![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: duży wątek, górna półka, apteczne oraz inne, smakołyki :) wrzesień
coś u mnie za clinique krem na strefę T, korektor EL double wear, krem do włosów dabur vatika, maska do włosów tresemme, korektor clinique pore minimizer i l-karnitynę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Masz szałowe rzeczy ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]()
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() czy znajdziesz coś u mnie za te rzeczy lub ich część ![]() Lancome Visionnaire serum 30 ml, otwarte tydzień temu, trzymane w lodówce, więc zużycie niewielkie Estee Lauder Double Wear Concealer - kol. 02 Light Medium, kolejny mój ulubieniec pod oczy, świetnie nadaje się też nanoszony punktowo na niedoskonałości. Pozostała na oko z połowa albo 3/4. Estee Lauder Signature Silky Powder Blush w kol. 21 Peach Nuance - pełny wymiar, przepiękny róż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za Clinique Pore Minimizer?
pozdrawiam ![]()
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
hej, kod arden to 8DA2, wychodzi, ze sa po terminie, ale byly wyciagane z kartonika tylko raz do zdjecia, wiec mysle, ze nic im nie jest
![]() moze znalazłabys u mnie cos jeszcze? podoba mi sie pare rzeczy u Ciebie
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
o to dobrze wiedziec
![]() jesli maja byc na prezent, to musze Cie uprzedzic, ze na kartoniku jest małe wgniecenie i ryska czy bylabys skłonna wymienic za nie jakies sutaszowe kolczyki? oczywiscie cos jeszcze dorzuce ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za krem na noc do włosów z Vatiki albo maskę Tresemme ?
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
coś za któreś z tych rzeczy:
Wella Shockwaves Pianka Superskręt z termoochroną 200 ml, zużycie oceniam na 1/5. Dabur Vatika Krem do włosów Nocna Regeneracja 140 ml, zużyta około połowa. Avon Advanced Techniques Daily Shine Szampon z odżywką 2w1 do każdego rodzaju włosów, nadający blask. 400 ml, NOWY. Fekkai luscious Curls - krem stylizujący loki, dodający blasku. Pozostała 1/6 opakowania ze 100 g tubki. Biosilk Silk Therapy Conditioner - odżywka z jedwabiem, 50 ml, zużyta 1/4. Tresemme Anti-Breakage profesjonalna, salonowa maska do włosów, ogromne opakowanie 500 ml, użyta tylko kilka razy, brakuje może 1/5. John Masters Organic Lavender & Avocado - intensywna odżywka regenerująca, pozostała około połowa z pełnowymiarowego opakowania 207 ml. Artego Olejek Arganowy - świetny olejek jako maska albo serum na końcówki. Zużycie zaledwie testowe ze 100 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Clinique Pore Minimizer Instant Perfector - znajdziesz coś za niego?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba u Ciebie:
Mango Kopertówka ze skóry naturalnej. NOWA z kompletem metek. Wiem, że ciuchy Cię nie interesują, a mi biżuterii już mało zostało, ale mam srebrny pierścionek Trollbeads - może Cię zainteresuje ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej! Podoba mi sie sporo rzeczy. Nie znajdziesz czegos oprocz sukienki? Jeszcze poszperam poza watkiem, moze mam jakies 5-ki diora
Podobaja mi sie: Lancome Oscillation Powderfoundation SPF21 kolor 10 Ivory, 8 g. Mineralny podkład w pudrze, całkiem mocno kryjący, dający ładny naturalny efekt bez płaskiego matu. Niedostępny w Polsce. Ma ciekawy, wibrujący aplikator ![]() Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder w kol. Pale Yellow, puder w kompakcie, moim zdaniem wykończenie nie jest sheer, tylko "naturalnie matowe". Połowa opakowania. (sporo oddam) Helena Rubinstein Magic Concealer - kultowy korektor (świetny pod oczy) w kolorze 2 medium. Bardzo jasny, jestem typem skandynawskim (jasne blond włosy, blada cera), ale kolor 1 był zdecydowanie za jasny i wyglądałabym jak panda ![]() Guerlain Blush Eclat - odc. 07 Cherry Blossom limitowanka 9 g. Daje piękny kolorek na policzkach, świeży, delikatny efekt (niestety zdjęcie różu robiłam z flashem, więc kolory w opakowaniu przekłamane). Zużycie około 20%. ♥co byś za nie chciała? Guerlain 6 Couleurs w kol. 93 Rue De Passy - przecudne cienie, piękne opakowanie ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej ! Posiadam poza wątkiem czwórkę fioletów w palecie od Clinique, czy byłabyś skłonna wymienić je na Teddy Bear ? Zużycie tak jak u Ciebie, jest niewielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie korektor EL DW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Hej. przykro mi, ale nic nie znalazlam. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za John Masters Organic Lavender & Avocado i ewentualnie Diorshow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za
![]() Babyliss Podgrzewacz-aplikator do Wosku + Wosk. Z 50 ml wosku została połowa, wystarczy na depilację obydwu łydek ;-) Wkłady są wymienne, więc tanio można taki wosk dokupić, a jest bardziej wydajny i dokładny niż plastry do depilacji woskiem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654275 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Coś za:
Avon Advanced Techniques Daily Shine Szampon z odżywką 2w1 do każdego rodzaju włosów, nadający blask. 400 ml, NOWY. Eveline Volumix Fiberlast maskara ultrawydłużająca, podkręcająca rzęsy, z elastyczną szczoteczką, kol. Czarny, NOWA. Perceive perfumetka do torebki 9 ml, nowa. ??
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
hej, jasne,rozumiem
![]() ![]() ps. piekne masz te sutaszki i przy najblizszej okazji podrzuce Mężowi pomysł na prezent.. ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nude mam w negocjacjach, szukać za tamte?
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
lolita jest mojej siostry wiec w gre wchodzi tylko aussie, powiedz co bys oddała za odzywke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.