![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada (?) i co dalej?
Matko, jaki ten mój (były) facet jest głupi. Na szczęście spadły mi już klapki z oczu. Zaraz powiem, dlaczego. Muszę się wygadać.
On wściekał się na mnie, że mu nie wierzę, że do niczego nie doszło itp. Ale podejrzewałam, widziałam po nim, że kłamie. Zadzwoniłam dzisiaj do niej. Nie wytrzymałam w niepewności, zwłaszcza, że ten drań nie używał dodatkowej karty. Być może zachowałam się głupio, ale powiedziałam jej, żeby powiedziała mi prawdę, że ja wszystko wiem i chcę zobaczyć, czy tym razem mój facet nie kłamie. Teraz mam już pewność, że to nie była znajomość koleżeńska, że się całowali itp. Mój facet słyszał tę rozmowę. Chyba kilka osób tutaj miało rację, miałam ogromną nadzieję, że do niczego nie doszło. Pozbyłam się złudzeń. I dzięki Bogu! Wykrzyczałam mu jeszcze, że wiem o nowym starterze od samego początku. Kręcił coś, ale już nie słuchałam. A kiedy wyszedł do rodziców, po kilku minutach sprawdziłam biling nowej karty - dzwonił do niej. Jak ja mogłam być taka głupia i tyle czasu spędzić z tym gnojem? Mimo że chcę się rozstać, to i tak to cholernie boli. Nic w życiu nie bolało mnie bardziej. Kiedyś będę pewnie zadowolona z takiego obrotu sytuacji, ale teraz jestem załamana... Muszę wytrzymać do poniedziałku... Dopiero wtedy mogę się przeprowadzić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powinnaś być wzorem do naśladowania dla niejednej dziewczyny zahukanej w swej totalnej naiwności. Autorko: poboli i przestanie. Zaczynasz nowy rozdział w swoim życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem dumna z Ciebie i Twojej decyzji. Czas zacząć nowy rozdział w Twoim życiu, będzie dobrze uwierz ![]() a ile czasu byłaś z nim jeśli mogę zapytać? ![]() a co do tej dziewczyny- to za pewne powiedziała Ci prawdę z obawy, że Ty poinformujesz jej chłopaka o całym tym cyrku ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Ta dziewczyna o Tobie wiedziala? jezeli tak to brak mi slow na takie su**
mieszkasz u niego? Dlaczego nie mozesz chama wyrzucic z domu? albonie wpuscic do poniedzialku? On chociaz zabiega o to, zebys zostala? o Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
yes, byliśmy razem 7 lat i prawie pół roku. Wcześniej byliśmy dobrymi przyjaciółmi. W sierpniu minął rok odkąd razem zamieszkaliśmy.
Cytat:
![]() Od poniedziałku wyprowadzam się do rodziców. Niestety muszę znaleźć domek dla jednej z moim psów, bo dwóch nie mogę ze sobą zabrać. To rozdziera mi serce. Że muszę rozstać się z moją ukochaną sunią... ![]() Ta dziewczyna wiedziała o mnie. Ja nie zamierzam mówić nic jej facetowi, ona mi nie musiała być wierna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
co za sku**iel, za przeproszeniem,ale sledzę ten watek od początku i nerwy mnie biorą jak o nim czytam
a on co na to, że sie wyprowadzasz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Podejrzewam, że to do niego wcale nie dociera. Nie wierzy, że tak zrąbał sprawę, że nie chcę już mieć z nim nic wspólnego.
Teraz, jak już wie że ta laska mi wszystko wyśpiewała, dopiero zaczął świrować, mówić że kocha, że przeprasza itp. za późno się obudził. Powinien się obudzić zanim to wszystko zrobił. Teraz już po ptakach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze postąpiłaś.
