![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólnie schudniemy- od 1 wrzesnia zaczniemy!
Hej dziewczyny! : ) Bardzo chciałabym do was dołączyć ;p Nie zaczynam diety, bo jestem na zdrowym odżywianiu od 5 dni ;d Zależy mi żeby zrzucić 5 kg i trochę cm w udach i łydkach.
Wzrost: 160 cm Wiek: 16 lat Waga wstępna: 55 kg Waga do osiągnięcia: 50 kg! Sposób: zdrowe odżywianie ( 5 posiłków dziennie, owoce, warzywa, 2l wody, zielona herbata ), eliminacja cukru i soli, ograniczenie słodyczy, skakanka, ćwiczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Mnie się nie chce co czasami przynosi jeszcze gorsze skutki ;p I też chciałam się zapytać o tą Chodakowską, bo widzę że dużo dziewczyn ćwiczy. Czy te ćwiczenia obciążają bardzo kręgosłup? Bo mam z nim problemy i właśnie dużo ćwiczeń mi przez to odpada...
Widzę że pojawiła się propozycja zdjęć, może do tego warto byłoby dorzucić nasze wagi? Wyjściowe są już podane, a następne możemy podać np tego 1 września, a później co tydzień. Hm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ojejka dziękuje za tak miłe powitanie
![]() BrillanteAstro5 oprócz nas to tu nikt nie zapatruje się na motywacyjny ekshibicjonizm ![]() ![]() dziuba85 jak on może!!! Kawusia śmierdzi mu- phi patrz jaki francuski piesek- śmmmiiieeeerdzi; też mi coś ![]() Kawa nie jest do końca zła, ale mleko to już tak. Oczywiście zdania podzielone, jak w większości dogmatów żywieniowych ![]() ![]() Poza tym pije 3 kawy z rana to jest razem ok 600 ml mleka ![]() ![]() ![]() ![]() (do stu tysięcy stłuczonych filiżanek- nie mam pojęcia po co ja tą kawę zaczęłam pić- zaczęłam rok temu i skończyć nie mogę ![]() Od alkoholu to różne rzeczy się dzieją ![]() ![]() ![]() ![]() Więc Dziewczęta- nie polecam pić regularnie ![]() ![]() katiennn już się tak tym wiekiem nie chwal ![]() Mi dość trudno- dzisiaj mam taką chcicę na okropnie śmiercionośnego dymka, że mnie rozrywa ![]() Śniadanie- pół grejpfruta i 3 łyżki płatków (dobre na trawienie) no i drugie- 2 listki czekolady gorzkiej z chili ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj śniadanko : płatki z mlekiem
![]() II śniadanko : Jabuszko Obiad : Gulasz z sałatką A o 16 idę na tańce ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Chcialabym do Was dołaczyć, ale dietę planuję zaczać już jutro(im szybciej tym lepiej, bo kilogramy przybywają w zastraszającym tempie ![]() Głowną zmianą będzie ograniczenie jedzenia, rezygnacja ze słodyczy, chipsów itd oraz ograniczenie alkoholu.Jeśli chodzi o wysiłek fizyczny to chciałabym zacząc regularnie biegać- 2 razy w tygodniu, bo teraz biegam od przypadku do przypadku ![]() ![]() Mam nadzieję, że z Wami mi się uda ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie Edytowane przez Desire_ Czas edycji: 2013-02-05 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ja dziś na śniadanko zjadłam musli z mlekiem, a potem obiadek: łyżka ziemniaków + pierś z kurczaka + surówka z kwaszonej kapusty ;p na II śniadanie nie miałam czasu.. ale nadrobię innymi posiłkami ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ok, jako że sama zaproponowałam to pierwsza dodaje;
były robione 4 sierpnia- czyli początek diety, niedługo wstawię teraźniejsze. Przepraszam za nieudane PS- ale właśnie nie mam żadnego programu graficznego w dojczlandach ![]() Straszę normalnie ![]() ![]() No to czekam na Wasze straszydła ![]()
![]() Dziękuje Wszystkim co współtworzą te forum i miło mi jest to Was dołączyć ![]() Wizaż jako alternatywa dla papierosów ![]() Edytowane przez sencja Czas edycji: 2012-08-26 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Senacja no nie mów że masz 152 cm wzrostu i ważysz 62(o ile dobrze pamiętam) nie pomylilas się?
