciebie MWasilewska) mają do niego dostęp. i również mogą szerzyć motywacyjny ekshibicjonizm

poćwiczyłam sobie trochę z Mel B. + dywanówki jakieś moje ulubione a teraz mam ochotę na domowe SPA

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2012-08-26 o 19:05
katiennn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-26, 19:51   #106
sencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
a co do mojej 'kariery' 'odchudzeniowej'... do końca lipca tego roku ćwiczyłam regularnie z Ewką Chodakowską (dojechałam do 35 treningów ^^) ale ten miesiąc to porażka...
Wszyscy tą Chodakowską... ćwiczenia faktycznie dają taki efekt? Ja się boje ćwiczyć, boje się że mięśnie mi urosną (jakby miały tak szybko rosnąć, no ale na wizażu naczytałam się że z początku to bez sensu, bo trzeba tłuszcz spalić) Więc sama nie wiem jak z tymi ćwiczeniami

Cytat:
katiennn sekret? hmm, sekretu jako takiego nie mam... no może jeden mały o którym już pisałam, że jem codziennie niewielką ilość słodyczy do I lub II posiłku (o wartości 100-150kcal) i w ten sposób nie rzucam się na nie jak głupia w chwili słabości... (a z tym miałam problem wielki kiedyś) bo aż tak mi ich nie brakuje polecam wybróbować, jeśli ktoś wielbi słodycze, tak jak ja. no i to tyle. malutkimi krokami do celu. nie ma co się spieszyć, naprawdę najlepiej sobie wyznaczyć odległy cel, np. lato 2013 a nie że za 2 tygodnie mam wesele/studniówkę/wyjazd z TŻtem to MUSZĘ ważyć xx kg -.- to chore i nie prowadzi do niczego mądrego... co te dwie cyferki zmieniają w życiu tak naprawdę?
Tu się zgadzam każdą cząstką ciała!!!! Po pierwsze życie jest po to by różnych rzeczy kosztować (ale nie objadać się bez sensu) a trochę słodyczy, czy to codziennie do jakiegoś posiłku, czy 2 razy w tygodniu nikomu nie zaszkodzi; bo właśnie o to chodzi, żeby nauczyć się, wejśc w nawyk zdrowego odżywiania a nie schudnąć na początek roku akademickiego a później to już mc'donalds itp

No to katiennn - kiedy dzień zero? I tak już jesteś do przodu 2 papierosy dziennie to prawie nic. Zagrajmy na nosie koncernom tytoniowym

No tak mało jem- ale to nawet nie przez dietę, po prostu komponuje posiłki według 100 zdrowych produktów i tak jakoś wychodzi, a i głodna nie jestem i energie mam

A to jest coś takiego jak klub?? To ja tu świece pupencją a tu kluby są- hmm to może lepiej na klub, nie był by to taki ekshibicjonizm
_________________________ ____
blaszok dopiero zauważyłam zdjęcia- są zdjęcia i jest impreza Efekty zacne, zwłaszcza po nogach o.O

PS może założymy Klub Motywacyjnych Ekshibicjonistek ? Choć nie bardzo jeszcze rozumiem zasadę klubów, ale douczę się no i nie wiem, czy do klubu tak chętnie dziewczyny się dołączają jak do wątków

Edytowane przez sencja
Czas edycji: 2012-08-26 o 20:17
Stary 2012-08-26, 20:44   #107
blaszok
Zakorzenienie

sencja: hm, no ja po sobie jakiegoś rozrostu mięśni nie zauważyłam trochę łydki mi się wyrzeźbiły, ale do kulturystki mi jeszcze brakuje duuuużo ^^ pewnie gdyby nie było tłuszczyku, to mięśnie by się pojawiały... ale póki co nie ma ich jakoś ;>

i dziękuję za miłe skomentowanie zdjęć
Stary 2012-08-26, 20:54   #108
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

sencja ja myślę, żeby z tym klubem jeszcze poczekać, bo zawsze na początku wątku jest wielkie BUM dziewczyny się udzielają itp. napiszą parę postów, a po tygodniu znikają bez śladu.
a tak to poczekamy z 2 tygodnie z założeniem klubu i zrobimy sobie klub z tych najbardziej wytrwałych i tam można zdjęcia umieszczać, czy tam nasze linki do facebooków czy blogów czy po prostu wypisać się lub poprosić o radę nie dotyczącą diety. bo na forum czasem tak głupio pisać, co nas gryzie, bo nie wiadomo kto patrzy.