Masz rację, że za późno się obudził, nie dość, że oszukiwał, to jeszcze potem zapewniał, że koniec z tym, a kupił dla niej kartę. Każda z nas wie, że to by się nie skończyło. Dziewczyna nie lepsza, bo zdradza swojego faceta. Niech daje będą w tym swoim bagienku, Ty na pewno będziesz jeszcze szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
yy ale do poniedziałku raczej na pewno nie znajdziesz jej domu, więc co zrobisz? nie da się jakoś dogadać z rodzicami? nie tylko Tobie pęknie serce, ale jej również..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Trzy psy w jednym mieszkaniu w bloku? Podejrzewam, że to nie przejdzie... Dla suni mam na razie domek na tydzień załatwiony od poniedziałku. Później zobaczymy, co dalej. Mała do schroniska na pewno nie trafi, może coś uda się wymyślić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewasz? to jeszcze nie rozmawiałaś na ten temat z rodzicami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Mieszkanie wynajmujecie? Umowa jest na Ciebie i na faceta?
Jeśli jest na dwie osoby to nie zapomnij załatwić sprawy z właścicielem. Bo jeśli zostaniesz w umowie, faceta nie będzie stać na utrzymanie, to sama wiesz ... ![]() Gratuluję działania i natychmiastowej reakcji. Jednak częściej spotykam się z tym, że kobiety wolą nie wgłębiać się aż tak bardzo. Właśnie z obawy, że się dowiedzą tego, czego nie chcą się dowiedzieć. ![]() Szkoda tylko, że facet swoim zachowaniem skrzywdził i rozdzielił Ciebie i pieska. Rozumiem, że jest Ci przykro, bo najpierw Cie zdradza i oszukuje facet, a teraz musisz oddać pieska. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz taką pracę, która Ci pozwoli na zamieszkanie samodzielnie i zwierzątko do Ciebie wróci. PS. Jaki to jest piesek? Pisałaś, że mały i agresor. Jakaś konkretna rasa? ściskam mocno i pamiętaj, że koniec jednego jest początkiem nowego ![]() Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2012-11-09 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
.
|
ja tam mieszkam z 3 psami. da sie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Jesteście wspaniałe, dziewczyny. Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Oczywiście nie jest mi łatwo z tym wszystkim, co się stało. I nie mogłam żyć w niepewności, musiałam wiedzieć, co tak naprawdę zaszło. Teraz, kiedy już wiem, jest mi trochę łatwiej - w tym sensie, że nie mam żadnych wątpliwości, że ten związek dobiegł końca i nie będę go ratować. Próbuję skupiać się na tym, że i tak wyjdę na tym wszystkim najlepiej. Bo skoro mój facet dopuścił się zdrady, to nie był wart mojej uwagi. Dobrze, że to stało się teraz, a nie za x lat, być może po ślubie, być może z dziećmi... A jego lalunia raczej będzie się trzymała z daleka, bo trzęsie się teraz ze strachu, że jej chłopak się dowie i ona też będzie miała po związku. Wyśpiewała mi wszystko, bo jej zagroziłam, że mu powiem, jeśli skłamie. O ja niedobra, podstępna kobieta ![]() O umowie oczywiście wiem. Zostanie zmieniona jutro, bo będę się widziała z właścicielką. I oczywiście, że rozmawiałam z rodzicami o wprowadzeniu się do nich. Nie śmiem nawet prosić ich, żeby sunia też mogła zamieszkać z nami. Mają duże mieszkanie, ale też dużego psa. Mój pies, którego adoptowałam ze schroniska, też ma spore rozmiary. Sunia jest mała, znalazłam ją na ulicy i przygarnęłam. Zwyczajny kundelek. Ale bardzo zadziorny, nie lubi innych psów i chce mieć człowieka na wyłączność - przez to staje się problemowy i nie dla każdego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a były co na to , jak sie zachowuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Były jak się dowiedział, że nie żartuję, kiedy mówię mu, że mam mnie nie dotykać, bo czuję do niego odrazę, ześwirował :P