ja ma 161/62 i wyglądam duuuuużo gorzej ![]() U Ciebie jest okey, i masz ładniutkie i chudziutkie nózki!!! Zazdroszczę ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
sencja -jesteś cudowna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mogę wstawić również zdjęcie ale musiałabym zmienić nick, bo teraz za dużo osób mnie może namierzyć ![]() Kochane mam taka propozycję - może co miesiąc (np pierwszego każdego miesiąca) każda będzie podawał osiągnięta wagę przez miesiąc, ile schudła i będziemy robić zestawienie ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro Wam dokładniej odpiszę, bo dziś jestem zmęczona a w pracy mam dużo czasu wolnego hehe ![]()
Edytowane przez MWasilewska Czas edycji: 2012-08-26 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No DZIEWCZĘNTA nasze drogie- pomyślcie- co Wam po wadze? Jak ona i tak nie oddaje obrazu rzeczywistego i nie mobilizuje aż tak. Mam wizje ![]() ![]() ![]() ![]() I wtedy będzie można pisać, ze się wspólnie odchudzamy ![]() Taki dekret z diabłem ![]() ![]() ![]() Desire_ tak mam 152 i wtedy jak robiłam te zdjęcia więcej ważyłam niż 62- one były robione 4 sierpnia; a tak jak pisałam szybko chudnę wagowo ![]() ![]() Nóżek to może grubych nie mam, ale na żywo wygląda to trochę inaczej przez wzrost ![]() ![]() No to co gdzie Wasze zdjęcia???? Będę molestować ![]() _________________________ Hej!!! Ale ja nie wstawiłam zdjęcia po to byście mnie oceniały co mam piękne, tylko żeby Wasze dupseczka ruszyć, żebyście też porobiły zdjęcia bo uwierzcie, że motywują ![]() MWasilewska- tak też można Cię namierzyć, no chyba że nazwisko nie te; a brzucha nie trzeba się wstydzić jak się nad nim pracuje ![]() ![]() ![]()
![]() Dziękuje Wszystkim co współtworzą te forum i miło mi jest to Was dołączyć ![]() Wizaż jako alternatywa dla papierosów ![]() Edytowane przez sencja Czas edycji: 2012-08-26 o 18:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy się odważę, moje boczusie i uda mnie przerażają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
lenka da-jesz da-jesz; takie boczki, takie boczki-> ma Lenka
![]() Pochwal się-> zmotywuj-> i schudnij w końcu kobietooo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie tu nie było, ale już się melduję
![]() info o mnie jeszcze: wzrost: 173cm wiek: 18 waga: 64kg waga docelowa: poniżej 60, około 57kg (ważniejszy dla mnie jest efekt wizualny) a co do mojej 'kariery' 'odchudzeniowej'... do końca lipca tego roku ćwiczyłam regularnie z Ewką Chodakowską (dojechałam do 35 treningów ^^) ale ten miesiąc to porażka... byłam tylko raz na tenisie, a tak ogólnie to nie ćwiczyłam NIC! to strasznie, szczególnie jeśli wcześniej przed Ewką robiłam jeszcze 8min abs, buns i legs.. chcę to zmienić i znowu ćwiczyć regularnie! mam też zdjęcia i pomiary ![]() - zdjęcia w czarnej bieliźnie 03.07.12, a w różowej z 26.07.12 (czyli 24 dni). Efekty pomiarowe: waga: 64,4 biodra: 92 -> 91 (-1cm) pas: 69 -> 69 (bez zmian) brzuch na wysokości pępka: 86 -> 82 (wohoo, -4cm) udo: 60 -> 60 (bez zmian, ale ujędrniły się + używam balsamu żółtego z Garniera dla ujędrniania) łydka: 39 -> 37 (-2cm) teraz chcę poprawić swoje odżywianie, bo wtedy jadłam tak samo (czyli nieregularnie, trochę śmieciowego jedzenia, itp.) muszę pić więcej wody, do szkoły będę sobie nosić jakieś fajne sałatki lub warzywka, nie podjadać wieczorem (!) i wziąć się za te ćwiczenia ... aktualnie myślę o Mel B ![]() i muszę znowu się pomierzyć, bo przez ten miesiąc pewnie się znów zapuściłam grrrr... to tyle ode mnie ![]() Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-08-26 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
sencja zgadzam się w 100%, wstawiamy fotki i się motywujemy, wagę i wymiary również, dla porównania. Ja moje wstawię jutro z rana, przygotujcie się na to psychicznie
![]() MWasilewska to już 3 palaczki mamy, które rzucają! trzymam kciuki ![]() lenka_01 mnie tak samo, ale damy radę zrzucić nasze boczki ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
MWasilewska dziękuję za powitanie!