dzień zero był dzisiaj! ale jednego papieroska linka sobie zapalę, jak wszyscy w domu zasną. bo ja jeszcze z tych, których rodzice nie wiedzą, że palą mimo wieku.

blaszok masz świetnego bloga!

Stary 2012-08-26, 20:59   #109
onemorepanda
Raczkowanie

sencja - jak zobaczyłam Twoje zdjęcia, w pierwszym momencie przestraszyłam się, że ktoś moje foty do neta wrzuca - mam identyczną figurę! Ważę też podobnie, z tym że jestem trochę wyższa.
Ale nie odważę się wrzucić swoich zdjęć, to zbyt duży hardkor jak dla mnie Może w klubie, ale jak teraz zakładać klub? Lepiej poczekać aż się wątek rozwinie i stworzyć klub dla dziewczyn, które będą się tu stale udzielać.

Ja dziś rano 2 jajka na miękko, pomidor oblany oliwą z oliwek i kawałek camemberta, na obiad wieprzowina z pomidorami, na deser tort (wiecie, solenizantowi nie można odmówić ), potem trochę whisky (wiecie, teściowi się nie odmawia ) a teraz wciągam karkówkę z pieczarkami, bo żem zgłodniała Jak widać nietrudno mnie namówić do złego
Ale nie zniechęcam się i jutro robię zakupy na pół tygodnia zdrowego jedzenia!
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-26, 21:04   #110
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

dziewczyny i jeszcze jedno: może uczczijmy nazwę wątku pierwszym wspólnym początkowym ważeniem pierwszego września? żeby wiedzieć na czym stoimy

Edytowane przez katiennn
Czas edycji: 2012-08-26 o 21:05
Stary 2012-08-26, 21:37   #111
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
dziewczyny i jeszcze jedno: może uczczijmy nazwę wątku pierwszym wspólnym początkowym ważeniem pierwszego września? żeby wiedzieć na czym stoimy
Świetny pomysł, a może do ważenia dodamy mierzenie? To chyba bardziej miarodajne
Wreszcie się dowiem ile ważę, wiem że ponad 60, ale czy 62 czy 66 to już nie mam pojęcia
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-26, 21:41   #112
lenka_01
Raczkowanie

blaszok - super wyglądasz! ja jeszcze niedawno miałam taką samą wagę jak Ty, ale mogłam tylko pomarzyć o takim brzuchu!
katiennn - świetny pomysl z tym klubem, jak już się trochę rozwinie, bo tak mi dziko trochę wrzucać tu moje boczusie
Stary 2012-08-26, 22:18   #113
totalnailuzja
Raczkowanie

Blaszok - fajną masz figurkę! mam podobny tyłeczek do twojego

Ja z nudów codziennie się ważę haha xD i dziś się zmierzyłam centymetrem. Ale dobry pomysł z tym 1 września następnym razem zważę się 1 września i zobaczę czy coś jakieś rezultaty ;P
Stary 2012-08-26, 22:32   #114
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

super ja też się w końcu zmierzę chociaż mam wrażenie, że nie "trafiam" w to samo miejsce, żeby dokładnie porównać

Stary 2012-08-26, 23:29   #115
blaszok
Zakorzenienie

katiennn: lenka_01: totalnailuzja: jeju, dzięki bardzo dziewczyny! miło czytać takie komentarze

i zdecydowanie popieram ważenie+mierzenie 1 września

kurcze, mam nadzieję, że ten wątek nie 'umrze' jak większość w których się udzielałam..
Stary 2012-08-26, 23:51   #116
SmerfetKowa
Przyczajenie

Dziewczyny Bardzo chętnie do Was dołączą )
wzrost - 168cm
waga - 56kg
CEL -50/49 kg!