Zrozumiał, że naprawdę mnie traci (jeszcze nie wierzy, że to całkowity koniec) i co chwilę za mną lata, prosi o przebaczenie, mówi że kocha itp. Posunął się nawet do stwierdzenia, że przecież nic się nie stało, że to tylko pocałunek i że przeciez do mnie wrócił - wyobraźcie sobie jak ja wybuchnęłam na te słowa śmiechem. Nie wiem, czy on tak na serio, czy naprawdę myśli, że jest taki cudowny, bo wrócił do mnie po zdradzie. Dzisiaj ma z nią zmianę i jeszcze kilka dni temu płakałabym z nerwów, że rozmawiają itp. A teraz autentycznie chce mi się śmiać. Bo jest im pewnie głupio, nie wiedzą jak się zachować i oboje myślą o swoich partnerach. Ona trzęsie się ze strachu, że jej facet się dowie i to jest dla mnie wystarczająca zemsta. Nie muszę zniżać się do ich poziomu i niszczyć komuś związek. Jej facet i tak się w końcu dowie, z kim żyje albo wywinie jej podobny numer. Zaczęłam wierzyć w "karmę" ![]() I wiecie, co mnie cieszy? Dziewczyny, które znam i zostały zdradzone, zaczęły czuć się bezwartościowe, brzydkie i głupie. A ja teraz patrzę w lustro i myślę, że facet nie zdaje sobie sprawy, co stracił. Nie jestem może jakąś pięknością, ale też nie jestem brzydka. Powodzenie u facetów zawsze miałam, ludzie mnie lubią itp. Jestem bardziej ogarnięta od niego, zawsze ja załatwiałam wszelkie formalności, spłaty, to ja dbałam o dom... Chce mi się śmiać z tego, jak on będzie sobie radził sam :P Zagroził mi, że się rozpije jeśli go zostawię. Powiedziałam mu, że wtedy będę miała jeszcze większą pewność, że nie był mnie wart i niech się nie wysila z takimi słowami do mnie. I jeszcze raz wielkie podziękowania do Was. Dałyście mi siłę do zawalczenia o siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Super. Ja jestem większa cholera, bo ja powiedziałabym jej facetowi. Tylko dla swojej osobistej satysfakcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Gratuluje Ci! Facet na prawde stracił silną, pewną siebie dziewczyne. Większość kobiet pewnie starałaby się zabiegać o faceta i robić wszystko zęby wymazać to z pamięci, byleby tylko nie być samej.
Jestem pewna, ze dobrze zrobiłaś i możesz być z siebie dumna. Jednak ja również powiedziałabym jej facetowi, z czystej złośliwości, ale taka już jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ja też uważam, że dobrze postąpiłaś
![]() Też przeżyłam bardzo podobną sytuację, ponad miesiąc temu. Jak dobrze, że istnieje takie coś jak archiwum gadu gadu online ![]() Ty też nie będziesz żałować, trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw załatwiłabym swoje sprawy z exem, a potem, na deser, szczegółowy raport na użytek chłopaka dziewuchy ![]() I wcale nie uważam, by świadczyło to o byciu jakąś specjalną cholerą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
I jak tam po przeprowadzce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, jak po prezprowadzce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tematu. Masakra. Strasznie Ci współczuję, Autorko, to na pewno był jak cios w serce. Jak dla mnie - za dużo było w tym kręcenia, żeby on uważał ją za swoją koleżankę ... jakieś kodowanie numeru telefonów, smsowanie codziennie ... Po prostu trzyma sobie jeszcze Ciebie jako furtkę, jakby z tamtą mu nie wyszło, ale chce, żeby coś wyszło. Nie wyobrażam sobie, jak się musisz czuć po tych 7 latach...Decyzja należy do Ciebie, czy dasz mu szansę. edit : Sorki, ale teraz doczytałam jak to się zakończyło ![]() ![]() ![]() Edytowane przez phideaux Czas edycji: 2012-11-16 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.