![]() ![]() ![]() ![]() sencja jak mi idzie? hmm, ograniczyłam się mocno, do 2 papierosów dziennie. dzisiaj nie było w ogóle. problem mój polega na tym, że muszę rzucić całkowicie, żeby mnie nie kusiło jak wrócę na studia i będę spędzać przerwy między zajęciami ze znajomymi, w większości palaczami ![]() kurcze jak tak piszecie, co jadłyście, to wydaje mi się to bardzo mało... ja tam wciągam obfite śniadania. co to jest taki grejfrucik... ja to bym na nic siły nie miała ![]() a co do zdjęć - zawsze można założyć klub. prawy górny róg - zakładka "Kluby". i wtedy tylko wybrani użytkownicy (zaproszeni przez Ciebie MWasilewska) mają do niego dostęp. i również mogą szerzyć motywacyjny ekshibicjonizm ![]() poćwiczyłam sobie trochę z Mel B. + dywanówki jakieś moje ulubione ![]() ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2012-08-26 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to katiennn - kiedy dzień zero? I tak już jesteś do przodu 2 papierosy dziennie to prawie nic. ![]() ![]() No tak mało jem- ale to nawet nie przez dietę, po prostu komponuje posiłki według 100 zdrowych produktów i tak jakoś wychodzi, a i głodna nie jestem i energie mam ![]() A to jest coś takiego jak klub?? To ja tu świece pupencją a tu kluby są- hmm to może lepiej na klub, nie był by to taki ekshibicjonizm ![]() _________________________ ____ blaszok dopiero zauważyłam zdjęcia- są zdjęcia i jest impreza ![]() ![]() PS może założymy Klub Motywacyjnych Ekshibicjonistek ![]() ![]() ![]()
![]() Dziękuje Wszystkim co współtworzą te forum i miło mi jest to Was dołączyć ![]() Wizaż jako alternatywa dla papierosów ![]() Edytowane przez sencja Czas edycji: 2012-08-26 o 20:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
sencja: hm, no ja po sobie jakiegoś rozrostu mięśni nie zauważyłam
![]() i dziękuję za miłe skomentowanie zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
sencja ja myślę, żeby z tym klubem jeszcze poczekać, bo zawsze na początku wątku jest wielkie BUM dziewczyny się udzielają itp. napiszą parę postów, a po tygodniu znikają bez śladu.
a tak to poczekamy z 2 tygodnie z założeniem klubu i zrobimy sobie klub z tych najbardziej wytrwałych i tam można zdjęcia umieszczać, czy tam nasze linki do facebooków czy blogów czy po prostu wypisać się lub poprosić o radę nie dotyczącą diety. bo na forum czasem tak głupio pisać, co nas gryzie, bo nie wiadomo kto patrzy. dzień zero był dzisiaj! ![]() ![]() blaszok masz świetnego bloga! ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
sencja - jak zobaczyłam Twoje zdjęcia, w pierwszym momencie przestraszyłam się, że ktoś moje foty do neta wrzuca - mam identyczną figurę! Ważę też podobnie, z tym że jestem trochę wyższa.
Ale nie odważę się wrzucić swoich zdjęć, to zbyt duży hardkor jak dla mnie ![]() Ja dziś rano 2 jajka na miękko, pomidor oblany oliwą z oliwek i kawałek camemberta, na obiad wieprzowina z pomidorami, na deser tort (wiecie, solenizantowi nie można odmówić ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie zniechęcam się i jutro robię zakupy na pół tygodnia zdrowego jedzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny i jeszcze jedno: może uczczijmy nazwę wątku pierwszym wspólnym początkowym ważeniem pierwszego września?
![]() ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2012-08-26 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wreszcie się dowiem ile ważę, wiem że ponad 60, ale czy 62 czy 66 to już nie mam pojęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
blaszok - super wyglądasz! ja jeszcze niedawno miałam taką samą wagę jak Ty, ale mogłam tylko pomarzyć o takim brzuchu!
katiennn - świetny pomysl z tym klubem, jak już się trochę rozwinie, bo tak mi dziko trochę wrzucać tu moje boczusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Blaszok - fajną masz figurkę!
![]() ![]() Ja z nudów codziennie się ważę haha xD i dziś się zmierzyłam centymetrem. Ale dobry pomysł z tym 1 września ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
katiennn: lenka_01: totalnailuzja: jeju, dzięki bardzo dziewczyny! miło czytać takie komentarze
![]() i zdecydowanie popieram ważenie+mierzenie 1 września ![]() kurcze, mam nadzieję, że ten wątek nie 'umrze' jak większość w których się udzielałam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
![]() ![]() wzrost - 168cm waga - 56kg CEL -50/49 kg! ![]() Stawiam przede wszystkim na ograniczenie jedzenia i brzuszki+twister+skakanka ![]() RAZEM MUSI SIĘ UDAĆ ! ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny wlasnie przeczytalam te 3 strony ;p bo od wczoraj nie mialam czasu wejść na komputer i powiem wam szczerze ze tez mialam proponowac zdjecia ale kolezanka mnie wyprzedzila ;p
a jeżeli chodzi o Chodakowska to tu widac jej prace: http://www.facebook.com/media/set/?s...1391348&type=3 a co do palenia też chce rzucić ale chyba jeszcze nie jestem gotowa.. rany ja po prostu to lubie... ;/ale mysle ze jak zaczne cwiczyc to moze bedzie mi brakowoac tchu przez te szlugi i je porzuce ;p alw jak na razie nic o ty pisac nie bede zeby przypadkiem kogos nie zdemotywowac. buzka laski dobranoc, musze sie w koncu wyspac ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
też jestem za fotkami i ważeniem 1 września, chociaż już zaczęłam dbać o siebie ![]() blaszok mamy bardzo podobną figurę (tylko ja mam rozstępy na pupie buuu;( u mnie juz po śniadanku serek wiejski + dwa ciacha (nie moge z nich zrezygnować, więc jem rano ![]() Edytowane przez opiorek Czas edycji: 2012-08-27 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziś snaidanko : płatki ![]() Później Ewa, Mel B. i skakanka ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
![]()
SmerfetKowa- witamy cię towarzyszko odchudzania
![]() ![]() Dzień dobry moje drogie! ![]() Mamy dziś poniedziałek więc intensywnie zaczynamy dbać o siebie J ja w tym tygodniu zaczynam przyzwyczajać organizm do zmian żywieniowych i np. na śniadanko kupiłam sobie musli i jogurt do picia do tego oraz wzięłam do pracy 1,5l wody i zamierzam ją do obiadu wypić. Na obiad nie mam jeszcze pomysłu, co zjeść ![]() Dziewczyny wiecie jak zmienić Nick? Bo mam zbyt rozpoznawalny ![]() ![]() Chciałam Wam polecić kochane fajną stronę http://www.ilewazy.pl/ , uwielbiam ją bo mam wszystko zobrazowane J hehe i ładnie wygląda a mi pomaga w diecie bo wtedy mogę się zorientować ile co wazy a gdy widzę porcje wizualnie to jakoś łatwiej mi wyobrazić to sobie ![]() Wizażystki, czyli tak jak ustaliłyśmy, co miesiąc- pierwszego dnia miesiąca, każda podaje swoja wagę ile schudła i robimy zestawienie to Nas będzie super motywować!!! ![]() Blaszok- Nie damy mu umrzeć:P hehe bo jak coś to będziemy go reanimować ![]() Co do klubu to tez myślę, że jak już zobaczymy kto się „naprawdę” będzie udzielał to wtedy otworzymy tylko dla tych dziewczyn J bo teraz nie opłaca się przenosić wszystkiego J
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.