Stawiam przede wszystkim na ograniczenie jedzenia i brzuszki+twister+skakanka

RAZEM MUSI SIĘ UDAĆ !

SmerfetKowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 01:33   #117
_malyna
Przyczajenie

hej dziewczyny wlasnie przeczytalam te 3 strony ;p bo od wczoraj nie mialam czasu wejść na komputer i powiem wam szczerze ze tez mialam proponowac zdjecia ale kolezanka mnie wyprzedzila ;p
a jeżeli chodzi o Chodakowska to tu widac jej prace: http://www.facebook.com/media/set/?s...1391348&type=3

a co do palenia też chce rzucić ale chyba jeszcze nie jestem gotowa.. rany ja po prostu to lubie... ;/ale mysle ze jak zaczne cwiczyc to moze bedzie mi brakowoac tchu przez te szlugi i je porzuce ;p alw jak na razie nic o ty pisac nie bede zeby przypadkiem kogos nie zdemotywowac.

buzka laski dobranoc, musze sie w koncu wyspac ;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-27, 05:53   #118
opiorek
Raczkowanie

hej dziewczyny
też jestem za fotkami i ważeniem 1 września, chociaż już zaczęłam dbać o siebie
blaszok mamy bardzo podobną figurę (tylko ja mam rozstępy na pupie buuu;(
u mnie juz po śniadanku serek wiejski + dwa ciacha (nie moge z nich zrezygnować, więc jem rano + kawka oczywiscieee;d

Edytowane przez opiorek
Czas edycji: 2012-08-27 o 05:56
opiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 06:55   #119
Cally05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez opiorek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
też jestem za fotkami i ważeniem 1 września, chociaż już zaczęłam dbać o siebie
blaszok mamy bardzo podobną figurę (tylko ja mam rozstępy na pupie buuu;(
u mnie juz po śniadanku serek wiejski + dwa ciacha (nie moge z nich zrezygnować, więc jem rano + kawka oczywiscieee;d
Co do tego ważenia 1 września to ja oczywiście jestem jak najbardziej na tak.

A dziś snaidanko : płatki

Później Ewa, Mel B. i skakanka

Biegam
Ćwiczę
Zdrowo sie odżywiam .

-2 kg
Cally05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 06:57   #120
MWasilewska
Raczkowanie

Cool Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!

SmerfetKowa- witamy cię towarzyszko odchudzania podaj proszę wiek i sposób odchudzania abym uzupełniła w naszym zestawieniu.
Dzień dobry moje drogie!
Mamy dziś poniedziałek więc intensywnie zaczynamy dbać o siebie J ja w tym tygodniu zaczynam przyzwyczajać organizm do zmian żywieniowych i np. na śniadanko kupiłam sobie musli i jogurt do picia do tego oraz wzięłam do pracy 1,5l wody i zamierzam ją do obiadu wypić. Na obiad nie mam jeszcze pomysłu, co zjeść
Dziewczyny wiecie jak zmienić Nick? Bo mam zbyt rozpoznawalny
Chciałam Wam polecić kochane fajną stronę http://www.ilewazy.pl/ , uwielbiam ją bo mam wszystko zobrazowane J hehe i ładnie wygląda a mi pomaga w diecie bo wtedy mogę się zorientować ile co wazy a gdy widzę porcje wizualnie to jakoś łatwiej mi wyobrazić to sobie
Wizażystki, czyli tak jak ustaliłyśmy, co miesiąc- pierwszego dnia miesiąca, każda podaje swoja wagę ile schudła i robimy zestawienie to Nas będzie super motywować!!!
Blaszok- Nie damy mu umrzeć:P hehe bo jak coś to będziemy go reanimować
Co do klubu to tez myślę, że jak już zobaczymy kto się „naprawdę” będzie udzielał to wtedy otworzymy tylko dla tych dziewczyn J bo teraz nie opłaca się przenosić wszystkiego J

66kg-> 64>62-> 60,5-> 60
59,0-> 57->56->55kg->53
---> 50kg
MWasilewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości